- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Yaa kıyamam
Duygusallıktan olabilir ben bişey goremedim ama sanırım bende böyle yapardim
Senin gibi midem bulanırdı ilk hamileliğimde çok kusardım. Sabah erkenden annesigile (eski eşimde iş dolayısı ile giderdi) gidip sabahın köründe kusa kusa kahvaltı hazırlardım. Bulaşık makinesi yoktu tüm bulaşığı hamile halimle tek başıma mutfak bile olmayan bi yerde yıkardım. Karnıma kocaman leğeni dayayıp eve getirirdim. O halimle yaz temizliğini kendim yaptım. Akşama kadar annesigilde dururdum niye durdun demeyin durmasam olay çıkardı. Babasının yanında filan yatamazdım. Karnım burnumda sofrada bişey eksik olsun eski eşim gözüme bakardı kalk getir diye hamile halimle kalkar dururdum. Aman daha bi sürü şey. Bide bunun doğum sonrası var onuda doğur öyle anlatayımNeler yaşadınız kısacık paylaşsanıza bi halime ohhhh diyeyim
Senin gibi midem bulanırdı ilk hamileliğimde çok kusardım. Sabah erkenden annesigile (eski eşimde iş dolayısı ile giderdi) gidip sabahın köründe kusa kusa kahvaltı hazırlardım. Bulaşık makinesi yoktu tüm bulaşığı hamile halimle tek başıma mutfak bile olmayan bi yerde yıkardım. Karnıma kocaman leğeni dayayıp eve getirirdim. O halimle yaz temizliğini kendim yaptım. Akşama kadar annesigilde dururdum niye durdun demeyin durmasam olay çıkardı. Babasının yanında filan yatamazdım. Karnım burnumda sofrada bişey eksik olsun eski eşim gözüme bakardı kalk getir diye hamile halimle kalkar dururdum. Aman daha bi sürü şey. Bide bunun doğum sonrası var onuda doğur öyle anlatayım
Ama bunları yaşamışsınız ve eski eş olmayı haketmiş gerçektenSenin gibi midem bulanırdı ilk hamileliğimde çok kusardım. Sabah erkenden annesigile (eski eşimde iş dolayısı ile giderdi) gidip sabahın köründe kusa kusa kahvaltı hazırlardım. Bulaşık makinesi yoktu tüm bulaşığı hamile halimle tek başıma mutfak bile olmayan bi yerde yıkardım. Karnıma kocaman leğeni dayayıp eve getirirdim. O halimle yaz temizliğini kendim yaptım. Akşama kadar annesigilde dururdum niye durdun demeyin durmasam olay çıkardı. Babasının yanında filan yatamazdım. Karnım burnumda sofrada bişey eksik olsun eski eşim gözüme bakardı kalk getir diye hamile halimle kalkar dururdum. Aman daha bi sürü şey. Bide bunun doğum sonrası var onuda doğur öyle anlatayım
Çok şükür evet eski.Eski esim dediğine sevindim, baya okuzmus zira.
Kız bunda ne var bu fragmanAma bunları yaşamışsınız ve eski eş olmayı haketmiş gerçekten
Bunlar eskidenmiş ama cidden yaa. Benim annem de çok çekmiş kayınvalidesinden. Doktor anneme düşük tehliken var sürekli yatacaksın dediğinde babaannem ‘’evin işlerini kim yapacak’’ demişKız bunda ne var bu fragman
Yemek yememek değil ki olay . Evde onu beklediğimi bildiği halde rahatça ailesinin yanında oturması . Ben ilk aradığım saatte zaten ofiste işi yoktu. O an gitse 1 buçuk saat zaten ailesiyle vakit geçirebilirdi. Ben başka ilçeden eve geliyorum beyfendi aynı ilçenin içinde eve gelemiyor. Nasıl sinir olmiyimBakin 9 aylik hamileyim.
Bu 2.hamileligim.
Ikisi de riskli gebelik.
Ikisinde de asiri bulantıli, gebelik zehirlenmeli vs agir gebelikler gecirdim, gunlerce hastanede yatacak pozisyonlara düştüm.
1 kez hormonlarimin etkisindeyim diye bu kadar abartili sinir/ofke nobetleri gecirmedim. Yani su sinirin gerekcesi nedir tam olarak? Yemek yememek mi? Bi lokma da olsa atistirmalik bir sey yok muydu?
Yemek yememek değil ki olay . Evde onu beklediğimi bildiği halde rahatça ailesinin yanında oturması . Ben ilk aradığım saatte zaten ofiste işi yoktu. O an gitse 1 buçuk saat zaten ailesiyle vakit geçirebilirdi. Ben başka ilçeden eve geliyorum beyfendi aynı ilçenin içinde eve gelemiyor. Nasıl sinir olmiyim
Bi de bayılsaydın Feriha.Bu hamilelik hormonu dedikleri şey naz, kapris ve şımarıklığa uydurulan kılıf gibi geliyor bana. Biz de hamile olduk, progestan kullandık aylarca. Bu triplere girmedik hiç.
Soyle, her zaman her istedigimiz olmaz diye dusunebilir kendinizi sakinlestirebilirsiniz.
Tam tersi yola çıkmadan önce göreyim diye düşünür erkeklerin geneli. Siz bence kayınaileye olan gıcıklığınızı buradan çıkarmışsınız. Yani lütfen öyle olsun, umarım öyledir. Çünkü bu dünya hassas kalpler için bir cehennem.Ya mesajınıza hem çok gıcık olup hem de nasıl bu kadar güldüm bilmiyorumarkadaşlar triple ne alakası var . Tekrar söylüyorum aynı olayı şöyle düşünelim. eve bir gelmişim masa hazır , ‘’eee hani annenlere gitmemişsin’’ dediğim zaman ‘zaten yola çıkacaklar yiyemeyecekler leblebi falan , ne acelesi var hadi gel yemeğimizi yiyelim bebeğimiz acıkmış karıcım ‘ dese yaşar mıydık
Ay evet ona zaten gıcığım. Bugün annemle kahvaltı yaptık fotoğraf paylaşmıştım. Beni de çağırsaydınız ya diye yorum yapmış. Ayrı bi gıcığım zaten ona daTam tersi yola çıkmadan önce göreyim diye düşünür erkeklerin geneli. Siz bence kayınaileye olan gıcıklığınızı buradan çıkarmışsınız. Yani lütfen öyle olsun, umarım öyledir. Çünkü bu dünya hassas kalpler için bir cehennem.
Ne saçma bi konu. Yeseydiniz ya siz.Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Tek hamile siz değilsiniz, tek kusan da siz değilsiniz. Kustuğunuz için eşinize de kan kusturmanıza gerek yok.
Hamilelik hormonlarından mıdır nedir çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmedi bana. Ortada olay yok. Ya çok nazlı büyütüldünüz ya da bütün hayat hırsınızı eşinizden çıkarıyorsunuz.
Bu kadar basit olayda böyle parlarsanız çocuk doğduktan sonra gecelerce uykusuz kaldığınızda ne yapacaksınız acaba?
Sakin kalmaya çalışın.
Ne saçma bi konu. Yeseydiniz ya siz.
Hamilelik siniri bu nerde görsem tanirim. Enisteye biraz fazla yüklendin. Bence birsey yesen sinirin de gecermideniz cok bulaniyorsa ara sira atistiracak birseyler bulundurun yaniniza. Saglikla gelsin bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?