Eşimin yaptıkları...

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
31
Merhaba.. Okuyan yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.. Yazacak anlatcak kimsem yok. Güveneceğim 1 arkadaşım bile kalmadı. Annem beni hiç anlayan biri olmadı zaten.

Küçük şeyler ama anlatması uzun sürecek sanırım. Hakkınızı helal edin.

3 aylık yeni evliyim. Severek evlendik. Kavgalıda olsak eşimi çok seviyorum. Ama gıcık yanları var. 2mizde gurbetteyiz. Eşimin adı naci olsun
1 haftalığına eşimin memleketine gittik. Ordada küslük oldu.
Gece yolculuğunda gittik. Molada lavobaya gittim. Dönünce otobüs yerini değiştirmiş bulamadım boş otobüste vardı onla karıştırdım. Lokanta yerinde bekledim biraz.geldi niye orda bekliyorsun diye bağırdı karıştırmışım uyku sersemi dedim hiç uyanık değilsin diye sesini yükseltti. Neyse uykudan uyandı dedim hiç birşey demedim trip atmadım.

Memleketine vardık. bayan İş arkadaşının dedesi ölmüş. Bu kızda başka kıza nacide beni arayıp baş sağlığı dilemedi demiş. Başka kızda bunu eşime mesaj atmış. Nihali aramamışsın diye. Bende sinir oldum güya acısı var ama kim aramış kim aramamış notunu tutuyor böyleleride hep seni buluyor dedim. Bende şans yok diye bağırdı.

Buna trip attım. Ne oldu diye konuştu ama gönlümü almadı. Kıymetim bilinmez seni çok şımarttım bundan sonra görürsün sen dedi. Küs uyuduk. Gündüz koltukta uyuyakalmışım görümcemi yollayıp üstü açıkmı bak demiş. Bunu duyunca gittim sarıldım.

Gece birlikte olduk. Sonra . Ben sana küsüm dedim. "küs zaten sonra kendin gelirsin ben işimi gördüm" dedi gülerek . O nedemek öyle dedim şaka yaptım dedi.

Annesine 5 saatlik yerde olsak daha sık gelirim dedi. Benm annemler 5 saatlik yerde ama gitmiyoruz sık dedim. Gitmiycem daha oraya diye hem annesinin hem kız kardeşinin yanında bağırdı.

Sonra günü küs geçirdik. Akşamada yola çıkcaktık zaten. Mecburi sorular dışında hiç konuşmadık. 12 saatlik yolda dahil. Sabah gelince uyuduk uyanınca istemediğim halde kullandı beni resmen. Gönlümü almadan o işi yapması çok zoruma gitti. Direnmedim evet ama o niyetle yaklaşma istemiyorum diye 5 6 kere dedim. Sonra arkamı döndün umursamadı. Odadan çıktım gelmedi. Gittim "senden iğreniyorum" dedim. Bi bu kalmıştı demediğin dedi. Zorla yapana başka ne denir dedim. Zorlamı yaptım ben senin neyinim mecbursun dedi kapıyı çarptım çıktım.

Kalktı 3te sofra hazırla bana dedi. Hazırladım konuşmadan yedik. Gitti tv başına. Akşam yemek yaptım bi tabak oturdum yedim çağırmdım. Oda alıp yememiş. Sabah kahvaltı hazırladım. Yemedi. Öğleye evden yemek götürüyor. Kapının önüne koydum almamış. Kapıyı çarpıp gitti.

Bağırdı dediklerim sesini yükseltti işte. . Ama gönlümü almadan bana dokunmasını hazmedemiyorum. Bugün 3 olcak 3gündür konuşmuyoruz. Ben ne yapayım akıl danışcak sizden başka kimsem yok..

Ay şurdan sonrasını okumadım
3 aylık evlilik
Aradaki saygı çoktan bitmiş
O sana bağırır gönlünce
Sen gider sarılırsın
Adam çözmüş seni istersen 5 gün trip at yine tıpış tıpış gideceğini biliyor nasılsa

Birnde iş arkadaşına laf ettim diye şanssızım dedi. O kızı savunur gibi. Diğeride ses yükseltti. Sonrada gönlümü almadı zatwn

Ailesinin yanında 'benim ailem 5 saatlik mesafede gitmiyorsun' dersen o da tipik Türk erkeği ailesinin yanında aklınca erkeklenecek aileni basite aldığı izlemini verecek anneciğine bir daha böyle şeyleri tekken yapın.
Küsken birlikte olduğunuz için 2. İstemiş olmuş sizde demişsiniz karşı koymadım diye. Tavrınızı koyun. İlk adımı atmayın barışmak için. Evde yokmuş gibi davranın. İlk adımı atarsanız sürekli o küser.

İkinizde yeterince olgun değilsiniz bence. Her şeye bağıran bir koca. Ardından küsen devamını getirmeyen kendince sebep bulan bir kadın. Küsün ve arkasında durun gönlünü alana kadar barışmayın. Ya da hiç küsmeyin.
Adam sizi cepte görüyor nasıl olsa kendin gelirsin demiş.
Işimi hallettim nasıl olsa ne kadar iğrenç bir cümle. Eşinizin ilişkiye bakış açısı bu sanırım. Siz bundan sonra tekrar birlikte olmuşsunuz.
Bence ağlayıp sızlayıp dertlenmek yerine güçlü durun ve hatalarının farkında olmasını sağlayın

Ne derse desin alınmamanız çok tuhaf adam onur kırıcı sözler sarfetmiş siz gidip sarılmışsınız filan bilemedim ne desem bunun üzerine
ha ayrıca kocan tam bir terbiyesiz

çok saçma bir ilişiki olmuş bence,yanınızda telefon yok mu tuvaletten çıkınca neden aramıyorsun kocanı?
Ben zaten öyle bir yerde tuvalete gitsem kocam kapıda bekler :)

onun annesinin kardeşinin yanında niye laf söylüyosun benim annemlere gitmiyoruz diye,lafı hak etmişsin.
Çok istemiyosan yapmasını yataktan kalksaydın mağdem.

bence bu evlilik yanlış başlamış yanlışta gider

Aman ne guzel, sevin devam edin
Ben anlamiyorum ki bende mi problem var benim mi sevgim pamuk ipligine bagli
Ne halt ederse etsin seviyorum diye gezmek ergenlikte kalmadi mi?

Helal olsun bunca seyde adami hakli cikarmanin yolunu nasil buldunuz

Yaptıklarınız tutarsız farkında mısınız? Tavır koyuyorsanız bir üstünü ört demesine tav olmayın, oluyorsanız birlikte olup sonra yine sana küsüm demeyin.

Ailesinin yanında size bağırıyor, sonra siz yine birlikte olup eşinizi sucluyorsunuz.

Eşinize gelince size saygı duymuyor malesef, sözleri tavırları çirkin gerçekten. 3 ayda nasıl bu hale gelmişsiniz anlaması güç.

Bundan sonra tutarlı davranın, herşeye küsmeyin mesela, birşeyden rahatsiz oluyorsanız direkt söyleyin, küserek trip atarak değil. Eşinizle de bu saygı konusunu ciddi olarak konuşun. Anlar mı bilmiyorum tâbi.

O tuvalete gitmicekti. Bende çantayı yanında bıraktım telefonda çantadaydı.

Yaşınız küçük mü?

Kocanız sizi hiç adam yerine koymuyor farkında mısınız? İstediği zaman bağırıp azarlayabileceği, kafası çok basmayan bir çocuk gibi görüyor.

Siz de ben sana küstüm, yok istemem darıldım, nazla niyazla yola sokacağınızı sanıyorsunuz sanırım.

Adamı hayatınızın merkezinden çıkarın. Kişiliğiniz daha net görünsün, isteklerinizde kararlı olun. İmkanınız varsa çalışın, çevre edinin derim ayrıca.

Nasıl sevgi dolu bir evlilik bu ben anlamadım.
Ayrıca kocanızın ben işimi bitirdim lafı bence çok ağır.
Sizi küçük gördüğünü ve başkasının yanında dahi azarlamaktan rahatsız olmadığını farketmiyor musunuz ?

O tuvalete gitmicekti. Bende çantayı yanında bıraktım telefonda çantadaydı.
ben onu demiyorum,benim eşim ben dışarda tuvalete giderken gelir kapıda bekler diyorum ama zaten sana hiç değer vermiyor,sdece elinin altında kadın olsun diye evlenmiş belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…