- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Ay şurdan sonrasını okumadımKüs uyuduk. Gündüz koltukta uyuyakalmışım görümcemi yollayıp üstü açıkmı bak demiş. Bunu duyunca gittim sarıldım.
Gece birlikte olduk. Sonra . Ben sana küsüm dedim. "küs zaten sonra kendin gelirsin ben işimi gördüm" dedi gülerek . O nedemek öyle dedim şaka yaptım dedi.
Neden bu kadar çok küsüyorsun?
Çok yorucu bence evlilikte.
Birnde iş arkadaşına laf ettim diye şanssızım dedi. O kızı savunur gibi. Diğeride ses yükseltti. Sonrada gönlümü almadı zaten peki şimdi ne yapayım
Aman ne guzel, sevin devam edinMerhaba.. Okuyan yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.. Yazacak anlatcak kimsem yok. Güveneceğim 1 arkadaşım bile kalmadı. Annem beni hiç anlayan biri olmadı zaten.
Küçük şeyler ama anlatması uzun sürecek sanırım. Hakkınızı helal edin.
3 aylık yeni evliyim. Severek evlendik. Kavgalıda olsak eşimi çok seviyorum. Ama gıcık yanları var. 2mizde gurbetteyiz. Eşimin adı naci olsun
1 haftalığına eşimin memleketine gittik. Ordada küslük oldu.
Gece yolculuğunda gittik. Molada lavobaya gittim. Dönünce otobüs yerini değiştirmiş bulamadım boş otobüste vardı onla karıştırdım. Lokanta yerinde bekledim biraz.geldi niye orda bekliyorsun diye bağırdı karıştırmışım uyku sersemi dedim hiç uyanık değilsin diye sesini yükseltti. Neyse uykudan uyandı dedim hiç birşey demedim trip atmadım.
Memleketine vardık. bayan İş arkadaşının dedesi ölmüş. Bu kızda başka kıza nacide beni arayıp baş sağlığı dilemedi demiş. Başka kızda bunu eşime mesaj atmış. Nihali aramamışsın diye. Bende sinir oldum güya acısı var ama kim aramış kim aramamış notunu tutuyor böyleleride hep seni buluyor dedim. Bende şans yok diye bağırdı.
Buna trip attım. Ne oldu diye konuştu ama gönlümü almadı. Kıymetim bilinmez seni çok şımarttım bundan sonra görürsün sen dedi. Küs uyuduk. Gündüz koltukta uyuyakalmışım görümcemi yollayıp üstü açıkmı bak demiş. Bunu duyunca gittim sarıldım.
Gece birlikte olduk. Sonra . Ben sana küsüm dedim. "küs zaten sonra kendin gelirsin ben işimi gördüm" dedi gülerek . O nedemek öyle dedim şaka yaptım dedi.
Annesine 5 saatlik yerde olsak daha sık gelirim dedi. Benm annemler 5 saatlik yerde ama gitmiyoruz sık dedim. Gitmiycem daha oraya diye hem annesinin hem kız kardeşinin yanında bağırdı.
Sonra günü küs geçirdik. Akşamada yola çıkcaktık zaten. Mecburi sorular dışında hiç konuşmadık. 12 saatlik yolda dahil. Sabah gelince uyuduk uyanınca istemediğim halde kullandı beni resmen. Gönlümü almadan o işi yapması çok zoruma gitti. Direnmedim evet ama o niyetle yaklaşma istemiyorum diye 5 6 kere dedim. Sonra arkamı döndün umursamadı. Odadan çıktım gelmedi. Gittim "senden iğreniyorum" dedim. Bi bu kalmıştı demediğin dedi. Zorla yapana başka ne denir dedim. Zorlamı yaptım ben senin neyinim mecbursun dedi kapıyı çarptım çıktım.
Kalktı 3te sofra hazırla bana dedi. Hazırladım konuşmadan yedik. Gitti tv başına. Akşam yemek yaptım bi tabak oturdum yedim çağırmdım. Oda alıp yememiş. Sabah kahvaltı hazırladım. Yemedi. Öğleye evden yemek götürüyor. Kapının önüne koydum almamış. Kapıyı çarpıp gitti.
Bağırdı dediklerim sesini yükseltti işte. . Ama gönlümü almadan bana dokunmasını hazmedemiyorum. Bugün 3 olcak 3gündür konuşmuyoruz. Ben ne yapayım akıl danışcak sizden başka kimsem yok..
Helal olsun bunca seyde adami hakli cikarmanin yolunu nasil buldunuzçok saçma bir ilişiki olmuş bence,yanınızda telefon yok mu tuvaletten çıkınca neden aramıyorsun kocanı?
Ben zaten öyle bir yerde tuvalete gitsem kocam kapıda bekler :)
onun annesinin kardeşinin yanında niye laf söylüyosun benim annemlere gitmiyoruz diye,lafı hak etmişsin.
Çok istemiyosan yapmasını yataktan kalksaydın mağdem.
bence bu evlilik yanlış başlamış yanlışta gider
O tuvalete gitmicekti. Bende çantayı yanında bıraktım telefonda çantadaydı.çok saçma bir ilişiki olmuş bence,yanınızda telefon yok mu tuvaletten çıkınca neden aramıyorsun kocanı?
Ben zaten öyle bir yerde tuvalete gitsem kocam kapıda bekler :)
onun annesinin kardeşinin yanında niye laf söylüyosun benim annemlere gitmiyoruz diye,lafı hak etmişsin.
Çok istemiyosan yapmasını yataktan kalksaydın mağdem.
bence bu evlilik yanlış başlamış yanlışta gider
ben onu demiyorum,benim eşim ben dışarda tuvalete giderken gelir kapıda bekler diyorum ama zaten sana hiç değer vermiyor,sdece elinin altında kadın olsun diye evlenmiş belli ki.O tuvalete gitmicekti. Bende çantayı yanında bıraktım telefonda çantadaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?