- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Siz eminmisiniz severek evlendiğinize 3 ay canım cicim ayı olur normalde ilk aylar bnmkine otur desen oturur kalk desen kalkardı eve koşa koşa gelirdi esinizinde yaptığı hoş değil ailesine yansitmamaliydiMerhaba.. Okuyan yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.. Yazacak anlatcak kimsem yok. Güveneceğim 1 arkadaşım bile kalmadı. Annem beni hiç anlayan biri olmadı zaten.
Küçük şeyler ama anlatması uzun sürecek sanırım. Hakkınızı helal edin.
3 aylık yeni evliyim. Severek evlendik. Kavgalıda olsak eşimi çok seviyorum. Ama gıcık yanları var. 2mizde gurbetteyiz. Eşimin adı naci olsun
1 haftalığına eşimin memleketine gittik. Ordada küslük oldu.
Gece yolculuğunda gittik. Molada lavobaya gittim. Dönünce otobüs yerini değiştirmiş bulamadım boş otobüste vardı onla karıştırdım. Lokanta yerinde bekledim biraz.geldi niye orda bekliyorsun diye bağırdı karıştırmışım uyku sersemi dedim hiç uyanık değilsin diye sesini yükseltti. Neyse uykudan uyandı dedim hiç birşey demedim trip atmadım.
Memleketine vardık. bayan İş arkadaşının dedesi ölmüş. Bu kızda başka kıza nacide beni arayıp baş sağlığı dilemedi demiş. Başka kızda bunu eşime mesaj atmış. Nihali aramamışsın diye. Bende sinir oldum güya acısı var ama kim aramış kim aramamış notunu tutuyor böyleleride hep seni buluyor dedim. Bende şans yok diye bağırdı.
Buna trip attım. Ne oldu diye konuştu ama gönlümü almadı. Kıymetim bilinmez seni çok şımarttım bundan sonra görürsün sen dedi. Küs uyuduk. Gündüz koltukta uyuyakalmışım görümcemi yollayıp üstü açıkmı bak demiş. Bunu duyunca gittim sarıldım.
Gece birlikte olduk. Sonra . Ben sana küsüm dedim. "küs zaten sonra kendin gelirsin ben işimi gördüm" dedi gülerek . O nedemek öyle dedim şaka yaptım dedi.
Annesine 5 saatlik yerde olsak daha sık gelirim dedi. Benm annemler 5 saatlik yerde ama gitmiyoruz sık dedim. Gitmiycem daha oraya diye hem annesinin hem kız kardeşinin yanında bağırdı.
Sonra günü küs geçirdik. Akşamada yola çıkcaktık zaten. Mecburi sorular dışında hiç konuşmadık. 12 saatlik yolda dahil. Sabah gelince uyuduk uyanınca istemediğim halde kullandı beni resmen. Gönlümü almadan o işi yapması çok zoruma gitti. Direnmedim evet ama o niyetle yaklaşma istemiyorum diye 5 6 kere dedim. Sonra arkamı döndün umursamadı. Odadan çıktım gelmedi. Gittim "senden iğreniyorum" dedim. Bi bu kalmıştı demediğin dedi. Zorla yapana başka ne denir dedim. Zorlamı yaptım ben senin neyinim mecbursun dedi kapıyı çarptım çıktım.
Kalktı 3te sofra hazırla bana dedi. Hazırladım konuşmadan yedik. Gitti tv başına. Akşam yemek yaptım bi tabak oturdum yedim çağırmdım. Oda alıp yememiş. Sabah kahvaltı hazırladım. Yemedi. Öğleye evden yemek götürüyor. Kapının önüne koydum almamış. Kapıyı çarpıp gitti.
Bağırdı dediklerim sesini yükseltti işte. . Ama gönlümü almadan bana dokunmasını hazmedemiyorum. Bugün 3 olcak 3gündür konuşmuyoruz. Ben ne yapayım akıl danışcak sizden başka kimsem yok..
Haklısınız. Ama dinimiz diyor yaa kocanızı rwddetmeyin diye o yüzden kendi çekilsin istedim ama olmadı. Daha gönlümü alana kadar dokunmam.İkiniz de bir tuhafsınız.
Kocanızı savunmuyorum iğrenç birine benziyor. Ama adam sizi şiddetle bastırmamış sonuçta. İstemiyorum diyip dönüp gidebilirdiniz. Sonra vah kullanıldım ah kullanıldım. Korkmayın kocanıza hayır diyince hemen başka kadına koşmaz.
Ne oldu şimdi sizinle zorla beraber olan biriyle eninde sonunda barışıp tekrar beraber olacaksınız. Mideniz alacak mı? Almayacaksa baştan hayır demek daha kolay değil miydi?
Dininiz küslük için de bir şey söylüyor. Ona da bakın madem.Haklısınız. Ama dinimiz diyor yaa kocanızı rwddetmeyin diye o yüzden kendi çekilsin istedim ama olmadı. Daha gönlümü alana kadar dokunmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?