Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Dönecek misin yani bosancak mısınız simdi. Ailenin arkanda destek olmasi guzel ama cocuugun cok ufak esim degisir belki dersen bekle acele etme derim ama yok daha da sapıtıyor bu konuda diyorsan dön gitsin yurtdisina bu kadar sacma bisey olamaz hamile halinle onlarin ortaminda zaten yeterince gerilmissin simdi yine yeniden teyzem meyzem otursun anne babasi teyzesiyle

hadi anayi kardesi anladim da teyze ne yaaa

Benimki de aileci Tamam diyorum sen git görüş beni zorlama. Ama olmaz ki KV hazretleri benim uzerimde ve evimde söz sahibi olamadıktan sonra bana dediğini yaptiramadiktan sonra olur mu hiç? Oğlu onun, ev de onun istediği zaman musait olsan da olmasan da gelir sen kimsin ki onunla gorusmemeyi tercih etme teşebbüsünde bulunuyorsun? Gerekirse O seni siler, O sana küser laf da soyler ama senin haddin mi onunla görüşmeyi istememek? Onlar hep haklı asla yanlış yapmaz sadece şizofrenik düşüncelerin sebebiyle sen onların her yaptığının altında bir şey arıyorsun. Ben de boyle bir düşünce tarzındaki ailenin içinde çırpınıyorum. Ben salıyorum ama onlar peşimi bırakmıyor. Nasıl bir yetiştirme tarzı bilmiyorum ama incelenecek vak'a oldukları kesin

Ben sana bise anlatcam belki sana bir destegim olmus olur bilemicem ama yorumlari okudum da benim esim senelerce sehir disinda okumus yatılı okullarda hatta ama evlendikten sonra ailesi çıkmaya başladı ortalığa
Çünku esim eskiden ogrenciydi ogrenci adamda ne parasi baktilar arabalar isler misler dayisi borc istedi bir is yapacakti neymis karıyla verecekmis parayi
Kar dedigimde esim 75 bin verdi 80 bin aldi hahahah
Kar a bak
Annesi ver demis efendim.Bunu duyan herhalde duydu bilemicem diger dayi esimden 8 bin borc istemis esim vermedi :)
Esim kurnazdir akıllıdır
Gecen gunde bir arkadasi benim önümde 3.500 para istedi telefon alacakmis 5 gun sonra 3600 sekilde verecekmis
Arkadasini bende iyi tanırım
Esim vermedi :)
Sonra kaynananin o kadar saçmalığı çıktı ki ortaya yok komsununun torununun 1.yas dogumgunu varmis bilmemnenin gelinleri de gelecekmis benide sayiyormus davetli listesine :)
Esim orda dediki benden icin annesine
Gitmez ki sor bakalim gider mi? Ukala bir tavirla
Bende armutta oturuyordum pufta eski evim terasliydi elimde de sigara
Dedim ki
Ay yok yaaaa ne işim var gitmem tabiki
Birinin dogumgunu varsa bana telefon acarsin davet edersin ya da mesaj cekersin o kisinin numarasi da var bende esim ve kayinvalidem yüzünden tanisikligimiz var ve benim baba evime gelmiş insanlar,isteme olsun,bohca olsun vs vs

Neyse neymis akrabalari gelmis memleketten kaynanaya,akraba dedigim de aile,anne baba erkek kardes ve gelinleri
Kaynana cumartesi aksami yana yakila bizi arıyor beni ayri arıyor oğlunu ayri ayriyor
Gitmedim
Ben gitmeyince esim de gitmedi
Ertesi gunu gitti ,bende ailemin yanina gittim ertesi günü oturmaya
Ben kimsenin kuklası degilim afedersin de adami mahvederim kaynana kendini saydiracak surekli akrabalarini saydiracak bayram gidelim seyran gidelim el opmeye gidelim
Sonuç kaynana bana küstü. Eski konularimda var
3 aydir küs
Çok şükür
Esim tek basina bekar gibi gidiyor annesine
O bahsettigim komsunun da oğlu evlendi :)
Esimi düğüne göndermedim :)
Esim kisacasi bana soz geciremedi
Benim annemde gelmis bana kaynananla barış evliliğin kotu gider dedi
Babam anneme bi bağırdı
Bu defa bende bağırdım
Ama hak ediyor.. kim annesine bagirmak ister? Ya da kim annesini üzmek ister?
Cahil cahil konusuyor.. ben suanda asla barismayi düşünmüyorum barismicam da
Herkes haddini bilsin oyle hanim agalik falan yok eski usul gel kizim gidek git kizim ,gel gelinim benim evimde günüm var,gel gelinim bilmemkimin nesi var,gelin teyzen geldi bilmemne ayakları yaş ayak
Ben 92 dogumlu insanım yeni nesilde millet kaynanasina anne bile demiyor ben senin bos beles islerinle mi ugrascam
Iste onumuzde bayramlar var
Yine adım atmicam
Benimde boyle pis huyum var
Ha bide kaynana bana küs utanmadan oglunu ariyor diyomuski al karını gelin düğüne :)
Sen isine bak kadın hadi ikile aklin sira kendini saydiracaksin bana ben seninle o düğünde bariscam falan
Çevresi de o kadar avam ve basit ki illami yoklugum fark ediliyordur gelinin gelmiyor gelinin gitmiyor diye mustehak.
Oyle anne babalar cok burunlarini sokmayacaklar bu işlerin içine
Oyle akrabaymis bilmemneymis işleri sakat isler esimin savunmasi da senin akrabalarin burada yok burda olsalar gorusmeyecek miydin
Dondum dedimki gorusmicem
Halam geldi buraya taaa nerelerden
Babam defalarca aradi
Dedim gelmiyorum baba ne diye arayip duruyorsun sonra esimle cooooook buyuk kavga ettik cunku yine bayramdi
Ben bu isleri kavga ile çözdüm bazısı tatli dilden anlamaz.
Simdi esimde benim ailemle görüşmüyor
Hicbir sebep yok bu arada ha ne babamla ne annemle
Ben sirf onun annesiyle görüşmüyorum diye..
Bizimkilerin de cok umrundaydi ya hani ay nolursun damadim bize gel diye pencerelerde bekliyorlardi hahahahaha
Ama kizkardesim gelir evime annem de gelir
Hatta dün geldi kardesim.annemde 15 gun evel geldi annemle falan konustu kahvalti ettik
Ama onlarin evine gitmiyor
Ben hayatta bu ayaklari yemem hicte beni uzmez benim ailen gungormus insanlar babam koskoca istanbula parmagini sokmus 30 kusur yaşındaki adamın labadasiylami ugrascak babamin umrunda olmaz ki :)
Beni özlüyorlar gidiyorum haftada 1
Ve inanir misin
Esimi kimse sormuyor
Hahahahaha kendini cok onemsiyor ama
Daha evel babamdan yüz buluyordu.. biz kavga lasinca falan babam onu tutuyordu en son babam patladi dediki madem anlasamiyorsunuz boşanın o zaman :)
Onun da siniri var kendisinde
:)
Babam dioki ben aptal degilim kizim simdiye kadar hep sabrettim kendisine hep seni fircaladim seni haksız buldum (ki gercekten haksizdim) damattir dedim el ustunde tuttum benden bu kadar artik nasil davranirsa karsiligini alacak dedi
Esim simdi babami arayamiyor
Kavga edince arayip baba gel diyodu
Ergen gibi ayni
Babamda geliyordu buraya gecenin bi vakti
Ben onun annesini 1 kez aradim annesi bana neler salladi
Evi cekip çeviren kadınmış birazda kahvalti etmiyormusuz uyku duzenimiz bozukmus bizim evliligimiz bitmis mis bu kadar kavga varsa ogluna da boşanın demiş
Oglu boşanmadı
eskisinden bile iyi olduk neredeyse
Simdi kaynanam.otursun soda içsin esimde keyfine baksin ben ona herseyi hazırlarım kahvede cayda :) hem daha tatli olur hazımsızlık yapmaz
Iste boyle demem o ki biraz disli olacaksin
Sadece birazcik
Ben neler neler cektim anlatsam roman olur ve ben 14 aylik evliyim.sonuc biz cok mutluyuz herkes ailesine tek gidiyor
Sorunlarimizda çözüldü
Esim beni iyi bilir ben oyle gelenege gorenege emrivaki islere gelemem baslarim akrabasina da bilmemnesine de..

Ben bütün sorunlardan bir cinnet anında kurtuldum tavsiye ederim. Hiç birini evime sokmuyorum artık. Kocama da dedim beni ailenle muhatap edersen seni boşarım dedim. Görüşmüyorum keyfim yerinde huzurluyum, kendisi hergün onlarla ama hiç umrumda değil ne halt yerse yesin. Sana da tavsiye ederim canım.

Çok haklısın

Şu anasının sütünden hala kesilmemis kazik kadar heriflerle evlenip bir de baba yapmayin şu vasifsizlari ya. Ne o oyle okurken midem bulandi vicik vicik o ne oyle. Allah bolca sabir vermis sana da katlanmissin bu herife ve ailesine.

Burada pek çok evlilikte pek çok arkadaşa hep barışma tavsiye etmişimdir canım ama senin evliliğinde en güzeli valizini hazırlayıp çekip gitmen çünkü malesef doğulu erkekler aileye ata der ve asla sözünden çıkmaz bu onlarda en baş kuralıdır çok da güzeldir ama kendi aileninde değerini bildiğinde senin işin çok zor bu adam değişmez yaşın genç o yüzden gençliğinin tadını çıkar allah bu daha iyisini nasip eder tecrüde der bu zararla yırttığına şükredersin

Gidin Almanya ya çocuğunuzla birlikte kalsın eşinizde ailesiyle bunlar değişmez.Bizde ilk yıllar böyleydik aynen işimiz birlikteydi her akşam koşa koşa anasına gidiyorduk.Dengesiz ailesini çok çektim.Kaçın kurtarın kendinizi bebeğinizi.Böyle adamlar niye evlenir anlamıyorum.Yaşasın ailesiyle o zaman.Böyle hayat geçmez.Yazık etmeyin kendinize tavrınızı koyun çekin gidin arkanıza bile bakmadan.

Evlenmiş olmak için malesef bir statü sadece o gözle bakıyorlar

Bende ilk evlendiğim zaman ,eğlenceli bile olsa eşimin alesi ile vakit geçirmek istemezdim. Çok sıkıcı gelirdi bana. Zevk alamazdım ortamlarda. Ama şimdi gereksiz tavır yapmışım diyorum. Keşke aralarına karışsaymışım. Şimdi bana tüm kuzenler vs buluşucaz deseler giderim. En azından artık tadını çıkartabilirim. Ne güzel vakit nasıl geçer anlamaz insan o kalabalıkta. Muhabbet muhabbeti açar,çaylar kahveler içilir,güle oynaya yemekler yenir.. Ahh ahh .. gurbette olmak yaşla beraber dokunuyor galiba insana. Eskiden hiç böyle düşünmezdim.

Abla dedigin dogru da illaki oyle ortamda dedikodu falan oluyor ya da birsuru soru soruyorlar ya akraba ortamları hep böyle bence

Konuyu okudukça sinirden saçımı başımı yolasım geliyor yaşının verdigi cehaletmi desem toyluk mu desem ne desem bilemedim cocugun mu annen mi cocugunun mu abin mi falan diye sormussun hepsine ailesinin cevabini vermis ya orada ipler koptu iste bende yaziklar olsun gercekten sanki sen ve cocugun onun ailesi degilsiniz !!!

Yaş onemli..eğer eşiniz sizi gercekten seviyorsa,yaşı ilerledikçe sizin oneminizi anlayacaktır..ama tabi bu duruma gelene kadar siz de yıpranacaksiniz..en doğru kararı verecek olacak sizsiniz.bu tarz cahilce hareketlerde devreye genelde büyükler girer.yon verir evliliğe.tabi iyi niyetli ise büyükler..bizde eşim ile erken evlenenlerdeniz..ve eşim de ailesine sizinki kadar olmasa da düşkündü.ama kayınvalidem ve kayınpederim bu konuda çok yardımcı oldular..kayınvalidem eşimi kovalıyordu bazen.evinize gidin bizi rahatsız Edip durmayin diyordu.anlam veremiyorduk ama başbaşa vakit geçirmemiz için elinden geleni yapıyordu ilk zamanlar...cok jestlerini gördüm 2sininde..esimde zamanla evine daha çok bağlandı..yani büyüklerin tutumu çok önemli bu durumlarda...eşinizin ailesi eğer oğullarını seviyorlarsa,onun mutlu bir yuvaya sahip olması için ellerinden geleni yapmaları gerekir.malum eşiniz daha ergenlik çağından yeni çıkmış bile olabilir.

Nasıl bir vıcıklık

Çok zor gerçekten bide ilişkinize kaynana filan karışıyosa dayanılmaz bu kocanın ailesine bağlılık genelde doğulularda oluyo bnim eşim doğulu bn türküm o yüzden zor ve ağır gelio eviniz yakınmı birbirine o zaman daha zordur ailesinden soğutmaya çalıştınmı sende huzur bulsa onlarda sıkıntı sana bağlı oluverir o da olmuyosa boşanacağını bu konudan dile getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…