- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Ayneen aslında öyle dolduruşa gelmiyor oda aynı görüşe sahip gercekten öyle.evet benide kendilerine benzetmeye çalışıyorlar anlamıyorumda hiçmi yorulmuyorlar çalışıp akşam toplanıyorlar gece 3,4 lere kadar ben varya yorgunluktan gozlerm kapanıo bunlar hala kakara kikiri.asla istedkleri gibi olmicamBen de aynı şeyi sorguladim bir zaman ama sorun ne biliyor musunuz eşinizin dolduruşa gelmesi değil eşiniz de zaten onlar gibi dusunuyor. Yani onlarla yaşadığı hayattan memnun sizi de kendilerine benzetirlerse durumları kabul ettirirlerse mis gibi olacak her sey onlar için. Yoksa es kişisi istemese bazı şeyleri kim yaptırabilir? İstese ayıramaz mı isini? İstemez mı işten hakkını? Demez mi bu benim karım bu çocuğum tatilse tatil? Ben bu insanların neden ve nasil sömürüldügü tarafı tercih ettiklerini anlayamıyorum.. Kalkıp deseniz ki niye parayı annen alıyor seni maddiyatcilikla suçlar Ama kaynananın iyi niyet maskesi var : cocuklarima ev alacağım off bir yılda bin yıl yaşlandım
Tabiki vermez ben terkediyorum ye gitmemki zaten kafamı dinlicem annemlere gidiyorum diye sonra by by herkez kendi yoluna cocugum oranın vatandaşlığınıda aldıktan sonra çıkış yapabiliyo zaten orda açarım davayı anneye genellikle veriliyo velayet zatende cocuk diye ölmüyor ailesini inanırmısınız daha cok seviyo düşkünya ailesine sormuştum abinmi cocugunmu annenmi cocugunmu diye bacınmı cocgunmu yemin ederim herbirinde ailesini dedi cocuk yapılırmış ama aile geri gelmezmiş :))) özürlü işteEsin sanki sadece donunu yikatmak icin evlenmis. Evde senin varliginin bir onemi yok gibi. Hakli miyim demissin. Haklisin.
Cocugumun pasaportu ciksin gidicem demissin. Bosanmis olsa idiniz ve velayet sende olsa idi hic hesap verneden gidebilirdin yurt disina ama bildigim kadariyla onun izni olmadsn cocugunu yurtdisiba cikaramiyorsun. Bir arastir istersen. Boyle bir durumda izin verir mi?
Aslında korktum oyle bişeyde hep tehdit ediyordu öylemi gelmiyomusun ? Sen boyle inat ediyosan gör bak bende hafta sonları çıkıcam derdi aptal kafam korkuyodum istemiyodumSiz de kendinizi cok ezdirmissiniz. Yapmak istemiyorsanız yapmayin. Laf geldiyse karşılığını verin. Esiniz parayi eve getirsin gidip kimsenin avcuna koymasin. Boyle evlilik mi olur.. diretin surekli.
Evet geçmişte sorunlar yaşadık herşeye boyun eğdim ama cocuğum oldugundan beri bilmiyorum katlanmak zorunda değilim diyorum cok bunaldım cok affettim cok boyun eğdim ama sabrımın da bi sonu varKusura bakmayın da kendiniz yüz vermişsiniz dayak yemissiniz yinede susup kabul etmissiniz hamileyken düşük riski geçirmişsiniz şiddeti yüzünden bu sefer de bosanmazsaniz dayak yer yine affeder o tatile gidersiniz tıpış tıpış
Tabiki vermez ben terkediyorum ye gitmemki zaten kafamı dinlicem annemlere gidiyorum diye sonra by by herkez kendi yoluna cocugum oranın vatandaşlığınıda aldıktan sonra çıkış yapabiliyo zaten orda açarım davayı anneye genellikle veriliyo velayet zatende cocuk diye ölmüyor ailesini inanırmısınız daha cok seviyo düşkünya ailesine sormuştum abinmi cocugunmu annenmi cocugunmu diye bacınmı cocgunmu yemin ederim herbirinde ailesini dedi cocuk yapılırmış ama aile geri gelmezmiş :))) özürlü işte
İyi ki gelmiş sabrınızın sonu yolunuzdan dönüp tekrar boyun eğmeyin lütfenEvet geçmişte sorunlar yaşadık herşeye boyun eğdim ama cocuğum oldugundan beri bilmiyorum katlanmak zorunda değilim diyorum cok bunaldım cok affettim cok boyun eğdim ama sabrımın da bi sonu var
Çok zor seni iyi anlıyorum senin kadar olmadada bnde aynı şeyi yaşıyorum eşimle kardeşleri babası aile şirketi para bir evler ayrı ama sürekli birlik olmak istiyo anasıgil eşimi cikveyle uzak tutmaya çalılıyorum ama ailesi öncelikli biz eşimle baş başa akşam dışarı çıkarız ve eşim 30yaşında koskoca adam ama yinede geç oldu diye ararlar tatil konusuda kısmen aynı başbaşa olmakla ilgili tatlı dilli cilveli konuşabilirsin birlikte başbaşa vakit geçirelim diyerek sürekli ailesi burnunu sokmaya devam ediyosa küs tepki göster ama boşanmamaya çalış son çaren olsun çünkü arada çocuk varmrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Aile bağlarının sıkı olması güzel ama bu boyut biraz fazla eşiniz evlilik için uygun değil henüz ayrı bi aile kuracak olgunluğu ve sorumluluğu yok annesinin onu yönlendirmesine alışmış onun için bir sorun yok siz onun bu düzenini bozan kişisiniz ailesi değilsiniz .mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Yalannn yalaannnn hepsi. Gozdagi vermeye calismis sadece. Siz sindikçe sizi daha cok ezebilecegini sanmis ahmak.Aslında korktum oyle bişeyde hep tehdit ediyordu öylemi gelmiyomusun ? Sen boyle inat ediyosan gör bak bende hafta sonları çıkıcam derdi aptal kafam korkuyodum istemiyodum
Arkadaşim ayrıl kurtul. Bende de sendekinin aynısı var. Hep onlara gideceksin onlar sana gelecek. Dediklerini yapmazsan tatile gitmemekle cezalandırılırsin ve ayrılmakla tehdit edilirsin. Ben de dediklerini yapmadım balayına bahane buldu götürmedi. Ailesi için çalışıyor bana param yok diyor kız kardeşinin bin küsur liralık saç citcitini taktiriyor onlara hem zaman hem para hep var. Varını yoğunu ömrünü onlara harcayacaksijln. Seni de şuan pasiflestirmeye çalışıyorlar sanki tüm bu huzursuzluk senin yuzunden çıkmış gibi sana psikolojik baskı yapmak amac Boşanmakla da tehdit edecek ki her şeyi koşulsuz kabul et. Ben annesinin kahvaltı davetine gitmedim diye boşanmaya karar verdi. Bunlar ailelerine körü körüne bağlı psikolojik yardım alması gereken sorunlu insanlar. Sen sağlıklı bir bireysin lütfen onların istediği gibi haklılığını sorgulama. Elbette sen haklısın ama seni kendinden şüphe ettirmek tüm dertleri.
İki seçenek var önünde ya bunlara boyun eğip onların istediği gibi yaşayacaksın ya da yol yakınken kaçıp kurtulacaksin
Duzelmez, düzelecek bir şey yok. Olan senin gençliğine ve ömrüne olur.
Ayrilmakla kendine en büyük iyiliği yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?