Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Ayneen aslında öyle dolduruşa gelmiyor oda aynı görüşe sahip gercekten öyle.evet benide kendilerine benzetmeye çalışıyorlar anlamıyorumda hiçmi yorulmuyorlar çalışıp akşam toplanıyorlar gece 3,4 lere kadar ben varya yorgunluktan gozlerm kapanıo bunlar hala kakara kikiri.asla istedkleri gibi olmicam

Tabiki vermez ben terkediyorum ye gitmemki zaten kafamı dinlicem annemlere gidiyorum diye sonra by by herkez kendi yoluna cocugum oranın vatandaşlığınıda aldıktan sonra çıkış yapabiliyo zaten orda açarım davayı anneye genellikle veriliyo velayet zatende cocuk diye ölmüyor ailesini inanırmısınız daha cok seviyo düşkünya ailesine sormuştum abinmi cocugunmu annenmi cocugunmu diye bacınmı cocgunmu yemin ederim herbirinde ailesini dedi cocuk yapılırmış ama aile geri gelmezmiş :))) özürlü işte

Siz de kendinizi cok ezdirmissiniz. Yapmak istemiyorsanız yapmayin. Laf geldiyse karşılığını verin. Esiniz parayi eve getirsin gidip kimsenin avcuna koymasin. Boyle evlilik mi olur.. diretin surekli.
Aslında korktum oyle bişeyde hep tehdit ediyordu öylemi gelmiyomusun ? Sen boyle inat ediyosan gör bak bende hafta sonları çıkıcam derdi aptal kafam korkuyodum istemiyodum

Evet geçmişte sorunlar yaşadık herşeye boyun eğdim ama cocuğum oldugundan beri bilmiyorum katlanmak zorunda değilim diyorum cok bunaldım cok affettim cok boyun eğdim ama sabrımın da bi sonu var

Sadece yurt dışına çıkmakla kalma, boşan aynı zamanda. Niye katlanıyorsun bu adama ve ailesine? Muhtaç mısın sanki bunlara.

Evet geçmişte sorunlar yaşadık herşeye boyun eğdim ama cocuğum oldugundan beri bilmiyorum katlanmak zorunda değilim diyorum cok bunaldım cok affettim cok boyun eğdim ama sabrımın da bi sonu var
İyi ki gelmiş sabrınızın sonu yolunuzdan dönüp tekrar boyun eğmeyin lütfen

Çok zor seni iyi anlıyorum senin kadar olmadada bnde aynı şeyi yaşıyorum eşimle kardeşleri babası aile şirketi para bir evler ayrı ama sürekli birlik olmak istiyo anasıgil eşimi cikveyle uzak tutmaya çalılıyorum ama ailesi öncelikli biz eşimle baş başa akşam dışarı çıkarız ve eşim 30yaşında koskoca adam ama yinede geç oldu diye ararlar tatil konusuda kısmen aynı başbaşa olmakla ilgili tatlı dilli cilveli konuşabilirsin birlikte başbaşa vakit geçirelim diyerek sürekli ailesi burnunu sokmaya devam ediyosa küs tepki göster ama boşanmamaya çalış son çaren olsun çünkü arada çocuk var

Siz tatil istediğiniz halde hamileliği bahane edip, milleti sizin başınıza toplayıp, kendi abisiyle tatile gittiği zaman ciddi ders vermeniz lazımdı aslında..

Basiretsiz, cibiliyetsiz erkekler yüzünden olan ufacık çocuklara oluyor.
Keşke çocuk kararınızı o zaman tekrar tekrar gözden geçirseydiniz.

Parçalanmış bir ailenin çocuğu olmak da zor, kalırsanız hayat size daha da zor.

Ne diyeyim bilemedim. Ülke değiştirmekten bahsediyorsunuz. Ha deyince babasını göremeyecek..

Biraz boşanmadan ayrı deneyin. Hiç sanmıyorum ama belki aklı başına gelir eşinizin..

Yorumları okumadım ama ne demek ya eşek kadar evli çocuklu bir adamın parasının annede toplanıp aydan aya mutfak harcı alması?

Bırak teyzeleriyle anasıyla mutlu mesut yaşasın, tatil matil yok nedir siz çocuk musunuz? Bu kadar zaman buna niye dayandınız Allah aşkına?

Aile bağlarının sıkı olması güzel ama bu boyut biraz fazla eşiniz evlilik için uygun değil henüz ayrı bi aile kuracak olgunluğu ve sorumluluğu yok annesinin onu yönlendirmesine alışmış onun için bir sorun yok siz onun bu düzenini bozan kişisiniz ailesi değilsiniz .

Aslında korktum oyle bişeyde hep tehdit ediyordu öylemi gelmiyomusun ? Sen boyle inat ediyosan gör bak bende hafta sonları çıkıcam derdi aptal kafam korkuyodum istemiyodum
Yalannn yalaannnn hepsi. Gozdagi vermeye calismis sadece. Siz sindikçe sizi daha cok ezebilecegini sanmis ahmak.

Sen Almanyadan kalk gel, beyefendinin hem kendisine hem de anasına dadısına katlan, sonuç olarak 1 hafta bile başbaşa bir tatil yapama!
Arkadaşım al pasaportunu çık git almanyaya. Bunlardan sana yar olmaz. Boşa emek hepsi.
Daha gençken hayatını yeniden kurarsın, çocuğunun geleceğini planlarsın.

cok dogru tespitler.

Siz en son eski konunuzda hamileyken eşinizden şiddet görmüştünüz.o konuyu da okudum çok üzüldüm fakattt...
Boşan diyen arkadaşlara da “bi tokatla boşanmam demiştiniz”
Umarım artık daha mantıklı düşünüyorsunuzdur !
Bebeğe üzüldüm allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…