Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Merak etmeyin zaten yaptığının cezasını fazlasıyla çekecektir. Bir şarkıda vardı neydi o yarına kalsa da yanına kalmaz. Siz onu boşverin. Daha gençsiniz. Kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Yeni güzel huzurlu bir hayat. Bir an önce harekete geçin.

Alana kadar böyle konuşurlar

Aynı durum bizdede var.2 gün once oyleyse sana 1 bardak su bile yok dedi bende ekmek falan istemiyorum dün aksam aradı ne eksik ekmek falan hyr dedim cocuğa danone dedi hyr dedim bak piskolojinle oynama diye kızıyo telefonda bende dedim senden birşey istemiyorum hiçbir ihtiyacım yok

Aynen öyle inşallahta bana çektirdiğini çeksinler.inşallah bende cok istiyorum kafamı toparlayıp cocugumu guzel düzgün yetiştirmeyi allah yardımcım olsun ailemi başımdan eksik etmesin

Anneside bekar bacısıda seytanın önde gideni.tüm suç eşimde onlar istediği kadar seytan olsunlar o beni tutsaydı boyle olmazdı

Ben de aynı şeyi sorguladim bir zaman ama sorun ne biliyor musunuz eşinizin dolduruşa gelmesi değil eşiniz de zaten onlar gibi dusunuyor. Yani onlarla yaşadığı hayattan memnun sizi de kendilerine benzetirlerse durumları kabul ettirirlerse mis gibi olacak her sey onlar için. Yoksa es kişisi istemese bazı şeyleri kim yaptırabilir? İstese ayıramaz mı isini? İstemez mı işten hakkını? Demez mi bu benim karım bu çocuğum tatilse tatil? Ben bu insanların neden ve nasil sömürüldügü tarafı tercih ettiklerini anlayamıyorum.. Kalkıp deseniz ki niye parayı annen alıyor seni maddiyatcilikla suçlar Ama kaynananın iyi niyet maskesi var : cocuklarima ev alacağım off bir yılda bin yıl yaşlandım

Esin sanki sadece donunu yikatmak icin evlenmis. Evde senin varliginin bir onemi yok gibi. Hakli miyim demissin. Haklisin.
Cocugumun pasaportu ciksin gidicem demissin. Bosanmis olsa idiniz ve velayet sende olsa idi hic hesap verneden gidebilirdin yurt disina ama bildigim kadariyla onun izni olmadsn cocugunu yurtdisiba cikaramiyorsun. Bir arastir istersen. Boyle bir durumda izin verir mi?

Ben diyorum çoğu kişi yaşıyordur böyle ama benim gibi yaşayanı yoktur benim eşim kadar saçma biri varmıdırki zannetmiyorum
Siz de kendinizi cok ezdirmissiniz. Yapmak istemiyorsanız yapmayin. Laf geldiyse karşılığını verin. Esiniz parayi eve getirsin gidip kimsenin avcuna koymasin. Boyle evlilik mi olur.. diretin surekli.

Tabi canım hiç mesafeleri Yok belliki , bu tipler değişmezde kolay kolay

Kusura bakmayın da kendiniz yüz vermişsiniz dayak yemissiniz yinede susup kabul etmissiniz hamileyken düşük riski geçirmişsiniz şiddeti yüzünden bu sefer de bosanmazsaniz dayak yer yine affeder o tatile gidersiniz tıpış tıpış

Anlattığınız şeylerden fazlasıyla çabaladığınız belli oluyor,içiniz rahat olsun artık. Umarım bundan sonra bebeğinizle huzurlu ve mutlu olursunuz.

Alttan almaya çalışmayın. Kime nasıl mesafe koyması gerektiğini ogrensin
Artık ben mesafe koyuyorum ailesine tüylerim diken diken oluyo annesi bana cok ağır konuşuyor oğlunu savunmak için neymiş ben hamileyken anca yatmışım başka kaynana olsa dermişki kalk temizliğini yap dedimki benim evim hangi bi zaman dağınık pislik içindeydi ? Cvp vermedi sonra oysaki tertemizdi ilk 5 ay evet cam kapı silemedim kanamam oldu korktum ama 5 aylık olduktan sonra iki kere cam sildim bi yardıma ihtiyacın varmı demediler birde diyorki hatta baska kaynana olsaymış dermişki gel benim evimide temizle sonucta ben çalışan biriyim diyo bana bananr kızın var o temizlesin siz hangi bi zaman iyimisin öldünmü kaldınmı dediniz.canım benim eşim ailesine gelince asla mesafe koymaz neden bu düşüncede anlamıyorum ya mesafede değil hyr de yaa eşimle gidicem de cokmu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…