- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Boşanma için gittiğimde açabilirimki burda açarsam belki cocugumu goturmekte sıkıntı yaşarım sonucta velayeti alırsam egerki hakim derse babada haftada 1 gorucek mesela çıkış yasağı koyarlarsa cocuguma o yuzden orda açmayı istiyorumSadece yurt dışına çıkmakla kalma, boşan aynı zamanda. Niye katlanıyorsun bu adama ve ailesine? Muhtaç mısın sanki bunlara.
çok haklısın aptal adamın tekiymiş pis herifmrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Canım bende düşünmedim değil o yüzden bekledimya hep son çare diye ama olmuyo cikvede yaptım herşeyi yaptım ama akıllanmıyor gözü birtek ailesini görüyor ağladım dedim bak senin için geldim sen ailene ne kdr bağlısın 1 gün seslerini duymadan görmeden yapamıosun ben ailemi çevremi bıraktım senin için sen benim gibi olsaydın el üstünde tutardım seni bu sevgimi bitirme cok dedim krizlere girdim ama yok değişmiyo etrafıda demiyoki eşine cocuguna sahip çık ben annenim kardeşlerinde kardeş bunu kimse silemez zaten ama eşinle olduğun vakti bil bizle oldugun vakti bil demiyo hala annesi diyoki bana sen kardeşleri ayıramazsın diyo bilerek eşimin önünde ben diyorum yaa benim amacım ayırmak değil biz burda neyiz bana gelince demesini biliosunuz ama ailen eşin cocugun anne babandan ümit bekleme diyebilio kv dem kendi oğlu icin niye demiyo uyanık valla benim tek ailem cocugum annem kardeşlerimÇok zor seni iyi anlıyorum senin kadar olmadada bnde aynı şeyi yaşıyorum eşimle kardeşleri babası aile şirketi para bir evler ayrı ama sürekli birlik olmak istiyo anasıgil eşimi cikveyle uzak tutmaya çalılıyorum ama ailesi öncelikli biz eşimle baş başa akşam dışarı çıkarız ve eşim 30yaşında koskoca adam ama yinede geç oldu diye ararlar tatil konusuda kısmen aynı başbaşa olmakla ilgili tatlı dilli cilveli konuşabilirsin birlikte başbaşa vakit geçirelim diyerek sürekli ailesi burnunu sokmaya devam ediyosa küs tepki göster ama boşanmamaya çalış son çaren olsun çünkü arada çocuk var
Evet o zaman keşke yapsaydım teyzesi o ara bizde kaldığında konuştuk aslında anlayışlı bir kadın bana dediki daha olgunlaşmamış biraz sabret zamanla olgunlaşıcak dedi yaptıgınında hata oldugunu soyledi tek tatile gitmesinin kısa bi küslük oldu hep ilte sevgime yenik düştüm hatasızım demiyorum bendede var hata.cocugum ilgisiz bi babayla büyüyeceğine babasız mutlu bir anneyle büyümesi daha mantıklı değilmi ilgisi yok cocuga gece 11 de geliyo işten 1 kere öpüyo babacıgım diye bitti elinde telefon abisiyle yazışıyo kız kardeşiyle anca böyleSiz tatil istediğiniz halde hamileliği bahane edip, milleti sizin başınıza toplayıp, kendi abisiyle tatile gittiği zaman ciddi ders vermeniz lazımdı aslında..
Basiretsiz, cibiliyetsiz erkekler yüzünden olan ufacık çocuklara oluyor.
Keşke çocuk kararınızı o zaman tekrar tekrar gözden geçirseydiniz.
Parçalanmış bir ailenin çocuğu olmak da zor, kalırsanız hayat size daha da zor.
Ne diyeyim bilemedim. Ülke değiştirmekten bahsediyorsunuz. Ha deyince babasını göremeyecek..
Biraz boşanmadan ayrı deneyin. Hiç sanmıyorum ama belki aklı başına gelir eşinizin..
Özür dilemesine yenik düştüm ve değişir sandım bize krşı bağlı olur sonuçta 5,6 aydır evliliğimiz vardı yeni dedim.bazen ne kdr çabalarsan çabala bi işe yaramıyomuş ben değişir diye ümid ettim daha da beter oldu onun yüzünden ailesini görünce seslerini duyunca bi titreme tiksintilik giriyo içime yazıkSiz en son eski konunuzda hamileyken eşinizden şiddet görmüştünüz.o konuyu da okudum çok üzüldüm fakattt...
Boşan diyen arkadaşlara da “bi tokatla boşanmam demiştiniz”
Umarım artık daha mantıklı düşünüyorsunuzdur !
Bebeğe üzüldüm allah yardımcısı olsun
Hyr tabiki 1 cocugum var 4 aylık şükürler olsunŞimdi yine hamile misiniz o kısmı anlamadım , kaç çocuk var ?
İşte bende onu bekledim bizimkine ters tepki yaptı galiba dahada düşkün oldu :)) valla ben bu 1 bucuk sene bana 10 yıl gibi geldiAilesine duskun erkekler mümkünse evlenmesin bu ne ya benim esim de böyleydi ilk yıllar şimdi biraz daha iyi şükür ama ben bittim
Utansa annesi zaten ayırır kazançlarını demiyoki eşleri bişey der oğluma huzursuzluk yaşarlar hepsi birbirinden rezil.kendi kızı evlendiğinde bakalım boyle duruma musade edermi.evet resmen bana cocukmuşum gibi oyle diyo dilimin ucuna bicok laf geldi haklıyken haksız olmak istemedim sanki tatilmi görmedin sonraktan görmeler işteYorumları okumadım ama ne demek ya eşek kadar evli çocuklu bir adamın parasının annede toplanıp aydan aya mutfak harcı alması?
Bırak teyzeleriyle anasıyla mutlu mesut yaşasın, tatil matil yok nedir siz çocuk musunuz? Bu kadar zaman buna niye dayandınız Allah aşkına?
Tabi annesine kardeşlerine bağlı olucak ama sağlantılık derecesinde bu dörtlü birbirine cookk bağlı gece yarısı 12 de kv de arıyo yaa napıosunuz diye terbiyesiz hep ellerinde telefon birbirlerini arıyolar bu kadarda olmaz.evet kesinlikle doğru hazır değilmiş annesi zaten hepimizi yönetmeye kalkıyo hep onun istediği olucak ben yeri geldi kendi anneme bile hayır diyordum hayırdır yaa nerelere düştüm.benim hiçbir dediğim gözünde yok tek annesi bacısı abisi ben inanın olmasam umrunda olmaz ailesi olsundaAile bağlarının sıkı olması güzel ama bu boyut biraz fazla eşiniz evlilik için uygun değil henüz ayrı bi aile kuracak olgunluğu ve sorumluluğu yok annesinin onu yönlendirmesine alışmış onun için bir sorun yok siz onun bu düzenini bozan kişisiniz ailesi değilsiniz .
Kayınvalideyi bir kenara bırakın sorun eşiniz. Bunu eşinizin söylemesi lazım annesine. Herkesin evi, kapısı ayrı. Kesinlikle boşanın.Utansa annesi zaten ayırır kazançlarını demiyoki eşleri bişey der oğluma huzursuzluk yaşarlar hepsi birbirinden rezil.kendi kızı evlendiğinde bakalım boyle duruma musade edermi.evet resmen bana cocukmuşum gibi oyle diyo dilimin ucuna bicok laf geldi haklıyken haksız olmak istemedim sanki tatilmi görmedin sonraktan görmeler işte
Annem daha sabah bana dediki bu zamana kadar bile yaşadığına bununla pişman olucaksın çık gel arkandayım gercekten beni el üstünde tutacağına yaptığına bakSen Almanyadan kalk gel, beyefendinin hem kendisine hem de anasına dadısına katlan, sonuç olarak 1 hafta bile başbaşa bir tatil yapama!
Arkadaşım al pasaportunu çık git almanyaya. Bunlardan sana yar olmaz. Boşa emek hepsi.
Daha gençken hayatını yeniden kurarsın, çocuğunun geleceğini planlarsın.
O zaman ailen de arkandaysa ne deyim cano allah yardımcınolsunİşte bende onu bekledim bizimkine ters tepki yaptı galiba dahada düşkün oldu :)) valla ben bu 1 bucuk sene bana 10 yıl gibi geldi
Tabiki eşim ama eşim tüm tartışmalarımızı annesine yetiştiriyo oda oğlunu haklı görüyo sürekli ve bu birbirlerini devamlı aramaları demiyoki evli rahat bırakiim tatil konusunuda aklına sokan annesi yoksa eşimde suç annesi ne derse desin deseki hyr bu sene karımla gidicem siz gidin kimse bişey diyemezKayınvalideyi bir kenara bırakın sorun eşiniz. Bunu eşinizin söylemesi lazım annesine. Herkesin evi, kapısı ayrı. Kesinlikle boşanın.
Eşiniz zaten onları bırakıp bakkala bile gidemiyor anlaşılan, yazık. Bu adamla ömür geçmezTabiki eşim ama eşim tüm tartışmalarımızı annesine yetiştiriyo oda oğlunu haklı görüyo sürekli ve bu birbirlerini devamlı aramaları demiyoki evli rahat bırakiim tatil konusunuda aklına sokan annesi yoksa eşimde suç annesi ne derse desin deseki hyr bu sene karımla gidicem siz gidin kimse bişey diyemez
Tabiki vermez ben terkediyorum ye gitmemki zaten kafamı dinlicem annemlere gidiyorum diye sonra by by herkez kendi yoluna cocugum oranın vatandaşlığınıda aldıktan sonra çıkış yapabiliyo zaten orda açarım davayı anneye genellikle veriliyo velayet zatende cocuk diye ölmüyor ailesini inanırmısınız daha cok seviyo düşkünya ailesine sormuştum abinmi cocugunmu annenmi cocugunmu diye bacınmı cocgunmu yemin ederim herbirinde ailesini dedi cocuk yapılırmış ama aile geri gelmezmiş :))) özürlü işte
Allah yardımcınız olsun başka bişey diyemiyorumTabi annesine kardeşlerine bağlı olucak ama sağlantılık derecesinde bu dörtlü birbirine cookk bağlı gece yarısı 12 de kv de arıyo yaa napıosunuz diye terbiyesiz hep ellerinde telefon birbirlerini arıyolar bu kadarda olmaz.evet kesinlikle doğru hazır değilmiş annesi zaten hepimizi yönetmeye kalkıyo hep onun istediği olucak ben yeri geldi kendi anneme bile hayır diyordum hayırdır yaa nerelere düştüm.benim hiçbir dediğim gözünde yok tek annesi bacısı abisi ben inanın olmasam umrunda olmaz ailesi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?