Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Sadece yurt dışına çıkmakla kalma, boşan aynı zamanda. Niye katlanıyorsun bu adama ve ailesine? Muhtaç mısın sanki bunlara.
Boşanma için gittiğimde açabilirimki burda açarsam belki cocugumu goturmekte sıkıntı yaşarım sonucta velayeti alırsam egerki hakim derse babada haftada 1 gorucek mesela çıkış yasağı koyarlarsa cocuguma o yuzden orda açmayı istiyorum

çok haklısın aptal adamın tekiymiş pis herif

Canım bende düşünmedim değil o yüzden bekledimya hep son çare diye ama olmuyo cikvede yaptım herşeyi yaptım ama akıllanmıyor gözü birtek ailesini görüyor ağladım dedim bak senin için geldim sen ailene ne kdr bağlısın 1 gün seslerini duymadan görmeden yapamıosun ben ailemi çevremi bıraktım senin için sen benim gibi olsaydın el üstünde tutardım seni bu sevgimi bitirme cok dedim krizlere girdim ama yok değişmiyo etrafıda demiyoki eşine cocuguna sahip çık ben annenim kardeşlerinde kardeş bunu kimse silemez zaten ama eşinle olduğun vakti bil bizle oldugun vakti bil demiyo hala annesi diyoki bana sen kardeşleri ayıramazsın diyo bilerek eşimin önünde ben diyorum yaa benim amacım ayırmak değil biz burda neyiz bana gelince demesini biliosunuz ama ailen eşin cocugun anne babandan ümit bekleme diyebilio kv dem kendi oğlu icin niye demiyo uyanık valla benim tek ailem cocugum annem kardeşlerim

Evet o zaman keşke yapsaydım teyzesi o ara bizde kaldığında konuştuk aslında anlayışlı bir kadın bana dediki daha olgunlaşmamış biraz sabret zamanla olgunlaşıcak dedi yaptıgınında hata oldugunu soyledi tek tatile gitmesinin kısa bi küslük oldu hep ilte sevgime yenik düştüm hatasızım demiyorum bendede var hata.cocugum ilgisiz bi babayla büyüyeceğine babasız mutlu bir anneyle büyümesi daha mantıklı değilmi ilgisi yok cocuga gece 11 de geliyo işten 1 kere öpüyo babacıgım diye bitti elinde telefon abisiyle yazışıyo kız kardeşiyle anca böyle

Özür dilemesine yenik düştüm ve değişir sandım bize krşı bağlı olur sonuçta 5,6 aydır evliliğimiz vardı yeni dedim.bazen ne kdr çabalarsan çabala bi işe yaramıyomuş ben değişir diye ümid ettim daha da beter oldu onun yüzünden ailesini görünce seslerini duyunca bi titreme tiksintilik giriyo içime yazık

Ailesine duskun erkekler mümkünse evlenmesin bu ne ya benim esim de böyleydi ilk yıllar şimdi biraz daha iyi şükür ama ben bittim
İşte bende onu bekledim bizimkine ters tepki yaptı galiba dahada düşkün oldu :)) valla ben bu 1 bucuk sene bana 10 yıl gibi geldi

Utansa annesi zaten ayırır kazançlarını demiyoki eşleri bişey der oğluma huzursuzluk yaşarlar hepsi birbirinden rezil.kendi kızı evlendiğinde bakalım boyle duruma musade edermi.evet resmen bana cocukmuşum gibi oyle diyo dilimin ucuna bicok laf geldi haklıyken haksız olmak istemedim sanki tatilmi görmedin sonraktan görmeler işte

Tabi annesine kardeşlerine bağlı olucak ama sağlantılık derecesinde bu dörtlü birbirine cookk bağlı gece yarısı 12 de kv de arıyo yaa napıosunuz diye terbiyesiz hep ellerinde telefon birbirlerini arıyolar bu kadarda olmaz.evet kesinlikle doğru hazır değilmiş annesi zaten hepimizi yönetmeye kalkıyo hep onun istediği olucak ben yeri geldi kendi anneme bile hayır diyordum hayırdır yaa nerelere düştüm.benim hiçbir dediğim gözünde yok tek annesi bacısı abisi ben inanın olmasam umrunda olmaz ailesi olsunda

Kayınvalideyi bir kenara bırakın sorun eşiniz. Bunu eşinizin söylemesi lazım annesine. Herkesin evi, kapısı ayrı. Kesinlikle boşanın.

Annem daha sabah bana dediki bu zamana kadar bile yaşadığına bununla pişman olucaksın çık gel arkandayım gercekten beni el üstünde tutacağına yaptığına bak

Kayınvalideyi bir kenara bırakın sorun eşiniz. Bunu eşinizin söylemesi lazım annesine. Herkesin evi, kapısı ayrı. Kesinlikle boşanın.
Tabiki eşim ama eşim tüm tartışmalarımızı annesine yetiştiriyo oda oğlunu haklı görüyo sürekli ve bu birbirlerini devamlı aramaları demiyoki evli rahat bırakiim tatil konusunuda aklına sokan annesi yoksa eşimde suç annesi ne derse desin deseki hyr bu sene karımla gidicem siz gidin kimse bişey diyemez

Eşiniz zaten onları bırakıp bakkala bile gidemiyor anlaşılan, yazık. Bu adamla ömür geçmez

Ya bu nasıl bir adam yaaa... Bunu neden evlendirmişler? Siz bu adamı neden çoğalttınız? Bunu diyen adama çocuk vermek eminim sizi de çok yaralıyordur şu an. Daha fazla ömrünüzü heba etmeyin. Bundan ne koca olur ne baba. O ailesi de sizi kandırmış basbayağı evlemeden önce. Allah kendilerine de versin de görsünler. Ben sinir oldum buradan...

Allah yardımcınız olsun başka bişey diyemiyorum

Erkekler eşiyle yeni bir aile olduğunu idrak edemiyorlar, aksini eşini ailesine eklenmiş bir fert olarak görüyorlar.

Ki konunuza ben şok oldum hadi anneyi görümceyi falan anlarım da teyze ne zamandan beri aileden oldu En iyisini yapıyorsun, ona da yazıklar olsun madem öyle evlenmeseymis. Ama eden cidden buluyor için rahat olsun

Çocuk akıllı bu kocayla işiniz zor.Ömür törpüsü gibi.Ataerkil ailenin anaerkil versiyonu bir aileyle karşılaşmışsınız.Olay birlikte tatile gidememekten patlamış ama,bu buzdağının görünen kısmı gibi olmuş.Daha fazla katlanmanın size bir katkısı olmayacak.Eşiniz rüştünü gerçek manada kazanmadıkça olan size olur.Gerekeni yapın.

Melekmelegimm bende de bunun kadın versiyonu var. Annem kendi ailesine takık kabile gibi yaşıyorlar. Ne arkadaşları var. Annem evladından geçiyor kardeşlerinden geçmiyor. 55 yaşına geldi hala aynı. Onları sevmiyorum diye bana yapmadığını bırakmadı.
Babamın ailesi ile arasını bozdu sadece kendi ailesi ile görüşüyorlar. Sen bunu evladına yaşatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…