Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Kayınvalidenin çocuk avutur gibi 'size tatil matil yok demesi .Eşiniz vermiş bu yüzü yoksa kayınvalidenize ne sizin tatilinizden. Ne zaman nereye isterse gidersiniz. Bu aşırı derecede aileci erkekler neden evleniyor anlamıyorum. Aile olamamışsınız zaten eşinizle. Dönün ailenizin yanına da aklı başına gelsin. Ne sinir bozucu bir eş.

Ailesi yüzünden demişsiniz ya asıl sebep eşiniz.

Isteyen erkek , yani adam olmuş erkek istediği şekilde yonlendirebiliyor hayatını.

Çekirdek ailenin kıymetini biliyor, emanete hıyanet etmiyor.

bosanmak istemiyorsan al kocani yurtdisina yerlesin.
belki yalniz kalirsa sorumluluk sahibi adama dönüsür.
göbek bagi kopmamis ailesi de bebe gibi davrandikca hep bebe kalacak gibi görünüyor..

Çok iyi yapmışsın kız bunun burnunu sürt
Sakın geri adım atma
Senin istediğin olacak ama sıkı dur taviz verme böyle zaten aile olamamışsınız

Al bebeğini çek git. Okudukça sinir oldum. Bebeğine yurtdışında zaten iyi eğitim ve bakım sağlayabilirsin. Burada bu vasatlıkta yetişmesin. Sinirlerim bozuldu yatağa da ailesiyle gircek herhalde hadsiz.

Madem ailesiyle mutluymuş hiç evlenmeseymiş o zaman dizlerinin dibinde otursaymış

Amiin inşallah bende onu diliyorum.cocugum için hiç pişman değilim iyikide olmuş bu ana kdr iyiki dediklerimden tabi babası değerini bilmiyo aile olduğunun farkında değil ama hiç sorun değil illaki baba olucak diye bişey yok bakın şuan var ama yok boyle olmaktansa olmasın daha iyi..

Utanarak soyluyorum ama beddua veriyorum artık allahım günah yazmasın ama o kadar üzülüyorumki olanlara.evet aynen aile oldugunu idrak edemedi.teyzesi icinde diyoki teyzeme söz verdim tatil icin :)) yaa banane banamı sordun söz verirken hem her yaz söz veriyo biz mecburmuyuz her yaz hanımefendinin gönlünü yapmaya

Tabiki yani tatil olayını halletsek de yine başka bişey çıkıcAk bizi benimsemediği sürece aklında sadece ailesiyle olmak varken yine tartışmalar çıkıcak birazdan gelir yine konuşucam dediği gibi bitmesi daha hayırlı

Yaa tmm ailedir sevilir sayılır ama cok abartı yaa evladından geçermi anne..ayrıca sevmek zorundada değilsin

Canim sizin yaşlar kaçtı hep unutuyorum esin cok cok ergen ruhlu ve bencil anlayışı hic yok ana babasinin etekleri altında gezen bir tip insani yavas yavas hasta eder boyle insanlar
23 yaşında evet cocuksuymuş hareketlerinden onu anladım evlenmeden once boyle değildi hala olgun konuşur falan ama iş ailesi olunca biz olunca sanki annesinden kopamayan 4 yaşındaki cocuk gibi ve iğrenirdim boyle erkekten başıma verdi allah.tabi suan annesi desinki şunu yap hemeeenn yapar annesi karar verir yani.hastalık buluvam zaten bu gidişle önceki neşem sevincim yok annem bile diyo önceleri sürekli gülerdin hatta duvarları inletirdin kahkahalarınla :)) ama cok durgunlaştın mutlu değilsen dön derdi

Yaa tmm ailedir sevilir sayılır ama cok abartı yaa evladından geçermi anne..ayrıca sevmek zorundada değilsin
Böyle insanlar inanın geçiyor.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Hamileliğe ve lohusalığa da denk gelmiş en mutlu günleri zehir etmişler. Artık annesiniz evladınızı düşünün. Bunlar çocuğu da size düşman ederler gidip kendinize güzel bir hayat kurun.

Ailenin kazancı bir kutudaysa bu hep böyle devam edecek.

Ta ki ona atılan bir kazığa kadar.

Size yapılanı hiç sayar, kendine söylenen bir sözü dağ yapar.

Bu tur erkeklerin klasik huyudur.
Oyle yapıyor zaten bana kim ne derse desin korumaz veya haksız görmez karşı tarafı ama ben yapsam ooo yerin dibine sokar beni.valla kazıkta yiceğini hiç sanmıyorum bunlar cok tutucular sadece böyle mal gibi afedersiniz çalışır bir baltaya sahip olamaz çünkü bundan 6 ay once annesine verdikleri bu paraları birikiyo zannederken anneleri cok sevdiği dayılarına eşimden habersiz borç vermiş eşim kaynım öğreniyo tabi köpürüyolar ve dayıları parası olmasına rağmen bırcunu vermiyo eşimgile ooohhh olsun ama annelerine kızdılar ayıralım hesapları dediler dil ucundan oyle kaldı yine aynı tas aynı hamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…