Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Değilmi aynen eşime dün dedimki benim yaşım kaç annen nasıl böyle konuşur hiç seslenmiyo bile tabi eşim verdi nasıl olsa anneci bişeymi dicek annesine karıma niye boyle dedinmi dicek birde varya cocuk azarlar gibi soyluyo azarlıyo yaa tatil matil Yokk !! Al tatilinizi başınıza çalın allah büyük.evet evlenmeyi marifet sanıyorlar ciddiyetini beyni algılamıyo

Ailesi yüzünden demişsiniz ya asıl sebep eşiniz.

Isteyen erkek , yani adam olmuş erkek istediği şekilde yonlendirebiliyor hayatını.

Çekirdek ailenin kıymetini biliyor, emanete hıyanet etmiyor.
Cok dogru ( beni korumayı bilseydi annesi ne derse desin lafını onuda kırmadan verirdi ve ikinciye annesi soyleyemezdi

Valla çok haklısınız da acele etmişsiniz çocuk için.
Şimdi hamile halinizle stres çekeceksiniz, size yazık.
Evden siz değil o aile meraklısı gitsin.
İyi evi terk et, boşanma davasını aç, ne senin ne ailenin yüzünü göreyim çocuğu görüşme günü alırsın diye bir rest çekin bari, öff hiç sevmem vıcık vıcık ilişkiler

Ailenin kazancı bir kutudaysa bu hep böyle devam edecek.

Ta ki ona atılan bir kazığa kadar.

Size yapılanı hiç sayar, kendine söylenen bir sözü dağ yapar.

Bu tur erkeklerin klasik huyudur.
Ve simdi mesaj atmış bu hareketlerim yanıma kar kalmicakmış :))

Hamile değilim doğum yaptm.amaan ben gidim tek vallahi onunla aynı şehirde ülkede nefes almak istemiyorum

bosanmak istemiyorsan al kocani yurtdisina yerlesin.
belki yalniz kalirsa sorumluluk sahibi adama dönüsür.
göbek bagi kopmamis ailesi de bebe gibi davrandikca hep bebe kalacak gibi görünüyor..
Onuda teklif ettim kız kardeşi aaa gidemez dedi anneside gidemez burda dedi abiside oyle hepsi karışıyor hayatımıza eşimde gelmiyo zaten canları c... tovbe tovbe

Çok iyi yapmışsın kız bunun burnunu sürt
Sakın geri adım atma
Senin istediğin olacak ama sıkı dur taviz verme böyle zaten aile olamamışsınız
Nasıl olucak boyle aileyle bi kere eşim aklına aile oldugumuzu sokucak ama olmuyo tek derdi ailesi bilmiyorum zor akıllanir

Konularından birkaçına göz attım da...

Hamileyken cocuga almak istediğin kıyafet için kocan annesine danışmış, o da erken demiş...Tğm paranız onda olduğu için...

Kendi bebeğine banyo yaptırmak istiyorsun kv kızıyor...

Kv tatile beraber gitmeyeceksek size tatil yok diyor...

Başka bişey demiyorum...
Sana bahşedilen şu 1tanecik hayata yazık ...

Hemde onlara kesınlıkle haber vermeden bas git ki nasıl oluyormus gorsunler bakalım. Zaten bu ıs burada bıtmıs yok aılemle tatıle gıtmedık dıye bosanmayı dusunen bunu dılıne pelesenk halıne getıren adamla bugun degılse yarın ılla kı ayrılırsın. Bebegının pasaport ıslerı halloldugu gıbı pılını pırtını topla ve gıt. Insallah tr ye gelerek vatandaslıgını oldurmemıssındır?? Altının salkımın varsa onlara hıcbırsey bırakma bas gıt

Nasıl olucak boyle aileyle bi kere eşim aklına aile oldugumuzu sokucak ama olmuyo tek derdi ailesi bilmiyorum zor akıllanir
bebek doğunca ailesinde eski değeri kalmaz onun hor görürler laf ederler çocuğuna ilerde üvey baba gelir diye işte o zaman bu öküzün kafasına dank eder şimdi çocuk yok anasının eteğinin altından çıkamıyor,
Ezik tip
O zaman bak sen nasıl 90 derece değiştiğini, o özgüven, ailemde, ailem
Diyen adam gider sen resmi işlemleri başlat padaportunuda al yurtdışına git, sonra bak
Ama gitmeden öncede o öküz eşine de bekar kalacak değilim elbette tekrar evlenirim ve hatta 2 çocuğumu da doğururum,

Bir yakinimizin eşi seninle benzer şeyler yaşıyordu.(Senin yaşadığın problemler cok daha fazla).Onun da ailesi başka ülkede yaşıyorlar. Çocugun okulu tatile girince kadın "ben ailemin yanına tatile gidiyorum" diyerek eşinin ailesi ile vedalasiyor, gidiş o gidiş...ama eşi destekledi onu. Simdi adam gidiyor eşini ,çocuğunu görmeye ..kadın ise de girdi orada. Simdi millet kayinvalideye gelini,torununu sordugunda " gelin tatil için ailesine gitti,iş teklifi aldi orada kaldı " diyor. Aslında gelini ülkeyi resmen onun yüzünden terketti

Ben sizi hatırlıyorum ve eski konunuzada yazmıştım bu kocadan adam olmaz bırak ailene dön eğer devam edersen daha çok çekersin
Malesef böyle adamlar asla düzelmez, düzelmesini beklersen hata edersin

Begefendi istemiyor ailesi de göndermiyor cok uzakmış yapamazlarmış eşimsiz işte aklı olsa diyorumki gel gör büyüdüğüm şehri bi gezelim ama yok
Siz gidin o gelmezse gelmesin ailenizi görmek için neden illa kocanız ile gideseniz ki
Eşinize ailemi özledim onları görmeye gideceğim demeniz lazım gelirse gelir gelmezse keyfi bilir

Nefret ediyorum bu tiplerden, benim kocam da tam aileci. 5 senedir değişmedi en son kendi haline bıraktım lanet olsun dedim. Seninki gibiydi aynı önceden ben çocukları alıp baba evine gittim boşanmak istedim. Bunun aklı başına geldi yalvar yakar barıştık. Şimdi biraz daha normale döndü ama tabi ki değişmedi tam olarak. Ben artık adamı takmamalı öğrendim. Ya sen de adamı umursamayıp çocuğun için yaşayıp gideceksin, yada boşanacaksın.
Eğer böyle aileci olduğunu anlasaydım asla evlenmezdim. Allah yardımcın olsun.

Ben seni hatırladım
Sen geç bile kaldın
Aileinin yanına git ilk fırsatta düzelirse ne ala düzelmezse böyle devam etmesinden iyidir
Orda çok daha mutlu olursun bebeğinede çok daha iyi bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…