Esimle anlaşamadığımız bir durum var sizce hangisi dogru ?

Valla ilk oğlumda sonra sağlam bi diyet yapmıştım. Ondan sonra çikolatanın kokusu bile ağır geliyordu. 1 kavanoz Nutella aylarca bitmemişti.

Ama sonra yine canım istedi

Hatta geçen gün evde ağzım bir şeyler istiyo diye diye geziyordum

Sakız çiğne

Aylık 1 küçük kavanoz nutella ya da fındık fıstık ezmesi alıyorum. Bitmiyor bile Reçel bal daha çok seviyorum sanırım. Yoğurdun içine reçel koyunca meyveli yoğurt oluyor

Sakız çiğne

Aylık 1 küçük kavanoz nutella ya da fındık fıstık ezmesi alıyorum. Bitmiyor bile Reçel bal daha çok seviyorum sanırım. Yoğurdun içine reçel koyunca meyveli yoğurt oluyor
Sakızı da insan gibi çiğnemiyorum ki cakkıdı cakkıdı eşim sinir oluyor

Ay benim de hiç reçelle balla aram yok. Sadece çilek reçeli severim. Ama koca kavanoz çikolatayı tek başıma kaşık kaşık bitiririm.

Senin aldığin ürünlerde masraflı
Organik ürünler daha pahali.
Bunu tek maaşla yapmak yine mümkün değil

Senin aldığin ürünlerde masraflı
Organik ürünler daha pahali.
Bunu tek maaşla yapmak yine mümkün değil
Yok ben ucuza geçiniyoruz demiyorum zaten. İyi besleniyoruz, mutfak masrafımızla sekiz kişi doyar

Ama bu saydıklarımı totale vurunca aslında daha ucuza geliyor. Sadece yılın bir dönemi cepten çok para çıkıyor. Paketli kuruyemiş alsam 200-300 gramı 25-30 lira mesela. Ben kilosu 45 liradan badem alıyorum, 35-40 liradan fındık. Geçen senenin fiyatları tabi bunlar, şu an durum ne bilmiyorum

Doğru

Kocası iççamaşırı dahil asla kıyafet almıcaz yırtık donla gezeriz demiş işte

Şu yeni gelin saçmalıklarına katılmayın. Konsept çekim çok gereksiz, bir fotoğrafçıya gidip orada ailecek çekinin işte.

700-800 konsept çekim çok uygun burda 1500-2000 arası.benim eşimde böyleydi çok kavga ettim onunla kendi ihtilaçlarım olduğunu söylerdim para yok derdi.ama kendi sigarasına para vardı.şimdi aylık 500 tl alıyorum kendim için hem ihtiyaçlarımı gideriyorum hemde evin eksiklerini alıyorum yetmiyor ama idare ediyorum.bazam kırık yatağım yerde almıyor koltuklarım perişan almıyor kendi evi karışmıyorum kimseyi davet edemiyor.pandemiden dolayı bende çalışmıyorum 2 yaşında oğlum.geçende sünnet yaptırdım babam karşıladı sünnet kıyafeti kıraladım stüdyoda fotoğraf çektirdim.800 tl tuttu babam hepsini karşıladı.fotoğraflarıda beğenmedi üstelik.allah razı olsun bile demedi aileme.boşver takma derim hastalık sadece at içine at içine nereye kadar

Bir eve bakamıyacaksan çocuğunun ihtiyaçları bile ikinci planda olacaksa eşinin alışverişi yük olacaksa evlenmeyin bir zahmet.ailen istediği diye evlenme bakabileceksen evlen çocuk yap yapıyorsanda bir zahmet bak.çok kızıyorum erkeklere artık eve gel tv telefon eşinin yüzüne bakma sohbet etme.para istiyince yok de.evlenmek zorunda değilsin bakacam diye elin kızınıda üzme yani.çocuk isterler yaparsın para yetmiyor diye ağlarlar.bi hava almak için dışarı çıkmak istersin param yok parka git neyine yetmiyor derler.

bu özel konsept kutlamalar ve çekimler de sosyal medya kaynaklı çok yapılır oldu herkes görünce yapmak istiyor yapmak zorundaymış gibi hissediyor. amaç anı kalmasıysa makul fiyatlarla evde yapılan pasta,süsleme ve yakınların davet edildiği bir etkinlik de olur. herhangi bir telefondan çekimler de yapabilirsiniz emin olun o da güzel bir anıdır. 750-800 lira şu zamanda çocuklu ve kirada oturan aileler için çok da makul bir fiyat değil maalesef. konsept çekim tabii ki güzel bişey imkanı olan yaptırır kendi tercihidir ama yoksa da zorlayıp yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. 1. yaş anısına bağışlanan bir fidan bile çok güzel bir anıdır benim fikrimce.

hemsire olarak köyden bildiriyorum, su soguk ve girince alısmıyorsun djjffkkf dogru meslekler secmis olabilirsiniz

hemsire olarak köyden bildiriyorum, su soguk ve girince alısmıyorsun djjffkkf dogru meslekler secmis olabilirsiniz
Soğuk su hiç sevmem. Oturayım ben kıçımın üstüne. Belki hayallerim gerçek olur, urlaya taşınır işe ordan gidip geliriz. İş çıkışı bisikletle yüzmeye falan giderim belki

Soğuk su hiç sevmem. Oturayım ben kıçımın üstüne. Belki hayallerim gerçek olur, urlaya taşınır işe ordan gidip geliriz. İş çıkışı bisikletle yüzmeye falan giderim belki
Urla mı… ben de benim oldugum gibi köyden sanmıstım vizyon da daralıyor şekil a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…