eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Konu sahibinin Kocası sözde koronayi bahane edip servise binmek istemiyor
Yersen valla kocam bi kez bile arabayı istemedi. Ama istese naşş derim ben kötü bir eşim. Burada ki kadınlar cefakarrrr sonra konu açıp ağlıyorlar. Çok fedakarlık nankörlük getirir diye

Yersen valla kocam bi kez bile arabayı istemedi. Ama istese naşş derim ben kötü bir eşim. Burada ki kadınlar cefakarrrr sonra konu açıp ağlıyorlar. Çok fedakarlık nankörlük getirir diye
Senden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reis

Eş de haklı ama çocuk kimdeyse o daha rahat olmalı araba onda olmalı. Bi taksici bulup anlaşsanız numarasını alsanız her sabah gelse.
valla taksici değil de bu işi korsan yapan birini bulmam lazım.
Of yine koronacılar toplanmış. Madem koronadan korkuyor neden çalışıyor ? Korona sadece serviste mi var ? ya da hiç bir yere gitmiyor mu?
korona bahane. rahata alıştı.

net haksızlık ediyorsunuz. kusura bakmayın.

Senden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reis
Sabah birini tüketici hakları mahkemesine vermiştim , kazandım
Eşim dedi ki sen yakında beni de verir donuna kadar alırsın
Ayağını denk al bence cınım dedim
Ben kimseye güvenmem, kimseye de fedakarlık falan yapamam. Çok vicdanlıysa o yapsın bundan dolayı da hiç bir zaman ağlamam. Onu yaptım, bunu yapmadım ama eşim değer bilmedi demem

Otobüsü, minübüsü geçtim ki bazen hatta cogu zaman ayakta kalırsın, insanlar servile iseg gitmeyi zulüm sayıyor. Biz ne zaman bu kadar rahata alıştık bilmem. Imkan ve gereklilik varsa elbet kullanilir.Ama yeri gelince de bi sikarsin dişini.

Eşiniz servis kullansın, yolu mu çok uzatıyor servis neden istemiyor? Rahatına düşkün olan esas servis tercih eder, araba bir de manuelse İstanbul trafiğinde bacakları felç oluyor insanın.

Servis dururken araba kullanılır mı? Hem masraf hem stres. Serviste giderken ister uyu, ister kitap oku, ister oyun oyna. Trafik başkasının problemi nasıl olsa.
Eşiniz çok bencil. Arabayı satalım diyen siz olabilirsiniz ama çocuk ortak. Ayrıca evlilikte bu kadar senin kararın ceremesini sen çek kafası yanlış. Merhamet çok önemli bir özellik.

Eşiniz çok bencil . Evlerden ırak. Çocuğunuz olmasa bile bir erkek karısı mağdur olmasın diye verir arabayi. Onu geçtim benim arabam olmasına rağmen araba yerind servisle gidiyorum işe. Manyak mıyım ben araba kullanıp trafikte zaman geçirmeye. Serviste iki sayfa kitap okuyorum en azından. Hava kirliliği ve trafik tıkanıklığına yol acmadigim için de huzurluyum

Sonunda ya

Araba kimdeyse çocuğu alıp birakma sorumluluğu da onda olmalı.

Çocuk birinize zimmetli olmasın.

Eşiniz kreşe karşıydı galiba arabayı satması konusunda da ısrarcımı oldunuz sen sattırdın gibi bi ifadeden yola çıkarak bunu söylüyorum. Kendince sizi cezalandırıyor. Kreşe çocuğu bırakandan olmalı araba. Çok üstünüze gelirse sözle araba almasını destekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…