- 8 Nisan 2017
- 57.557
- 310.394
- 698
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Konu sahibinin Kocası sözde koronayi bahane edip servise binmek istemiyorOf yine koronacılar toplanmış. Madem koronadan korkuyor neden çalışıyor ? Korona sadece serviste mi var ?ya da hiç bir yere gitmiyor mu?
YersenKonu sahibinin Kocası sözde koronayi bahane edip servise binmek istemiyor
Senden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reisYersenvalla kocam bi kez bile arabayı istemedi. Ama istese naşş derim ben kötü bir eşim. Burada ki kadınlar cefakarrrr sonra konu açıp ağlıyorlar. Çok fedakarlık nankörlük getirir diye
valla taksici değil de bu işi korsan yapan birini bulmam lazım.Eş de haklı ama çocuk kimdeyse o daha rahat olmalı araba onda olmalı. Bi taksici bulup anlaşsanız numarasını alsanız her sabah gelse.
korona bahane. rahata alıştı.Of yine koronacılar toplanmış. Madem koronadan korkuyor neden çalışıyor ? Korona sadece serviste mi var ?ya da hiç bir yere gitmiyor mu?
Hangi kadin yayiliyor koltukta isten geldikten sonra. O da yayilmasin. Hoş o arabayla gitse de muhtemelen yayiliyor ve pertim diyor olabilirKocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin
net haksızlık ediyorsunuz. kusura bakmayın.evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
Sabah birini tüketici hakları mahkemesine vermiştim , kazandımSenden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reis
Atağa geçmelisinvalla taksici değil de bu işi korsan yapan birini bulmam lazım.
korona bahane. rahata alıştı.
Aynı şeyi söylüyoruznickinizi de çok sevdim bu ara
niye mesela;?net haksızlık ediyorsunuz. kusura bakmayın.
evet zaten o da bambaşka bir konu. kimseyi takmıyorum o konuda kv de eşimi de sallamadım çocuğu artık tam gün gönderiyorum. ama eşimin rahatını bozduk işte.aaa evet kreşe bırakma yazık diyordu kaynana bu o üye di mi?
Sonunda yaBenim arkadaşım arabasız adim atmazdi iki arabaları vardı maddiyattan ötürü sattilar.
Şimdi eşi Arabayla gidiyor çünkü çocukları kreşe eşi bırakıyor.
Çocuk kimin yanindaysa araba ile o gitmeli.
Kız da dolmuşla gidiyor.
Çocuklar indi bindi ile ziyan edilmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?