- 22 Kasım 2010
- 11.465
- 20.676
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
evet iki araba çok masraflıydı, bu yıl da hybrid eğitim olur diye umuyorduk açıkçası bir kaç gün yüzyüze bir kaç gün online. tek araba idare ederiz sandık ama olmadı.Eşiniz kreşe karşıydı galiba arabayı satması konusunda da ısrarcımı oldunuz sen sattırdın gibi bi ifadeden yola çıkarak bunu söylüyorum. Kendince sizi cezalandırıyor. Kreşe çocuğu bırakandan olmalı araba. Çok üstünüze gelirse sözle araba almasını destekleyin.
çocuğun konforunu düşündüğüm için arabayı bana vermesi konusunda ısrarcıyım.Bencede önce çocuğun konforu sonra sizin çekismeniz.kis gunu o cocuk nasil rahatsa o şekilde yapilmasi gerek
evet ama o zaman öyle gerekti. ev almayı planlıyorduk.arabayı satmanız çok yanlış olmuş.
O zaman boşuna satmissiniz. Kredi ödenirdi. Şimdi hem parasız hem arabasız kalmışsınız, üstüne taksi ve bir kaos edinmişsiniz.o arabayı da krediyle almıştık krediyi kapattık. kenarda para yok yani. eşim rahatına düşkün genel olarak. arabanın rahatlığına alışınca servis zor geliyor temel sorun bu. sabahları ben sizi bırakayım dönüşte sen hallet diyor ama sabah bırakayım dediği saat çok erken hem oğlan için hem benim için.
Dediğim gibi kendince sizi cezalandırıyor. Arada çocuk harcanıyor. Bu çocuğu bırakıp alma meselesi basit bir mesele değil. Hiç tartışmayın git istediğini arabayı al deyin bakalım geri adım atacak mı.evet iki araba çok masraflıydı, bu yıl da hybrid eğitim olur diye umuyorduk açıkçası bir kaç gün yüzyüze bir kaç gün online. tek araba idare ederiz sandık ama olmadı.
dayanamadım artık ya bu adamı neden bu kadar savundunuz bide kadın eve gelip yemek yapacak çocukla ilgilenecek tabii ki de araba onda olmalı daha hızlı gelsin bari eveEve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Haa kocayi zaten görmek istemiyorsan ok
bulsam beğeneceğim de, bulamıyorum taksi. mesele o.Takside begenmiyorlarbizde otobus dolmus boş koltuk bulursak Yarabbi Şükür
valla benim kafamda planlıydı da, eşime uymadı bu planŞimdi beğenmedimler gelir ama sorun değil. Çocuğunuzu kreşe vermeden önce bu işi planlamış olmanız gerekiyordu.
uzatıyormuş, bir de servis evden almıyor. servisin aldığı nokta da araçla 5-10 dk mesafede bir yer.Eşiniz servis kullansın, yolu mu çok uzatıyor servis neden istemiyor? Rahatına düşkün olan esas servis tercih eder, araba bir de manuelse İstanbul trafiğinde bacakları felç oluyor insanın.
yoo bayıla bayıla gider alır. ama bu tekrar kredi ödemek demek. gerçi böyle de taksiye çalışıyoruz.Dediğim gibi kendince sizi cezalandırıyor. Arada çocuk harcanıyor. Bu çocuğu bırakıp alma meselesi basit bir mesele değil. Hiç tartışmayın git istediğini arabayı al deyin bakalım geri adım atacak mı.
tut kelin perçemindenEve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Erin güçlü olsun yeter ses etmetut kelin perçemindenben eve yorgun ve geç gelsem sorun yok yani. ne de olsa kadınım.
Herkes kendince haklı, bence araba fiyatları fırlamadan bir binek araç alın.uzatıyormuş, bir de servis evden almıyor. servisin aldığı nokta da araçla 5-10 dk mesafede bir yer.
Muhtemelen erkek boyundurluğu altında yetiştirilen , kadının sadece erkeğin bir takım ihtiyaçlarını gidermeye yaraması dışında hiç bir vasfı olmadığını düşünen kabileden hallice bir ortamda büyütüldünüz. Siz de buna inanmış ve inanmayanları “doğru yola” sevk edecek yeminli misyonerler gibi kendinizi erkeğin her zaman haklı olduğu vaazları çekmeye adamışsınız. Yoksa bu kadar erkek de erkek denilmesinin başka açıklaması olamaz.Eve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Şimdi beğenmedimler gelir ama sorun değil. Çocuğunuzu kreşe vermeden önce bu işi planlamış olmanız gerekiyordu.
Sizin mevzu bana inat gibi geldibulsam beğeneceğim de, bulamıyorum taksi. mesele o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?