eşimle aramda neler oluyor?

cudana .yeniden doğum kanada tatatam cceylin nerelerdesiniz..
konuyu en yakından takip edenler olarak
sizlere ihtiyacım var..

sen ondan vazgeçmezsen oda senden vazgeçmez
lütfen mücadele et nazar değmiştir belkide ben bile eşime bahsettim dedimki bir erkek eşini bu kadar nasıl sever ve değer verir
bugün cuma rabbim bugünün hürmetine aranızı düzeltsin
birde sana cevşen okumanı tavsiye ediyorum
ha birde sen eşine karşı bu konuşmalardan sonra ne hissediyorsun

ah birde günde 209 kere YA MUKSİT CELLE CELALLİHU ÇEK VE aranızın düzelmesi için dua et
Rabbim ayırmasın bu geçici bir durumdur inşallah
en azından ben öyle düşünüyorum

içimde kalbimde kocaman bir sıkıntı var..
bugün ozellikle güçlü olmaya dik durmaya çalışıyorum
ne olursa olsun sert tepki vermeyeceğim eş olarak(cinsellik hariç)
gorevlerimi yerine getireceğim
kendime vakit ayıramadım hiç 175 boyumdayım 80.7 kilom
zayıflayacağım
kpssyi kazanacağım

psikolojimi düzeltmek için gayret gosterceğim

onun haricinde kırgınım yorgunum ..
zatn sevilmeye layık değilmişim gibi hissediyorum

eşimin syledikleri ne kadar acıydı fark etmedin mi samara
zelliklede başka bir erkek hakkında soyledikleri..

Annenin etkisiyle eşin kendini sana layık görmemeye başlamış ve önüne set olduğunu düşünümüş. Bu bilinçaltı düşüncenin üzerine birde faceteki resimleri görünce hemen kurmuş kafasında kendine göre ve sana patlamış. Lütfen artık şu basit nedenelrden dolayı birbirinizi üzmeyin. Ortada aldaltma yok, yalan yok.. Senin yapacağın üstüne gitmemek ve onun ne kadar değerli, iyi bir insan olduğunu hissettirmek. Kesinlikle ayrılmayı kabullenme böyle basit şeyler yüzünden boşanılmaz. Adamın kalbi kırılmış ve fazlasıyla hassaslaşmış o yüzden fazlasıyla abartılı tepkiler veriyor. Bende anneme kalsaydım şimdiye 30 kere boşanırdım, ama eşimin sağlam karakterli bir insan olduğunu hissettim ve ona sıkıca sarıldım.

Son düzenleme:

yaşadıklarınız zaten ortada ,gün daha fazla mücadele günüdür,eşinin bu kötü günlerini atlatmasında yardımcı olmalısın büyük bir sabırla özverıyle

Bak güzel arkadaşım ben burdan eşini çok seven ve onu kıskanan ama eşinin annesi tarafından eşine layık olmadığı için ayrılması gerektiğini düşünen bir eş görüyorum
İnsan üzüldüğü zaman karşındaki insanın en üzüleceği sözleri söylerki onunda canı yansın
Bence eşin senin canın yanması için söyledi bu lafları
İşte evlilik böyle bişey buralarda bir deyim var
EVLİLİK DEMİR LEBLEBİ NE ÇİĞNEYEBİLİRSİN NE DE YUTABİLİRSİN
Sen pisikolojini düzelt tabiki ama lütfen kendini dinleyipte doldurma

Sevilmeye tabiki layıksın ki seviliyorsunda umarım bunun farkına ikinizde varırsınız
Ha bide eşinle gerçek anlamda konuşmayı denedinmi

konunu okudum. öncelikle yeni olanı okudum. eşinin seni sevdiğini düşünüyorum. hatta çok sevdiğini ancak kendini sana layık olmadığını düşünüyor. oturup konuşabilseniz keşke... inş. düzelirsnz. eşnin psikolojiside bozuk. birlikte aile danışmanını deneyin. inş. oralarda bulursunuz. (duayıda unutmayın)

keşke bende o kadar iyimser olsam
sevmiyorum kırıntısı bile kalmadı dedi bana
açık ve net
ve evet elimden dua etmekten başka çare gelmez..
desteğiniz için teşekkürler..

samara keşke bana biraz zaman verseydi herşeyi düzeltmek için o kadar istekliydim ki..

Clementine kusura bakma ama ben anlamıyorum yaşadıklarını. Eşin sürekli; beni sevmiyorsun, daha iyilerine layıksın, doktorla evlen öğretmen bul, benim yüzümden yükselemedin vs diyor... Ne oluyoruz yahu? Madem beni seviyorsun, gel çözelim dertlerimizi boşanmak falan ne demek?

kızlar yenidendoğdum 27 aralığa kadar cezalı..o yüzden size cvp veremior..sadece yazdıklarınızı okuyabiliyor..iletmemi istedi

bende tam bunu yazıcaktımm , nasıl bir aşağılık psikolojisidir bu kızıda nasıl üzüyor

bende tam bunu yazıcaktımm , nasıl bir aşağılık psikolojisidir bu kızıda nasıl üzüyor

Geçmişte mi boşluk var yani clementine'in anlatmadıkları, ya da adamcağızın psikolojisi mi bozuk anlamadım ben? Birşeyler yazayım, destek olayım, kızcağız yalnız hissetmesin kendini diyorum ama yok olmuyor, bir sürü boşluk var.

arkadaşım, eşiniz iyice aşağılık kompleksine girmiş. sizin facenizden bir arkadaşınızı bulup onunla kendini kıyaslar gibi yapması (madem kıskanmıyorsun ne diye sorguluyorsun? hepimizin hayatında arkadaşları var ama eş bambaşkadır) diğer sitelerdeki şifrenizi almaya çalışması (bu da özel hayata ayrı bir saldırı zaten) ve başka birilerini annen bulur hemen demesi bunun açık göstergeleri...

kendi hayatında içine düştüğü çıkmazı sorunları sizi kendisinden uzaklaştırarak çözmeye çalışıyor. hayatın doğal süreçleridir, işsiz de kalırız zorda da kalırız yeniden yükseliriz de ama bunları başka insanlardan çıkarmanın bir anlamı var mı? eşiniz kendi şahsi sıkıntılarının sorumlusu olarak sizi görüyor ve sizden çıkarmaya çalışıyor bunları. tüm bu yaptıkları da sizi suçlu çıkarma ve kendini üste çıkarma çabası...

hergün ben bu kızı mutlu edemiyorum
sırf ben hayatında olduğum için mesleki anlamda sıçrama yapamıyor
kendine güvenini kaybediyor diyorum dedi

burası kilit nokta aslında. eşinizin bakış açısını en net bu sözler gösteriyor. sorun sizi sevmemesi değil. seviyordur. sadece kendini yeterli görmediği için size engel oluyormuş gibi olmak istemiyordur. annenizin sözleri de eşinizin düşüncelerine buna tuz biber olmuş maalesef.

ne yapılabiilir? mücadele edin. eşinizle konuşun tekrar tekrar konuşun. onu çok sevdiğinizi bu zorlu günleri de aşacağınızı, eşinizin bu düşüncelerine katılmadığınızı, şimdiye kadar hep onun fedakarlık yaptığını artık sıranın sizde olduğunu...vs şeklinde anlatın ve kafasındaki soru işaretlerini çözmeye konuşarak ve ilerde davranışlarınızla göstererek aşmaya çalışın...

zorlu bir süreç. çok dua edin. inşallah aşarssınız bu günleri ve yeniden mutlu evliliğinize kavuşursunuz.

herseferinde hayal kırıklığına uğramaktan yorulmuş..

herseferinde hayal kırıklığına uğramaktan yorulmuş..

Hayal kırıklığına uğrayacak ne yaşadı ki? Maddi problemler mi? Senin ailene yakın olman mı? Sırtını sana dönecek kadar seni seviyor olamaz. Ayrılık her zaman aşka dair olmaz.

canım eşin gerçekten artık dolmuş taşmış,son yaşadığı yaralanmaya olayı da tuz biber olmuş.pskolojinin gerçekten iyi olmadığını düşünüyorum.zamanında, sen farkında olmadan kendini daha güçlü,bir ayağın her zaman gitmeye hazır şekilde hissettirmişsin eşine.bu korkuyla gelmiş bu zamana kadar.son yaşadığıyla olayla birlikte dolup taşmış artık bu durumu kabullenemeyeceğini düşünüyor.eğer sabırlı olursan ben hala umudun olduğunu düşünüyorum yeterki sen değiştiğini hissettir.konunu başından beri okudm tüm yazdıklarını.kendime benzettim zaman zaman seni evlenmeden önce,yeni evliyken ben de eşime çok çektirdim, çok kırdım, çok üzdüm.ama şimdi o hallerimden eser yok 5 yıllık evliyim.beni olgunlaştıran bu kadar değiştiren şey annelik oldu,daha doğru düşünmeye başladım, daha soğuk kanlı ve sabırlı oldum birden büyüdüm olgunlaştım.inş. herşey çözüme kavuşur bir bebekle mutluluğunuz perçinlenir.Allah yardımcınız olsun canım

Son düzenleme:

Clementine canım dün geceden beri konunu okuyorum seni çok içten ve samimi buldum öyle ki gece telefonumun şarjı bitti uyandığımda aklıma ilk gelen şey senin nasıl olduğun du...Bende diğer arkadaşlar gibi eşinin hala seni sevdiğine inanıyorum, bazen dil aksini söylesede gönül sevmeye devam eder... Belki eşin biraz daha dikkatli olmanı istiyordur senden ,anladığım kadarıyla zaten çok özenli birisin ama belki biraz daha özen istiyordur.. Örneğin ben eşimin face kullanmasına tamamen karşıydım birbirimizle tanıştığımız yıllarda ayrılık sebebi bile oldu bu ,yanlIş kullandığı için mi? Hayır.. Ama bir şekilde hazmedemiyordum çünkü ben onun olmamı istemediği hiç bir yerde olmuyordum.. En sonunda ikimizde face kullanmıyarak bulduk çözümü böylece bu konuda birbirimizi üzmüyoruz...Bunun gibi ve benzeri sorunlar kişileri küçük küçük ama çok yıpratıyor kendimden biliyorum, sizden bunlara benzer ricalarda bulunduysa lütfen en azından deneyin onun için...

Ayrıca konunda durumlarmız ne kadar farklıda olsa kendimi buldum zaman zaman,
şu anda yeni evli olmanın verdiği sıkıntılar var, tam düze çıkacağız derken yeni bir sorun çıkıyor ve beyler maddi anlamda yatırımsız ve yetersiz olduklarını düşündükleri zaman kendilerini çok kötü hissediyorlar ve biz her ne kadar aksini iddia etsek te, hak ettiğimiz hayatı bize sunamadıklarını düşünüyorlar. Oysa ki onlarsız hiç birşeyin değeri yok herşey anlamsız...
Benim eşimde beni üzmemek adına sıkıntılarını içine atan biri bende herşeyi anında konuşmayı seven, öfkesinide sevgisinide ,nefretinide çok güçlü yaşayan bir insanım..Senin yaşadıkların benide kendime getirdi, hayatın benim etrafımda döndüğünü düşünüyorum, bazı şeylere sadece ben üzülüyormuş en çok olumsuzlukardan ben etkileniyormuş gibi yaşıyorum,bencillik olarak görmediğim bir çok bencilliğim var örneğin,iki iş yapıp dahada bir sürü projenin peşinde koştururken (ki bu sırf benim daha da iyi yaşayabilmem için ) eve yorgun argın geldiğinde neden benimle daha çok ilgilenmiyor diye mutsuzlaşıyorum,o iş için şehir dışına çıkması gerektiğinde yalnız ve onsuz kalacağım vede ya uzun yollarda ona bişiy olursa diye hırçınlaşıp sonrada göz yaşlarına boğuluyorum...Onu o kadar çok seviyorum ki bütün hayatı ben olayım istiyorum,bu bağlılık beni korkuttuğu zamanda onu üzdüğümü düşünüp devam edemeyeceğimi bile aklımdan geçiriyorum..

Böylesi bir günde bir tartışma üzerinde kendimi kaybedip bıktım artık diye bağırmışım ama bir baygınlık filan esnasında ve ben bunu ondan değil yaşanan küçük kırgınlıkların büyümesinden bıktığım için söylemiştim, 13 yaşından beri gözünden bir damla yaş düşmeyen bir erkeği ben o gün ağlattım,bunu başardın ya helal olsun dedi bana , ben seni mutlu edemiyorum kii, herşeyin daha farklı olmasını isterdin biliyorum dedi ve o gün anladım ki elinde olmayan olumsuzluklardan suçluluk duyuyor,bu onu için için yiyien birşey o gün fark ettim ki, koruyucu melekler güçlü şovalyelerin bile,en az korudukları kadar korunmaya,şımarttıkları kadar şımarmaya ihtiyaçları var...

Bir kaç ay önce anladığım gerçekleri unutmaya yüz tutarken senin yazdığın sözler içimde bambaşka fırtınalar kopmasına neden oldu ,duygusalda bir insan olmam dolayısıyla klavyedeki harfleri göremeyecek kadar gözlerim dolu dolu yazıyorum şu satırları,sizi Rabbim herşeyden korusun çok güzel bir çiftsiniz inancım var atlatacaksınız bir yolunu bulun atlatın bu zorlu günleri dualarım sizinle olacak.. (Konuyu çok uzattığım içinde ayrıca özür diliyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…