- Konu Sahibi clementine_
-
Clementine ,
Olay durduk yere bu asamaya nasil geldi?
Esininki asagilik kompleksi degil, sana olan guvensizligi..
Neden sana guvenmiyor?
Esin tam da benim daha once soylediklerimi soylemis.
Anladigim kadariyla iliskinizde hep hor gorulen taraf o, pohpohlanan taraf sen olmussun .
Bir erkek ne olursa olsun bu asamaya ortada bir sey yokken gelmez .
Evet seni seviyor, vazgecmek istemiyor
ama bikmis artik sanirim
Keske sunlari yapsaydin demeyecegim ,
yapacagin sey yine fevri olmamak ,
bosanmak istemedigini soylemek
ve bundan sonra davranislarina daha bir ozen gostermek ...
Bir de bir sey deniyorum sonucu yazacagim demissin
denedigin sey neydi?
olayin bu asamaya gelmesini etkiledi mi?
lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
Clementine canım dün geceden beri konunu okuyorum seni çok içten ve samimi buldum öyle ki gece telefonumun şarjı bitti uyandığımda aklıma ilk gelen şey senin nasıl olduğun du...Bende diğer arkadaşlar gibi eşinin hala seni sevdiğine inanıyorum, bazen dil aksini söylesede gönül sevmeye devam eder... Belki eşin biraz daha dikkatli olmanı istiyordur senden ,anladığım kadarıyla zaten çok özenli birisin ama belki biraz daha özen istiyordur.. Örneğin ben eşimin face kullanmasına tamamen karşıydım birbirimizle tanıştığımız yıllarda ayrılık sebebi bile oldu bu ,yanlIş kullandığı için mi? Hayır.. Ama bir şekilde hazmedemiyordum çünkü ben onun olmamı istemediği hiç bir yerde olmuyordum.. En sonunda ikimizde face kullanmıyarak bulduk çözümü böylece bu konuda birbirimizi üzmüyoruz...Bunun gibi ve benzeri sorunlar kişileri küçük küçük ama çok yıpratıyor kendimden biliyorum, sizden bunlara benzer ricalarda bulunduysa lütfen en azından deneyin onun için...
Ayrıca konunda durumlarmız ne kadar farklıda olsa kendimi buldum zaman zaman,
şu anda yeni evli olmanın verdiği sıkıntılar var, tam düze çıkacağız derken yeni bir sorun çıkıyor ve beyler maddi anlamda yatırımsız ve yetersiz olduklarını düşündükleri zaman kendilerini çok kötü hissediyorlar ve biz her ne kadar aksini iddia etsek te, hak ettiğimiz hayatı bize sunamadıklarını düşünüyorlar. Oysa ki onlarsız hiç birşeyin değeri yok herşey anlamsız...
Benim eşimde beni üzmemek adına sıkıntılarını içine atan biri bende herşeyi anında konuşmayı seven, öfkesinide sevgisinide ,nefretinide çok güçlü yaşayan bir insanım..Senin yaşadıkların benide kendime getirdi, hayatın benim etrafımda döndüğünü düşünüyorum, bazı şeylere sadece ben üzülüyormuş en çok olumsuzlukardan ben etkileniyormuş gibi yaşıyorum,bencillik olarak görmediğim bir çok bencilliğim var örneğin,iki iş yapıp dahada bir sürü projenin peşinde koştururken (ki bu sırf benim daha da iyi yaşayabilmem için ) eve yorgun argın geldiğinde neden benimle daha çok ilgilenmiyor diye mutsuzlaşıyorum,o iş için şehir dışına çıkması gerektiğinde yalnız ve onsuz kalacağım vede ya uzun yollarda ona bişiy olursa diye hırçınlaşıp sonrada göz yaşlarına boğuluyorum...Onu o kadar çok seviyorum ki bütün hayatı ben olayım istiyorum,bu bağlılık beni korkuttuğu zamanda onu üzdüğümü düşünüp devam edemeyeceğimi bile aklımdan geçiriyorum..
Böylesi bir günde bir tartışma üzerinde kendimi kaybedip bıktım artık diye bağırmışım ama bir baygınlık filan esnasında ve ben bunu ondan değil yaşanan küçük kırgınlıkların büyümesinden bıktığım için söylemiştim, 13 yaşından beri gözünden bir damla yaş düşmeyen bir erkeği ben o gün ağlattım,bunu başardın ya helal olsun dedi bana , ben seni mutlu edemiyorum kii, herşeyin daha farklı olmasını isterdin biliyorum dedi ve o gün anladım ki elinde olmayan olumsuzluklardan suçluluk duyuyor,bu onu için için yiyien birşey o gün fark ettim ki, koruyucu melekler güçlü şovalyelerin bile,en az korudukları kadar korunmaya,şımarttıkları kadar şımarmaya ihtiyaçları var...
Bir kaç ay önce anladığım gerçekleri unutmaya yüz tutarken senin yazdığın sözler içimde bambaşka fırtınalar kopmasına neden oldu ,duygusalda bir insan olmam dolayısıyla klavyedeki harfleri göremeyecek kadar gözlerim dolu dolu yazıyorum şu satırları,sizi Rabbim herşeyden korusun çok güzel bir çiftsiniz inancım var atlatacaksınız bir yolunu bulun atlatın bu zorlu günleri dualarım sizinle olacak.. (Konuyu çok uzattığım içinde ayrıca özür diliyorum)
bende tam bunu yazıcaktımm , nasıl bir aşağılık psikolojisidir bu kızıda nasıl üzüyor
Hayal kırıklığına uğrayacak ne yaşadı ki? Maddi problemler mi? Senin ailene yakın olman mı? Sırtını sana dönecek kadar seni seviyor olamaz. Ayrılık her zaman aşka dair olmaz.
bazen diyorum acaba beni kendinden soğutmaya mı çalışıyor..
böyle birşey istemesi için ne sebebi olabilir
ha bide aklıma gelmişken eşin nasıl bir yara almıştı özel değilse
böyle davranmaya yaralanmadan sonramı başladı tam olarak
bazen diyorum acaba beni kendinden soğutmaya mı çalışıyor..
ilk açtığın konuyu ve bu konuyu okudum. eşiniz operasyonda yaralanmış olmasından dolayı ve annenizin tavırları nedeniyle kendisini işe yaramaz birisi olarak görüyor. kendisini sizin yanında aşağıda görüyor bütün bu sebeplerden dolayı. üzüntünüzü anlamaya çalışıyorum ama eşiniz çok zor zamanlar geçiriyor belli ki kesinlikle onun yanında olmak istediğinizi ve eğer gerçekten boşanmak istemiyorsanız bunun için gerekli çabayı göstermeniz gerektiğiini düşünüyorum. ona göre muhtemelen siz "işte şimdi yaralandım da işe yaramaz bi adam haline geldim annesi de zaten kızını bana layık görmüyordu, ikimiz farklı statülerdeyiz, yanımda olmak yerine kaçmayı tercih ediyor" gibi bi ruh haline bürünmüş. açıkcası eşinize çok üzüldüm. çok kötü bi süreçten geçtiği kesin ve bu süreçte boşanma laflarının ortada geziyor olması daha büyük bir üzüntü sebebi. eşiniz gurur meselesi yapmış sizi sevdiği kesin. bence gerekli olan mücadeleyi vermelisiniz. bu gün onun başına gelenler tamamen tam tersi şekilde sizin de başınıza gelebilirdi. oda bi siteye üye olmuş olsa sizde ondan ısrarla şifresini ister, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını kontrol etmek isterdiniz. sizin onun için düşündüklerinizin çoğunu eşiniz sizin için düşünüyor ve bir güvensizlik hakim olmuş hem yaşadıklarından dolayı hemde yaşadıklarınızdan dolayı.evet arkadaşlar ne yaptıysam olmadı
21 aralık kıyametin kopma günüymüş bu sefer inandım.
aramızda oluşturduğu duvarları yıkmadı
dün facemi girmiş adresim ve şifrem kendisinde var
yüksek lisanstan bir arkadaşımın resimlerini grmüş
o kadar sinirlendin ki
kaldı ki ne şahsi mesajlarım var nede arkadaşın bana yazdığı mesajlar var
sadece kişisel sayfasına koyduğu kendi resimleri
kıskanmıyormuş ama yaptığım doğru değilmiş
........
ilk açtığın konuyu ve bu konuyu okudum. eşiniz operasyonda yaralanmış olmasından dolayı ve annenizin tavırları nedeniyle kendisini işe yaramaz birisi olarak görüyor. kendisini sizin yanında aşağıda görüyor bütün bu sebeplerden dolayı. üzüntünüzü anlamaya çalışıyorum ama eşiniz çok zor zamanlar geçiriyor belli ki kesinlikle onun yanında olmak istediğinizi ve eğer gerçekten boşanmak istemiyorsanız bunun için gerekli çabayı göstermeniz gerektiğiini düşünüyorum. ona göre muhtemelen siz "işte şimdi yaralandım da işe yaramaz bi adam haline geldim annesi de zaten kızını bana layık görmüyordu, ikimiz farklı statülerdeyiz, yanımda olmak yerine kaçmayı tercih ediyor" gibi bi ruh haline bürünmüş. açıkcası eşinize çok üzüldüm. çok kötü bi süreçten geçtiği kesin ve bu süreçte boşanma laflarının ortada geziyor olması daha büyük bir üzüntü sebebi. eşiniz gurur meselesi yapmış sizi sevdiği kesin. bence gerekli olan mücadeleyi vermelisiniz. bu gün onun başına gelenler tamamen tam tersi şekilde sizin de başınıza gelebilirdi. oda bi siteye üye olmuş olsa sizde ondan ısrarla şifresini ister, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını kontrol etmek isterdiniz. sizin onun için düşündüklerinizin çoğunu eşiniz sizin için düşünüyor ve bir güvensizlik hakim olmuş hem yaşadıklarından dolayı hemde yaşadıklarınızdan dolayı.
eşim sırtından yaralandı samara..
byle davranmaya annemlerin evinden ayrılamadan son iki nce başladı..
Ben de takip ediyorum bayadır..
Yok yaa gerçekten sevmeyen bir erkek direk çeker gider..
Boşar bırakır.. Ne bileyim..
Üzülmesin diye başına öpücük konduracak sevmeyen bir erkek düşünemiyorum...
İyiyken o kadar düşünmüyorlar da
clementine_, benden daha uzun yıllardır evlisin, muhtemelen büyüksündür..
Ama eşinin seni soğutmak ve aşağılık kompleksine girdiği için öyle konuştuğunu düşünüyorum...
Sen yine de görevlerini yerine getir..
Yemeğini eksik etme, temizliği ütüsüydü..
Ama boşanmak istemediğini, hayatında başka birini asla düşünmediğini ona belirt...
Kıyamıyorum yaa ne zamandır "ahanda barıştılar" diye gireyim diyorum topiğine...
Rabbim nazardan korusun hepimizi inşallah.
Kazadan beladan...
iyide defalarca defalarca onu sevdiğimi syledim ben
neyi anlamak istemiyor
o kadar çok boş kaldı ki uğraşacak sorun arıyor kendine
Allahım 18 ocak bir gelsede başlasa işine zaten artık lojman gorevi olacak gider gelir
arkadaşları ile vakit geçirir
bana sarmaz en azından
kabalaştığımı biliyorum lakin boğazıma kadar geldi herşey..
amin sakura
ve nediyorum biliyormusun
BOŞANMIYORUM
istediğ kadar huysuzluk asilik sıkıntı yapabilir
mücadeleyi bırakmıyorum
BOŞANMIYORUM..
dünyanın en yakışıklı erkeğini gümüş tepsiyle başka kadınlara sunmuyorum
gzümü açtım onu grdüm ben
sırf beni incitmemek için 3 ay elimi bile tutmadı benim..
o kadar iyi kalpli o kadar incedir
son olaylar darmadağın etti bizi
ama yok pes ermiyorum
bir damla kırıntı kalana kadar ben bu oyunun içindeyim
oh be..
amin sakura
ve nediyorum biliyormusun
boşanmıyorum
istediğ kadar huysuzluk asilik sıkıntı yapabilir
mücadeleyi bırakmıyorum
boşanmıyorum..
Dünyanın en yakışıklı erkeğini gümüş tepsiyle başka kadınlara sunmuyorum
gzümü açtım onu grdüm ben
sırf beni incitmemek için 3 ay elimi bile tutmadı benim..
O kadar iyi kalpli o kadar incedir
son olaylar darmadağın etti bizi
ama yok pes ermiyorum
bir damla kırıntı kalana kadar ben bu oyunun içindeyim
oh be..
Clementine hemen gemileri yakma :)
Bak daha once de soyledim
esin bu bosanmayi bile senin mutlulugun icin istiyor ,
cunku seni cok seviyor
kendisi de soylemis zaten
baskasiyla mutlu olursun cocugun olur vs
Esinin kafasinda seninle ilgili 3 dusunce var
maddiyat, cocuk ve acaba benden eskisi gibi davranislar gormeyince bosanacak mi yani sevginden emin degil...
Ona deger vermedigini dusunuyor
Esin de seni cok iyi taniyor
bir baskasiyla bu beklentileri karsilansa ona, bana davrandigi gibi davranmaz dusuncesinde...
Sana yetemedigi bilincaltina hem annen hem senin tarafindan o kadar isletilmis ki baskasiyla mutlu olacagini dusunuyor,
yaralanmanin, ailelerin yaninda kalinmasiyla da patlak vermis
Seviyorsan ona karsi davranislarin degisecek.
esin evet dedim ya seni kendinden sogutma taktigi uyguluyor ,
onu sen birak istiyor ,
bu taktige yenilme demistim
goruyorum ki yeniliyorsun
Lutfen dikkatli davran esini amacina ulastirma
bu arada kayinvaliden geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?