eşimle aramda neler oluyor?

anneme verdiğim ve annemin evinde harcadığım para 2000tl yi bulmuştur.
parayla kendime birşeyler aldırmak değil eşim evde giydiğim kıyafetlerden hoşlanmıyor ve dışarı çıkıp yenielrini alalım diye ısrar ediyordu.yani anneme parayı verdikten sonra bile.
annemde daha fazla eşimden para çıkmasın diye kendi odedi
namaz kıyafetine gelince normalde açık olduğum için uzun eteğim falan yok kaldı ki kendi evimde değilim
bende annemin sabahlık bornozu ile kılıyordum namazı ama eşim Rabbinin karşısına bu halde çıkma diye namaz kıyafeti aldırdı
birlikte yemek yemek istemiyorum çünkü onu istemediği halde benimle konuşmak zorunda bırakmak istemiyorum
başka..
eşim ne kendi annesine ne de benim anneme sizin sylediğiniz şeyleri soylemez en fazla bana soyler bende hak veriyorum zaten
umarım ifade edebilmişimdir.

Benim anlamadığım neden nutella yiyorsunuz, evde yemek yok mu? Her zaman mı böyle yoksa taşınma ve yerleşme aşamasında olduğunuz için mi?
Eşinize destek olun, bir bunalım geçiriyor olabilir.

Sevgili clementine, çok ılımlısın ve aslında en önemlisi farkındasın herşeyin.
Kendini eleştirebiliyorsun, eleştiri de kabul ediyorsun. Bence kısa zamanda
atlatacaksınız bunları. Sadece konuşmanız ve kararlar almanız gerekli. Hep
ve çok mutlu olun inşallah.

Benim anlamadığım neden nutella yiyorsunuz, evde yemek yok mu? Her zaman mı böyle yoksa taşınma ve yerleşme aşamasında olduğunuz için mi?

Guldurdunuz beni. herkesin anlamadigi nokta baska.

Bence konu sahibi zaten hatanizi anlamissiniz, ciddi bir sorun yok altin gibi bir adama sahipsiniz, maddiyat ikinci planda onemli olan sevgi, destektir

Ayrica dogudasiniz, eve ne gerek var. Ileride emekli olur alirsiniz gonlunuzun istedigi yerden.

Bence esinize tek tasimi satmak istiyorum, arabaya eklicem diin :)

Son düzenleme:

herşey var çok şükür Rabbime
hemen çıkacağı için pratik birşeyler istedi
o syledi diye nutellalı ekmek yaptım
yoksa bir nce gün muhtelif kahvaltısını hazırlamıştım
evdede
çorbam
kurufasulyem patlıcan salatam ve pilavım var
ama benim da canım istemiyor ayrıca
nutella candır :)

amin çok teşekkür ederim
soyle sakin bir zamanını bekliyorum
işlerini halledip gelince konuşacağım
desteğiniz için çok teşekkür ederim
biraz ders çalışacağım gelene kadar..

Clementıne Mayis ta batiya gececegiz yazmissin ya batiya gectiginizde masrafiniz 2 kati olacaktir, AVM ler, disarda yemekler, cesitli kiyafetler falan su 5 ay ne yaptiniz o. aklinizda bulunsun.

Kusura bakmayın o kadar kötülemişsiniz ki kendinizi gözümde yemek yapmayan, sürekli para harcayan biri canlandı, benim tanıdığım böyle biri var o aklıma geldi.
Bence siz değil eşiniz de biraz savurgan ama biraz dikkat edin bence madem orda o kadar sıkıntı çekiyorsunuz biraz birikim yapın.

sizde beni güldürdünüz :)
valla paylaştıkça azalıyor dertler..
lojman ortamında laf soz olmasın diye anlatmam kimseye bir şey
ama iyi geldi burası
tek taşımı satma cümlesi içimi cız etsede
teklif ettim
o doğacak kızımızın dedi
gerçekten altın gibi
bende mür torpüsüyüm
bazen omrümü yedin kızıma kalmadı diye dalga geçiyor benimle
soz veriyorum güzel Allahım şu günlerimiz geçsin üzmüyeceğim bir daha
ve daha tutumlu olacağım
ve anneme daha az kulak asacağım
ve verirsen çocuk yapacağım..
sen yardımcı ol.

Clementıne Mayis ta batiya gececegiz yazmissin ya batiya gectiginizde masrafiniz 2 kati olacaktir, AVM ler, disarda yemekler, cesitli kiyafetler falan su 5 ay ne yaptiniz o. aklinizda bulunsun.

aynen oyle arkadaşım ayrıca burda elektirik su vermiyoruz.
tek artısı ben çalışacağım Allahın iznizyle
bu arada mayısta tayin yerimiz belli oluyor
burdan ayrılmamamız temmuzu bulur
haklısın bu 7 ay süpet tutumlu bir ev hanımı olacağım
bak yaz bi yere..

Cok sekersin:) de kendini de bu kadar suclama lutfen arabamiz bile yok diye tripler yapan esinin 3800 liraya pat diye tektas almasini anlayamadim. Sana kendini kotu hissettirdikten sonra hic almasa daha iyiymis. Kendisininde cok tasarruflu oldugu soylenemez bu durumda. Surekli ben hataliyim deyip kendini ezme hatani anladigini biz anladik esinde anlamistir savurgan oldugunu vurgulama surekli. ustune yapisir kalir. Sonra cimrilikten olsen yaranamazsin

Öncelikle Allah şifa versin.İnsan hayatında bazen böyle her şey üst üste öyle bir gelir ki canından bezdirir. düzelsin dersin başka bir şey çıkar! İşte o noktada isyan etmeyip güçlü olursanız Allah büyüktür,yardım eder...

Eşiniz her açıdan dolmuş,üstelik bir umutsuzluk,başarısızlık düşüncesi çökmüş ve bir çeşit depresyona girmiş gibi.. Çok zor bir süreçtesiniz, Allah yardımcınız olsun. Bizde doğudayız,insanlar doğuya gelirken para biriktiririz düşüncesiyle gelir ya o da etkilemiştir,tabi..

Biz maaşı aldığımızda hesap yapıyoruz,yakıt,faturalar,kredi kartı,mutfak masrafları,taksitler hepsini ayırıp elimizde kalana bakıyoruz bazen 200-300tl kalıyor :) buna da şükür diyoruz,avunuyoruz :)) ekstra bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorsunuz işte.. mutlaka hesabınızı bilin..

Eşinize de destek olun,bırakın artık zorunuza giden şeyleri..Olmuş,bitmiş.. eşinizle sakince konuşun..Kimseyle kıyaslamayın kendinizi..Bizim de çocuğumuz yok,evimiz yok..Bir arabamız var onu da düğün altınlarının hepsi üstüne kredi ile aldık,kredinin yarısını da kv ödedi..ancak öyle yani...

Bir de annenizin eşiniz için kötü konuşmasına müsaade etmeyin lütfen,iyi niyetli olabilir ama sizi kötü etkiliyor. Nasıl boşan diyebilir.. eviniz olmasın ne olacak yani..sevgili gibi olmak da iyidir,aşkımızı canlı tutuyoruz diyin.

Eşiniz sizi seviyor Allah bozmasın.. Siz de toparlanın,artık ortamı yumuşatma,toparlama görevi sizde.. akşam otururken sevdiği meyvelerden hazırlayın siz yedirin :) çatalla ağzına besleyin.

Üzerinizde ki kara bulutların dağılacağını,her şeyin yoluna gireceğini,bu sınavı da hayırlısıyla atlatacağınıza inanın...Çok şükür maaşınız var,aç değil açıkta değilsiniz.. Evet daha fazlasını herkes ister ama bazen istediğimiz anda olmaz.. Hayırlısı olsun.

yaşadıklarınızdan ders almanız önemli olan :)

kız güldürdün beniii Allahda seni güldürsün

canım benim yaaa.şu yazdıkların ne kadar üzüldüğünü anlatıyor zaten.gözlerim doldu inan.bundan sonra para harcarkene dikkatli ol.har vurup harman savurma.

bir kerede anlatıp bitirmek istiyorum
eşim eve geldi
neyin var neler oluyor konuşalım dedim
ailemi artık sevmediğini
benim onun ailesi ile istediği gibi anlaşamadığımı
benimle ilgili içinde birşeylerin kop-tuğunu ve değişmesinin zor olduğunu
istersem boşanabileceğini
istemzsem evin benim olduğunu mrünün sonuna kadar bana bakacağını ama
artık ondan sevgi gsterisi beklemem gerektiğini syledi
istediğin an helikopter ayarlayabilirim o yolu çekme dedi
bu kadar namaza gitti gelince konuşuruz dedi
yer nere gok nere hiç bilmiyorum

Demek ki konu bizim tahmin ettiğimiz kadar basit değil. Eşin gördüklerini ya da senin göremediklerini cok fazla içselleştirmiş :S

ilk sayfaları okudum dayanamadım eşiniz çok çok haklı.evliliğinizi tehlikeye atacağını bildiğiniz halde annenize para vermişsiniz.bi sürüde gereksiz masraf....

bundan sonra biraz daha dikkatli olucam diyerek eşinizin gönlünü alın.işe başlıcam daha tutumlu olacaz hatta istersen bi araba alalım kredisini öderiz birlikte vs.die eşinize güç verin.

yani adam doğunun o şartlarında tehlikeli bir işte çalışıyor.saçları benbeyaz olmuş.siz yok laptopı unuttum yok uçağı kaçırdık yok dersanem battı anneme para verdim annem ağır bastı falan diosunuz.çok bencilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…