Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo
11.sayfada son durum

Son düzenleme:
Siz de hata etmişsiniz. İlk anda aramayabilirsiniz ama adam arayıp sorunca diyebilirdiniz. Özür dileyin. Biraz zaman geçince yumuşar.

Diledim defalarca özür diledim ama yok anlamıyor benim için bittin diyor başka bişe demiyor ben onu düşündüm halbuki

Adam haklı.

Hanya deyip Konya'dan çıkmışsınız.

Kendisi yapsa siz ne düşünürdünüz?

Niyetiniz kötü olmayabilir ama hamleniz kötü.

Adamı iskele babası yerine koymuşsunuz.

Diledim defalarca özür diledim ama yok anlamıyor benim için bittin diyor başka bişe demiyor ben onu düşündüm halbuki
Şimdi sinirle öyle diyor, unutacaktir, ancak uzun bir süre başınıza kalarak bu durumu..
Konu açıldığında kendinizi savunmayin, seni üzmek istemedim ama hata etmişim diyin. Erkekler niyete dikkat ederler, affedecektir.

Ailen ile ilgili atıp tutmamasıni sağla.Esine söylememe kararı veren sensin sonuçta .Ailen ne yapsaydi,kocası götürsün diyip sizi hastaneye götürmeseler miydi?Eşine onu telaslandirip kaygılı bir şekilde yola çıkarmak istemediğini ,onun için de endiselendigini ,aklının sende ve çocukta kalmaması için de sonrasında haber vermediğini bu yüzden iyi olduğunda haber verdiğini soyle ve ya mesajla anlat.Ne oldu cocugunun hastalandığını ogrendi bu gün döndü mü ?

Arkadaşlar evet çok büyük hata yaptım ama eşim saçmalıyor resmen sana hiç bir konuda güvenmiyorum artık güven gitti mi ilişki biter ne demek ya nasıl hiçbir konuda güvenmiyorum ailemede cephe aldı banada ben eşimi tanıyorum ömür boyu bunu söyleyip duracak öle kötü laflar ediyorki bana bazen alttan alıp bazen alamıyorum

ne haklısı canım kızarsın anlarım ama bittin demek ne yahu.... insan karısının niyetini anlamaz mı kötü niyetle birşey yapmammışsınız sonuçta.... aramızı nasıl düzeltirim demişsiniz ama bence fazla da kendinizden ödün vermeyin özrünüzü dilemişsiniz zaten yeteri kadr

Aman kocan bile olsa krndinden cok dusunmiycen. Telas etmesin diye dusundun adami guveni gitmis.. kaldiki soleseydin bencede.. kocamin telaslanmasi cocugumun hasta olmasiyla yarisamaz bile

benim anlamadıgım bu cocuk adamın da cocugu değilmi?
kötü birşey oldugunda da bilmeye hakkı yokmu?

o çocuk babasının psikolojisinden daha kıymetli benim gözümde

Reactions: KV_
Ailemde söleme yazık uzakta bişesi yok dediler aslında hepimiz onu düşündük ama ailemde nasıl demezler sen demedin onlar niye demedi diye tavır aldı banada bittin diyo tamam hata yapmış olabilirim ama bu güveni bitirirmi ya açıkca senden herşey beklenir artık zerre güvenmiyorum bittin benim için sende ailende dedi çok ağır laflarla

Ben haber vermiyim telaşlanmasın eğer doktor bişe derse derim dedim ama çok şükür çocuğumda bişe yokmuş bende iyi artık gerek yok dedim o yüzden haber vermedim çok üzgünüm şuan bana neler dedi

Eşimizin yerine koyun kendinizi siz ne yapardınız ?? Sonuc olarak ailenizinde bir sucu yok bu konuda siz haksızınız

Arkadaşlar hata yaptığımın farkındayım zaten bana nasıl aramı düzelteyim siz olsanız napardınız onu söyleyin hatalı ddeğilim demiyorumki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…