Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Kusura bakma eşin yerden göğe haklı. Aynısının eşinin sana yaptığını düşün? O an sinirle söylemiştir. Zamanla yumusar bence.

Yok görüntülü konuştu çocukla zaten çocuğumun bişesi yok çok şükür işleri olduğu için şehir dışında

O kadar meraklıysa duyar duymaz atlayıp gelseymiş. Merak etmeyin, anlık tepki göstermiştir. Belki ciddi sanıp korkmuştur, sinirlenmek şeklinde dışa vurmuştur.

Ya tamam söylemeniz gerekirdi okey de bu kadar da abartılmaz ki. Sonuçta kötü niyetli bir durum yok ortada. Aman ya bişe diyim mi takmayın bence böyle insanlara kötülük yarar. Hani bazı kadınlar kocalarını dize getirmek için çocuklarını kullanır hasta rolleri falan yaparlar ya öyle olmak lazım bunlara

Bi kaç saat geçti aradan bi yokliyim siniri geçmişmidir dedim bana sahtekar dedi daha ona söleyecek bişem yok yazıklar olsun evet hata yaptım ama bu laflarıda hak etmedim

Bi kaç saat geçti aradan bi yokliyim siniri geçmişmidir dedim bana sahtekar dedi daha ona söleyecek bişem yok yazıklar olsun evet hata yaptım ama bu laflarıda hak etmedim

daha iletişime geçme ararsa konuşursunuz.. abartıyor sanki başka şeylerin hıncını alıyor gibi... bırakın eninde sonunda arıcak

evet siz hatalı davranmışsınız ama eşiniz de abartmış bence.zaten siniri geçince çok fazla tepki gösterdiğini anlayacaktır.eşinizin hastanede olduğunuzu bilmesi gerekir ama ciddi bir durum olsaydı zaten söylerdiniz siz iyi niyetle hareket etmişsiniz tatlı dille tekrar anlatıp gönlünü alırsınız.

cocuk hastayken adamin psikolojisini ne ara dusundunuz.gizli kapakli is mi olur cocukla ilgili ayrica.

Tatlı dil kullandıkça bana sahtekar yalancı güvensiz neler neler dedi bende karşılık verdim ve birbirimize girdik resmen

Ya eşin haklı diyen arkadaşlar ben haksız demiyorum ve zaten nasıl barışırım fikir istiyorum hala haklı haklı demeyin lütfen biliyorum haklı olduğunu bu kadar şeyi hakediyormuyum

Elinize ne geçti ki bu şekilde.Babası o da.Bişey demeyin sinirinin geçmesini bekleyin.Diyecek birşey yok zaten

Bence bi falsonuzu bekliyormuş.
Kini varmış...Kinci yapı bu...Daha once siz ona bi olayda laflar ettiysenin onun intikamı gibi duruyor...
Tatlı falan laflar etmeyin daha da beter cevaplar alırsınız boyle bi tipten...Yeterince açıklamışsınız zaten ben açıklamamı yaptım deyin daha da bişey derse ve tartışmaya girmeyin...

Bunu da aylarca söyler ve sürekli bişeyleri haber vermeden yapar gerekçe olarak ta hep sizin bu yaptığınızı gösterir herşeye...Allah kolaylık versin..Akrep burcu mu eşiniz??

Kesinlikle kavgaya yer aramış eşiniz. Gören duyan da kendi şehir dışındayken kızını everdiniz oğlunu askere gönderdiniz sanacak. Hastaneye gidiyoruz desen telaş yapacak evham yapacak diye söylememişsiniz gayet doğal. Sanıyorum ciddi bir durum olsa muhakkak söylenirdi. Bence aranızdaki soğukluktan sebep kavga etmeye yer aramış. Hayır aileleri neden karıştırıyor anlamıyorum, denediysem ben demedim anne babamdan sanane... gıcık oldum eşinizin tavrına. Özür dilemişsiniz, hatalıyım vs diye de büyütmeyin. Özür diledikten sonra benim için bittin diyecek kadar da hatanız yok...

Hayır ikizler tahammül edemiyorum beni böle kırmasına benden uzak dur alakan olmasın diyip duruyor

Hayır ikizler tahammül edemiyorum beni böle kırmasına benden uzak dur alakan olmasın diyip duruyor

Siz sürekli onu yumusatmaya çalışıp konusturuyorsunuz belli ki ama sessiz kalın artık...Madem uzak dur diyor oyle yapın geri.cekilin...Üstüne gittikçe şımarır saçma sapan bi olayı büyütür...

Herkes eşin haklı diyor tmm haber edilmediği için haklı ama bittin benim için ailende bitti falan bu kadar ağır sözler konuşulurmu daha farklı ifade edebilirdi ayrıca annesi babası da çocuğunu götürmüş doktora bu kadar ağır konuşulmayı haketmemiş iyi niyetinden soylememişler

Bir daha özür dilemeyin bence bırakın ortada o kadar kendinizi ezdırecek durum yok özür dilemişsiniz hatanızı kabul etmişsiniz niye uzatıyor bu kadar

Esinize keske soyleseydiniz, evladi sonucta bilmek hakki ama esiniz de herseyi bitirmeye pek hevesli gorundu bana.

Bence bundan sonra o sizden özür dileyecek özür dıleyenede kadarda karşılık vermeyin bu kadar ağır laflardan sonra kendinizi ayak altına almayın

Çok kırgınım çok zaten sinirlenince asla ağzından çıkanı kulağı duymaz akla gelevek her türlü hakareti yapar sonra pişman olır ama neye yarar kincidir asla idare etmeyi bilmez ailem diye demiyorum nazıyla oynarlar o sırada buda iyi olur ama o olaydada göründüğü gibi en küçük şeyde herşeyi yok sayar bölede nankördür yıllardır ne her yolu denedim iyilikle anlattım olmadı büyük kavgalar ettim olmadı yok ne yapıcam böle bi adamla bilmiyorum boşansam küçük çocuğum var işim yok olmaz boşanmasam böle yıpratıyorum sağolun arkadaşlar fikir vverenlere teşekkür ediyorum

Ailenizi silmek icin kendince iyi bir bahane buldugunu dusunuyor. Boyle bi firsat ariyormus.Sizide sindirmise benziyor. Ustune gitmeyin ozur diledikce buldugu bahanenin dogru olduguna inanacak.. bence o özur dilemeli sizden. Ailenizede tesekkut etmeli.
Dikkatli olun adam sizi gozden cikarmis boylede bir bahane ariyormus gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…