Arkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo
Yok görüntülü konuştu çocukla zaten çocuğumun bişesi yok çok şükür işleri olduğu için şehir dışında
Bi kaç saat geçti aradan bi yokliyim siniri geçmişmidir dedim bana sahtekar dedi daha ona söleyecek bişem yok yazıklar olsun evet hata yaptım ama bu laflarıda hak etmedim
Hayır ikizler tahammül edemiyorum beni böle kırmasına benden uzak dur alakan olmasın diyip duruyor
Bir daha özür dilemeyin bence bırakın ortada o kadar kendinizi ezdırecek durum yok özür dilemişsiniz hatanızı kabul etmişsiniz niye uzatıyor bu kadarYani güveniyorum ona ama yinede bu son zamanlar bi soğuk aramız nedenini sorduğumda öle bişe yok diyor ve aslında her zaman nerde naptığını genelde bilirim günahını alamam ama insanoğlu yinede bilinmiyor...ben defalarca özür diledim anlattım durumu yok anlamıyor resmen üzüntüden mahfoldum beni hiç mi düşünmüyor böle ağır laflar nasıl ediyor
Bence bundan sonra o sizden özür dileyecek özür dıleyenede kadarda karşılık vermeyin bu kadar ağır laflardan sonra kendinizi ayak altına almayınBi kaç saat geçti aradan bi yokliyim siniri geçmişmidir dedim bana sahtekar dedi daha ona söleyecek bişem yok yazıklar olsun evet hata yaptım ama bu laflarıda hak etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?