Aldatmadan falan mı şüphelendinizBilmiyorum bu işin altından başka bişe çıkarmı zaten gergindik sebepsizce buda üstüne oldu
Arkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo
Arkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo[/QUOTE
Eşinizin ilk tepkisini anlarım haklı ancak meseleyi bu kadar büyütüp 'güven de bitti ilişkimiz de' noktasına getirmesi tuhaf doğrusu. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Altında yatan başka bir sebep olabilir mi? Bir düşünün.
Biz bu yıl eşimle çok büyük sayılmayacak bir sebeple tartıştık. Hatalı olduğumu düşünerek özür diledim. Baktım adam üstüme gelmeye devam ediyor, sesini yükseltiyor.
Hayırdır, noluyor? Dedim.
Hatamı kabul edip özür diledim daha ne yapmamı bekliyorsun? Sinirin yatışmadıysa dışarı çık veya duşa gir, sakinleşinceye kadar da iletişim kurma...
Sonra da geçtim yatak odasına, kapattım kapıyı yattım. Sabah olduğunda sakinleşmişti.
Diyeceğim o ki özrün ve alttan almanın dozunu ayarlayamayadıysanız fırsattan istifade edip geçmişteki yaraların intikamını aradan çıkarıyor olabilir eşiniz. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.
Daha fazla üstüne düşmeyin, hele ki ailenize laf ettirmeyin. Dozu arttırırsa da karşı atağa geçin.
Arkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo
Söz konusu evladınız bence tepkisini hoş görün. Ayrıca ikinci de haber vermeniz gerekirdiArkadaşlar eşim şehir dışında ve benim küçük çocuğum rahatsızlandı bende kendi ailemle doktora götürdüm ama eşim telaşlanmasın diye ona söylemedim.hastanedeyken beni aradı ama sölemedim ama bugünde söyledim resmen eşim tarafından akla gelmeyecek şeylerle suçlandım sana asla güvenmiyorum bundan sonra yazıklar olsun nasıl benden saklarsınız ailende sende bittiniz benim için gibi neler neler saydı endişelenme diye demedik diyorum hala arkamdan iş çeviriyorsun diyo o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yapayım ben güvenim bitti sana diyo
Konu sahibi defalarca özür dilemiş zaten. Hatalı olduğunu da kabul etmiş. Daha ne yapsın kadıncağız?Söylemeniz gerekirdi. Baba sonuçta o da bilmeli. Özür dilemeniz en akıllıca olan
Bir şey yapsın demiyorum. Özür dilediyse eşinin yumuşamasini bekleyecek. Iyı niyetli davranmış ama her şey içimizden geçtiği gibi olmuyor malesefKonu sahibi defalarca özür dilemiş zaten. Hatalı olduğunu da kabul etmiş. Daha ne yapsın kadıncağız?
Bana kalırsa değil yumuşamasını beklemek , kolalamak lazım böyle kocayı.Konu sahibi iyi niyetli yaklaştıkça adam ayak diretiyor.Bir şey yapsın demiyorum. Özür dilediyse eşinin yumuşamasini bekleyecek. Iyı niyetli davranmış ama her şey içimizden geçtiği gibi olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?