Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Bu işin altından başka bi şey çıkmasın?

Her zaman böyle midir eşiniz? Daha önce de böyle davrandı mı?

Bilmiyorum bu işin altından başka bişe çıkarmı zaten gergindik sebepsizce buda üstüne oldu

Tamam iyi niyetle bi hata yapmışsınız kabul ediyorum, özür de dilemişsiniz.
Bu güven bitirecek kadar büyük bi sebep değil. Eşiniz fazla abartmış. Daha fazla özür dileyerek ezdirmeyin kendinizi.
Güven bu ya! Bu kadar kolay mı bitmesi? Aynı yatağa girdiğiniz adam hala tanıyamamış mi sizi?

Yani güveniyorum ona ama yinede bu son zamanlar bi soğuk aramız nedenini sorduğumda öle bişe yok diyor ve aslında her zaman nerde naptığını genelde bilirim günahını alamam ama insanoğlu yinede bilinmiyor...ben defalarca özür diledim anlattım durumu yok anlamıyor resmen üzüntüden mahfoldum beni hiç mi düşünmüyor böle ağır laflar nasıl ediyor

Siz gerçekten hata yapmışsınız ama eşiniz de abartmış.
'Bittin' nedir yani?
Bu kadar sinir fazla.
Yer aramış sanki.
Sanki bir hatanızı bekliyormuş gibi.

Üstüne gitmeyin.
Son bir açıklama daha yapın,en azından ailenize karşı bilenmesin,onları aklayın,tüm suçu üstlenin,o kadar.
Siniri geçince mantığı devreye girer sanırım.

Bi baba anne kadar zaten telaşlanamaz,söyleseydiniz amaan,iyilikten maraz doğmuş

Hiç oralı olup da havaya sokmayın güvenmiyosan işim olmaz gibi davranın ne saçmalık.
hiç haber vermeden gitmeniz hoş değiil ama onun tepkisi de abartı. düzeltmek için hiçbir yol denemeyin sadece umursamazlıktan gelin hiç ne tartışın ne laf sayın kırıldığınızı bilsin.
şimdi siz özür diledikçe kendisi davranışını abartır en önemlisi umursamıyor görünmek.

Uzakta olan kişiye telaşlanmasın diye söylenmez durum ciddi değilse
Sizde hata göremedim ben ailenizi silmeye yer mi arıyor acaba
Eşim yurtdışına çok gider ve ben gelene kadar söylemem sonuçta dönemeyecek, elinden bişey de gelmeyecek, sadece telaşlanacak günü toplantısı zehir olacak
Eşiniz abartmış bence üstüne düşmeyin özür de dilemeyin madem şimdi öğrendi çıkıp gelsin gelemiyorsa da çenesini kapatsın
Ararsa gayet soğuk konuşun aramazsa sizde aramayın

Eşinizin ilk tepkisini anlarım haklı ancak meseleyi bu kadar büyütüp 'güven de bitti ilişkimiz de' noktasına getirmesi tuhaf doğrusu. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Altında yatan başka bir sebep olabilir mi? Bir düşünün.
Biz bu yıl eşimle çok büyük sayılmayacak bir sebeple tartıştık. Hatalı olduğumu düşünerek özür diledim. Baktım adam üstüme gelmeye devam ediyor, sesini yükseltiyor.
Hayırdır, noluyor? Dedim.
Hatamı kabul edip özür diledim daha ne yapmamı bekliyorsun? Sinirin yatışmadıysa dışarı çık veya duşa gir, sakinleşinceye kadar da iletişim kurma...
Sonra da geçtim yatak odasına, kapattım kapıyı yattım. Sabah olduğunda sakinleşmişti.
Diyeceğim o ki özrün ve alttan almanın dozunu ayarlayamayadıysanız fırsattan istifade edip geçmişteki yaraların intikamını aradan çıkarıyor olabilir eşiniz. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.
Daha fazla üstüne düşmeyin, hele ki ailenize laf ettirmeyin. Dozu arttırırsa da karşı atağa geçin.

Yok görüntülü konuştu çocukla zaten çocuğumun bişesi yok çok şükür işleri olduğu için şehir dışında

Söz konusu evladınız bence tepkisini hoş görün. Ayrıca ikinci de haber vermeniz gerekirdi

Söylemeniz gerekirdi. Baba sonuçta o da bilmeli. Özür dilemeniz en akıllıca olan

Konu sahibi defalarca özür dilemiş zaten. Hatalı olduğunu da kabul etmiş. Daha ne yapsın kadıncağız?
Bir şey yapsın demiyorum. Özür dilediyse eşinin yumuşamasini bekleyecek. Iyı niyetli davranmış ama her şey içimizden geçtiği gibi olmuyor malesef

Bir şey yapsın demiyorum. Özür dilediyse eşinin yumuşamasini bekleyecek. Iyı niyetli davranmış ama her şey içimizden geçtiği gibi olmuyor malesef
Bana kalırsa değil yumuşamasını beklemek , kolalamak lazım böyle kocayı.Konu sahibi iyi niyetli yaklaştıkça adam ayak diretiyor.
Ama dediğiniz gibi evlilikte bazen taviz vermek gerekiyor. Umarım sorunlarını çözerler.

evet kızmakta haklı ama dedigi gibi abartmış.. bence sizde üstelemeyin artık sessiz kalın sakinleşince farklı düşünecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…