• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler

Çok saygısız nefret dolu.Bu adam için aileni ve kendini üzmene değmez.

Arkadaşlar yarin kayinvalidem görüşmek istiyor mesaj olayını bildiğimi bilmiyor henüz özür diledi konuşalım diyor neler soyleyim
Oğlunu düzgün yetiştirememişsin büyüklerine saygıyı öğretmemişsin gelipte evliliğime karışma böyle adamla bırak aynı yatağa girmeyi camiye bile girmem, Annem 1 tane koca milyartane herkes yoluna de.
Yada hiç muhattap olma

Böyle kara kalpli kötü insanlar hiç bisey çekmiyor ama allaha yalvarıyorum ettiğini çeksin diye
Elbette çeker burda olmasa diğer tarafta. Yok öyle yumuşacık bir teyzeye hakaret edip yan gelmek. Fitil fitil çıkar ondan merak etmeyin siz :KK51:

Canim cok normal uzulmen.. Hem buyuk bi şok hem hayalkirikligi.. Ama kendini suclama, sen de istemedin boyle olsun, pisman olmamak icin son bi sans vermek istedin evliligine ve onca seneye.. Belki de annenle bu olayi yasamaniz gozunun acilmasi icin bi vesileydi, uyari gibi sanki; cocuk yapacaktik diyorsun bak.. Allah koruyor bizleri hep.. Bundan sonra aklinda soru filan kalmaz bence kalmamali.. Ailenin yaninda dur, kendinden emin sekilde tabiki, suclu filan asla hissetme.. Yapacagin belli iste ne guzel.. O da bu saatten sonra derdine yanacak..
Herşey var şu an hayal kırıklığı pişmanlık öfke hepsi birbirine karıştı.anneme bende öyle söyledim üzülme bu yaşandı bizde yüzünü tam olarak gördük dedim
O dönünce tedaviye baslayacak tik allah o kadar buyuk ki beni korudu

Elbette çeker burda olmasa diğer tarafta. Yok öyle yumuşacık bir teyzeye hakaret edip yan gelmek. Fitil fitil çıkar ondan merak etmeyin siz :KK51:
Annem o gidince ne pisirecegini ne ikram edeceğini şaşırır rahat ettirmek için elinden geleni yapar.Ben evimin her sorumluluğunu bilirim çeşit çeşit hazırlar koyarım önüne üstü başı tertemiz olur ama bütün hakların haram.olsun

Evet sizinle görüşmek istemiyorum sizin gibi ilkokul mezunu insanın seviyesine dusmem mineye mesajı söylemeyin demiş büyük ihtimal anneme şimdide mesajı söyledin diye saldıracak.annem mesajı aynen kopyalayıp annesine göndermiş annesi özür dilemiş annesi de mineye söylemeyin demis

Edep çok başka birşeydir, onlarca okul okusanızda edep yoksa nafile.
Sen eşine fazlasın ablacım, umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Bence hic bisey yazma ve ordan kimseyle gorusme.. Kararli isen ne farkedecek ki? Bi de suc bastirip seni deli edecekler belki anali ogullu; kocan gibi tipler iyi bilirler her kelimeyi kendilerine cevirmeyi..
Ben zaten çalışıp yoluma bak cam yazdım k.v ye ne derse boş artık amaç yüzleşmek

Kocam benim anneme süprüntü v.s diyecek alnını karışlarım.:KK62:
Hayali bile sinirlendiriyor değil mi? Kocayı bırak başka biri dese bile. Kocayı düşünemiyorum. Allah korusun iyi insanlara denk getirsin hepimizi.
Büyük konuşmak istemiyorum benimde oğlum var ama eğitememişsem eşinin annesine terbiyesizce davranmışsa , ört bas etmeye çalışmam daha üstüne gider ipliğini pazara çıkarırım sanırım.

Herşey var şu an hayal kırıklığı pişmanlık öfke hepsi birbirine karıştı.anneme bende öyle söyledim üzülme bu yaşandı bizde yüzünü tam olarak gördük dedim
O dönünce tedaviye baslayacak tik allah o kadar buyuk ki beni korudu
O kadar ayri kaldiniz, onca sözler verdi, iki gunde cortladi resmen cikardi ortaya yine gercek kişiliğini.. Insan hic mi akillanmaz, ozenli davranmaz, kaybetmekten korkmaz? Bir de kendinden emin sekilde nasil da "tum suc annenin" diyebilmis? Kendi annesini bunca kollayan, dizinden ayrilmayan insan, "eşi"nin kiymetlisi ailesi icin hic mi empati kuramaz? Kendi kaldiramayacagi/duysa olay cikaracagi laflari hadsizce/kustahca soyleyebilen bi insan, gercekten cok cirkin benim gozumde..
Sana yine tavsiyem ayni naif arkadasim; telefonlarina çıkma, cevap yazma mesajlarina(ne desen bisey bulur seni suclayacak), icindekileri soylemeyi cok istiyorsan bi mektup yaz birak, anlat her seyi, sonra da lutfen kararinin arkasinda durmaya devam et..
Ben de bosandim ama inan su konulara bakinca hayret ediyorum, cok üzülüyorum.. Ki kimseye kolay kolay bosan demem.. Ama sen mutsuzsun; cok bariz.. O kadar seyin ustune yasanan bu olay da esini iyice ele vermis..
Rabbim yuregine ferahlik versin, seni selamete cikarsin tez zamanda.. Ama geçecek insaAllah; buna emin ol..

Annem o gidince ne pisirecegini ne ikram edeceğini şaşırır rahat ettirmek için elinden geleni yapar.Ben evimin her sorumluluğunu bilirim çeşit çeşit hazırlar koyarım önüne üstü başı tertemiz olur ama bütün hakların haram.olsun
Ne kadar kıymet bilmez vefa bilmez bir insanmış. Bunda yaşadığınız çektiğiniz acılar mükafat olarak çıkar karşınıza inşallah. Anneciğinize de üzüldüm kıyamam. Çok iyi niyetli. Siz annenizin yanında dik durun hiç belli etmeyin daha fazla üzülmesin yumoscuk

Hayatımda beddua etmişliğim yoktur ama inan amin diyeceğim ya seni kesinlikle haketmiyor bu. Kayınvalideyle görüşmene gerek yok aslında; o ortalığı toplamaya çalışacak ama keşke kadın gibi kadın olsa da bundan sonra işe yaramaz saygısız oğlunun kimsenin hayatını mahvetmesine izin vermese...

Edep çok başka birşeydir, onlarca okul okusanızda edep yoksa nafile.
Sen eşine fazlasın ablacım, umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.
Sağol mune ablacim inşallah hayırlı olur bitip tukendim artik bi de anneme yapılan saygısızlık son noktayı koydu

Ben zaten çalışıp yoluma bak cam yazdım k.v ye ne derse boş artık amaç yüzleşmek
Sen bilirsin ama bence hic gerek yok.. Sen suskun kaldikca daha da panikleyecek o esin.. Yuzlesmek su yonden de gereksiz; anlayacak insan o kadar senede anlardi, bos yere kendini paralayacaksin, duyduklarina delireceksin belki, bosa yipranacaksin.. Bazen susmak en guzelidir..

Ne kadar kıymet bilmez vefa bilmez bir insanmış. Bunda yaşadığınız çektiğiniz acılar mükafat olarak çıkar karşınıza inşallah. Anneciğinize de üzüldüm kıyamam. Çok iyi niyetli. Siz annenizin yanında dik durun hiç belli etmeyin daha fazla üzülmesin yumoscuk
Çok ağlamış kardeşim söyledi bana da dayin öldüğünde bile bu kadar aglamadim dedi

Sen bilirsin ama bence hic gerek yok.. Sen suskun kaldikca daha da panikleyecek o esin.. Yuzlesmek su yonden de gereksiz; anlayacak insan o kadar senede anlardi, bos yere kendini paralayacaksin, duyduklarina delireceksin belki, bosa yipranacaksin.. Bazen susmak en guzelidir..
Haklısın şu an üzüldüğüm nokta ihalenin anneme kalacak olmasi

Back
X