Eşimle çözemediğimiz sorunlar

Ekonomik özgürlüğüm olsaydı bir dakka düşünmezdim. Ama ailem ortada

Eminim evet. Dedim ya burası küçük bir ilçe başka aktivite yok zaten. Gençler hepsi kahvede. Ya maksat vakit geçsin zaten arkadaşlarıyla eğleniyor onu güldürüyorlar işte goygoy yapmak hoşuna gidiyor

Eee oha yani artık.. Sizin boşanmaya gönlünuz yok kusura bakmayın ailenizin arkasında durmamasini bahane ediyorsunuz miss gibi bosayip çalışıp hayat kurabilirsiniz kendinize ama gerçekten yaşadığınız hayat normal degil

Aileden gördü ise düzelmesi çok zor. Gençliğin gider. Çocuk da istemiyor. Çocuğun yokken ayrıl derim. Çünkü çocuk olunca tüm yük sana kalacak. Gecelere kadar kahvede kalan biri çocukları ile ne maddi ne manevi ilgilenmez. Ailesi de zaten göz yum demiş. Ahu vahh edersin.

Çüşünüz..

Gerçekten öyle değil. Evet korkularım var kabul ediyorum. Ama ailemin evine gidip onların dırdırını çekeceğime burda kalayım dedim. Ailemin evini görseniz bana hak verirsiniz. Annem çok sorunlu bir kadın. Kardeşlerim bile onunla aynı evde yaşamaya tahammül edemiyor. Babam boşanmama çok karşı ilk defa bana bu konu yüzünden o kadar sert davrandı ki artık ona ne sarılabiliyorum ne baba demek içimden geliyor

cesaretim yok sanırım. Çok korkuyorum. Henüz 24 yaşındayım ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Boşanırsam çok zor günler yaşayacam. Bende atanmak istedim ilk önce ama şansıma atamalar azaldı

Bu sorunların kısmen çözülmüş hali mi?

Aslında hiçbir şey çözülmedi. İlk konularıma bakarsanız anlarsınız. Vajinismustum. 6 ay çektim sonra tedavi oldum kabusum bitti ama her şeyin sebebi bu sanıyordum. Halbuki adam bu kadarmış
Bazen tüm sorunu kendimizde zannederiz, halbuki karşıdaki adamın karakteri kapasitesi bu kadardır. Hayat sizin, sizin kararınız. Ama bu sorumsuzluğu düzelmez.

Sizin aileniz elalemin adamıyla ayni odada uyuduğunuzu da biliyor mu peki?
Bilmiyorlar. Anneme kardeşini bize geriyor bizde kalıyor dedim. Annemde bu konuda hak verdi bana. Ama benim bu düşüncem duyulursa yapacakları şey beni kötülemek olacak gönlünü dar ediyor olacak

Sizin aileniz elalemin adamıyla ayni odada uyuduğunuzu da biliyor mu peki?
Tartıştığımız günlerde kayınvalidem anneme acaba kaynından mı gönlünü dar ediyor o yüzden mi kavga ediyorlar demiş bakın ben daha söylemeden olayı nereye çekiyorlar

Evlilik, böyle bir şey değil ya bu ev arkadaşlığı bile değil.

Boşanma davalarına bakıyor babam. mı?

babanız avukat mı?

baba avukat ama siz mezun olur olmaz evlendiniz, ilçede çalışma şansınız yok, atanma hiç gündemde yok (hiç lafı geçmemiş bile o kadar ki atanma değil yeni bölüm okuma var kafada) ve de bir gelini aileyle birlikte yaşayan bir ailenin kahveden çıkmayan oğluyla ?

ne hesabı mı?
yahu kahvelerde düzen öyle işte o el kimde kalırsa o el içilen çayı kahveyi oraleti o öder, tüm anadoluda usül bu.

Babam avukat değil. Memur. Katip yani. Atanma sayılarımıza baksanız anlarsınız ümit olmadığını. Evet sonradan gördüğüm gerçekler maalesef. Eşimle evlenirken ailesi kafamı çok kurcalıyordu. Eşimde ailemle değil benimle evleniyorsun dedi. İnanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…