Sorsan konuşmuyorduk küstük derNe güzel bir de öğretmenmişsiniz iste. Çikin gidin başka bi şehirde iş bulun, atanamasanizda özel okullarda olur. İlk bı iki yıl en az ücretle olur, olsun.
Yazık değil mi üniversite egitiminize. Elalemin sizi eve hizmetci gibi kapatıp yuzunuze bakmaması için mi okudunuz. Bu arada hizmetçiye bile arayıp yemeğe gelip gelmeyecegin söylenir bence
Biz esimle 11 yildir birlikteyiz, 6,5 yildir evliyiz. 4 yasinda bi kizimiz var. Her gun aksami iple cekiyoruz kucak kucaga yatsakta dizi film izlesek, cay icsek kokteyl icsek falan filan diye, ya da cocugu bi yere biraksakta disarida beraber vakit gecirsek.. benim anlayisima gore kari koca birbirinden keyif alir, bi insan evinde neden sıkılır anlayamiyorum.. uzgunum ama bu adam sizi sevmiyor galiba, evden kaciyor sanki.Eşim de bana senin için her şeyi yapıyorum bir kusurum olsa hemen çekip gidiyormuşum vs diyor. Ama ben onu gün içinde gerçekten hiç göremiyorum. Bu şekilde bir evlilik nasıl olur ki. Arkadaşları bekar. Onlar istediklerini yapmakta özgürler ama sen evlisin bana karşı sorumlulukların var diyorum. Abartıyorsun evde sıkılıyorum falan diyor.
bu kız kıç kadar bir ilçede yaşıyor -anladığımSiz evli bi cift degilsiniz, ne oldugunuz da belli degil uzgunum. Sadece ayni yatagi paylasiyorsunuz.
Hazir cocugunuz yokken bosanin bence, tek basiniza her turlu gecinirsiniz, ev arkadasiyla bile kalabilirsiniz.
Babam diyor ki içkisi kumarı kötü alışkanlığı yok sen nasıl insanlar var biliyor musun deyip duruyor
Sanırım sevmiyor. Ama onunda suçlusu benimdir çok konuşuyorum adam evden kaçıyorBiz esimle 11 yildir birlikteyiz, 6,5 yildir evliyiz. 4 yasinda bi kizimiz var. Her gun aksami iple cekiyoruz kucak kucaga yatsakta dizi film izlesek, cay icsek kokteyl icsek falan filan diye, ya da cocugu bi yere biraksakta disarida beraber vakit gecirsek.. benim anlayisima gore kari koca birbirinden keyif alir, bi insan evinde neden sıkılır anlayamiyorum.. uzgunum ama bu adam sizi sevmiyor galiba, evden kaciyor sanki.
Yarın tercihler başlıyor.bu kız kıç kadar bir ilçede yaşıyor -anladığım
ev arkadaşıyla filan yaşayamaz, boşanırsa tıpış tıpış babasının evine gider orada da huzuru yokmuş.
o yüzden madem atanamayacağına da bu kadar inanıyorsa -ben olsam evde kpss çalışır atanmaya bakarım
ve hemşirelik de yapabileceğini düşündüğü bir meslekse kötü bir alternatif değil (ben olsam istemem hemşire olmak mesela, sınav zamanında tıp her yerde kazanabileceğim bir bölümdü benim asla düşünmedim, ben insanla uğraşamam)
kız matematik öğretmeni, matematiği her türlü yapar üniversite sınavlarında hemşireliklerin de zaten öyle çok yüksek puanları yok.
konu sahibi
yurdu filan olan kolay yurt çıkan, pahalı olmayan yerler araştır bari.
neden ücretli öğretmenliğe başvurmuyorsunuz? Akmasa da damlar biraz. Ayrıca özel ders için öğrenci bile bulabilirsiniz. Küçük yerlerde memur kaymakam savcı ailelerinin çocukları genelde matematikten özel ders alır.Matematik öğretmenliği. İş bulamıyorum yaşadığım yerde. Ya da çok az ücretler asgari iücret bile değil
Sorsan konuşmuyorduk küstük der
Ücretli öğretmenlik bile çıkmıyor. Özel dersten öğrencilerim vardı ama yazın o da gidiyor.neden ücretli öğretmenliğe başvurmuyorsunuz? Akmasa da damlar biraz. Ayrıca özel ders için öğrenci bile bulabilirsiniz. Küçük yerlerde memur kaymakam savcı ailelerinin çocukları genelde matematikten özel ders alır.
Yaşadığım yerde kadını susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ailem bana neler yaşattı ayrılmak istediğimde bir bilseniz. Ne bana sahip çıktılar ne de ayrılmama izin verdiler. Kendi babam sırf ayrılmayayım diye eşimi savundu anlatabiliyor muyum?Tamam bu mesajınızda net olarak anladım.
Siz o ne der bu nasıl düşünür diye diye yasamissiniz öyle de yaşayacaksınız.
Sonucta hayat sizin, siz bilirsiniz.
Kolay gelsin.
Herkese merhaba. Daha önce de konu açmıştım. Eşimle evliliğimle ilgili problemlerle alakalı. Öncelikle evliliğimi bitirmedim. Bu sorunları kısmen çözüldü kısmen çözülmedi. Çözülmeyen problemlerden biride eşimin sorumsuz, duyarsız ve gamsız oluşu. Yakın zamanda bir tartışma yaşadık. Konu eve geç gelmesi, her gün kahveye gitmesi, işten sonra direkt eve gelmeyip kahveye gitmesi ve bana karşı toplum içinde olan davranışlarından ötürü tartıştık. Ailesi oğlumuz seni gezdiriyor mutlu etmek için uğraşıyor bir kusuru varsa görmezden gel onu zamanla düzelir falan diyor. Kızlar ben açıkçası onu komple serbest bıraktım aramadım nerdesin demedim sormadım bu şekilde devam ettiğinde hiçbir problem yok. Ya bir insan hiç mi kahveden sıkılmaz? Hiç mi bıkmaz. Hemde her gün 12 1 e kadar. Evliliğimizin başından beri öyle ve çözemiyoruz. Ben susuyorum ama içten içe zoruma gidiyor böyle davranması. Üzüldüğümde asla gönlümü gelip almıyor. Günlerce sürüyor küslük. Taktik yapıyorum ama sıkıldım artık. Kendim gibi olmak istiyorum. Bu şekilde nasıl devam edecek. Eşi böyle olan Kişiler ne yapıyor? 2 yıllık evliyim. Çocuk düşünmüyorum. Çünkü sorumluluğu komple bana kalacak. Bu arada eşimde istemiyor. Çünkü o da sorumluluk almak istemiyor. Gerçekten çok sıkıldım. Güzellikle söylüyorum olmuyor. Kavga ediyorum olmuyor. Susuyorum olmuyor. Görümcem bana onu kısıtladığım için tatlı geldiğini söyledi. Kısıtlamıyorum artık ama zıvanadan çıktı. Dünya umrunda değil. Evli olduğunun farkında değil. Benimle beraber kurduğu bir hayal yok. Geleceğinde sanki ben yokum gibi davranıyor. Bana hep gidecekmişim gözüyle bakıyor. Kendimi artık evime ait hissedemiyorum. Lütfen yardım edin
Konuyu okuyanlardan tam olarak nasıl bir yardım bekliyorsunuz ? Eşinizin yapısı bu, adam yaşamak istediği hayatı yaşıyor.Lütfen yardım edin
sevgiliyken nisanliyken kahveye gitmiyordu da evlenince evde gül gibi karisi dururken en libidolu cicim aylarinda mi kahveye alisti?Hemde her gün 12 1 e kadar. Evliliğimizin başından beri öyle ve çözemiyoruz.
heee heee emin ol ki mahvederYani eve geldiğinde telefonunu falan kontrol ediyorum. Şüphelendiğim için değil nerede ne yapmış diye. Beni aldattığını sanmıyorum. Ailesi böyle bir şey olursa benden önce onu mahvederler. Bunu çok iyi biliyor zaten
Valla çocukluğumda da şu yaşımda da kimse gitmediği için bilmiyor olmam gayet normal. Allahtan bilmiyorumne hesabı mı?
yahu kahvelerde düzen öyle işte o el kimde kalırsa o el içilen çayı kahveyi oraleti o öder, tüm anadoluda usül bu.
Dostlar bana bir yol söyleyin bu adamın düzeleceğinden umudun kalmadı ailem de ortada yeniden okul okumayı düşünüyorum hemşirelik ataması iyi diye ama o da 4 yıl
Okul okuduğum için gözüme batmadı belkide. Ama bu kadar kahveye gidemiyordu çünkü babasından korkuyordusevgiliyken nisanliyken kahveye gitmiyordu da evlenince evde gül gibi karisi dururken en libidolu cicim aylarinda mi kahveye alisti?
yoksa hep gidiyordu da evlenince duzelir mi dediniz?
Aradım eşimi mesaj attım cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Ailesinin evine gidiyorum şuan. Umurlarında değil ama kendi ailemin huzurunu kaçırmaktansa onların kaçsınHemşirelik her zaman ve her yerde çok değerli, aranan bir meslek. Eğer bu şartlar altında kazandıysanız, okulu bitirirsiniz bence. Ailenize elinizde bir şey yokken boşanmak istediğinizi söyleyip ortalığı ayağa kaldırmayın. Eşiniz zaten ilgisiz bir insan, maddi olarak size destek oluyormuş. Kendinize alan açın bence, eşinize değil kendinize odaklanın. Küçük bir ilçe diyorsunuz ama benim ailemde aslen Türkiye'nin en az nüfuslu ve küçük yerinden ve inanın orada bile çocuklarına ders aldıran insanlar var. İnternetten soru çözümü olur, konu anlatımı olur muhakkak şansınızı deneyin. Matematik öğretmenisiniz, aranan istenen bir meslek ve eminim okurken bir sürü hayaliniz vardır. Çevrenizdeki insanların bakış açısı çok dar ve sizi etkilemiş görünüyor. Sakin olun, planınızı kurun ve harekete geçin. Yola çıkın, güzel şeyler gelecek umuyorum.
İyi kiValla çocukluğumda da şu yaşımda da kimse gitmediği için bilmiyor olmam gayet normal. Allahtan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?