Eşimle farklı şehirlerdeyiz :(

keremin_annesi91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
8
5
3
Eşim'in inşaat firması var ve türkiyenin her yerinden nerede şantiye çıksa gidiyor .. En kısası 1 ay sürüyor .. Şu an yine ayrıyız Var mıdır benimle aynı durumda olan ?

5 yaşındaki oğlum okula gidiyor .. Hemde gittiği yerde maximum 1 ay kalıyor oda otelde.. Çocukla otel köşesinde nasıl sürüneyim ? bu yıla kadar hep gittik .. Ama artık çocuğumunda bi düzene ihtiyacı var ..

Eşim'in inşaat firması var ve türkiyenin her yerinden nerede şantiye çıksa gidiyor .. En kısası 1 ay sürüyor .. Şu an yine ayrıyız Var mıdır benimle aynı durumda olan ?

1 aylik ara iyidir ya ozlersiniz , tazelenirsiniz... Kavustugunuzda daha sıkı sarilirsiniz...

Elbette vardır sizin durumunuz da olanlar.. Pilotlar, kaptanlar, deniz piyadeleri, müfettişler ve bir suru is sürekli seyahat gerektirir umarim yazan olur ferahlarsiniz biraz..

Himm esiniz de bir şekilde bu kadar cok kalmasin. 1 ay çok uzun bir süre. Sonucta sadece para kazanmakla olmuyor ki bu iş. Manevi boyutu da var...

Ben varım canım , eşim mühendis ve şantiyeleri geziyor , ben ise öğretmenim.18 aylık bebeğim var. Daha önceleri farklı bir şehirde idim hiç bir tanıdığımız yoktu ve ben bebekle çok bunalıyordum (hatta bir ara psikolojim bozuldu bile diyebilirim)Çok şükür ki ailemin olduğu yere tayin istedim ve onlarla kalıyorum.. Özel hayatımız olmadığı için ( maalesef ben ailemin evinde o işten çekiniyorum) annemlerin dibinde ev aldık , ev bittiğinde eşim gelince orada kalıcaz gidince annemlerle kalıcam..Çok zor ama yinede,yaşayan bilir...

Ben şuam annrmlrdym memlekette eşim aynı iş santral yapımı için bşka şehirde yaklaşık 6 aydır böyleyiz 1,5 yaşında oğlum da vr düzensiz hayt burda bulunca sabit iş kalıck inşllh baklım

Sizinki yine iyi Türkiye sinirlarindaymis, bi arkadasimin esi tüm dünyada geziyor isi geregi... Vallah adam icin süper bence, ki oda artik bi düzen istiyor bikmis, ama arkadas pek memnun degil, bi nevi yanliz yasiyor gibi, onunda cocugu var herseyine o kosturuyor... Vallah ömür billah cekilmez ama ekmek parasi iste... Ben hic cekemezdim, büyük konusmayimda...

Çekmezdim derken? Adam seni aldatmamış, yalan söylememiş ,dövmemiş, sövmemiş...v.s yani kalbini kıracak hiçbirşeyi yapmamış...(her evlilikte olan kırkınlıklar dışında tabi)Kazandığı parayı çocuğu ve senin için harcıyor... Türküyede bu işler zor onlarca işsiz ünv. Mezunu var .. 4 yıl mühendislik gibi zor bir bölümü okuyupta tezgahtarlık mı yap diyeyim ? Sandığınız kadar kolay değil şahsen benim eşim kıvranıyor bu işten ayrılmak için ama geçinmek için paraya ihtiyaç var hem sadece geçinmek de değil işsiz erkek psikolojisinde zor olur.İşin özeti öyle uzaktan durduğu gibi olmuyor kim ayrı durmak için evlenir hemde gençliğin en güzel zamanlarında birde babaya ihtiyaç duyan bebekle???

Katılıyorum. Mecburiyetten yani boşayalımmı Aynn en güzel çağımızda ayrı olmk çocuğunn büyüdüğünü ay ay görememek çeken bilir

Gerçekten iyi sabredip dayanıyorsunuz.
Ben böyle sürekli ayrı kalınacaksa evliliğin anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
Çok şükür ki eşim öyle bir işte çalışmıyor.

Bende böyle insanlara laf anlatmak yerine susuyorum .. Alalh'ım hepimizin yardımcısı olsun..

Gerçekten iyi sabredip dayanıyorsunuz.
Ben böyle sürekli ayrı kalınacaksa evliliğin anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
Çok şükür ki eşim öyle bir işte çalışmıyor.
Napalım boşanalım mı ? Nasıl bir şükürdür o öyle ki sanki ayıp yapıyormuşuz .. Benim eşiminde sabit bir işi vardı bende bilemezdim hayat şartlarının bizi bu noktaya getireceğini.. Demem o ki kısaca BÜYÜK KONUŞMAYIN !

benim eşim de son 5 aya kadar hep uzaklardaydı.
bizim çocuğumuz yok.
ama ne kadar zor olduğunu biliyorum
en sonunda eşim işten ayrılıp askere gitti.
hala da çalışmıyor.
uzağa gitmesini istemiyorum artık.

Yorumumu nasıl okudunuz acaba anlam veremedim?
Nerede büyük konuştum, nerede boşanın dedim? Eşim öyle bi işe başlarsa boşanırım mı dedim ki büyük konuşmuş oldum?
Ne meraklısınız millete saldırmaya. Evet ÇOK ŞÜKÜR!

bi tanıdğımın eşi kaptan ..adam ailesinden uzağa gitmekten bıktı ama kadın çok mutlu sen bi sefere çıksan artık diyor...çünki eşi gidince bir anda sevgili durumuna düşüyolar telefonda mesajlaşmalar konuşmalar tel elinde bekiyo....bazen özenmiyo değilim : ))
çok şükür işleri var üzülmeyin sürekli yanında olmasını isteyenler bence hiç maddi sıkıntı çekmeyenler ...milyonlarca insan vardır eşim ayda bir gelsede az evime yiyecek birşey alabilsem çocuklarım doysa diyen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…