- 16 Temmuz 2014
- 8
- 5
- 3
- Konu Sahibi keremin_annesi91
-
Eşim'in inşaat firması var ve türkiyenin her yerinden nerede şantiye çıksa gidiyor .. En kısası 1 ay sürüyor.. Şu an yine ayrıyız Var mıdır benimle aynı durumda olan ?
5 yaşındaki oğlum okula gidiyor .. Hemde gittiği yerde maximum 1 ay kalıyor oda otelde.. Çocukla otel köşesinde nasıl sürüneyim ?bu yıla kadar hep gittik .. Ama artık çocuğumunda bi düzene ihtiyacı var ..
Katılıyorum. Mecburiyetten yani boşayalımmı Aynn en güzel çağımızda ayrı olmk çocuğunn büyüdüğünü ay ay görememek çeken bilirÇekmezdim derken? Adam seni aldatmamış, yalan söylememiş ,dövmemiş, sövmemiş...v.s yani kalbini kıracak hiçbirşeyi yapmamış...(her evlilikte olan kırkınlıklar dışında tabi)Kazandığı parayı çocuğu ve senin için harcıyor... Türküyede bu işler zor onlarca işsiz ünv. Mezunu var .. 4 yıl mühendislik gibi zor bir bölümü okuyupta tezgahtarlık mı yap diyeyim ? Sandığınız kadar kolay değil şahsen benim eşim kıvranıyor bu işten ayrılmak için ama geçinmek için paraya ihtiyaç var hem sadece geçinmek de değil işsiz erkek psikolojisinde zor olur.İşin özeti öyle uzaktan durduğu gibi olmuyor kim ayrı durmak için evlenir hemde gençliğin en güzel zamanlarında birde babaya ihtiyaç duyan bebekle???
Bende böyle insanlara laf anlatmak yerine susuyorum .. Alalh'ım hepimizin yardımcısı olsun..Çekmezdim derken? Adam seni aldatmamış, yalan söylememiş ,dövmemiş, sövmemiş...v.s yani kalbini kıracak hiçbirşeyi yapmamış...(her evlilikte olan kırkınlıklar dışında tabi)Kazandığı parayı çocuğu ve senin için harcıyor... Türküyede bu işler zor onlarca işsiz ünv. Mezunu var .. 4 yıl mühendislik gibi zor bir bölümü okuyupta tezgahtarlık mı yap diyeyim ? Sandığınız kadar kolay değil şahsen benim eşim kıvranıyor bu işten ayrılmak için ama geçinmek için paraya ihtiyaç var hem sadece geçinmek de değil işsiz erkek psikolojisinde zor olur.İşin özeti öyle uzaktan durduğu gibi olmuyor kim ayrı durmak için evlenir hemde gençliğin en güzel zamanlarında birde babaya ihtiyaç duyan bebekle???
Napalım boşanalım mı ? Nasıl bir şükürdür o öyle ki sanki ayıp yapıyormuşuz .. Benim eşiminde sabit bir işi vardı bende bilemezdim hayat şartlarının bizi bu noktaya getireceğini.. Demem o ki kısaca BÜYÜK KONUŞMAYIN !Gerçekten iyi sabredip dayanıyorsunuz.
Ben böyle sürekli ayrı kalınacaksa evliliğin anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
Çok şükür ki eşim öyle bir işte çalışmıyor.
Denizciler en az 6 ay ayrı kalıyorlar canım.Eşim'in inşaat firması var ve türkiyenin her yerinden nerede şantiye çıksa gidiyor .. En kısası 1 ay sürüyor.. Şu an yine ayrıyız Var mıdır benimle aynı durumda olan ?
Napalım boşanalım mı ? Nasıl bir şükürdür o öyle ki sanki ayıp yapıyormuşuz .. Benim eşiminde sabit bir işi vardı bende bilemezdim hayat şartlarının bizi bu noktaya getireceğini.. Demem o ki kısaca BÜYÜK KONUŞMAYIN !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?