- 16 Temmuz 2014
- 8
- 5
- 3
- Konu Sahibi keremin_annesi91
-
Bir gün bu yorumunuzu hatırlamanız dileğimle ..Hoşçakalın ...Yorumumu nasıl okudunuz acaba anlam veremedim?
Nerede büyük konuştum, nerede boşanın dedim? Eşim öyle bi işe başlarsa boşanırım mı dedim ki büyük konuşmuş oldum?
Ne meraklısınız millete saldırmaya. Evet ÇOK ŞÜKÜR!
Bir gün bu yorumunuzu hatırlamanız dileğimle ..Hoşçakalın ...
Ne alakası var.Evliliğin anlamı dip dibe oturunca mı oluyor.Eş eş olmadıktan sonra hergün aynı eve gelse neolur.Gerçekten iyi sabredip dayanıyorsunuz.
Ben böyle sürekli ayrı kalınacaksa evliliğin anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
Çok şükür ki eşim öyle bir işte çalışmıyor.
Ne alakası var.Evliliğin anlamı dip dibe oturunca mı oluyor.Eş eş olmadıktan sonra hergün aynı eve gelse neolur.
İnsanların eşleri yurtdışına seminerlere,araştırma yapmaya,doktora master yapmaya veya işinin bir ayağı ordadır gidiyor.Veya ekmek parası evlatları için gidiyor (ben daha çok saygı duyuyorum böyle insanlara.)Evliliğin anlamı onlarda aslında.Yarın önümüze neler getireceğini bilemeyiz.Çok şükür ki,hangi şartlarda olursa olsun,evliliğin anlamaının sadakat ve saygı ve sevgi olduğuna inananlardanım.
Evet insnaın eşi eş olmadıktan sonra dipdibe otursa ne uzakta otursa ne?Senin eşinden bahsetmiyorum.Eş eş olmadıktan sonra derken?
Bizim şartlarımız da bu ve çok şükür böyle.
Dip dibe oturamayacaksam neden evleniyorum? Bekarken ayrıydık nasılsa.
Haline şükretmek ayrı birşey,evliliğin anlamı yok demek ayrı birşey.Konu sahibi zaten ayrılığın acısını yaşıyor.Kalkıpta bana göre evliliğin anlamı yok demek iyi bir laf mı oluyor.Yaa xderin bir şey dememiş ki sadece durumunuz zor iyi ki benim eşimin işi öyle değil diye kendi haline şükretmiş ne alakası var başına gelir bilmem ne allah allah yaaa
Evet insnaın eşi eş olmadıktan sonra dipdibe otursa ne uzakta otursa ne?Senin eşinden bahsetmiyorum.
Evliliğin anlamı bu değildir.
Yeri gelir ayrılıklar olur,yeri gelir iş değişikliği olur...böyle zamanlarda evliliğin anlamı değişmez.
Onun dışlında tabiki halimize her zaman şükredeceğiz.Kimse kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
Bir de ben anlasam onu...Yaa xderin bir şey dememiş ki sadece durumunuz zor iyi ki benim eşimin işi öyle değil diye kendi haline şükretmiş ne alakası var başına gelir bilmem ne allah allah yaaa
Haline şükretmek ayrı birşey,evliliğin anlamı yok demek ayrı birşey.Konu sahibi zaten ayrılığın acısını yaşıyor.Kalkıpta bana göre evliliğin anlamı yok demek iyi bir laf mı oluyor.
Haline şükretmek ayrı birşey,evliliğin anlamı yok demek ayrı birşey.Konu sahibi zaten ayrılığın acısını yaşıyor.Kalkıpta bana göre evliliğin anlamı yok demek iyi bir laf mı oluyor.
Allah sabır versin ne zor bi durum. eşim akşam 1 saat geç gelse mahzun oluyorum ben.Himm esiniz de bir şekilde bu kadar cok kalmasin. 1 ay çok uzun bir süre. Sonucta sadece para kazanmakla olmuyor ki bu iş. Manevi boyutu da var...
Şştttt sakin ol.Biz de sana evliliğin anlamı onlardan ibaret değil dedik.Ben de evliliğimin ilk yıllarında eşimin,doktorası sebebiyle ayrı kalmıştım.Sonra annemin hastalığı sebebiyle ayrı kalmıştım.Evliliğim anlam olarak sevgi olarak değişmedi.Bunu anlatmaya çalıştım.Bazen bazı şeylerr "bence" demekle kalmamalı.Dışardaki tecrübelere yaşanmışlıklara kulak vermek gerek.Yksa hayat hep "bence"nin için de hapsolur.Adı üstünde "bence" dedim zaten.
Burada fikrimizi söylemekte özgürüz. Bu da benim fikrim ve beni bağlıyor bence.
Böyle bakarsan daha çok zorlanırsın.Evliliğinizin imtihanı olarak,zor günleri olarak düşün ayrılığı.Bazen ayrılıklar,özlemler,birlikteyken anlamının ne çok kıymetli olduğunu hissettiriyor insana.Bende ayrıyım bana göre de böyle evliliğin anlamı olmuyor ..Her şeyden bir şekilde uzak kalıyorsun ,bir arada olduğu gibi olmuyor ki .Ayrı evlilikler zor tabii doğru sözlerle ifade edilse imiş iyiymiş ama ..Ev geçindirmekte kolay değil ,herkes aynı şansa sahip olmuyor ..Konu sahibine Allah yardım etsin ..Küçücük bebekle zor iş ..
Şştttt sakin ol.Biz de sana evliliğin anlamı onlardan ibaret değil dedik.Ben de evliliğimin ilk yıllarında eşimin,doktorası sebebiyle ayrı kalmıştım.Sonra annemin hastalığı sebebiyle ayrı kalmıştım.Evliliğim anlam olarak sevgi olarak değişmedi.Bunu anlatmaya çalıştım.Bazen bazı şeylerr "bence" demekle kalmamalı.Dışardaki tecrübelere yaşanmışlıklara kulak vermek gerek.Yksa hayat hep "bence"nin için de hapsolur.
İyi de zaten sakinim ben.
Sevgiliyken yeteri kadar ayrı kaldık ve bir araya gelebilmek için evlendik biz de.
"Bence" olmasının nedeni de bu zaten.
Ben ayrı kalınca sevgi azalır demedim ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?