Eşimle farklı şehirlerdeyiz :(

Anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı çok net özetlemişsin .. Çok teşekkür ederim .. Bu postu açma sebebim benim gibi yalnız kalan arkadaşlarla dertleşip biraz yalnızlığımı unutabilmekti .. Yani ben burda zaten kendime dert ortağı arıyorken gelipte aa şöyle aaa böyle benim eşim gitmez benim şöyle düzenim var böyle düzenim var dediklerinde sinirlerim attı haliyle .. ben kimseden çözüm aramadım ki şikayetçide değilim anlatamamışım galiba .. Benim gibi yalnız arkadaşlarla dertleşmekti niyetim .. teşekkür ederim tekrar sana nazlıdeniz ..

Gerçekten iyi sabredip dayanıyorsunuz.
Ben böyle sürekli ayrı kalınacaksa evliliğin anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
Çok şükür ki eşim öyle bir işte çalışmıyor.
Şimdi düşün , farz edelim ki sen buraya bir konu açıyorsun ve 5 yıldır bebeğim olmuyor yazıyorsun.Bu durumu sadece senin durumunda olanlar ile dertleşmek ve belkide rahatlamak için yazıyorsun.Ben de sana şu cevabı yazıyorum (asla yazmam ama örnek veriyoruz), ayyy ben bebek olmadan evliliğin anlamsız olduğunu düşünenlerdenim , çok şükür ki çocuğum var!!Çok sağol cevap için demezsin herhalde, ukela ve itici bir cevap olurdu, birazda cahil işi.

Evet bebegim yok. Bunu dile getirene de kizmam kendi fikri ve evet bence de anlamsiz.

Haklısın yaşamayan bilemiyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…