- 11 Nisan 2021
- 113
- -7
- 48
- Konu Sahibi nesrinahmet
-
Eleştirmiyorum. Bu zamana kadar kimse haddini ogretmemis galiba onu öğretiyorum.Sana kaldı zaten kalbimizin karası beyazı . Polisle askerle evlenmeye gelince koştur koştur uçarak gidiyorsunuz o zaman kulfetini de çeneni kapatıp çekeceksin akıl fikir almayacaksin çok bilmiş ani olsun diye çocuk doğuran kadına bak bizi eleştiriyor
Bana kimse haddimi öğretmedi ama ben senin gibilere çok had dersi verdim . Dilersen sana da birkaç ünite ders veririm.Eleştirmiyorum. Bu zamana kadar kimse haddini ogretmemis galiba onu öğretiyorum.
Size bu yanlış ya da doğru mu diye sormadım. Size bu konuda biseyl sormadım asker eşleri bu durumla nasıl çıkıyor onu sordum. Sen kimsin ki bu konuda yorum yapacaksın banaEşimle 3 yılda sadece bi kaç ay görüştük üzülüyorum diyen sen, bebek istiyorum diyende sen. Tek başına bebek büyütebilecek psikolojide olmadığını hala ısrarla söylüyorum. O çocuğa yazık değil mi? Neymiş eşine bişey olursa hatırası kalsınmış. Bunun yanlış olduğunu söyleyince gelmiş had dersleri veriyor küçük hanım :)
Yorum yaparken kimse sana sormayacak, doğruları kaldıramıyorsan konu açmayacaksın.
Anlamsız demek istiyorum. Çocuk gibisiniz yaniAnlamakla uğraşmayın hanımefendi zaten derdimi de anlamamışsınız. Teşekkürler
Hatıra ne demekse? Sanki çiçek kurutuyor hatıra kalıyor.Eşimle 3 yılda sadece bi kaç ay görüştük üzülüyorum diyen sen, bebek istiyorum diyende sen. Tek başına bebek büyütebilecek psikolojide olmadığını hala ısrarla söylüyorum. O çocuğa yazık değil mi? Neymiş eşine bişey olursa hatırası kalsınmış. Bunun yanlış olduğunu söyleyince gelmiş had dersleri veriyor küçük hanım :)
Yorum yaparken kimse sana sormayacak, doğruları kaldıramıyorsan konu açmayacaksın.
Neyini bilmeyeceğiz,asker biriyle evleniyorsanız bu tür şeyleri göze almak zorundasınız.Ne zaman nereye gönderecekleri belli olmuyor.Benim bir arkadaşım neredeyse yalnız başına büyüttü çocuklarını.Şikayet etmiyorum. Derdimi paylaşılıyorum ben eşimle evlendiğim zaman eşim ülke içinde görevliydi onunla beraber bende o şehre gittim. Sonradan sınır dışına görevlendirildi bende kendi ailemin olduğu şehre geldim onlara yakın Bi yere yerleştik. Bilmeden konuşanları anlamıyorum.
Siz beni anlayamazsınız her gün acaba bu gün kötü bir haber alır mıyım diye düşünen benim. Onun gülüşünü sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum çocuğum ondan bana emanet olacak yaşama nedenim olacak. Eşim de çocuk çok istiyor. Babasını kaybetti geçtiğimiz sene onun adını koyalım diye karar bile verdik.Hatıra ne demekse? Sanki çiçek kurutuyor hatıra kalıyor.
İnsan yetiştirmeyi ne kadar kolay sanıyor bazıları şaşırıyorum
Doğru haklısınız anlayamam anlamaya çalışabilirim ama “çocuk yaşama nedenim olacak” cümlesi aslında sırf kendinizi duygularınızı düşündüğünüzden ego kaynaklı kısaca…Siz beni anlayamazsınız her gün acaba bu gün kötü bir haber alır mıyım diye düşünen benim. Onun gülüşünü sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum çocuğum ondan bana emanet olacak yaşama nedenim olacak. Eşim de çocuk çok istiyor. Babasını kaybetti geçtiğimiz sene onun adını koyalım diye karar bile verdik.
ohooo siz kocanizin hatirasi olarak istiyorsunuz (allah korusun, ayrilmayin hicbir nedenle ınsallah) kocaniz babasini hatirlatsin istiyor, boyle olur mu beyaSiz beni anlayamazsınız her gün acaba bu gün kötü bir haber alır mıyım diye düşünen benim. Onun gülüşünü sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum çocuğum ondan bana emanet olacak yaşama nedenim olacak. Eşim de çocuk çok istiyor. Babasını kaybetti geçtiğimiz sene onun adını koyalım diye karar bile verdik.
Siz beni anlayamazsınız her gün acaba bu gün kötü bir haber alır mıyım diye düşünen benim. Onun gülüşünü sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum çocuğum ondan bana emanet olacak yaşama nedenim olacak. Eşim de çocuk çok istiyor. Babasını kaybetti geçtiğimiz sene onun adını koyalım diye karar bile verdik.
Sizin gerçekten psikolojiniz bozulmuş anı olsun diye çocuk mu yapılır, ne kadar bencilsiniz. Eğer anaç biri olsaydınız önce kendinizi değil evladınızı düşünürdünüz sırf yaşama nedeniniz olsun diye sırf teselli için dünyaya gelmiş bir bebek olmayı kim ister? Siz güçsüzseniz bu konuda gelişin önce çocuk sizin terapiniz desteğiniz falan olmayacak daha doğmamış çocuğa üzülüyoruz sizin yüzünüzdenSiz beni anlayamazsınız her gün acaba bu gün kötü bir haber alır mıyım diye düşünen benim. Onun gülüşünü sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum çocuğum ondan bana emanet olacak yaşama nedenim olacak. Eşim de çocuk çok istiyor. Babasını kaybetti geçtiğimiz sene onun adını koyalım diye karar bile verdik.
ohooo siz kocanizin hatirasi olarak istiyorsunuz (allah korusun, ayrilmayin hicbir nedenle ınsallah) kocaniz babasini hatirlatsin istiyor, boyle olur mu beya
Baktıkça onu hatırlayacağım biri olsun yanımda diyene kadar size üzülmüştüm. Bebekler anı defteri değildir. Duygusal yoksunluğunu bebekle tamamlayamazsınız. İnsan bea o. İlerde büyüyecek birey olacak, birde erkek olursa sizin yüzünüzden bireyde olamayacak. Duygusal eksikliklerinizi bebekle kapatmayın ya.Siz benim ne düşündüğümu bilemezsiniz. Benim eşim sınır dışında görevli TV de her şehit haberi gördüğümde neler yaşadığımı bilemezsiniz. Eğer ona bisey olursa ondan bana hatıra kalacak baktıkça omu hatırlayacağım biri olsun istiyorum yanımda. Oyuncak olmadığını da biliyorum.
Ahh ah yılın 8 ayı göreve giderdi eşim.bende minnacık çocukla evde kalırdım oğlan babasını her gördüğünde ağlar izin bitimine doğru alışır sonra geri ayrılırdı çok zor günlerdi şuan beraberiz çok şükür batıda oluyor bu sıkıntı doğu görevi olduğu içinMerhaba kızlar, benim eşim asker maalesef sürekli göreve gidiyor yaklaşık 3 yıldır evliyim ama toplamda ne kadar gördün diye sorarsanız belli sadece Bi kaç aya denk gelir. Düşünün bebek istiyoruz ama Bi türlü günleri değerlendirme imkanımız olmadi. Bu durum artık beni yormaya başladı, Bi kaç aydır hem hormonal hemde psikolojik sıkıntılar yaşıyorum. Eşim telefonla bana destek olmaya çalışıyor ama bu artık bana yeterli gelmiyor bende eşimin omzuna başımı koyup derdimi anlatmak istiyorum. Bazı geceler ağlıyorm, omu çok seviyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Asker eşi olanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz
İşte bu kafalarla çocuk yapanların çocukları da adliyeleri karakolları hastaneleri okulları gereksiz doldurup meşgul ediyor . Polisi hakimi savcıyı öğretmeni doktoru illallah ettiriyorHatıra ne demekse? Sanki çiçek kurutuyor hatıra kalıyor.
İnsan yetiştirmeyi ne kadar kolay sanıyor bazıları şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?