Eşimle ilgili..

Ayyy diliyle yiyen adam böyle ömür mü geçer ya fazla mükemliyetçi kulaç aşık olurmuş gözden evvel insan heleki bir kadın sevildiğini duymak ister aşağılama direk boşanma sebebi

Çok net yazdın canım tam olarak bunu yapmak istiyorum. Dur bakalım benim sinirim geçsin o da özür dileyecek kıvama gelsin bunu söyleyeceğim. Geçen yılda bir böyle olduk o zaman aile terapistine gidelim dedim tamma dedi ama biraz iyiye gitmeye başladı diye ben vazgeçmiştim. Şimdi tekrarlayınca en iyisi çözüm bulmak. Yoksa her şeyi yıkacak kadar büyük sorun olduğuna inanmıyorum.

Erkek dediğin sarılınca kollarını dolduracak sıskanın teksin deyin kaslı koca istiyorum deyin ay kim istemez dört dörtlük eş ama gönül nereye konarsa kusurları zaten göremez insan

Afedersiniz ama öküzmüş. Misilleme yapmaya karşıyım ama sizde onun kusurlarını yüzüne vurun belki ondan anlıyordur

Canım ilginç olan şu yaşın getirdiği kırışıklık, sakatlık, hastalık, hastalığın getirdiği vücutta ki görüntü bozukluğu mu desem bilemedim bunları zerre kadar aşağılamıyor. Tam tersine herşey bizim için diyor, ben Allah korusun felç geçirsem bana bakacak biri! Sadece sadece sadece kilo konusunda hassas. Çünkü kişinin kendi elinde olan birşeyle nasıl kendini bu kadar batırır(!) anlamıyorum diyor. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Bu kadar onu anlatmak için çırpınışımın sebebi de bu. Kusursuzluk aramıyor öyle bir beklentisi yok onun tek beklentisi zayıflık. Bana kilom için sinir oldukça ben onu daha beter aşağılıyorum sonra iyice sinirlenip ayakparmaklarıma kadar laf edip tahrik ediyor beni. Çünkü daha sonra benim vücudumda ki beğenmediği tek yanının kilom olduğunu söylüyor. Ayak parmağıymış, sarı tüylermiş bunları ona ettiğim laflardan dolayı ettiğini söylüyor.

Bacım sen iyi erkek, kibar erkek görmemişsin sanırım etrafında.eşini de birşey sanıyorsun sende onu beğenme fiziğiyle dalga geç

Kiloyu kompleks edindim farkındayım. En çok eşim yüzünden ama ondan önce de dert ediyordum kilomu. Haklısın ne diyim..

Birçok kişi de okudu, empati kurdu, sana değer verdi ve yorumlar yazdı bak.. Demek ki önyargı kötü bi şeymiş. Bak canım adamın sülalesi isterse obez olsun hep bi yafta hep bi açık bulunur zaten bu hayatta kusurlarımızla bizi sevecek bi eş yoksa sen onun güzel taraflarını görsen neee... Görmesen ne...??? Aşşağılanmanın her türlüsü şiddet.. Sevgi görmez. Gördüyse susar. Susamıyosa ima eder belli eder ama dan diye söylemez.. Söyleyemez ya... Senden 1 tane daha var mı?? Yok... Sen şahanee bi kadınsın... Çokkta güzelsin ben hissediyorum bunu.. Allah kocanın gözüne perde diline de peleseng vursun ahh benim güzel karım gönlü yüzü her biyeri şahane karım diye

Amin canım Allah razı olsun. İşte çıplak kaldığında fazlan olmayacak hatların belli olacak. Öyle istiyor. Offf şiştim valla yaa
peki esin nasıl biri çok mu yakışıklı yada fizigi nasıl özgüveni egosu cok yüksek galiba. severekmi evlendiniz ?

Bir kütük le evlenmişsin. En kalın ve yontulmamışını sectigin icin tebrik ediyorum seni. Adam her defasında yerin dibine sokuyor seni, sen iyi olduğundan bahsediyorsun. Üzgünüm ama sana değer vermiyor. Madem zayıf seviyor zayıf ile evlenseydi. Hayatın seni aşağılamalari ile mi geçecek? Ay sinir oldum. Tam dayaklik bir herif neresi iyi bunun.

Kardeş senden bişey anlamadım o kadar övdün basta adamı diger hödüklerle karışmasın dedin de ne farkı var ki digerlerinden ? Adam gözünün üstünde niye kaşın var diyecek nerdeyse sen onada hissettirdiysen bu kadar mikemmel oldugunu ondandır bu havalar
Bide bırbırınızı gormeden mı evlendınız anlamadım balayında sankı senı ılk defa gormuş gıbı sacmalamış biraz da

peki esin nasıl biri çok mu yakışıklı yada fizigi nasıl özgüveni egosu cok yüksek galiba. severekmi evlendiniz ?
Çok yakışıklı değil bi ashton kutcher değil tabi ki ama yakışıklı, fiziği iyi normal yani gerçi kendini kilolu buluyor ama gram yağ yok yani. Canım zaten mükemmel olamaz zaten nitekim de değil. Severek evlendik. Hala da seviyoruZ. Net. Ama bugün çok şey öğrendim burdan bi ara pişman oldum derdimi anlatamadım diye ama "kötü" olanın sadece benim eşim olmadığını öğrendim. Ne insanlar var burda insanları ikiye ayıran mı dersin ısrarla gözümün kör olduğuna beni inandırmaya çalışanlar mı.. Hala hala benim eşime aşık ve onun kusurlarını görmediğime inanıyorlar. Evet eşimin bu yönü çok kaba bu benim derdim olmuş ki buraya yazmışım. Biliyorum, kabalığının öküzlüğünün farkındayım. Bende görüyorum ama direkt dışardan tanıdıkları adamlarla eşleştiriyorlar özellikle çırpındığım halde. Benim önceki sevgilim burada ki bazı arkadaşların eşimi itham ettikleri türde biriydi. Ayrıldım onunla evlenilecek adam değil diye. Eşim o kategorize edilen kişilerden değil. Savunmak deyin yada ne derseniz diyin. Elimde değil ben insanları iyi ve kötü olarak ayıramıyorum. Benim için kötü olan kişi birçok huyu kötü olan kişidir. İnsanlara zarar vermekten zevk alan, yalan söyleyen, kandıran, çocuklara tecavüz eden, kadınları döven vs. Ben burdan anladığım benim eşimde güzellik takıntısı var hastalık boyutunda ve bunu tedavi ettireceğim inşallah. Beni "saf" ve "gözü kör" olarak nitelendirenlere rağmen hala birçok erkekten çok daha iyi bir kocam var diyebiliyorum. Kendimi kandırmıyorum emin olun. En azından ülkemizde ki birçok erkekten daha iyi

İyi de ben sizden kısayım ve aynı kilodayız .Öyle şişman filan da durmuyorum çok fazla.
Ki siz uzunsunuz Eminim daha zayıf duruyorsunuzdur benden.
Diyelim ilerde hamile kaldınız 10-15kilo daha aldınız o zaman bu adam size dünyayı dar eder.
Erkek lisesinde okumak filan bahane değil geçiniz bunları.
Eşiniz kalbi kötü bi insan.
Çünkü iyi kalpli insanlar karşısındakini kırmaktan korkarlar ama bu karşınıza geçip gülüyormuş pes isterse Harvard da okusun neye yarar ki ?
Burda o kadar kişi aynı şeyi söylemiş savunmaktan vazgeçin Yani şöyle iyi böyle iyi diye.
Bu da bir nevi şiddet başka bi boyutu şiddetin.

Eşiniz başka bir kadınla olsaydı emin olun ona da bu şekilde kırıcı konuşacaktı bence. Çünkü eşinizin daha ziyade kadın algısıyla ilgili bir sorunu var. Annesinden öğrendiklerine göre; güzel kadın=çok zayıf kadın gibi yanlış bir algısı var. O yüzden öncelikle eşinizin bu durumu bir sorun olarak görmesi gerekiyor bence. İlerde bir kız çocuğunuz olsa mesela onun da çok zayıf olması gerektiğini mi düşünecek? Bir takım yanlış öğrenmişlikleri var bence. Hepimizin var ancak bu şekilde hakaret boyutuna varıyorsa, sevdiklerimizin canını sıkıyorsak sorun orada başlıyor işte. Sizi bu şekilde kırmaya hiç hakkı yok, lütfen izin vermeyin, kendi kıymetinizi bilin. Bu şekilde sizin de psikolojinizi bozup, özgüveninizi zedeliyor. Evlilik terapistine gidin tabiki, eşiniz bu evliliği devam ettirmek istiyorsa kendine çeki düzen vererek ağzından çıkana dikkat etmesini öğrenmek zorunda.

anladım cnm eşini cok seviyorsun belliki ozaman sende onun sana söylediklerini dert etmeyip onun olmasını isteği gibi olmaya caliş madem seviyorsunuz birbirinizi sende onun istediği gibi olmaya caliş sende mutlu ol oda mutlu olsun ne biliym spora gitme sansın varsa git diyet yap vs. vs. işte cnm ozman belki sorununuz kalmaz ama dediğin gibi ne evlilikler var hamd olsun her halimize yani sorunsuz bi ilişki olmaz zaten sizinde sorununuz bu olsun cnm allah daha buyuk dertler vermesin ins. :)

Arkadaşlar iyi niyetle ve nezaketle yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Ben eşimi buradakilerden daha iyi tanıyorum. Çoğunuz tersini iddia etse de ama ben tamirden yanayım. Tamir edilemeyecekse birşey o zaman sökül atılır. Eşimin neden kibar neden hödük neden şevkatli neden öküz olduğunu ayırt etmeye çalıştım ama biz kadınlar genelde bir hareketten her şeyi büyütmeye meyilliyiz malesef. Şu an eşime bu kadar kızgınken bile diyorum ki iyi ki karşıma o çıkmış. Bu konuda eşim duygusal şiddet uyguluyor bana doğru ama bu kadar kırıldığımı farkedemiyor. Israrla anlayamıyor. Şaşkınlığından okuyorum bunu. Beni ne kadar kırdığını ona birinin adam gibi söylemesi lazım. Dank etmesi için. Bunu da terapist yapacak diye düşünüyorum. Erkekleri tanıyorum inanın, eşim 3. görüştüğüm kişi. Ben yüksek lisans mezunuyum, Çalışıyorum ediyorum. Kandırılacak biri değilim hele ki benim eşim gibi çocuk ruhlu biri asla beni kandıramaz. Ben ondan nice güzellik gördüm ki evlendim. Evlendikten sonra da "bu yönünü gördüm bunun dışında" tanıdığım adamla evlenmişim diyebiliyorum gönül rahatlığıyla. Ama ben burada ağzımla kuş tutsam demek istediğimi anlayacak demek istediğime İNANACAK kişi sayısı birdir ikidir. O yüzden gerçekten iyi niyetli ve nezaket sahibi herkese teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz kesinlikle fikirlerim daha da netleşti sağolun.

O zaman yetistirilme tarzı çünkü aklima baska bisey gelmedi artık.
Madem öyle torpuleyin bu huylarini diger yorumlarda da dendiği gibi yarin obur gun cocuk yaptiginizda fiziginizde degisim olacak belki dogumdan sonra eskisi gibi olmayacak o zaman sizi daha cok kırar ya kisasa kisas yapın ya da usanmadan anlatın.

şu konuda bile kendini o kadar eziyorsun ki adam haklı kıvamına geldim.. yalnız; kötülük sadece çocuklara tecavüzle ya da o ayarda olaylarla sınırlandırılmaz.. psikolojik şiddet de kötülük belirtisidir ki senin yaşadığın ve muhtemelen bundan sonra da yaşayacağın bu.. eşin o kadar kibar, naif, vazgeçilmeyecek biriyse o zaman 20-30 kilo verip onun istediği ölçülere sahip olacaksın.. ya da bir ömür sadece yüzünün güzelliğinden bahsedecek ve sürekli oran öyle- buran böyle diyecek.. allah kolaylık versin..

İyi de hayatım kimse eşine "kötü adam, kötü biri" falan demedi. Sadece düşğncesiz ve seni kırdığını bilmeden konuşan biriymiş. Bunu sen söyledin. İşte bunun anlamı ne. Kabalık. Biz kaba diyoruz özellikle kibar dediğin için. Yani sen özellikle kibar diye nitelendirdiğin için. Yoksa eşini ekstra tecavüzcü dayakçı ooo kurtadam falan demiyoruz yani. Ben kendim utandım duyduğun laflardan. Sen böyle devam et o zaman ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…