- 8 Kasım 2015
- 39
- 70
- 8
- 40
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Çok net yazdın canım tam olarak bunu yapmak istiyorum. Dur bakalım benim sinirim geçsin o da özür dileyecek kıvama gelsin bunu söyleyeceğim. Geçen yılda bir böyle olduk o zaman aile terapistine gidelim dedim tamma dedi ama biraz iyiye gitmeye başladı diye ben vazgeçmiştim. Şimdi tekrarlayınca en iyisi çözüm bulmak. Yoksa her şeyi yıkacak kadar büyük sorun olduğuna inanmıyorum.O zaman şunu düşün boşanmayacaksan sen egiteceksin onu. Bir orta yolu bulacaksınız. Evlilik terapisine gidin. Zamanla birbirinizin huylarını da öğrenirsiniz. Madem bir bayana nasıl davranacağını bilmiyor sen öğreteceksin. Yok yapamam diyorsan ya kırılmaya devam edeceksin ya da ayrılacaksınız. Tek sorun buysa denemeye değer bence.
Canım ilginç olan şu yaşın getirdiği kırışıklık, sakatlık, hastalık, hastalığın getirdiği vücutta ki görüntü bozukluğu mu desem bilemedim bunları zerre kadar aşağılamıyor. Tam tersine herşey bizim için diyor, ben Allah korusun felç geçirsem bana bakacak biri! Sadece sadece sadece kilo konusunda hassas. Çünkü kişinin kendi elinde olan birşeyle nasıl kendini bu kadar batırır(!) anlamıyorum diyor. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Bu kadar onu anlatmak için çırpınışımın sebebi de bu. Kusursuzluk aramıyor öyle bir beklentisi yok onun tek beklentisi zayıflık. Bana kilom için sinir oldukça ben onu daha beter aşağılıyorum sonra iyice sinirlenip ayakparmaklarıma kadar laf edip tahrik ediyor beni. Çünkü daha sonra benim vücudumda ki beğenmediği tek yanının kilom olduğunu söylüyor. Ayak parmağıymış, sarı tüylermiş bunları ona ettiğim laflardan dolayı ettiğini söylüyor.Sen de çirkinsin şöylesin böylesinlerle sağlıklı bir ilişki yürümezValentinusNF Bazı kadınları istedikleri kadar kilolu olsun, hoş olmasınlar bunu eşleri sevgilileri asla dile getirmiyor, eleştiremiyorlar. Ki olması gereken de bu zaten. Ben de her ilişkimde tırnak ucuma kadar eleştirilirim ve beğenilmeyen, özgüveni sönük ama işte mecburiyetten katlanılan biri gibi hissederim. Ne kadar kalp kırıcı bir durum olduğunu çok iyi biliyorum yani.
Şu da bir gerçek ki başta beğenmeyen adam hiçbir şekilde beğenmiyor. Yani kilo almak, kırışmak falan hepsi bahane aslında. Mantık evliliği düşünen, iyi düzgün biri olsun yeter diyen adamlar yapıyor genelde bunu. Bana göre bu tip adamlar taş gibi mankenle bile çıksa bir kusur bulur bunalıma sokar. Yapman gereken şey artık kocanın eleştirilerine karşı bir kalkan oluşturup asla alınmamak. Canın isterse kendin için kilo vermek.
Kiloyu kompleks edindim farkındayım. En çok eşim yüzünden ama ondan önce de dert ediyordum kilomu. Haklısın ne diyim..Bak bu yazdıklarının arkasında kiloyu kompleks haline getirdiğin görülüyor. Bu seni yıpratacak. Ve sorun sende değil. Bende de kilo var. 10kilo fazlam var. Eşimde dalga geçer benimle ama beni bu şekilde sevdiğini bilirim. Yine de kompleks yaptım. Ha yine veremedim o ayrı. Ama benim eşim sırf dalga geçmek için geçiyor. Eşin bir doktora görünsün. İnsanın fiziki özellikleri ile yargılamak iyi bir şey değil. Kendisinden çok sana zarar veriyor. Bugün iyi olabilirsin ama bu şekilde yıllar geçtiğinde sen artık hiç bir şey yapmak istemeyecek hatta belki işi inada bindirip daha çok kilo alacak hale gelebilirsin.
peki esin nasıl biri çok mu yakışıklı yada fizigi nasıl özgüveni egosu cok yüksek galiba. severekmi evlendiniz ?Amin canım Allah razı olsun. İşte çıplak kaldığında fazlan olmayacak hatların belli olacak. Öyle istiyor. Offf şiştim valla yaa
Çok yakışıklı değil bi ashton kutcher değil tabi ki ama yakışıklı, fiziği iyi normal yani gerçi kendini kilolu buluyor ama gram yağ yok yani. Canım zaten mükemmel olamaz zaten nitekim de değil. Severek evlendik. Hala da seviyoruZ. Net. Ama bugün çok şey öğrendim burdan bi ara pişman oldum derdimi anlatamadım diye ama "kötü" olanın sadece benim eşim olmadığını öğrendim. Ne insanlar var burda insanları ikiye ayıran mı dersin ısrarla gözümün kör olduğuna beni inandırmaya çalışanlar mı.. Hala hala benim eşime aşık ve onun kusurlarını görmediğime inanıyorlar. Evet eşimin bu yönü çok kaba bu benim derdim olmuş ki buraya yazmışım. Biliyorum, kabalığının öküzlüğünün farkındayım. Bende görüyorum ama direkt dışardan tanıdıkları adamlarla eşleştiriyorlar özellikle çırpındığım halde. Benim önceki sevgilim burada ki bazı arkadaşların eşimi itham ettikleri türde biriydi. Ayrıldım onunla evlenilecek adam değil diye. Eşim o kategorize edilen kişilerden değil. Savunmak deyin yada ne derseniz diyin. Elimde değil ben insanları iyi ve kötü olarak ayıramıyorum. Benim için kötü olan kişi birçok huyu kötü olan kişidir. İnsanlara zarar vermekten zevk alan, yalan söyleyen, kandıran, çocuklara tecavüz eden, kadınları döven vs. Ben burdan anladığım benim eşimde güzellik takıntısı var hastalık boyutunda ve bunu tedavi ettireceğim inşallah. Beni "saf" ve "gözü kör" olarak nitelendirenlere rağmen hala birçok erkekten çok daha iyi bir kocam var diyebiliyorum. Kendimi kandırmıyorum emin olun. En azından ülkemizde ki birçok erkekten daha iyipeki esin nasıl biri çok mu yakışıklı yada fizigi nasıl özgüveni egosu cok yüksek galiba. severekmi evlendiniz ?
anladım cnm eşini cok seviyorsun belliki ozaman sende onun sana söylediklerini dert etmeyip onun olmasını isteği gibi olmaya caliş madem seviyorsunuz birbirinizi sende onun istediği gibi olmaya caliş sende mutlu ol oda mutlu olsun ne biliym spora gitme sansın varsa git diyet yap vs. vs. işte cnm ozman belki sorununuz kalmaz ama dediğin gibi ne evlilikler var hamd olsun her halimize yani sorunsuz bi ilişki olmaz zaten sizinde sorununuz bu olsun cnm allah daha buyuk dertler vermesin ins. :)Çok yakışıklı değil bi ashton kutcher değil tabi ki ama yakışıklı, fiziği iyi normal yani gerçi kendini kilolu buluyor ama gram yağ yok yani. Canım zaten mükemmel olamaz zaten nitekim de değil. Severek evlendik. Hala da seviyoruZ. Net. Ama bugün çok şey öğrendim burdan bi ara pişman oldum derdimi anlatamadım diye ama "kötü" olanın sadece benim eşim olmadığını öğrendim. Ne insanlar var burda insanları ikiye ayıran mı dersin ısrarla gözümün kör olduğuna beni inandırmaya çalışanlar mı.. Hala hala benim eşime aşık ve onun kusurlarını görmediğime inanıyorlar. Evet eşimin bu yönü çok kaba bu benim derdim olmuş ki buraya yazmışım. Biliyorum, kabalığının öküzlüğünün farkındayım. Bende görüyorum ama direkt dışardan tanıdıkları adamlarla eşleştiriyorlar özellikle çırpındığım halde. Benim önceki sevgilim burada ki bazı arkadaşların eşimi itham ettikleri türde biriydi. Ayrıldım onunla evlenilecek adam değil diye. Eşim o kategorize edilen kişilerden değil. Savunmak deyin yada ne derseniz diyin. Elimde değil ben insanları iyi ve kötü olarak ayıramıyorum. Benim için kötü olan kişi birçok huyu kötü olan kişidir. İnsanlara zarar vermekten zevk alan, yalan söyleyen, kandıran, çocuklara tecavüz eden, kadınları döven vs. Ben burdan anladığım benim eşimde güzellik takıntısı var hastalık boyutunda ve bunu tedavi ettireceğim inşallah. Beni "saf" ve "gözü kör" olarak nitelendirenlere rağmen hala birçok erkekten çok daha iyi bir kocam var diyebiliyorum. Kendimi kandırmıyorum emin olun. En azından ülkemizde ki birçok erkekten daha iyi
O zaman yetistirilme tarzı çünkü aklima baska bisey gelmedi artık.Neden yufka yürekli biliyor musunuz ben hasta olsam veya yabancı biri hasta olsa gösterdiği çaba ve ilgi film olur, mesela filmde duygusal bir sahne var ve benim gözlerim doldu diyelim "ayy bitanem benim nasılda gözleri doldu hemen" diyip gelip sarılıyor, hasta bir bebek doğurdu diye ağlayan bir kadın gördü tv de o bebeği gördükçe gözlerinden yaş geldi vs. Evet çelişiyor gibi görünüyor biliyorum ama madalyonun diğer yüzü ailesinde de olan bir insan fiziğine dikkat etmiyorsa veya kiloluysa o kişi zaten hiçbir şeye öenm vermez gibi bi algısı var. Kilo onun için çok önemli bu yüzden laflarını zerre kadar önemsemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?