- 27 Aralık 2016
- 137
- 111
- 103
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
"Ayy bitanemmm gözleri dolduu. Hahaha gözünün üstünde kaşı var bi de utanmadan gözü doluyor haha"
Biz üstüne kötü kaba çıkmadan uzayalım yavaştan konu sahibi
Tabi ki bir anda oluşabilir. Çünkü her ne kadar sen eşinin iyi bir insan olduğuna inandığın için küçük görmeye çalışsan da yaşadığın travma çok ciddi. Hani sen de bir çok kişiyle beraber olmuş, bir kaç erkeğin karşısında çıplak olup onların beğenilerini görmüş olsaydın etkilenmezdin. Ama senin ilk kendini birine açışındı o da bunu yaptı. Elbette bu yüzden oluşabilir.Öyle biri değilim. Anaerkil tavırlı bir aileden geliyorum. Ama gerçekte şu ki sadece Türkiye değil dünya genelinde insanlar evlenince ilişki yaşayacaklarını düşünüp heyecanlanırlar. Ve bunu yaşayamadığınızı düşünün ve erkeksiniz. Tabi dayak atmamalı yada tabi ki beklemeli sabretmeli çözmeli, ama eşim hani öküz ya hani kötü bir insan ya nasıl beni şevkatle bir yılı geçkin bekledi acaba? Çünkü başkalarına gitmeliydi değil mi veya beni dövmesi gerekirdi çünkü benim eşimden bu beklenirmiş benim anladığım kadarıyla. Ayrıca başta dediğiniz vaji sebebi şu an bana da mantıklı geldi hiç bu yönden düşünmemiştim ama vajiyi o kadar küçük bir anda oluşabilir mi bilmiyorum
Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
Ben senin yerinde olsam bosanirdim.yol yakinken donerdim.bu nedir arkadas sen kimsinde yargiliyorsun ki.kimi begenmiyorsun.bence senin kocanda asagilik kompleksi var.o aslinda kendini sevmiyorHanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
Bence sorun şişmanlık değil kabalık nezaket incelik naiflik bekliyor adam sense şerefsiz dedim gerekirse döverim falan diyorsun ayrıca bu kadar mı zor zayıflamak az ye acık günlük de yürüyüş yap oldu bitti hem sağlıklı hem zinde hem güzel olursun fena mıDiyorum tabi ki bugün şerefsizte dedim. Bin kere tercih ederim kilolu olmayı şerefsiz bir ucube olmaktan dedim. Kendi kalitem bozuluyor. O bana bir derken ben 10 diyorum ve evlilik laçkalaşmaya başladı. Ama geçen seneye kıyasla bi tık daha olgunlaştığı için umut vadetmişti bana uzun süredir ama bugün yine aynı konu açılınca bende buraya yazdım
Çok değil bir ay önce benim beyin hücrelerini hafiften yakmisken, eşimi artık sevmediğimi düşünüyordum. Dolayısıyla dis rengine bile takmıştım. Üzerine afiyet benim herif öyle yakışıklı bir adam da değil. Çirkin severim ben zaten. Lakin sevgi azalınca yahut bittiğini saninca sırtındaki ben bile batıyor insana.
Gel gelelim ben nefrete yakın hisler beslerken bile ona karşı merhametsiz yorumlar yapmadım görünüşüyle alakali. Nihayetinde "insanim" ve kalp kırmak istemem. Bu yüzdendir ki eşiniz iyi bir insan değil. Kalp kirmaktan korkmayan insandan ben korkarım. Vesselam.
Senin yerine olsam hırs yapar zayıfların ve bulduğum her fırsatta onu ezikleri..Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Çok değil bir ay önce benim beyin hücrelerini hafiften yakmisken, eşimi artık sevmediğimi düşünüyordum. Dolayısıyla dis rengine bile takmıştım. Üzerine afiyet benim herif öyle yakışıklı bir adam da değil. Çirkin severim ben zaten. Lakin sevgi azalınca yahut bittiğini saninca sırtındaki ben bile batıyor insana.
Gel gelelim ben nefrete yakın hisler beslerken bile ona karşı merhametsiz yorumlar yapmadım görünüşüyle alakali. Nihayetinde "insanim" ve kalp kırmak istemem. Bu yüzdendir ki eşiniz iyi bir insan değil. Kalp kirmaktan korkmayan insandan ben korkarım. Vesselam.
arkadasim agzina saglik cok guzel anlatmisin.olay bu iste.erkekler bizim kadar ince dusunemiyor ne yazikki.seninde dedigin gibi en kizgin ettigim anlarda bile onu acimasizca elestirmedim ama o....Çok değil bir ay önce benim beyin hücrelerini hafiften yakmisken, eşimi artık sevmediğimi düşünüyordum. Dolayısıyla dis rengine bile takmıştım. Üzerine afiyet benim herif öyle yakışıklı bir adam da değil. Çirkin severim ben zaten. Lakin sevgi azalınca yahut bittiğini saninca sırtındaki ben bile batıyor insana.
Ortak noktamız var eşimde bana Roberto Carlos bacaklı diyorBenim eşim de böyleydi ..
Bazen "aman benim güzel karim " diye sevse de çoğu zaman da gülerek sanki severmiş de latife edermiş gibi "Aman benim roberto carlos bacaklı karim" ,"Aman benim koca ayakli karim".Aman benim bilmem ne karim diye böyle liste uzar giderdi.
Boyum 1.68 kilom 61 idi o bunları söylerken.Ayakkabı numaram da 38.Sonra 59 oldum ama hala aynı nameleri devam etti.
Ben bunu o insanın mükemmeliyetçi olmasına ve çoğunu da sevgi eksikliğine bağlıyorum. Çünkü eşim beni gerçekten sevmemişti ..Eşimden önce sevgililerim dünya da ki tek güzel kadın benmisim gibi davranirlardi; ilk defa bi erkek benim özgüvenimi mahvetti .
Aman aman bi guzelligim yok ama beyaz tenliyim ince bi belim var orantisiz hiç bir yerim yok .Evet ayaklarım 36,37 olabilirdi ben de beğenmiyorum .Eski sevgililerim dudaklarima silikonlu gibi diye çok begenirlerdi ama eşim için ben, koca dudaklı bi kadindim .Bilmiyorum belli de o küçücük dudak seviyordu ..Ne olursa olsun ben sevgi eksikliği diye düşünüyorum bir de narsist kişilikle de alakalı bayılırlar eleştiriye.
Benim eşim ailesinin de güzellik ve zayıflık takıntıları vardı tek fark sizinkinden onlar öyle güzel ve zayıf felan değillerdi :)
Yasadigin duyguyu çok iyi anlıyorum benim yıllarım bu şekil de geçti.Bi gün eşim alışacak ve eleştiriyi bırakacak diye düşünme ben 7 yıl bekledim bi gün beni çok beğenecek diye :))
Körmüymüş sizinle evlenirken. La havle vela kuvvete.. Bence esinizde asagilik kompleksi var. Boyle insanlar kendilerini begenmez ama hep karsisindakinde kusur ararmis..Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ortak noktamız var eşimde bana Roberto Carlos bacaklı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?