Eşimle ilgili..

Hala buradaki yorumlara karşı eşinizi savunuyorsunuz. Kusura bakmayın ama o zaman bu sözleri afiyetle yiyip yutun tek verebileceğim tavsiye bir şişe soda içmeniz olur.

Konu altında kocasını övenler de ayrı bir dünya. Bazı eksikliklerinizi bu kadar belli etmeseniz keşke.

Tabi ki bir anda oluşabilir. Çünkü her ne kadar sen eşinin iyi bir insan olduğuna inandığın için küçük görmeye çalışsan da yaşadığın travma çok ciddi. Hani sen de bir çok kişiyle beraber olmuş, bir kaç erkeğin karşısında çıplak olup onların beğenilerini görmüş olsaydın etkilenmezdin. Ama senin ilk kendini birine açışındı o da bunu yaptı. Elbette bu yüzden oluşabilir.

O güzel dediği yüzüne bile yuvarlak bilmem ne bir sürü şey demis. Kendi yüzü dikdörtgenmişmiş. Dikdörtgen yüz olunca noldu kusursuz simetriyi mi yakaladı? Beyin dümdüz ama bir tane kıvrım yok. Seninde iyi kötü ayrımın şahane; Kocam çocuk tacizcisi değil, istediği kadar fiziksel özelliklerimle dalga geçip yerin dibine sokabilir. Çözüme ulaşmışsın konunu kapattır bence.

O ilk yazdigin paragraf var ya, iste onu bir daha dusun sen.
Benim esim okumamis, gayet cahil ve cogunlugu gorgusuz bir aileden geliyor. Ben esime kilo aldim diye dert yansam (hic bir zaman zayif biri olmadim zaten) nolacak askim ben seni her halinle seviyorum gibi cumleler kurar. Hani yoo kilo almamissin diye yalan soylemez ya da yerin dibine sokmaz. Normal kocalar boyle yapar yani bil istedim..

Ben senin yerinde olsam bosanirdim.yol yakinken donerdim.bu nedir arkadas sen kimsinde yargiliyorsun ki.kimi begenmiyorsun.bence senin kocanda asagilik kompleksi var.o aslinda kendini sevmiyor

Ne yazacagimi sasirdim.. Ben kendimi sizin yerinizde olsam seviliyorum diye dusunemezdim..

Reactions: KV_
Bence sorun şişmanlık değil kabalık nezaket incelik naiflik bekliyor adam sense şerefsiz dedim gerekirse döverim falan diyorsun ayrıca bu kadar mı zor zayıflamak az ye acık günlük de yürüyüş yap oldu bitti hem sağlıklı hem zinde hem güzel olursun fena mı

Hadi zayıfladınız diyelim, yuvarlak yüzünüzün şeklini nasıl değiştireceksiniz? Gövdenizin kısalığını nasıl halledeceksiniz? Emin olun istediğiniz kadar zayıflayin, illaki diyecek bişey bulur ki zaten kilonuz dışında demediği şeyde kalmamış yüzünüze vücudunuzun şekline.

esim kibar diyosun da neresi kibar Allah askina..
orana burana laf ediyosa niye evlenmis senle beyfendi..
kafanin yapisini bile laf ediyo ne kadar mukemmeliyetci bi esin var...
hic dusundun mu Allah korusun basina bi sey gelse vucudunun bi uzvuna bisey olsa seni hala sever mi acaba ??

Çok değil bir ay önce benim beyin hücrelerini hafiften yakmisken, eşimi artık sevmediğimi düşünüyordum. Dolayısıyla dis rengine bile takmıştım. Üzerine afiyet benim herif öyle yakışıklı bir adam da değil. Çirkin severim ben zaten. Lakin sevgi azalınca yahut bittiğini saninca sırtındaki ben bile batıyor insana.

Gel gelelim ben nefrete yakın hisler beslerken bile ona karşı merhametsiz yorumlar yapmadım görünüşüyle alakali. Nihayetinde "insanim" ve kalp kırmak istemem. Bu yüzdendir ki eşiniz iyi bir insan değil. Kalp kirmaktan korkmayan insandan ben korkarım. Vesselam.

Benim eşim de böyleydi ..
Bazen "aman benim güzel karim " diye sevse de çoğu zaman da gülerek sanki severmiş de latife edermiş gibi "Aman benim roberto carlos bacaklı karim" ,"Aman benim koca ayakli karim".Aman benim bilmem ne karim diye böyle liste uzar giderdi.

Boyum 1.68 kilom 61 idi o bunları söylerken.Ayakkabı numaram da 38.Sonra 59 oldum ama hala aynı nameleri devam etti.

Ben bunu o insanın mükemmeliyetçi olmasına ve çoğunu da sevgi eksikliğine bağlıyorum. Çünkü eşim beni gerçekten sevmemişti ..Eşimden önce sevgililerim dünya da ki tek güzel kadın benmisim gibi davranirlardi; ilk defa bi erkek benim özgüvenimi mahvetti .

Aman aman bi guzelligim yok ama beyaz tenliyim ince bi belim var orantisiz hiç bir yerim yok .Evet ayaklarım 36,37 olabilirdi ben de beğenmiyorum .Eski sevgililerim dudaklarima silikonlu gibi diye çok begenirlerdi ama eşim için ben, koca dudaklı bi kadindim .Bilmiyorum belli de o küçücük dudak seviyordu ..Ne olursa olsun ben sevgi eksikliği diye düşünüyorum bir de narsist kişilikle de alakalı bayılırlar eleştiriye.

Benim eşim ailesinin de güzellik ve zayıflık takıntıları vardı tek fark sizinkinden onlar öyle güzel ve zayıf felan değillerdi :)

Yasadigin duyguyu çok iyi anlıyorum benim yıllarım bu şekil de geçti.Bi gün eşim alışacak ve eleştiriyi bırakacak diye düşünme ben 7 yıl bekledim bi gün beni çok beğenecek diye :))

Son düzenleme:

Güzel bi noktaya değinmişsiniz; "Kalp kırmaktan korkmayan insan".

Katılıyorum size .Merhametsizlikten başka birşey değil.

Senin yerine olsam hırs yapar zayıfların ve bulduğum her fırsatta onu ezikleri..

arkadasim agzina saglik cok guzel anlatmisin.olay bu iste.erkekler bizim kadar ince dusunemiyor ne yazikki.seninde dedigin gibi en kizgin ettigim anlarda bile onu acimasizca elestirmedim ama o....

Ortak noktamız var eşimde bana Roberto Carlos bacaklı diyor

Reactions: KV_
Körmüymüş sizinle evlenirken. La havle vela kuvvete.. Bence esinizde asagilik kompleksi var. Boyle insanlar kendilerini begenmez ama hep karsisindakinde kusur ararmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…