- Konu Sahibi ValentinusNF
-
O zaman yetistirilme tarzı çünkü aklima baska bisey gelmedi artık.
Madem öyle torpuleyin bu huylarini diger yorumlarda da dendiği gibi yarin obur gun cocuk yaptiginizda fiziginizde degisim olacak belki dogumdan sonra eskisi gibi olmayacak o zaman sizi daha cok kırar ya kisasa kisas yapın ya da usanmadan anlatın.
adam kibar kibar eziyor hatunu biz buna cin iskencesi diyoruzİyi de hayatım kimse eşine "kötü adam, kötü biri" falan demedi. Sadece düşğncesiz ve seni kırdığını bilmeden konuşan biriymiş. Bunu sen söyledin. İşte bunun anlamı ne. Kabalık. Biz kaba diyoruz özellikle kibar dediğin için. Yani sen özellikle kibar diye nitelendirdiğin için. Yoksa eşini ekstra tecavüzcü dayakçı ooo kurtadam falan demiyoruz yani. Ben kendim utandım duyduğun laflardan. Sen böyle devam et o zaman ne diyelim.
Başaklara patavatsızdır en çok sevdiğiyle uğraşır ama bu kadar değil bu adam söylediği laflar çok çirkin helede sevmediği bu kadar eleştirdiği biriyle asla evlenmezEş adeta bir Başak burcu, en çok sevdiğini eleştirir... Ama böyle de tamam iyi davranıyor ne güzel hoş da bu sözlerle eş gibi değil de değer verdiği bir arkadaşı gibi olmuşsunuz. Çekici bulsa bu kadar diyemez bana kalırsa... Siz üzülseniz o da üzülürmüş öyle demişsiniz fakat sizi eleştirdiğinde sizin üzüldüğünüzü göremeyecek kadar da kibirli anlaşılan...
Başaklara patavatsızdır en çok sevdiğiyle uğraşır ama bu kadar değil bu adam söylediği laflar çok çirkin helede sevmediği bu kadar eleştirdiği biriyle asla evlenmez10 yıldır başımda
Kısa-netyanılıyosun.
Sizi üzmek istemem ama eşiniz cok merhametsizHanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?