Eşimle ilgili..

"Ayy bitanemmm gözleri dolduu. Hahaha gözünün üstünde kaşı var bi de utanmadan gözü doluyor haha"

Biz üstüne kötü kaba çıkmadan uzayalım yavaştan konu sahibi

adam kibar kibar eziyor hatunu biz buna cin iskencesi diyoruz

Başaklara patavatsızdır en çok sevdiğiyle uğraşır ama bu kadar değil bu adam söylediği laflar çok çirkin helede sevmediği bu kadar eleştirdiği biriyle asla evlenmez 10 yıldır başımda

Gerçekten çok seviyormuş :) seven adamın göÜ hiçbişey görmeZ,kaldı ki rencide etsin.. bide gerçekten çok kibarmış..

Balık etli insan nasıl anlaşılmaz? Çok ilginç. Hadi onu geçtim yüzünüz yuvarlak olmasını, yüzündeki tüyleri görmedi mi daha önce? Madem beğenmiyordu niye evlenmiş? Ki bunların hiçbirisi bir insanı aşağılamak için sebep olamaz. Adam balayında eşinin kilosuna laf etmeye başlamış bu nasıl terbiyesizlik.bi de hala kibar diyorsun böyle bir adam kibar filan olamaz. Ettiği laflar başlı başına çok kaba

Esinize gereginden fazla saygi duyuyorsunuz.kültürlü görgülü oluşunu marifet gibi görüyorsunuz ama değil bildiğin hödük.kendini birsey sanan görgüsüzun teki,esinizi gozunuzde abartmayin siz kendinizi severseniz o da sizi oyle kabul eder,etmiyorsa işte kapı Ahanda sapı.....

Valla kizlar kendinizi erkeklere ezdirmeyin benimki /aşkım kilo iyi değil spor sagliktir /falan deyince bile ben Sen kendini düzelt fazla kilom oldugunu düşünüyorsan bana bunu soyleyebilirsin diyorum susturuyorum ne gerek var....
Ilk gunlerimde bunu söyleseydi direk cevabi carpardim ağzına ne demek yaaa ayy düşündükçe sinirim zipliyooooo

Konu sahibi bir konu açıyorsun önce kocani öve öve bitiremiyorsun sonra tepki alınca bizleri kötü kalplilikle sucluyorsun.

Balayinda bile aşk böceği olmanız gerekirken adam sana gurur kırıcı neler demiş.boşanmayı düşünmüş en guzel günlerim zehir oldu demişsin.

Ille seni aldatmasi dövmesi vs gerekmez dil yarası derin bir yaradır.

İster kız ister beni de kötü ilan et ama kocan benim iyi koca daha da ötesi iyi insan tanimima uymuyor.

Çünkü bir insanin fiziksel özellikleriyle yüz seklinle bile dalga geçmiş,dalga geçen onu küçük düşüren biri iyi değildir.

Nasıl yani yaa bi insanın fiziğini anlamanız için ille çıplakmı görmek gerekşyormuş.beğenmiyosa niye almış paşam.kusura bakma ama başlarım onun kibarlıgına çok hadsiz

Sizi üzmek istemem ama eşiniz cok merhametsiz
Sizi kapalı kutuda mi görül almıs
Bir insan kıyafetle ne kadar zayıf görünüp , çıplakken ne kadar kilolu gorunebilir ki

Bazı insanlar bu şekilde iyilik yaptığını düşünür sürekli eleştirerek karşısındakini hırslandırıp motive edeceğini düşünür. Sanıyorum ki burada bahsi geçen kişi de bu şekilde eşini motive edip, bir an evvel zayıflama kararı almasını sağlamaya çalışıyor. Bu motivasyon şekli bende de işe yaramaz aksine ya inadına yapmam ya da kendime olan inancım kırılır bu yüzden yapamam.. Olayda hanımefendi eşini uyarıyor dil döküyor ama karşı taraf anlamamakta ısrar ediyor. Ben de ne yapılabilir daha başka diye düşünüyorum. Konuşma yolu denenmiş, kızma hatta kavga ve hatta boşanmayı düşünme evresine bile geçilmiş.. Geriye sadece evlilik danışmanına veya size yardımcı olabilecek nasihatlarını dinleyebileceğiniz bi aile büyüğü ile gidip birlikte konuşma işi kalıyor.
Ayrıca yazılanlardan bazıları hemen ayrıl, boşan yönünde. Aile kolay kurulmuyor. Boşanmak evet haram değil ama en hoşa gitmeyen mübahlardan.
+ Eklemek istediğim bir şey var, uzun boylu kadınlar bence çok alımlı oluyorlar ekstra bir şey yapmalarına bile gerek kalmıyor, bence kesinlikle kendinize olan güveninizi eksiltmeyin, siz Türkiye standartlarına göre gayet iyi bir fiziğe sahipsiniz, boy kilo oranınız da gayet iyi. Zannımca kilo vermekten ziyade sıkılaşsanız size yeter.

Oara versin simdi tonlarca estetikameliyat cesidi var hemde cok yayginlasti paradan haber versin

Eşiniz sadece kilonuza değil, ayaklarınıza, yüz şeklinize vs takmış. Siz bu adamla nasıl cinsellik yaşıyosunuz ki sonuçta sizi hiç beğenmiyor, nasıl çıplak kalabiliyosunuz karşısında?
Eşiniz iyi bi insan olabilir ama hasta ve bence tedavi olması gerekiyor. Ayrıca anlattıklarınızdan muhafazakar sonucuna vardım ben ki tamamen dünyalık bir şeyi için bi insanın eşine eziyet etmesi hiç ama hiç münasip bir davranış değil.

Esiniz sizi gormeden mi evlendi? Hadi vucudunuzu anlamamis da yuzunuzu de mi gormemis neden yuvarlak diye zirliyor???
Kabullenemiyorsunuz ama esiniz sizi sevmiyor, sevmedigi icin de her kusurunuz gozune batiyor. Bunun ayarsizlikla falan alakasi yok, gercekten sevseydi kilinizi yununuzu, yuzunuzun seklini, vucudunuzu kusur olarak gormezdi.

hepsını okudum esın tam bır hoduk ozunde ıyı ve kıbar oşabılır ama sen onu sana olan davranıslarına gre degerlendır sandıgın gıbı kıbar bırı degıl ve adam olmaz bu tuur kalaslar knusmaktan anlamazlar sen ona sana davrandıgı gıbı davran anca o zaman senı anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…