- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Sana bir sey soylim mi? Sıkma canını kilo vermeye bak kendine guvenin gelsin. Bu sefer sen onunla ugras. Meydana pabuc birakma. VallaHanımlar bu arada benim eşim ve erkek kardeşi de öyle, erkek liselerinde okudular, pek kız görmeden büyüdüler resmen. Birçoğunuz inanmaz muhtemelen ama benim eşimin hayatında benden önce hiçbir kız olmadı. Bunu tanıdığımda acemiliğinden ve çekingenliğinden anladım ilk olarak. Zaten hayatlarına pek kız girmemesinin ceremesini eltim de bende çekiyoruz. Kardeşi de öyle kadınla nasıl konuşulur hiçbir bilgileri yok.
Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
İyi akşamlar.kimsenin eşi mükemmel değil ilk önce bunu bir çizelim. Benim kocam oyun delisiydi. çözümmü tüm erkekler aynı bence. Kısasa kısas yapmak. Ama sakın yaptığınızı belli etmeyin. İstikrarlı bir şekilde devam edin. Sanırom biraz sevgiden kaynaklı çok pohpohluyoruz. Kaçan kovalanır mantığını unutmamk lazım. Tabi kim istemezki korkmadan sevmek. Ama malesef erkekler böyle. Biraz ilgi tepene. Biraz sus tepene çıkarlar. O yüzden o size ne yapıyorsa aynısını ona yapın. Ve emin olun Vazgeçicektir. Tabi sizin bu konuda kararlı olmanız önemli. Ben vazgeçirdim. Umarım sizde başarırsınız.Bakın 1,5 yıllık evliyim bunları demedim mi sanıyorsunuz? Zaten konuyu açmamın sebebi herşeyi denedim artık bilmiyorum ne yapacağımı belki farklı yorumlar gelir diye. Teşekkür ederim tabi ki hepinizin yorumu için biraz da olsa sinirim geçti. Ama o beni aşağıladıkça bende onu aşağılıyorum hatta geniş omuzlu uzun boylu iri yapılı erkekleri sevdimi o kadar kanıksadı ki ben öyle birine başka nedenle baksam da "ne oldu çok mu beğendin onun vücudunu " falan diyor. Daha önce bayıldığım bir aktörü söylediğim zaman sonrasında onu gizli gizli araştırdığını görüyorum. O ismi unutmadığını falan. Ona beğendiğim özelliklerini söylüyorum ama bu yönünden de nefret ettiğimi de söylüyorum hatta "zaman zaman boşanmayı bile düşündürtüyorsun bana" şeklinde
Canim boyle asip kesiyonuzda bunu yapabilen cok az kadin var toplumumuzda.bu bayan kocasina kizmis ondan bahsederken bile iyi soyle boyle diyor.kalkipda kapi orda demesi zor.ha nolur dedigin gibi yuz vermicek.esinin lafini kaleye almicak.Bak hayatım ağzından cikanlari engeleyemiyorsan iki seçeneğin var ya bosanacaksin ya duymayacaksin... Sn umursadikca daha çok yapcak bunu sn karşı atak olarak onun eksiklerini soyledikce o daha çok yüklenecek kusur bulmaya.. De anacim ya herif bendeki mal bu ister beğen ister beğenme zorla aldirmadim ben kendimi sana çok istiyorsan aha kapı orda git o dediğin şekilde olanindan al de bak keyfine.. Umursama yüz verme.. Sen kocana dünyanın en iyi kocası muamelesi yaparsan kusura bakma ama yüz bulup astarinida isticek...
sen kilo ver, bu iyi bir şey senin için ama eşin de takıntısı için tedavi olsun.Şakaya vuramıyorum son bir yıldır daha iyiye gittiği halde eski söylediklerinin yarını bile söylemiyor ama benim için konu hassaslaştı ben büyük tepki veriyorum. Yine de insan eşine dünyanın en güzeli gibi davranabilmeli. Benim eşim sadece güzelliğim konusunda öyle davranıyor. Kilo konusunda ki takıntısı onu böyle bir insana dönüştüren. Ama ben bu kadar kolay boşanılmamalı diye düşünüyorum. Benim eşim her hareketim aşşağılasa hiçbir şeyimi beğenmese evliliğimiz komple bozulur boşanırım ama tek derdimiz onun gözünde benim kilolu olmam benim gözümde onun kilom yüzünden beni aşağılayabilmesi. Beni bu konuda yıprattı ama iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta her zaman bi sn düşünmeksizin yanımda olacak biri. Bundan adım kadar eminim, kendimi kandırmıyorum. Eğer düşündüğüm gibiyse eğer bu konuda bizim söylediğimiz gibi klinik vakaysa ben bunu çözme derdine girerim, eşimi tedavi ettiririm,. Çünkü hastalıktır bu. Neden boşanayım bu bir hastalıksa? Değilse de aile danışmanlığına giderim her yolu denerim. Ama bana boşanmak için ne bileyim aldatılmak gibi büyük bir sebep gerekir gibi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?