Eşimle ilgili..

Tövbe yarabbim...Bu adam sanki seni ilk defa balayında mı gördü insan hiç zayıfken çıplak olunca bir anda balıketli olur mu?Benim en nefret ettiğim ve affetmeyeceğim bir husus varsa oda dış görünüşle alay etmektir heleki insanın eşinin alay etmesi kesinlikle affedilmemeli.

Yanılıyorsunuz
Sızın soyledıgınız gıbı esınız sızı hıc sevmıyor kulturlu ıyı bı aıleden de gelmedıgı kesın
Onun acıklarını yuzune vurun kendısıne fırsat vermeden

Sana bir sey soylim mi? Sıkma canını kilo vermeye bak kendine guvenin gelsin. Bu sefer sen onunla ugras. Meydana pabuc birakma. Valla

Gözün mü yoktu beynin mi yoktu böyle evlendim diyin. Ben böyle güzelim sizin gibi fesat değilim. Yiyorum belli ediyorum diyin. Siz kıskançsınız diyin filan. Ama her zaman da çok muhatap olup bu konuda cevap vermeyin iyice de yüzgöz olursunuz. He ama kilo verin fit olun. Onun için değil. Kendiniz için.

Siz orada üzülürken o gülüp eğleniyormuş. Hem de 1-2 kere bilmeden yapma vs. değil. 1.5 senedir. Sistematik olarak psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz farkında mısınız? Boşanmak isteyip, bu yaptıklarını delilleriyle mahkemeye sunsanız, eşiniz istemese de hakim sizi boşar diye tahmin ediyorum. Çünkü yaptığı yasalara aykırı. Buna maruz kalmak, böyle yaşamak zorunda değilsiniz.

Ben olsam "ben de senin böyle olduğunu bilmiyordum. Baya kötü kalpliymişsin sen, ben alışkın değilim kötü kalpliliğe, hiç sevmem psikolojik şiddet gösterip bir de üzerine gülenleri. Benim ailemde azıcık kötü kalpli olan insan bulamazsın, biz hep iyi kalpli ve kibarızdır. Sen beni kandırmışsın" der, "senin yüzün niye öyle dikdörtgen, yüz dediğin benimki gibi yuvarlağımsı olur, doğada dikdörtgen suratlı canlı bile yok. Ne o öyle robot soyundan geliyor gibi" diye eklerdim. Ona hiç kibar falan olamazdım.

Çift terapisine gidin diyeceğim ama ben böyle bir adamdan öyle soğurdum ki çift terapisine bile gitmezdim. Çünkü terapiden sonra düzelse bile böyle şeyler yapmış bir insanla devam etmek istemezdim.

Son düzenleme:
Senin yüzün neden yuvarlak biz dikdörtgeniz ne ya

Canım benim, sende biz yuvarlagiz dikdörtgen yüz ne yaa de ,yani şende onu eleştir , çok canı sıkılır emin ol kendimden biliyorum bende çok eleştiririm eşimi , ters köşe de yaptırmam, yaparsa belki susarim

Sen yap o.yuzden

İyi akşamlar.kimsenin eşi mükemmel değil ilk önce bunu bir çizelim. Benim kocam oyun delisiydi. çözümmü tüm erkekler aynı bence. Kısasa kısas yapmak. Ama sakın yaptığınızı belli etmeyin. İstikrarlı bir şekilde devam edin. Sanırom biraz sevgiden kaynaklı çok pohpohluyoruz. Kaçan kovalanır mantığını unutmamk lazım. Tabi kim istemezki korkmadan sevmek. Ama malesef erkekler böyle. Biraz ilgi tepene. Biraz sus tepene çıkarlar. O yüzden o size ne yapıyorsa aynısını ona yapın. Ve emin olun Vazgeçicektir. Tabi sizin bu konuda kararlı olmanız önemli. Ben vazgeçirdim. Umarım sizde başarırsınız.

Çok ama çok incitici..
Başka neye bu kadar kırılırdım hiç bilmiyorum..
Hal böyle olunca da ne iyi insanlığını,ne zerafetini kibarlığını zerre kadar görmezdi gözüm. Öyle ya,benim kalbim parçapinçik olduktan sonra bana ne iyiliğinden,hoşluğundan.

Eşim bana aynısını dese "hoşgeldin kemik torbası" diye bi kere kapıyı açmayı dener nabzını ölçerdim sanırım

Yapın demiyorum tabi, ama ben yapardım herhalde

Ayyyyyyyhhhhhhhh !!!! Icim sisti imdaattt !
Boyle bir adama nasil olurda oyle guzel cumleleri ust uste kurablyosun.
Eger seni esin anlayisli ve kibar olsa daha ilk gunden seni bile bile almis bir erkek olarak (sonucta kor degilms) sana nasil o cumleleri kurarki?
Kadinlik insanlik gururunu resmen ezip gecmis.!
Bu anlayisli olmak nasi bisey ola ki senin gozunde sana her turlu sacma sozi kullanp seni oldgn gbi kabul etmeyen bir adamda var oldgnu idda edyosun??
Yok yok esime bir defa daha minnet duydum asla ama asla benim insani uzuvlarmla yada dis gorunusmle ilgli elestrisi bile olmamstr.
Bence esine fazla asiksin...
Seni begenmyosaaa nasil kari koca hayatnz var oda hayret bisi..
Ha bide ne demek o ya benm yuzu guzel karim? Kufur eder gibi. Gece gece sinirim bozuldu.

Bak hayatım ağzından cikanlari engeleyemiyorsan iki seçeneğin var ya bosanacaksin ya duymayacaksin... Sn umursadikca daha çok yapcak bunu sn karşı atak olarak onun eksiklerini soyledikce o daha çok yüklenecek kusur bulmaya.. De anacim ya herif bendeki mal bu ister beğen ister beğenme zorla aldirmadim ben kendimi sana çok istiyorsan aha kapı orda git o dediğin şekilde olanindan al de bak keyfine.. Umursama yüz verme.. Sen kocana dünyanın en iyi kocası muamelesi yaparsan kusura bakma ama yüz bulup astarinida isticek...

Kizlar konuyla ala
Canim boyle asip kesiyonuzda bunu yapabilen cok az kadin var toplumumuzda.bu bayan kocasina kizmis ondan bahsederken bile iyi soyle boyle diyor.kalkipda kapi orda demesi zor.ha nolur dedigin gibi yuz vermicek.esinin lafini kaleye almicak.

Başlarda övünce bende birşey sandım
Baya bildigin bir şey miş. Tanımlanamayan cisim... bu ne saçmalık kendinize saygınızı oźguveninizi alıp götürür bu arkadaş
Sizi küçümsüyorsa siz de onu .... devamı var da yazmayacam

ne kadannnnn düşünceli, sevgi dolu bir koca!!!!!!

kandırma kendini konu sahibi. sevilmiyorsun.

sen kilo ver, bu iyi bir şey senin için ama eşin de takıntısı için tedavi olsun.
yoksa asla susmaz, mutlaka eleştirecek bir şeyler bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…