Eşimle ilgili..

Ya gerçekten çok kötü durumdasınız lütfen eşinizi savunmayın daha da. İyi bir insan değil o. Hadi kadınlarla ilişki kurmamış bu yaşına kadar peki insan da mı görmemiş? İnsana böyle davranılmaz insan olan böyle davranmaz. Siz nasıl soyunup nasıl yatağa gireceksiniz? Bi dur deyin adama. Çok büyük hakaret. Hadi kilo verdin diyelim ki bunu kendin için yap ee yüzünün yuvarlaklığını napıcan törpületicen mi?

Keşke siyahla beyaz olsa herşey. Keşke tek bir yönüyle bende bir insanı iyi veya kötü diye yargılayabilsem. Eşimi savunuyorum çünkü eşim için dünyanın en iyi insanlarından veya çok kibar diye özellikle belirtmemin nedeni insanları siyah yada beyaz diye ayırt edememem. Etmeyi de reddediyorum zaten. Bence insanlara sürekli iyilik yapan, azıcık sağlık sorunu olan bir bebeği gördüğünde gözzleri dolan veya 32 yaşında kadar cinsellik yaşamamış bir erkeğin evlenince bir yılı geçkin bir süre yine yaşayamadığı halde bu üzüntüsünü eşine hissetirmeyen ve olabildiğince şevkat gösteren erkek iyi bir insandır. Benim eşim bu. Eşimi savunuyorum çünkü eşim KÖTÜ bir insan değil. Eşim İYİ bir insan. Fizik konusuna bu kadar takık olması ve bunu rahatlıkla bana yansıtması benim problemim Bu açıdan bakarsak çok kötü bir özellik ki ben derdim var derken bunu kastediyorum. Eşimi savunulacak yerde savunurum. Ve eşime aşık değilim gözüm de kör değil.

Dedim kaç kere ama bir süreliğine dikkat ediyor. Bana en mantıklı gelen evlilik danışmanı. Eşimde reddetmiyor zaten ama korkum danışmanın etkisi kalıcı olmazsa..

Amin canım

Eşim çok kibar derken ????
Ağzı gayet bozuk. Sadece küfürlü konuşana ağzı bozuk denmez. Onu sert bir dille uyar. Aynı şekilde karşılık ver. Ayrıca nasıl giyinmişsin eskiden de kilonu gizlemişsin? Ben bir ara baya kilo aldim ve heryerimden kilolarım görünüyordu . Hatta herkes benimle çok kilo almışsın falan diye dalga geçiyordu. Şimdi zayıfladım sıkı bir rejimle bu seferde zayıfsın çirkin olmuş dediler. Tabi ki kıskanıyorlar kendileri gr kilo veremez. Yani diyeceğim o ki sen istersen sıfır beden ol bu seferde sevgili "kibar" eşin sana çok çirkin olmuşsun diyecek. Sorun senin kilon değil onun niyeti.

Evet çocuk düşünmüyorum bir süre daha. Tamam canım sizin konuşmalarınızdan bana da en mantıklısı bu gibi geldi. Çeşitli kitaplar okudum onlarda biraz işe yaradı hiç değişmedi değil biraz iyiye gitti ama dünden beridir yine saçma sapan laflar yapınca tekrar sinirlendim buraya yazdım

Hadi diyelim kilonuzu farketmedi çok iyi kamufule ettin yahu yüzünün şeklinidemi görmedi de boyle konuşuyo.
Vallahi şaşırdım yani adamcagızı bi göz doktoruna götür sevap olur

Valla canım 32 yaşına kadar cinsellik yaşamamış bir erkek, rahat rahat 42 hatta 52 yaşına kadar bekler.
Neden dersen asıl hormonların coştuğu zamanları zaten aşmış, daha beklese ne olacak. Nefisini bastırmayı çoktan öğrenmiş yani.

Yapmayin kendinize bunu.ozguveninizi yerle bir etmissiniz.siz bir kadinsiniz bir bireysiniz esiniz yada baskasi kimse bu derece asagilayici kirici laflar edemez.lutfen.hala o iyi olsun onun icin zayiflarim diyorsunuz daha bakimli olurum diyorsunuz.siz bunlari ancak kendiniz isterseniz kendini icin yapmalisiniz.psikolojiniz ole bir bozulur ki yillarca ceremesini cekersiniz.biraz dik durun kendinizden emin sekilde.lutfen.disarida merhametli olmus nazik olmus dışarıya show yapip kendini harika ideal erkek gibi gostermis ama evde gercek yuzunu saklamamis belli ki

Bu adam kibar değil ki...bildiğin hödük...ayrıca yaptığı özgüvenini zedeleyecek psikolojik şiddet...görücü usulü mü evlendiniz siz

Neden yufka yürekli biliyor musunuz ben hasta olsam veya yabancı biri hasta olsa gösterdiği çaba ve ilgi film olur, mesela filmde duygusal bir sahne var ve benim gözlerim doldu diyelim "ayy bitanem benim nasılda gözleri doldu hemen" diyip gelip sarılıyor, hasta bir bebek doğurdu diye ağlayan bir kadın gördü tv de o bebeği gördükçe gözlerinden yaş geldi vs. Evet çelişiyor gibi görünüyor biliyorum ama madalyonun diğer yüzü ailesinde de olan bir insan fiziğine dikkat etmiyorsa veya kiloluysa o kişi zaten hiçbir şeye öenm vermez gibi bi algısı var. Kilo onun için çok önemli bu yüzden laflarını zerre kadar önemsemiyor.

Esin iyi bir insan aslinda. Suc ailesinde, 32 yasina kadar cinsellik yasamamis olmasinda ve lisede bile erkek lisesine gitmesinde. Bunlar eşinden bagimsiz olaylar ve tek sorun bunlarda.
Esin kibar biri ayni zamanda. Sana soylediklerini de zaten esin bilincsiz soyluyor uyurgezer gibi dusun onu. Boylesine kibar, iyi niyetli bir koca kim kaybetmis ki bulasin baska.

Sizee ona diyin sende, soyleson suran niye boyle cok cirkin falan diye ona yaptigini yapin der illa bir gun ne bu boyle nasil oldun sen boyle dderse sen hep boyleydin seni taklit ettim dersin

ben konu sahibinin kocasını savunmaya geçtiğini görmemişim özür dilerim kocana mal değneği dediğim için

sen sanırım daha önce hiç kibar erkek görmemişsin. karısını hergün yerin dibine sokan adama dünyanın en iyi adamı, ay çok kibar çok eğitimli denmez. yere batsın onun kibarlığı. kör müymüş evlenmeden önce görmemiş mi seni?
yoksa yüz yıl öncekiler gibi birbirinizi ilk defa gerdek gecesi falan mı gördünüz zira yüzünün yuvarlak olduğunu bile görmemesi için ya böyle olacak ya da kör olmuş olacak

Eşiniz başak burcu veya yükseleni başak olabilir, bir de yay burçları herşeyi pat diye söylerler sonra da pişman olurlar bunlardan şüphelendim :) Her insanın fıtratı özelliği başka. Eşiniz sizi sevmiyor falan diye yorumlar okudum, tam tersini düşünüyorum insan en çok sevdiğini üzüyor, çünkü nazı geçiyor. Sokaktaki birine çok kilolusun dese tokatı yer hiçbir kadınla olmadığı için de ne diyeceğini bilemiyor belki, sohbet olsun diye saçma sapan şeylere takılıyor olabilir, başka konulardan konuşmayı deneyin konuyu kapatın yani aynı konu üzerinde dönüp durdukça siz de alındıkça uzatıp eğleniyor gibi. Babam komşulara bile kilolarına göre lakap takardı arkalarından eşinizin aile ortamı da öyle olabilir. Yani hep dalga geçmiştir insanlarla şimdide başkası eşiyle dalga geçecek diye bir paniğe kapılmış olabilir. Her insan çok farklı gerçekten, anlayabilmek çok zor siz elinizden geleni yapmışsınız artık kilolu dediğinde Allah böyle yaratmış isyan mı ediyorsun Allah'a deyip, normal hayatınıza devam edersiniz belki o da yaptığının gereksizliğini anlayıp başka şeylerden bahseder. Dış görünüşle dalga geçmenin iyi olmadığını, bir musibete uğrayıp anlamasından korktuğunuzu da belirtebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…