- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Hanımlar bu arada benim eşim ve erkek kardeşi de öyle, erkek liselerinde okudular, pek kız görmeden büyüdüler resmen. Birçoğunuz inanmaz muhtemelen ama benim eşimin hayatında benden önce hiçbir kız olmadı. Bunu tanıdığımda acemiliğinden ve çekingenliğinden anladım ilk olarak. Zaten hayatlarına pek kız girmemesinin ceremesini eltim de bende çekiyoruz. Kardeşi de öyle kadınla nasıl konuşulur hiçbir bilgileri yok.
İşte benim anlatmaya çalıştığım nokta bu. Eşimin ağzı bozuk evet ama benim fiziğim dışında ihç mi kusurum yok neden diğer hiçbir konuda beni kırmıyor veya ağzını bozmuyor? Neden hep iyi davranıyor da bana kilo konusunda bu derece ileri gidebiliyor?Eşim çok kibar derken ????
Ağzı gayet bozuk. Sadece küfürlü konuşana ağzı bozuk denmez. Onu sert bir dille uyar. Aynı şekilde karşılık ver. Ayrıca nasıl giyinmişsin eskiden de kilonu gizlemişsin? Ben bir ara baya kilo aldim ve heryerimden kilolarım görünüyordu. Hatta herkes benimle çok kilo almışsın falan diye dalga geçiyordu. Şimdi zayıfladım sıkı bir rejimle bu seferde zayıfsın çirkin olmuş dediler. Tabi ki kıskanıyorlar kendileri gr kilo veremez. Yani diyeceğim o ki sen istersen sıfır beden ol bu seferde sevgili "kibar" eşin sana çok çirkin olmuşsun diyecek. Sorun senin kilon değil onun niyeti.
O zaman eşiniz sizin sadece ruh güzelliğinizle ilgileniyor ya da seviyor diyelim.Aynen öyle.. Burcu terazi yalnız. Beni çekici bulmuyor sorun bu, hayal ettiği gibi bir kadın değilmişim (yüzüm dışında).. Benim bu konuda üzüldüğümü göremeyecek kadar kibirli evet tam olarak bu. Ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama fiziksel güzellik dışında bana hiçbir konuda kıyamıyor, ama şu fizik konusu nasıl biliyor musunuz beni zayıflatmak için her yolu dener, Doğru yada yanlış..
Bence hic takilma sen taktikca daha da üstüne gelecek. Evet öyleyim de, ben mutluyum de, sen sevmiyorsan senin sorunun de... 3-5 sonra vazgececektir. Belkide kendisinin özgüveni yok seninde olmamasi icin psikolojik siddet uyguluyor.Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
Göndersin seni bir güzellik merkezine , bayılsin paraları .... tamamdır.Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
balayınca bunu söyleyen adam ooo isini var peki cıkarken ben zayof severim muhabbeti yaptımı yad aailesi yemeye gitmisindir yada gelinlik alırken eger söylemedilerse tamam ama söyleyipte evlendiysen suc sende bi insana balayında nasıl denir sen kilolusunHanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Zaten diyorum canım zaten diyorum..Sizee ona diyin sende, soyleson suran niye boyle cok cirkin falan diye ona yaptigini yapin der illa bir gun ne bu boyle nasil oldun sen boyle dderse sen hep boyleydin seni taklit ettim dersin
İnanın hepsini söylüyorum, Evet ailesinden gelen bir özellik. Onunla konuştuğumda diyorum benim kalbimin kırılması cidden seni niye üzmüyor, nasıl dayanıyorsun buna diyorum. O da peki senden sadece kilo vermeni istiyorum sen neden bunu bana çok görüyorsun diyor.Eşiniz başak burcu veya yükseleni başak olabilir, bir de yay burçları herşeyi pat diye söylerler sonra da pişman olurlar bunlardan şüphelendim :) Her insanın fıtratı özelliği başka. Eşiniz sizi sevmiyor falan diye yorumlar okudum, tam tersini düşünüyorum insan en çok sevdiğini üzüyor, çünkü nazı geçiyor. Sokaktaki birine çok kilolusun dese tokatı yerhiçbir kadınla olmadığı için de ne diyeceğini bilemiyor belki, sohbet olsun diye saçma sapan şeylere takılıyor olabilir, başka konulardan konuşmayı deneyin konuyu kapatın yani aynı konu üzerinde dönüp durdukça siz de alındıkça uzatıp eğleniyor gibi. Babam komşulara bile kilolarına göre lakap takardı arkalarından eşinizin aile ortamı da öyle olabilir. Yani hep dalga geçmiştir insanlarla şimdide başkası eşiyle dalga geçecek diye bir paniğe kapılmış olabilir. Her insan çok farklı gerçekten, anlayabilmek çok zor siz elinizden geleni yapmışsınız artık kilolu dediğinde Allah böyle yaratmış isyan mı ediyorsun Allah'a deyip, normal hayatınıza devam edersiniz belki o da yaptığının gereksizliğini anlayıp başka şeylerden bahseder. Dış görünüşle dalga geçmenin iyi olmadığını, bir musibete uğrayıp anlamasından korktuğunuzu da belirtebilirsiniz.
valla canım tarif ettiğine göre cok güzel bişeysin sen yani bi foto atta görelimmerak ettim seni bak beyaz tenli uzun boylu ve balık etli masallah yanii :) bence sen de esin sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran sende onda kusur bul ve bunu dile getir onun söylediklerine gül gec sen o söylediklerini kafana taktıkça o durmaz devam eder aynı sey yapmaya sende aynı sekilde davran bakalım ne olucak ayrıca bi çok erkek balık etli arar seninki bulmuş bunuyorHanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Boyum 173 kilom evlendiğimde 70ti şimdi 75im sanırım tartılmıyorum bir süredir. Çok şişman olmadığım için kıyafetle bikaç kilo fazlam far gibi sanmış. Zaten artık diyor ki kızları çıplak görmeden anlayamıyormuşuz demek ki.. Çıplak halde seni zayıf bulduysa tamamsındır yani.1 sey merak ettim ben.diyorsunuz ya esim ailesinden biride kilolu olsa tahammul etmez kilo sevmez diye
Neden evlendi sizinle peki.boyunuz var kilonuz var ne kadar bol giyinsenizde saklayamazsiniz sonucta
Aynen öyle.. Burcu terazi yalnız. Beni çekici bulmuyor sorun bu, hayal ettiği gibi bir kadın değilmişim (yüzüm dışında).. Benim bu konuda üzüldüğümü göremeyecek kadar kibirli evet tam olarak bu. Ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama fiziksel güzellik dışında bana hiçbir konuda kıyamıyor, ama şu fizik konusu nasıl biliyor musunuz beni zayıflatmak için her yolu dener, Doğru yada yanlış..
Diyorum tabi ki bugün şerefsizte dedim. Bin kere tercih ederim kilolu olmayı şerefsiz bir ucube olmaktan dedim. Kendi kalitem bozuluyor. O bana bir derken ben 10 diyorum ve evlilik laçkalaşmaya başladı. Ama geçen seneye kıyasla bi tık daha olgunlaştığı için umut vadetmişti bana uzun süredir ama bugün yine aynı konu açılınca bende buraya yazdımÇok enteresan, eşiniz o şekilde konuştuğunda siz ne diyorsunuz ki?
Ben olsam git zayıf biriyle evlen madem derim, siz demiyor musunuz?
Diyorum tabi ki bugün şerefsizte dedim. Bin kere tercih ederim kilolu olmayı şerefsiz bir ucube olmaktan dedim. Kendi kalitem bozuluyor. O bana bir derken ben 10 diyorum ve evlilik laçkalaşmaya başladı. Ama geçen seneye kıyasla bi tık daha olgunlaştığı için umut vadetmişti bana uzun süredir ama bugün yine aynı konu açılınca bende buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?