Eşimle ilgili..

Hic alakasi yok canim. Benim kuzenlerim kardeşlerim de erkek lisesinde okudular ama asla bu tarz cumle kurmazlar. Kılıf bulup rahatlamak istiyorsun belki ama malesef. Tamamen kendi odunluğu.

Bi de küfür yok diyorsun da bi küfür etmedigi kalmis zaten hakaretleri yeter

İşte benim anlatmaya çalıştığım nokta bu. Eşimin ağzı bozuk evet ama benim fiziğim dışında ihç mi kusurum yok neden diğer hiçbir konuda beni kırmıyor veya ağzını bozmuyor? Neden hep iyi davranıyor da bana kilo konusunda bu derece ileri gidebiliyor?

O zaman eşiniz sizin sadece ruh güzelliğinizle ilgileniyor ya da seviyor diyelim.
Sadece bununla evlilik devam eder mi ?

Bence hic takilma sen taktikca daha da üstüne gelecek. Evet öyleyim de, ben mutluyum de, sen sevmiyorsan senin sorunun de... 3-5 sonra vazgececektir. Belkide kendisinin özgüveni yok seninde olmamasi icin psikolojik siddet uyguluyor.

Göndersin seni bir güzellik merkezine , bayılsin paraları .... tamamdır.

balayınca bunu söyleyen adam ooo isini var peki cıkarken ben zayof severim muhabbeti yaptımı yad aailesi yemeye gitmisindir yada gelinlik alırken eger söylemedilerse tamam ama söyleyipte evlendiysen suc sende bi insana balayında nasıl denir sen kilolusun

Canım bildiğin psikolojik şiddet görüyorsun sen. Tutup bu insandan ( adam diyemicem zira adam dediğin sevdiğine sahip çıkar ) bir de çocuk filan yapma gözünü seveyim çünkü senin tahammülün bittiğinde bu evlilik de bitecek muhtemelen.

Eşim çok kibar, sadece kilo mevzuna takıntılı diyorsunuz ama bence kendinizi kandırıyorsunuz. Eşiniz size karşı çok kaba ve acımasız. Dünyaya karşı en iyi insan gibi davransa ne, evinde eşini her gün ağlattıktan sonra... Bunları yazıyorum, çünkü benim eşimin de kiloya takıntısı vardır. Kendisi küçükken çok kiloluymuş, kilo vermiş. Ben de üniversite döneminde 20kilo verdim. Ama evlendikten sonra ben 6-7, eşim 20kilo aldı. Dikkat etmeye başladık birlikte destek olduk birbirimize ve ben evlendiğim kiloya, eşimse kendi kilosunun daha da altına düştü. Benim hala biraz kilom var ama eşimden bir kötü söz duymadım ömrümde. Hatta tam tersi, yemekleri salçalı, seni de böyle seviyorum der. Ben seni 90kiloyken sevdim der. Üzülmeyeyim diye. Biliyor sonuçta çabalamama rağmen veremediğimi ve üzüldüğümü, kıyamıyor. Kibar olan insanın tavrı budur. Kesinlikle eşinin kibar olduğunu düşünmüyorum. Konuştum diyorsunuz ama ciddi bir şekilde konuşmamışsınız ki eşinizin bu tavırlarına karşı hala ona hak veriyorsunuz, koruyorsunuz... Daha balayında ilk günden saydığı sözleri tıkmalıydınız ağzına. Ben de tesettürlüyüm, bu bahane olamaz asla. Sizi görmeden evlendi sanki.

Hanımlar tekrar söylüyorum beni saf ve kör olarak nitelendireceklere rağmen.. Bakın eşim dışarıya farklı evde farklı DAVRANMIYOR. Eşimi övmemin sebebi hayatta ki tek mesela kilo DEĞİL ya hani, Kişinin eşini defalarca ölçüp tartacağı zamanlar olur ya hani, türlü türlü durumlarla karşılaşırsınız da eşininz tepkisine göre nasıl davranmış, gereği gibi mni davranmış yoksa anormal mi tepki vermiş diye ölçersiniz. Gerek ev içinde gerek toplum içinde. Kilo veya fiziksel güzellik konusu dışında hiçbir anormalliği olmadığı gibi bana defalarca kendisi için şükrettiren bir insan. Ama bu konu bizim aramızda o kadar saçma noktalara geldi ki adam çok ciddi takıntılı. Onun için bir insanın iyi veya kötü olmasıyla eş değer belki daha önemli "zayıf" olmak. Eşim evde de aynı dışarda da aynı bundan emin olun. İşte bu durumlar oluşacağı için eşimi başta anlatmaya çalıştım size. KANDIRILMADIM, ERKEKLERİ TANIYORUM EMİN OLUN. SAF, GÖZÜ KÖR DEĞİLİM HATTA ÇOK ANASININ GÖZÜYÜMDÜR BUNDAN DA EMİN OLUN. Benim 2 tane erkek arkadaşım oldu eşimden önce. Bunun dışında kuzenlerim var, okuduk çalışıyoruz erkekleri tanıyorum yani. Eşim birçoğundan çok daha iyi hala bunu savunuyorum. Ama bir konumuz var (fizik güzelliği) bu konuda takık ve beni kırarak değiştirebileceğini sanıyor ne kadar tersini ispatladıysam da. Ayrıca ben neredeyse onu dövecek kadar sertim, hanım hanımcık sesi çıkmayan biri değilim. Ama sadece malum konu için söylüyorum psikolojim bozuldu ve onun bir surat ifadesi bile beni ağlatmaya yetiyor. Muhtemelen çoğunuz yine eşim tarafından kandırıldığımı düşünecek ama artık nasıl kendimi ifade edeceğim bilemedim. Yine gelen ve gelecek ciddi tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

Ay bu ne yaa hangi insan çıplakken kusursuzdur ki? Ve neden kusursuz olsun yani hepimiz insanız yavv. Hamile kalırsan ne yapacak, ameliyat olup vücuduna dikiş atılırsa ne olacak, yaşlandığımızda sarkmaya başladığımızda selülitlerimiz çıktığında .... Tek derdi kilo mu gerçekten?

İnanın hepsini söylüyorum, Evet ailesinden gelen bir özellik. Onunla konuştuğumda diyorum benim kalbimin kırılması cidden seni niye üzmüyor, nasıl dayanıyorsun buna diyorum. O da peki senden sadece kilo vermeni istiyorum sen neden bunu bana çok görüyorsun diyor.

valla canım tarif ettiğine göre cok güzel bişeysin sen yani bi foto atta görelimmerak ettim seni bak beyaz tenli uzun boylu ve balık etli masallah yanii :) bence sen de esin sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran sende onda kusur bul ve bunu dile getir onun söylediklerine gül gec sen o söylediklerini kafana taktıkça o durmaz devam eder aynı sey yapmaya sende aynı sekilde davran bakalım ne olucak ayrıca bi çok erkek balık etli arar seninki bulmuş bunuyor

1 sey merak ettim ben.diyorsunuz ya esim ailesinden biride kilolu olsa tahammul etmez kilo sevmez diye
Neden evlendi sizinle peki.boyunuz var kilonuz var ne kadar bol giyinsenizde saklayamazsiniz sonucta
Boyum 173 kilom evlendiğimde 70ti şimdi 75im sanırım tartılmıyorum bir süredir. Çok şişman olmadığım için kıyafetle bikaç kilo fazlam far gibi sanmış. Zaten artık diyor ki kızları çıplak görmeden anlayamıyormuşuz demek ki.. Çıplak halde seni zayıf bulduysa tamamsındır yani.

Galiba aynısı bana olsa son ihtimal pişkinlik yapardım.. Yani aynen şöyle, Valla kabullensen de kabullenmesen de ben böyleyim ya bu halimi sen de kabullenirsin ya da kabullenemediğin bir eşle ömür geçirirsin...

Tabii ona karşı tavrım bu olmakla beraber kendim için çabalardım, zayıflamaksa zayıflamak ne bileyim başka bir sorunsa onu gidermeye çalışırdım maksat kendimle barışık olmak ama dediğim gibi ona bunu belli etmezdim o eleştirdiği için düzeliyorum mesajını alırsa amanın Allah her konuda eleştirir artık...

Çok enteresan, eşiniz o şekilde konuştuğunda siz ne diyorsunuz ki?
Ben olsam git zayıf biriyle evlen madem derim, siz demiyor musunuz?
Diyorum tabi ki bugün şerefsizte dedim. Bin kere tercih ederim kilolu olmayı şerefsiz bir ucube olmaktan dedim. Kendi kalitem bozuluyor. O bana bir derken ben 10 diyorum ve evlilik laçkalaşmaya başladı. Ama geçen seneye kıyasla bi tık daha olgunlaştığı için umut vadetmişti bana uzun süredir ama bugün yine aynı konu açılınca bende buraya yazdım

*

Ayyy keşke öyle saygı sınırlarını aşmasaydınız. Tamam sizin de asabınız bozulmuş ama böyle de mağdurken suçlu konumuna düşmüşsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…