Eşimle ilgili..

Severken bile aşağılıyor adam sizi"yüzü güzel karım benim"ne demek!Sizi sevdiğini biliyormusunuz?Çok kibar bir insan mı?Hayretle okudum gerçekten böyle olduğunumu sanıyorsunuz!!

Teşekkür ederim size de ciddiyetle tavsiye verdiğiniz için. Şöyle açıklayım tabi ki çok kız gördü dışarda. Ama onun için şişman kızlar zaten söz konusu değil. Baktığı beğendiği zayıf kızlar. Keşke benden önce birkaç kız girseymiş hayatına da az hitap öğrenseymiş dedim. Komik. İnsanlarda benden öncesi olmasaydı der... Neyse ailede fizik önemli olduğu için çocukların beynine işlendi zaten. Kemikleşmiş bu düşünce.

1 sey merak ettim ben.diyorsunuz ya esim ailesinden biride kilolu olsa tahammul etmez kilo sevmez diye
Neden evlendi sizinle peki.boyunuz var kilonuz var ne kadar bol giyinsenizde saklayamazsiniz sonucta

Yüzünüzü cok begeniyor ama yüz seklinize laf ediyor. Hadi zayifladiniz ayak parmaklariniz ne olacak? Ya da boyunuz? Adam saçmalıklar abidesi.

Rest çeke çeke bir işe yaramadı zaten buraya danışmamın sebebi de bu. Övüyorsam size övdüğüm gibi kendisine övmüyorum emin olun. Onu fiziksel olarak beğenmediğime inandı o da artık. Kendimi ezdirmiyorum hatta evde baskın olan benim. Muhtemelen inanılmaz gelecek size. Sadece şu konu da bende zayıflık oluşturttu. Çocuk gibi ağlayıp zırlıyorum küsüyorum birkaç gün yüzüne bakmıyorum. Veya aşağılıyorum çok kötü hakaretler ediyorum (onun bile bana asla söyleyemeyeceği türden) yine sonuç küsmek.. Oturup adam gibi konuşma yolunu da denedim kendisi de rahatsız ama dayanamıyorum seni öyle görünce kendimi tutamıyorum diyor.

Kusura bakma ama eşin hödük değil öküz. İnsan eşine bu kadar kusur bulur mu? Çok kaba eşin. Böyle birine kibar demem. Beğenmiyorsa çeksin gitsin.

Bu muameleyi kimse haketmez. Ama buna sen izin vermişsin. Yine böyle kalbini kırdığında çık git. Mahkemeyi açıyorum diye msj at. Bu nedir yahu. Küfretmez diyorsun ya küfretse daha iyi. Yeminle eşim bunların binde birini dese beni beğenmiyorsan kapı orda derim.

Terapiye gideriz muhtemelen

Bu arada okurken istemsiz güldüm, ona balık etli olduğumu söyledim yazmışsınız ya:) yüzünüzün kare olduğunu neden söylemediniz, ayıp etmişsiniz.
Bir de şeyi merak ettim, balayında başlamış bu tavrı sanırım, nişanlıyken veya öncesinde tavrı nasıldı?

Siz evlendikten sonra mi kilo aldiniz daha fazla.nasil gorunce dayanamiyor.evlenmeden once gorunce nasil dayaniyordu.kilo saklanabilecek bir sey degil ki

Rest çekmek benim için 1 kez olur.
Misal ; "bir kez daha beni bu şekilde eleştirirsen sonucuna katlanacaksın. Bu sözümü unutma, son kez uyarıyorum "
dedikten sonra adam hâlâ aynı tavrıları sergilerse kendini kapı önünde bulur.
Böyle büyük bir restten söz ediyorum.
Sizi bu kadar rahatsız eden, üzen duruma daha fazla katlanmayın. Ayrılın filan demiyorum ama ciddi bir göz korkutması yaşatın diyorum.

İyi de eşin seni sevmior belliki,seven adamın gözü kusur musur görmez
Aşık değil bir kere bende değilim zaten. Ama sevdiğini gözlerinde görüyorum kendisi de sürekli söylüyor zaten, başka şekillerde farkettiriyor bunu. Bu yorumu okuyacaklara söylüyorum. Eşimden önce iki erkek arkadaşım oldu. Tekrar ediyorum gözüm kör değil, eşimin evlenilecek adam olduğuna inandım ki evlendim. Ama fizik konusunda takıntısı beni çıplak görmesiyle başladı. Temizlik düzende sorun aramızda ama bunun için kalp kırmıyor. Onun tek derdi beni kızdırıp işi inada bindirip kilo vermem. Ama bu yolu seçmesinden de ben nefret ediyorum.

Evet haklısınız

Esinizin dili hic ama hic hoş değil kendisini uyarin . Bunun disinda size bir tavsiye ben de balık etli basladim evlilige ve git gide kilo aldim şu an hamileyim ve kilomu kontrol edemiyorum kendiniz icin spora gidin ve dikkat edin
Haklısınız, yarın diyetisyene gideceğim

Hödük sanmayin demissin de canim adam bildigin hödük. Kibarliktan eser yok, fazlaca kaba. Baskalarina karsi duyarli kibar olabilir ama karisina karsi fazlaca odun hatta öküz olduktan sonra dünyanın en kibari olsa ne yazar. Nasilda övmeyi başarmışsın en hödük adam bile bunlari demez ya da diyemez ki. Cidden şaka gibi. Bence de bu adam icin hiic zayıflamaya da uğraşma

Kadınlar vücutları konusundaki eleştiriler karşısında çok kırılgandır. Hele de insanın eşi bu kadar elestiriyorsa çok çok zor hazmedilir. eşin bu kadar anlayışsız davrandığı halde savunmaya geçtiğini görüyorum. O zaman bir yanlış çok doğruyu etkilemez diye düşünüp, ne yapıp ne edip o kiloları vereceksin. Seni olduğun gibi kabullenen biri yok karşında. spor salonuna yazıl, diyet yap, her sabah yürüyüşe çık.Başka türlü akıl veremiyorum kusura bakma. Kocamın eleştirileri sinirlerimi bozuyor, canım hiç diyet yapmak istemiyor diye bir çözüm yolu yok.

Aynen öyle.. Burcu terazi yalnız. Beni çekici bulmuyor sorun bu, hayal ettiği gibi bir kadın değilmişim (yüzüm dışında).. Benim bu konuda üzüldüğümü göremeyecek kadar kibirli evet tam olarak bu. Ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama fiziksel güzellik dışında bana hiçbir konuda kıyamıyor, ama şu fizik konusu nasıl biliyor musunuz beni zayıflatmak için her yolu dener, Doğru yada yanlış..

Anlıyorum eşiniz çok iyi bir insanmış o zaman ikna oldum. Şimdi sizi çıplak şekilde görmüş olan tek bir erkek var. O da vücudunuzdan iğreniyor. Siz de bu düşünceyle yaşıyorsunuz. Size bunu hissettirdi evlendiğinizden beri. Kıymetini bilin kocanızın. Hasta bebek görünce ağlıyor ne kadar da iyi bir insan çok etkilendim.

Sizde onu yerin sanki kendisi mukemmel sizde onu fiziksel ozellikleriyle elestirin onun dayattigi vucut olculerine sahip olmak zorunda deilsiniz siz aynada kendinizi guzel buluyosaniz kimseye laf dusmez . Kibar erkekler boyleyse diger hoduklukleri dusunemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…