- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Teşekkür ederim size de ciddiyetle tavsiye verdiğiniz için. Şöyle açıklayım tabi ki çok kız gördü dışarda. Ama onun için şişman kızlar zaten söz konusu değil. Baktığı beğendiği zayıf kızlar. Keşke benden önce birkaç kız girseymiş hayatına da az hitap öğrenseymiş dedim. Komik. İnsanlarda benden öncesi olmasaydı der... Neyse ailede fizik önemli olduğu için çocukların beynine işlendi zaten. Kemikleşmiş bu düşünce.Çok acayip. Sanki birbirinizi ilk defa gerdek gecesi gördünüz. Eşinizin erkek lisesinde okuması da bahane değil. Hiç mi kadın görmemiş ? Hiç mi gezmemiş, kalabalığa girmemiş ? Okuldan eve, evden okula yaşamamış ya. Evlenmeden önce hiç kızarkadaşı olmaması artı değil, böyle saçmalıklar olabiliyor işte. Bu tür davranışlar ergenlikte aşılmış olmalıydı.
Aklıma 2 ihtimal geliyor. 1. Eşinde obsesyon olabilir. Belki estetikle alakalı bir obsesyonu vardır. 2. Annesinin çok etkisinde kalmıştır. Onların evinde zayıflık övülesi, şişmanlık aşağılanası bir durum olabilir. Annesi kilo almamak için çabalarken buna dair sözler ediyor olabilir. Aklına öyle yerleşmiştir.
Eşinin yaşı ileriymiş, sözle değişeceğini sanmıyorum. Terapiye ikna etmen daha doğru olur.
Rest çeke çeke bir işe yaramadı zaten buraya danışmamın sebebi de bu. Övüyorsam size övdüğüm gibi kendisine övmüyorum emin olun. Onu fiziksel olarak beğenmediğime inandı o da artık. Kendimi ezdirmiyorum hatta evde baskın olan benim. Muhtemelen inanılmaz gelecek size. Sadece şu konu da bende zayıflık oluşturttu. Çocuk gibi ağlayıp zırlıyorum küsüyorum birkaç gün yüzüne bakmıyorum. Veya aşağılıyorum çok kötü hakaretler ediyorum (onun bile bana asla söyleyemeyeceği türden) yine sonuç küsmek.. Oturup adam gibi konuşma yolunu da denedim kendisi de rahatsız ama dayanamıyorum seni öyle görünce kendimi tutamıyorum diyor.El iyisi koca.
Evde hödük dışarda beyefendi.
Birbirinin fiziksel özelliklerini eleştiren çiftlere anlam veremiyorum, "kardeş! beğenip de almadın mı" diyesim geliyor.
Kilo verecekseniz bunu kendiniz, sağlığınız için yapın, koca için değil.
Ve sizin özgüveninizi daha fazla zedelemesine izin vermeyin. Gerekirse siz de onu yerin.
Neden hep övüyorsunuzki, yerin gitsin.
Ne biçim suratın var deyin, bu nasıl saç deyin, boyunu posunu filan eleştirin bakalım, hoş oluyor muymuş.
Nedir o ayrıca sürekli kendini ve sülalesini övmek. Yok surat şekilleri güzelmiş, yok hepsi zayıfmış. Kim bunlar Allahaşkına seçilmiş gen mi? Özel tasarım mı, tövbe haşa.
Ukalalık da bi yere kadar.
Sinir oldum kocanıza.
İzin vermeyin sizi aşağılamasına.
Resti çekin.
Terapiye gideriz muhtemelenKusura bakmayin ama esiniz insan degil ,dahasi adam degil ,
Siz soyle boyle ovup durmussunuz ama henuz insanlarla nasil konusmasi gerektigini bilmiyor kadini gectim ,
Erkek lisesinde okumakla alakasi yok ,istanbulun en iyi biurkac erkek lisesinden mezun aile uyelerim var hepsi haza beyefendi ,hic birinin eside adriana lima degil,
Zaten o kadinlar boyle laflar duysalar ,bosanirdi ,
Adriana lima mi cikacak sanmis elbiselerin altindan ,bu soyledikleri tacize giriyor size psikolojik siddet uyguluyor ,bosanma sebebi bu ,sizi hiclestitiyor ,
Terapiye gitmeyi teklif edin ,esinizin psikolojik sorunlari var ,ya da omur boyu asagilanarak yasayin
Siz evlendikten sonra mi kilo aldiniz daha fazla.nasil gorunce dayanamiyor.evlenmeden once gorunce nasil dayaniyordu.kilo saklanabilecek bir sey degil kiRest çeke çeke bir işe yaramadı zaten buraya danışmamın sebebi de bu. Övüyorsam size övdüğüm gibi kendisine övmüyorum emin olun. Onu fiziksel olarak beğenmediğime inandı o da artık. Kendimi ezdirmiyorum hatta evde baskın olan benim. Muhtemelen inanılmaz gelecek size. Sadece şu konu da bende zayıflık oluşturttu. Çocuk gibi ağlayıp zırlıyorum küsüyorum birkaç gün yüzüne bakmıyorum. Veya aşağılıyorum çok kötü hakaretler ediyorum (onun bile bana asla söyleyemeyeceği türden) yine sonuç küsmek.. Oturup adam gibi konuşma yolunu da denedim kendisi de rahatsız ama dayanamıyorum seni öyle görünce kendimi tutamıyorum diyor.
Rest çekmek benim için 1 kez olur.Rest çeke çeke bir işe yaramadı zaten buraya danışmamın sebebi de bu. Övüyorsam size övdüğüm gibi kendisine övmüyorum emin olun. Onu fiziksel olarak beğenmediğime inandı o da artık. Kendimi ezdirmiyorum hatta evde baskın olan benim. Muhtemelen inanılmaz gelecek size. Sadece şu konu da bende zayıflık oluşturttu. Çocuk gibi ağlayıp zırlıyorum küsüyorum birkaç gün yüzüne bakmıyorum. Veya aşağılıyorum çok kötü hakaretler ediyorum (onun bile bana asla söyleyemeyeceği türden) yine sonuç küsmek.. Oturup adam gibi konuşma yolunu da denedim kendisi de rahatsız ama dayanamıyorum seni öyle görünce kendimi tutamıyorum diyor.
Aşık değil bir kere bende değilim zaten. Ama sevdiğini gözlerinde görüyorum kendisi de sürekli söylüyor zaten, başka şekillerde farkettiriyor bunu. Bu yorumu okuyacaklara söylüyorum. Eşimden önce iki erkek arkadaşım oldu. Tekrar ediyorum gözüm kör değil, eşimin evlenilecek adam olduğuna inandım ki evlendim. Ama fizik konusunda takıntısı beni çıplak görmesiyle başladı. Temizlik düzende sorun aramızda ama bunun için kalp kırmıyor. Onun tek derdi beni kızdırıp işi inada bindirip kilo vermem. Ama bu yolu seçmesinden de ben nefret ediyorum.İyi de eşin seni sevmior belliki,seven adamın gözü kusur musur görmez
Evet haklısınızNasil kendinize bu laflari soyletebiliyorsunuz.nasil sen bana guzel seyler soyle ben zayiflarim daha dikkatli olurum vs diyebiliyorsunuz.bir insani fiziksel ozellikleri ile vurmak ne demek yahu.kaldi ki esini.ben burada kibarlik yufka yureklilik goremedim.
Hee vardir disardi harika super nazik centilmen profili cizen evde yontulmamis kalas olan gercek kisiligini yansitan insanlar.asıl size nazik olmali.sizin evliliginizde saygi yok gibi.insan sevgidi kisiye saygi duyar saygi duydugu insana bu sozleri soyleyemez.ne demek ayak parmagin bile yuzun yuvarlak bizim kare.
Sizin kendinize ozguveniniz olmali ve bu sözleri soyletmemelisiniz
Haklısınız, yarın diyetisyene gideceğimEsinizin dili hic ama hic hoş değil kendisini uyarin . Bunun disinda size bir tavsiye ben de balık etli basladim evlilige ve git gide kilo aldim şu an hamileyim ve kilomu kontrol edemiyorum kendiniz icin spora gidin ve dikkat edin
ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacak
neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle....
Aynen öyle.. Burcu terazi yalnız. Beni çekici bulmuyor sorun bu, hayal ettiği gibi bir kadın değilmişim (yüzüm dışında).. Benim bu konuda üzüldüğümü göremeyecek kadar kibirli evet tam olarak bu. Ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama fiziksel güzellik dışında bana hiçbir konuda kıyamıyor, ama şu fizik konusu nasıl biliyor musunuz beni zayıflatmak için her yolu dener, Doğru yada yanlış..Eş adeta bir Başak burcu, en çok sevdiğini eleştirir... Ama böyle de tamam iyi davranıyor ne güzel hoş da bu sözlerle eş gibi değil de değer verdiği bir arkadaşı gibi olmuşsunuz. Çekici bulsa bu kadar diyemez bana kalırsa... Siz üzülseniz o da üzülürmüş öyle demişsiniz fakat sizi eleştirdiğinde sizin üzüldüğünüzü göremeyecek kadar da kibirli anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?