Peki işe giderken bebeği bırakabileceğiniz başka biri yok mu? Kayınvalidenize bırakmayın bence artık. Keşke anneniz gelebilse de bebeğe o baksa bu süreçte. Ben artık o tarafla bu kadar sıkı görüşmenizi de doğru bulmuyorum. Zaten taraflarını belirlemişler. Ne yapacakları belli olmaz.
Ne kadar çok böyle durum olmuş, bende tüm yorumları okudum, malesef çok örnek var. Adamlar şaşırmış , Allah'tan da korkmuyorlarDaha önce yazmıştım, bu olayın aynısı arkadaşımın başına geldi. Ortada hiçbir şey yokken, kavga bile yokken, eşi bir gün geldi, ben boşanmak istiyorum artık seni sevmiyorum dedi, 1 haftada boşandılar. Adamın annesi birkaç gün gelip gitti kızın evine, ağladı sızladı ama şimdi canım oğlum modunda tabiki.
Canım oğlunu silsin demiyoruz ki geline de destek olsun biraz. Kayınbirader eşiyle boşanacağım diye annesinin evine geldiğinde geri gönderdi kayınvalidem, hala da "hep ben suçlu gelinin hiç sucu yok " der kayınbirader annesineet tırnaktan ayrılmıyor maalesef. Ne de olsa anne. Çoğumuz tepki vermiş ama öyle.
Sure ayet olmadıktan sonra dua okunur diye biliyorum ben, ama bu adama değermi onu bilemedimben de çok bilgi sahibi değilim bu konuda. ama o dua... bildiğin dua yani. insan regl olunca dua edemez mantığı saçma geldi şimdi bana. bence okunur.. bak bi dene. zaten duanın içeriğini görünce anlayacaksın beni.
Ya canım o kadar olay oldu ailesi nerde bayanın? Sizce doğru bir davranış mi ailesinin olmaması. Ya ann3 düşünür benim kızım bu halde kaynanasina bırakmasın ben bakayım gideyim kızıma destek olayım der.aileler kendi arasında bile konuşmuyor bu olayı. Bence zaten problemli evlilikleri varmış.Peki işe giderken bebeği bırakabileceğiniz başka biri yok mu? Kayınvalidenize bırakmayın bence artık. Keşke anneniz gelebilse de bebeğe o baksa bu süreçte. Ben artık o tarafla bu kadar sıkı görüşmenizi de doğru bulmuyorum. Zaten taraflarını belirlemişler. Ne yapacakları belli olmaz.
ben konu sahibinin eşi için düşüncelerine dayanarak, öneri sundum. yani onun anlatımıyla adam melek.. dua o sure ya da ayet değil. bence de okunur diye düşünüyorumSure ayet olmadıktan sonra dua okunur diye biliyorum ben, ama bu adama değermi onu bilemedim
çekişmeli bosaninca mallar nasıl kadının olacak yine aynı paylaşım yapılır yüzde elli yüzde elli
Sadece tazminat talep edebilir.
Aynısını bende yazdım...artık konunun yalan olduğunu düşünür oldum gerçektenya siz neden yalnızsınız arayın ailenizi gelsinler en çok destek olunacak zamanlarını yalnız geçirme yahu baban girsin araya konuşsunlar abin dayın amcan ya da hangisi varsa böyle olur mu kaç gündür zehir etti sana hayatı çok soğukkanlısın cidden....
Ne demek oglunun ne yaptıgına baglı bısı bu arkasında olup olmaması. Bır kadın madur edılıyosa o zaman anne baba gelınıne sahıp cıkıcak nasıl anasından babasından koparıp aldılar arkasında durucak oglu da sucsuzsa tabıkı oglu sırt cevrmesın ama hatalıysa haddını bıldırecekArkasinda durmak zorundalar dedem bu işin tersini yaptı gelininden yana olup oğlunu kovdu evden 20 yildir amcam kayıp ara sıra arar sadece o yengemde bosanmadi kocasini bekledi.bir sürü sacmalik oldu herkes evladina sahip çıksın bence..
Konunun başından beri yorum yapmadım ama allah biliyor sayfaları okudukça sürekli zeynep güveni andım... şüphelerim var ama konuyu sabote etmemek için yazmıyorum işte. Bakalım izlemedeyim...Sanki Zeynep güven vardı onun konusu gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?