- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Muallimee1
-
O zaman para için huzursuz ve kavga dolu evliliğe devam edin. Bakalım kim pes edecek? Bence siz kocişime feda olsun diye kartı teslim edeceksiniz gibi görünüyor.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Ortak hesap açalım herkesin maaşı orada toplansın yoksa veremem diye söyleyin,ben olsam vermezdim.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Öfff ne ev arkadaşı? İnsan ev arkadaşıyla sevişip, bayramlarda aile ziyaretine mi gidiyor? Maaşınıza el koymak için yapıyor. Sakın vermeyin, diretin. Zorla alırsa da bankaya kaybettim diyerek yenisini talep edin.
Benim bir kuzen bu sebepten ayrıldı. Uzun süre ikisi de maaş kartını bana ver kavgası yaptı. Ikisi de birbirine vermek istemiyordu. Bu sebepten artık boşandılar. Kimi erkekler de bilerek çalışan kadın alıp oh iki maaş gelir mantığıyla evleniyorlar. Ne güzel iş. Bi anda maaşın iki katına çıkıyor. Hem de evde bedava hizmetcin oluyor yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan, gece de koynuna giren. Günümüz erkekleri de az çakal degil.
O zaman para için huzursuz ve kavga dolu evliliğe devam edin. Bakalım kim pes edecek? Bence siz kocişime feda olsun diye kartı teslim edeceksiniz gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?