Eşimle tartışmamız...

Yapıyor Allah var. Zaten o yüzden sürdü bu kadar.
Babalik yapiyor mu evet.
Eve maddi katkı sagliyir mu ?
Sizle ve çocuğunuzla tatile cikiyor mu?
Ev islerinde destek gerekirse oluyor mu?
Bunlari yapiyorsa ve izninde cekip gitmisse 1 hafta bunda ne var cidden anlamiyorum .Uzak kalmak iyi gelir arada..Cocuk atesler icinde fenayken cekip gittiyse tamam ama çocuk o gittikten sonra hastalandiysa tatli bir dille olau ifade edilir sana ihtiyacimiz var hayatim durum boyle denir adam da gelir kullanılan üslup da önemli bence.

Açıkcası izninde 1 hafta gidip gezebilir onun için eleştirmedik. Adamın genel tavırları rahatsız edici. Ve çocuğu hastayken keyfi gezmesi de doğru değil. Benim arkadaşım ailesinin yanına gidiyor bir hafta, eşi izin alıp çocuklara bakıyor. Bu çocuğa bakma görevi sadece kadınların değil. Konu sahibi izin alıp başka şehire gitse, eşi hem çalışıp hem çocuğa bakar mıydı?

Ben inşallah o gücü bulacağım kendimde. Ben annesini aradım, bana dediği şey ben oğlunu bunalıma sokmuşum. Bu o kadar büyük bir haksızlık ki..Oğluyla ikimiz işten geliyoruz, ben mutfağa girişiyorum o ayaklarını uzatıyor, gece çocuk ağlıyor ben kalkıyorum ama bunalıma oğlu girmiş nedense !

Oğlumun ishali vardı gece devam etti, ilaç verdim ve biraz düzeldi, öyle yolladım. Hatta erken alıp kendi okuluma götürdüm takip edeyim diye. Kreşte gündüz uykusundan kalkınca baba diye ağlamış, eşime dön yeter annende kalma eve dön dedim, telefonu yüzüme kapattı. Adamla konuşamıyorum ki. Terbiyesizin, saygısızın teki.

Zaten bu analar şımartıyor onları. İyilik yapıyoruz sanıyorlar ama en büyük kötülüğü yapıyorlar.

Eşler ayrı tatile gidebilir. Ama diğer eş mümkünse tatil olduğunda, çocuk varsa okula gitmediğinde. Benim bu hafta işte çok yoğundum, hastaydım ve çocukla tek başıma ilgilenmek zorunda kaldım. Bu bencillik değil mi? Beyefendi niye evde oturmuyor, çünkü evde sorumluluklar var. Ama benim üç ay yaz tatilim var, dese ki kampa gidiyorum, o zaman güle güle derdim.

Zaten bu analar şımartıyor onları. İyilik yapıyoruz sanıyorlar ama en büyük kötülüğü yapıyorlar.
Ben esir mi almışım da oğlu tatile gidemez miymiş, dedim gitmesinde sıkıntı yok da gel deyince telefonu yüzüme kapatıyor. Öyle onunla da bayağı tartıştık. Hayırlısı.

Benimle gitmeyi kabul etmedi.
Nedemek kabul etmedi ya şu evli erkeklerinde bekar gibi yaşamak istemesi çok komik cidden. Aynı fırsatı size taniyormu peki merak ettim? Bazen benim eşimde arkadaşlarıyla çıkmak ister ama göndermem yani çıkacaksa benle çıksın ben bütün gün onun eve gelmesini bekliyorum benimle gecirecegi vakti başkasına ayiramaz

Çocukla ilgilenmek benim görevim ona göre. Bir kere Ajda Pekkan konserine gittim, kv de vardı o zaman. Tek o. O da gündüz ikide çıktım, gece bir buçukta döndüm. Onun da bugün lafını etti kv.

yanlis anlamayin ama oda baskasindan borc istefiginizde erkgim diye dolasabiliyorsa helal olsun. kendi maclara gifiyor karisi cocgu magdur. bence guzelce bir konus isin ciddi oldugu soyle yuva kolay kurulmuyor duzelmeai icin firsat verin olmuyorsa biraz zorlanacaksin hayat toz pembe degil zorluk cekeceksin sonrasi ivin zaten bir duzen oluyor

Evet, öğretmenim.
Mesleginiz varsa tmm o zaman ben yorum yapabilirim siz zaten tek evlat büyüten annesiniz bu belli babalığı sadece çocuğun imalat aşamasında bulunmak zanneden esiniz sizin hayatinizi gencliginizi anneliginizi geleceginizi kisaca herseyinizi elinizden almis hayat sadece bir kere yasanacak esinize heba etmeye degermi?evladina icinden mutluluk ile bakan ilgi veren anne olma imkaninizida elinden almis degermi bırakın sizi evladini düşünmeyen esiniz sizin cocugunuza bu hayatta ne katabilir mesleginiz varmis ya maddi imkaniniz var bundan daha kuvvetli ne olabilir

Bir evliliği bitirme kararı, hele ki çocuk varsa çook zordur, tahmin edebiliyorum. Her şeye rağmen, çok ciddi şeyler olmadıkça şans verilmesini tavsiye ederim ama eğer bir baba, çocuğuna babalık yapmıyorsa, önceliği anne baba, kardeşlerden oluşan ailesi ise, boşanın süründürün rica ediyorum. Çocuk hasta, babasını sayıklıyor, babada oğlunu bile sormayıp anasının evinde gününü gün ediyor. Yere batsın böyle baba.

Hadi size kıyıyor da çocuğuna nasıl kıyıyor. Benim buradan içim parçalandı. Boşanırsan çok daha mutlu olursun kesinlikle ve net.
Aynen öyle. Ailesini görmesem yeter. Geçen eltim bana küsmüş. Sebebini ne biliyor musun, tesadüfen bir yerde karşılaştık, oturduk. O çocuklarım aç dedi, ben de benimki tok, sen çocuklarına yemek yedir ben de benimkini oyun alanına götüreyim dedim. Bana küsmüş. Ben onun çocuklarıyla ilgilenmemişim, yemek ısmarlamamışım. Günlerce inanamadım ama gerçekten küsmüş.Görümcemi, kv’yi hiç sevmiyorum. Eşim de böyle olunca ipler iyice koptu.

Teşekkürler, vallahi çok iyiyim sağ olun bu mesajlar bana çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…