- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
Aynen çünkü çocuk anne karnına kendi kendine duser o yüzden sizin gorevinizÇocukla ilgilenmek benim görevim ona göre. Bir kere Ajda Pekkan konserine gittim, kv de vardı o zaman. Tek o. O da gündüz ikide çıktım, gece bir buçukta döndüm. Onun da bugün lafını etti kv.
O kadar çok kavga ediyoruz ki yoruldum.yanlis anlamayin ama oda baskasindan borc istefiginizde erkgim diye dolasabiliyorsa helal olsun. kendi maclara gifiyor karisi cocgu magdur. bence guzelce bir konus isin ciddi oldugu soyle yuva kolay kurulmuyor duzelmeai icin firsat verin olmuyorsa biraz zorlanacaksin hayat toz pembe degil zorluk cekeceksin sonrasi ivin zaten bir duzen oluyor
Çalışan kadınlardan beklenti bitmez bilirimAynen öyle. Ailesini görmesem yeter. Geçen eltim bana küsmüş. Sebebini ne biliyor musun, tesadüfen bir yerde karşılaştık, oturduk. O çocuklarım aç dedi, ben de benimki tok, sen çocuklarına yemek yedir ben de benimkini oyun alanına götüreyim dedim. Bana küsmüş. Ben onun çocuklarıyla ilgilenmemişim, yemek ısmarlamamışım. Günlerce inanamadım ama gerçekten küsmüş.Görümcemi, kv’yi hiç sevmiyorum. Eşim de böyle olunca ipler iyice koptu.
Sadece şunu yazayim. Keske annemin bir meslegi olsaydi yada bir işe girebilecek kadar imkani okur yazarligi olsaydi bence sizin cocugunuz benim baktigim pencereden hayata bakmak istemezdi keske bosansalardi annem ogretmen olsaydi kanatlarinin altinda biz olsaydik ama sizin elinizdeTeşekkürler, vallahi çok iyiyim sağ olun bu mesajlar bana çok iyi geliyor.
Etli ekmekçi deyince, Konya aklıma geldi.Evet, bana saygısı sıfır gerçekten. Sinirlenince gözü hiçbir şey görmez, tembel, bencil... Eskiden doğudaydık, kendimi çaresiz hissediyordum ama artık daha iyi bir yerdeyiz, oğlum ve ben daha rahat sosyalleşebiliriz. O yüzden içim daha rahat, hayırlısı.
O kadar çok kavga ediyoruz ki asıl kavga içinde büyümesini istemiyorum. Bana kararın kesinse ben Ankara’da çalışmak istiyorum demiş. Annesinin yanına gitmemiş, Ankara’daymış şimdi de. Ben uyuyamıyorum adam gezme peşinde. Bu adamın bana sevgisi yok, net. Sevgisiz hiçbir şey olmuyor, ben bu kadar sevilmemeyi hal etmiyorum.Boşandıktan sonra daha kötü çocuk baba hasretiyle büyüyecek sıcak yuvası olmayacak çocuğun en büyük mutluluğu anne ve babasının bir arada olmasıdır fevri davranma tribini at süründür ama boşanma.dayak hakaret küfür v.s varsa ayrıl senin kararın ama çok insan evladı için sabrediyor
Konya değil ama civarı diyeyim :)Etli ekmekçi deyince, Konya aklıma geldiç
Mesleği yokmuş ama ne güzel sizin gibi bir evlat yetiştirmiş. Bu anaların çilesi bu ülkede biter mi, zor.Sadece şunu yazayim. Keske annemin bir meslegi olsaydi yada bir işe girebilecek kadar imkani okur yazarligi olsaydi bence sizin cocugunuz benim baktigim pencereden hayata bakmak istemezdi keske bosansalardi annem ogretmen olsaydi kanatlarinin altinda biz olsaydik ama sizin elinizde
Yorumlarda yazdım ama görmemişsiniz. Herkesin eşi gidiyormuş, benim esirim miymiş, ben oğlunu bunalıma sokmuşum. Çok afedersiniz, oğlu s.çtı o da tüy dikti.Aynen çünkü çocuk anne karnına kendi kendine duser o yüzden sizin gorevinizkayinvalideniz eşinizin sizi evde böyle bırakmasına ne diyor peki
Allaj yardımcınız olsun. İstanbul' a gitmesi, ailesine uğraması sorun değil. Sorumsuz ve ilgisiz sanırım.Konya değil ama civarı diyeyim :)
Evet, tek olay bu değil. En çok da bana ve oğluna çok düşkün olmaması.Allaj yardımcınız olsun. İstanbul' a gitmesi, ailesine uğraması sorun değil. Sorumsuz ve ilgisiz sanırım.
Geçer bu da geçer zaten bence her şey daha güzel olacak :)Mesleğiniz var ailenizin desteğine çok fazla ihtiyacınız kalmıyor bu durumda. Haklısınız size değer vermeyen bi adamla hayatınızı paylaşmaya devam etmeyin bence. Benim annemle babamda ayrılar. Annem hep iyi ki der
Yorumlarda yazdım ama görmemişsiniz. Herkesin eşi gidiyormuş, benim esirim miymiş, ben oğlunu bunalıma sokmuşum. Çok afedersiniz, oğlu s.çtı o da tüy dikti.
Çocuk yokken biz de bazen ayrı ayrı takılıyorduk ve ben çok keyif alıyordum. Çocuk olunca tüm sorumluluğu bana bırakıp gitmesini affedemiyorum.Bana hiç anormal gelmedi adamın İstanbul'a maça gitmesi, ordan da ailesine uğramak istemesi. Bilemiyorum, her evlilikte insanların beklentisi farklı olabilir ama ben yapışık ikiz gibi yaşamayı hiç sevmiyorum. Biz de ayrı takılırız, eşim arkadaşlarıyla kampa gider, ben çalıştığım için eşlik edemem vs. Bunları fırsat olarak görür, kafa dinler, eve kız arkadaşlarımı toplarım. Tabi çocuk yok henüz, çocuk olsa daha hassas olabilirdim belki.. Ama asıl sorun size karşı aşırı kaba olması ve emrivaki yapması. Hani ailesine giderken nezaketen de olsa "gideyim mi, alınır mısın kırılır mısın?" dese hadi neyse ama sanırım eşiniz sizi yok sayarak yapıyor ne yapsa. Mesela ben normalde hiç alınmam gücenmem ama geçenlerde eşim memlekete gitmek istediğini söyledi lütfen bir süre beni yalnız bırakma korkuyorum dedim gitmedi. Şu deprem yüzünden yalnız kalamıyorum bir süredir. Ama kendimi de kötü hissetmedim değil.. İnsanlar evli diye hep senkronize hareket edecek diye bir şey olamaz. mümkün değil bu.. Gene de siz kendinizi mutsuz hissediyor, eşinizin sizi yok saydığını düşünüyorsanız umarım en hayırlı tercihi yaparsınız. Lütfen sizi sindirmesine izin vermeyin.
Yok bu aileyle bu saatten sonra hayatta olmaz zaten.diyorum başkada bisey demiyorum. Ben bile çok sinirlendim allah yardımcınız olsun
boyle bir adamla boyle bir evlilikten daha kolay olur eminim.. adam bekar gibi szi cocugunu yok sayiyor.Merhaba kızlar, bilen bilir bir dargın bir barışık bir evliliğim var. Eşimin bu seneden 5 günlük izni kalmış. Bu hafta yıllık izne ayrıldı. Önce arkadaşıyla İstanbul’a gitti ( geçen cumadan gitti bu arada). Bugün dönüyormuş. Nereye? Annesinin yanına. İyi hoş da ben burada yalnızım, hastayım, çocuğum hasta, kreşte baba diye ağlayarak uyanmış iki gün. Canımın sıkıntısından evde anahtarı ve telefonu unutmuşum, hiç kimse yok etrafımda, gittim etliekmekçiden borç isteyip çilingir çağırdım. Bugün eve dön dedim, bir sürü tartıştık. Bu arada oğlunu sormak aklına bile gelmedi.
Eşim sinirli, aşırı derecede ailesine düşkün ( benim doğum günümü unutur, kız kardeşine pastalarla hediyelerle gider), ev işlerine asla yardım etmez. Çok defa boşanmayı denedim ama ailem destek değil, biliyorum bahane değil ama bir türlü güçlü duramadım.
Lütfen bana destek olun. Özellikle dava süreci, boşanma sonrası her şey kolay olacak deyin. İçimi ferahlatın. Desteklerinize çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?