- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Munna AdAm_OLaCaK_KIZ Sizin oğullarınız büyüyünce eminim bu kadar baskıcı olmazsınız.Çünkü empati özelliğiniz olur diye düşünüyorum. Ben de ilk zamanlar böyle değildim,bir şeyler diretilince mecbur bırakılınca fobim oluştu. Eşimle aynı memleketliyiz,ikimiz de doğuluyuz ama çok farklıyız. Onun ailesi hala geleneklerini yaşatıyorlar,çok içli dışlılar
Ne güzel torununa bakan valideler var bende oda yok doğmadan önce çocuklarımı ben büyütemedim ama torunumu ben büyütücem diodu daha şimdi bezini bile değiştirmiyor eşim değiştiriyor yanında. Dün akşam uyumuşum orda oğlum uyandı eşim aldı götürdü yanımdan içerde oynamaya bende uyumaya devam ettim çünkü artık bayılacaktım uykusuzluktan yorgunluktan, nese 2 buçuk saat sonra uyandım saat olmuş gece 11 eşime geç oldu hadi kalkalım dedim torunu kucağında bezi şişmiş çok çiş yapmış elime ıslaklık gelio sızmış galiba dedi bnde evde değiştirirm dedim iyi tmm çabuk değiştir altı öle kalmasın dio. Hey allam onca saat o çocuk öle sidikli sidikli kalmışta altıba bakan olmamış ben ölürsem yandı oğlum.kv'nin 1 gün çocuğa bakması kullanılmak mı, torununa okadarcık emeği de mi karşılıklı olmalı?
Bize gelmiyor ki, senede 1-2 kere ancak çünkü yaşlı bir kayınvalidesi var onu bahane ediyor. Başka yerlere gidiyor ama bak,bizim eve uzak diyor. Herkes ona gitsin,evde curcuna olsun ondan iyisi yokMecbur bırakılsan böyle olmaz ki, esin çoğu zaman is saatleri içinde gidiyomus, haftasonu da çoğunlukla bahane uyduruyomus,bu baskı değil bence sen hic kendi isteginle yemeğe falan davet etmiyormusun
Bize gelmiyor ki, senede 1-2 kere ancak çünkü yaşlı bir kayınvalidesi var onu bahane ediyor. Başka yerlere gidiyor ama bak,bizim eve uzak diyor. Herkes ona gitsin,evde curcuna olsun ondan iyisi yok
Ne güzel torununa bakan valideler var bende oda yok doğmadan önce çocuklarımı ben büyütemedim ama torunumu ben büyütücem diodu daha şimdi bezini bile değiştirmiyor eşim değiştiriyor yanında. Dün akşam uyumuşum orda oğlum uyandı eşim aldı götürdü yanımdan içerde oynamaya bende uyumaya devam ettim çünkü artık bayılacaktım uykusuzluktan yorgunluktan, nese 2 buçuk saat sonra uyandım saat olmuş gece 11 eşime geç oldu hadi kalkalım dedim torunu kucağında bezi şişmiş çok çiş yapmış elime ıslaklık gelio sızmış galiba dedi bnde evde değiştirirm dedim iyi tmm çabuk değiştir altı öle kalmasın dio. Hey allam onca saat o çocuk öle sidikli sidikli kalmışta altıba bakan olmamış ben ölürsem yandı oğlum.
Yalan konuşmayacağım; muhabbetlerini,tavırlarını sevmiyorum. Son olaylar da iyice tuz biber oldu. Şuan sadece saygım var. Bazen üzülüyorum da niye böyle uzaklaştım,niye azıcık anlayışlı olamıyor diye ama yok, normal bir ana-kız gibi olamam. Eski konularıma bak istersen, ben buradaki kadınlardan yardım almak için konu açmıştım. Eşinizin ailesini nasıl kendi aileniz gibi görüp seviyorsunuz diye ama yine de beceremedim.Hak etmiyor...Aslında daha iyi bak benimki gezmeyi sever o yüzden ben yemeğe de çağırırım sen gider yemeği de orda yer gelirsin, ben becerikli bi kadın da değilim ama napıyım haftasonu kaynamasın diye haftaiçi yemeğe falan alırım diyorum
Lütfen yanlış anlama ama ben şu elektriği aldım, sevmiyorsun ve görüşmek istemiyorsun
Kendi hayatları saygıda kusur olmasın yeterki hayatlarına engel olmayacak rahatsızlık duymacakları sıklıkta gelsinler gitsinleer davet etsinler başkada ne isterim. Anasını unutmasın yeter ki oğlum , sonuçta ben onu gelinime emanet ettim birbirlerine emanetler ben olmadığımda karısı ona bebek gibi bakıcak oğlumun cefasınıda çeker sefasınıda sürer aralarına girmemMunna AdAm_OLaCaK_KIZ Sizin oğullarınız büyüyünce eminim bu kadar baskıcı olmazsınız.Çünkü empati özelliğiniz olur diye düşünüyorum. Ben de ilk zamanlar böyle değildim,bir şeyler diretilince mecbur bırakılınca fobim oluştu. Eşimle aynı memleketliyiz,ikimiz de doğuluyuz ama çok farklıyız. Onun ailesi hala geleneklerini yaşatıyorlar,çok içli dışlılar
Yalan konuşmayacağım; muhabbetlerini,tavırlarını sevmiyorum. Son olaylar da iyice tuz biber oldu. Şuan sadece saygım var. Bazen üzülüyorum da niye böyle uzaklaştım,niye azıcık anlayışlı olamıyor diye ama yok, normal bir ana-kız gibi olamam. Eski konularıma bak istersen, ben buradaki kadınlardan yardım almak için konu açmıştım. Eşinizin ailesini nasıl kendi aileniz gibi görüp seviyorsunuz diye ama yine de beceremedim.Hak etmiyor...
Anlatması komikte yaşaması trajikomik :))
ne komik anlatmışsınız
Kayıvalidem bir kaç kez beni aramıştı ama bir kaç sene oldu, ben de işim olduğunu gelemeyeceğimi söylemiştim. Artık senelerdir sürekli eşimi arıyor benim reddeceğimi bildiği için eşime baskı yapıyor. Eşim annesinden abisinden,ablalarından çok çekinir. Bişey de diyemiyor,bazen bahane uyduruyor bazen tamam diyip beni zorluyor; böyle de saçma bir adam işte.Boşanma gibi asla Allah korusun fakat eşin bu sorunu bu raddeye getirmemeli.ailesine durumu açıklar, senle de ipleri vermemeli.İletişimini kuvvetli ise güzel güzel konuşup bir kadının iş kadınının yoğunluğunu anlat.Surekli orda olmanın anlamsız olduğunu anlat.
slm canım
valla ben şuan eşime boşanmak istediğimi söyledim ebep annesi
şöyle anlatayım
6 yıllık evliyiz, bir kızım var 3 yaşında
3 yıl ankarada yaşadık sonra eşimin emrivakisi üzerine izmire kv nin yakınına taşındık
kv hep benim annemi aşağı gördü, beni aşağıladı, her şeye karıştı, bana görgüsüzsün dedi ama hiçbir zaman ne eşime söyledim ne ses ettim
hep büyüğümdür , aman idare edeyim yaşlı kadın dedim
eşimle tartışırdı bana koşardı ben barıştırırdım
kendime ne aldıysam ona da aldım, her ay dışarı çıkardım bişeyler yiyip içmeye, elinin harçlığı, mutfak masrafı ve hac parası dahil her şeyi verdik
en son eşim annesine benim altınlarım ve kredi çekerek yazlık aldı ve ben ona bile eyvallah dedim
ha bu arada ben ağır depresyondayım ve günde 3 tane ilaç içiyorum
ilk kv ile tartışmamız mayıs ayında oldu.sebep kızıma küfür öğretmesi
son büyük tartışmamız da dün oldu sebep: haftada 1 tek pazar olsun eşim ve kızımla başbaşa vakit geçirmek istemem
eşim müfettiş ve sürekli şehir dışında. birbirimizi ayda bir görüyoruz.cuma akşamı eşim geldi o gün zaten görüştüler.cumartesi günü kvyi pazara götürdük.oradan işimiz vardı çarşıya gittik.sonra kv aradı balık pişiriyorum ne zaman gelirsiniz diye. ona da eyvallah dedim.gittik yatacağımız vakit geldik.ve kv kendince eşimle plan yapmış pazar savbah da oraya gidecekmişiz.bana da tam biz kv den çıkarken söylediler
ben de kızdım.bi pazar bari başbaşa geçirelim diye.ve dün kv ile tartıştık.
kadının derdi başkaymış.oğlunun benden ayrılmasını istiyormuş.
bu arada eşim üzerime yürüdü anneme cevap verme diye e tabi biraz da hırpaladı
ben de bugün eşime resti çektim. yeter artık ben boşanmak istiyorum diye
şimdi de köpek gibi yalvarıyor ayrılmayalım diye
ama ben biliyorum ki eşim annesinin sözünden çıkmayacak ve biz hiç mutlu olamayacağız
Okurken ben gerildim, sen nasıl katlandın yaslm canım
valla ben şuan eşime boşanmak istediğimi söyledim ebep annesi
şöyle anlatayım
6 yıllık evliyiz, bir kızım var 3 yaşında
3 yıl ankarada yaşadık sonra eşimin emrivakisi üzerine izmire kv nin yakınına taşındık
kv hep benim annemi aşağı gördü, beni aşağıladı, her şeye karıştı, bana görgüsüzsün dedi ama hiçbir zaman ne eşime söyledim ne ses ettim
hep büyüğümdür , aman idare edeyim yaşlı kadın dedim
eşimle tartışırdı bana koşardı ben barıştırırdım
kendime ne aldıysam ona da aldım, her ay dışarı çıkardım bişeyler yiyip içmeye, elinin harçlığı, mutfak masrafı ve hac parası dahil her şeyi verdik
en son eşim annesine benim altınlarım ve kredi çekerek yazlık aldı ve ben ona bile eyvallah dedim
ha bu arada ben ağır depresyondayım ve günde 3 tane ilaç içiyorum
ilk kv ile tartışmamız mayıs ayında oldu.sebep kızıma küfür öğretmesi
son büyük tartışmamız da dün oldu sebep: haftada 1 tek pazar olsun eşim ve kızımla başbaşa vakit geçirmek istemem
eşim müfettiş ve sürekli şehir dışında. birbirimizi ayda bir görüyoruz.cuma akşamı eşim geldi o gün zaten görüştüler.cumartesi günü kvyi pazara götürdük.oradan işimiz vardı çarşıya gittik.sonra kv aradı balık pişiriyorum ne zaman gelirsiniz diye. ona da eyvallah dedim.gittik yatacağımız vakit geldik.ve kv kendince eşimle plan yapmış pazar savbah da oraya gidecekmişiz.bana da tam biz kv den çıkarken söylediler
ben de kızdım.bi pazar bari başbaşa geçirelim diye.ve dün kv ile tartıştık.
kadının derdi başkaymış.oğlunun benden ayrılmasını istiyormuş.
bu arada eşim üzerime yürüdü anneme cevap verme diye e tabi biraz da hırpaladı
ben de bugün eşime resti çektim. yeter artık ben boşanmak istiyorum diye
şimdi de köpek gibi yalvarıyor ayrılmayalım diye
ama ben biliyorum ki eşim annesinin sözünden çıkmayacak ve biz hiç mutlu olamayacağız
valla bende günde 3 tane antidepresanla tahammül ediyorumOkurken ben gerildim, sen nasıl katlandın yaAllah yardımcın olsun,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama şu anlattıklarına ben tahammül edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?