Eşin ailesine gitmek istememe

Siz ne yapsaniz yaranamamissiniz..esiniz sizi birakip daha iyisini bulamayacagini biliyor sanirim
bilmiyorum ama beni çok üzdüler
kv bana demediğini bırakmadı
bana orospu karılar gibi giyiniyorsun dedi ses etmedim, evime işyerinden erkek arkadaşım sevgilisiyle geldi diye namusuma kadar laf etti bişey demedim ama artık allaha havale ettim
bi oğlu daha var bekar
şimdi ona kız arıyor
allah onu gönlüne göre versin

evliliğimin cicim aylarının içine ettikleri için ( hiç rahat vermediler gece gündüz hergün birlikteydik ) ben de şimdi gitmiyorum ayda 1 kere gidiyoruz entemizi

evliliğimin cicim aylarının içine ettikleri için ( hiç rahat vermediler gece gündüz hergün birlikteydik ) ben de şimdi gitmiyorum ayda 1 kere gidiyoruz entemizi
Valla ben en son bayramda gittim.. taaaa ramazan bayramına kadar da gitmem. insan olsunlar önce hep saygı bekliyorlar da onlar tık yok

Valla ne diyim ben pek kv ve kp in ogullarina yansittiklari gibi gercekten icten gelerek gelinlerini gormek istedikleri yada deliler gibi ozlediklerini falan dusunmuyorum. Bana tamamen gostermelik sahte bir maske gibi geliyor, bende her defasinda esim istedigi icin gidiyorum (simdilik 3-5 ayda bir oluyor) ama onun disinda aramam etmem. Esimde seni soruyorlar seni ozluyorlar falan diyo. Ne alaka yani ogullari ile evlendim diye ne onlari sevmek nede aramak muhabbet etmek hayatimi anlatmak zorundayim hele hele ozlemek hic zorunda degilim, birbirimize karsi saygili olalim herkes haddini siniri bilsin yeter. Bana bu kv kp ni seven gelinler/damatlar yada gelinini damadini cok cok sevdigini ozledigini idda eden kv ve kp ler cok inandirici gelmiyor acikcasi. Bu baglarin hepsi siz biri ile evlendigini icin zoraki olustu ve cogunda da ne biz kv kp i secerek evleniyoruz nede kv kp damadi gelini kendileri seciyorlar (genel anlamda konusuyorum). Dolayisiyla kimse kimseye rol yapmasin.
Kendi annemden biliyorum hem gelinini elestirir kusur bulur her gordugunde elstirecek bir noktasini bulur ama yinede bizi aramiyor adam yerine koymuyor bize gelince uzun kalmiyor diye dert yanar bana, yani bu neyin kafasi anlamiyorum ???

Demem o ki caninizin istedigi gibi davranin esinizin istedigi sekilde degil kendi istediginiz sekilde yasayin.

Valla ben en son bayramda gittim.. taaaa ramazan bayramına kadar da gitmem. insan olsunlar önce hep saygı bekliyorlar da onlar tık yok

bayramlarınıda onlarla geçirdiğim için nefret ettim . son 2 bayramdır gidip 5 dakika durup başka şehire ananeme gidiyorum. mutlulujtan pembe görüyorum heryeri

Ama kayınvalidem kendi diyor, bazen de bana getirin annen yorulur diye. Bu açıdan bakmamıştım
Anladigim kadari ile haftada 1 gün çocuğa bakıyor is cikisi alıp eve gidiyorsunuz yemeğe falan kalma yok.Haftada bir gün de olsa ailece gidin derim yemeğe esin bunu bekliyor bence hergün gidelim demiyor. Esin senin Ailene gidiyor mu peki.

Ne güzel dedin ya,her kelimesi doğru

O kısmı eksik yazmışım ya, bir kaç kişi daha sordu;düzenliyorum şimdi. Gittiğimizde yemek yiyoruz çay içip sohbet ediyoruz.Yatacağımız zaman eve gidiyoruz.

O kısmı eksik yazmışım ya, bir kaç kişi daha sordu;düzenliyorum şimdi. Gittiğimizde yemek yiyoruz çay içip sohbet ediyoruz.Yatacağımız zaman eve gidiyoruz.
Evet sonradan gördüm ben de canım. Acaba esin söyle düşünüyor olabilir mi biz senin ailenle aynı binadayiz hergün görüyoruz hafta sonu benim ailemin yanına gidelim diye mi düşündü.Haftada 1 gün annesi için az mı olur diye düşünüyor acaba kızınız için. Hafta sonu kizinizida alıp arada gitse daha iyi olur.

Burda asil is esinize düsüyor,bu sorunu o cözmeli...kaynanazi ancak o durdurabilir
bunu kendisine söylefim zaten
sen annene dur diyemediğin için o da kendinde benim evliliğime karışma hakkı görüyor
sen azıcık adam olup annene dur desen zaten sorun olmayacak diye ama anlayan kim
sabah annesine telefonda ben boşanmak istemiyorum demiş
annesi de sen bilirsin kendini de beni de yaktın demiş
var mı böyle bişey ya
kadın onun yanında diyor boşanın benim oğlum elini sallasa ellisi diye ama benim hödük kocam dönüpte anne ne oluyor , ne boşanması, sen benim evliliğime karar veremezsin demiyor

Yalnız değilmişim
Bazı satırları ben yazmışım gibi
Bana da samimi gelmiyor 'çok özledim' ler.
Ben hiç seni çok özledim demem kolay kolay birine, öz anneme bile. Gider oturur muhabbet eder dönerim, samimiyet budur.
Ayyy nerde kaldınız özledim, işin biraz tiyatrosu gibi. Hani ben gelini seviyorum da o beni ziyarete geç geliyo gibi

Annecim cim cim diyen bi çok gelin de vardır kayınvalidesine ama arkasından da dedikodusunu eden
Ben siz derim, ziyaret ederim evimde ağırlarım ama bu kadar yani. Aşkından ölmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…