tşkler arkadaşlar moral veriyorsunuz başlarda kendi de diyordu asla bir kadına el kaldırmam diye bunun gibi şeyler işte bende o zamanlar demiştim tokat atsan bu ilişki biter asla taviz vermem kabul etmem böyle birşeyi ama neye asla kabul etmem biter dediysem hepsi başıma geldi dedim ya zaten yaşayan bir ölüyüm.....
ilk aile tanışmasında annesi ailesi falan demişti ki oğlum çok sinirlidir ama asla el kaldırmaz ailesinin yanında bile dövüyor evet çok çaresizim napcam netcem bilmiyorum katlanıyorum çok şükür geri gitsem ailem asla karışmaz ömrümün sonuna kadar da bakarlar bana kaldı ki kendime ait evim var zaten başımın çaresine de bakarım çok şükür ama niye neden katlandığımı bende bilmiyorum inanın.
beni seviyor diye kandırmıyorum kendimi öyle biliyorum çünkü....
ama tabii seven insan kıyamaz bunu ona da defalarca söylüyorum ama nafile.....
tşkler arkadaşlar moral veriyorsunuz başlarda kendi de diyordu asla bir kadına el kaldırmam diye bunun gibi şeyler işte bende o zamanlar demiştim tokat atsan bu ilişki biter asla taviz vermem kabul etmem böyle birşeyi ama neye asla kabul etmem biter dediysem hepsi başıma geldi dedim ya zaten yaşayan bir ölüyüm.....
ilk aile tanışmasında annesi ailesi falan demişti ki oğlum çok sinirlidir ama asla el kaldırmaz ailesinin yanında bile dövüyor evet çok çaresizim napcam netcem bilmiyorum katlanıyorum çok şükür geri gitsem ailem asla karışmaz ömrümün sonuna kadar da bakarlar bana kaldı ki kendime ait evim var zaten başımın çaresine de bakarım çok şükür ama niye neden katlandığımı bende bilmiyorum inanın.
adam resmen sizin kişiliğinizi yok etmiş!!!!
Arkanızda aileniz,eviniz,malınız,mülkünüz var ama sizin elleriniz kollarınız bağlanmış!!!
Yapmayın gözünüzü seveyim..
Allahım korusun adam sizi sakat bıraksa ya da daha kötüsünü söylemiyim siz anlayın o zaman ne olacak?
Bu kadar geç yaşta adam resmen ayakları ile çiğnemiş sizin hayatınızı! Daha fazla müsade etmeyin buna... Yıllar sonra alışkanlık ne yapayım diye çekileceksiniz kenara.. Yazık değil mi size? ömrünüzün geri kalanının her günü dayak mı yemek istiyorsunuz?
Ailesinden hayır beklemeyin..onlar böyle yetiştirmiş onu,arkanızdan dedikodunuzu yapıp gülüyorlardır, "bizim oğlanı iyi çekiyor ohhhh" diye..
Kendi ananızı babanızı düşünün,bilseler ne kadar çok üzülürlerdi..
son yazdıklarınızı okuyunca içim acımıştı gerçekten, ama sonra yukarı çıkıp bunu okuyunca kalakaldım..
öyle kadınlar var ki paraları, meslekleri, vasıfları, kendilerine kol kanat gerecek aileleri olmasa bile eşleri çizgiyi aştığında "yeter be!" deyip gidebiliyorlar, kendilerine sıfırdan bir hayat kurabiliyorlar. çok okudum böyle bu sitede, helal olsun dedim.
Sizin aileniz arkanızda, işiniz ve hattâ eviniz var, üstüne bonus olarak çocuğunuz yok ve hâlâ oradasınız, oradan oraya fırlatılıyor ve ağlıyorsunuz, izinsiz ailenizi göremiyorsunuz... Kendinize bir gıdım olsun saygınız yok mu? Onu bu kadar vazgeçilmez yapan ne?
şu anlattıklarınızın çeyreği kadarına bile tahammül edemeyen, boşanıp çatır çatır tazminatını alan, bir şirkette aşçılığa başlayan ve artık çocuklarıyla çok mutlu olan ilkokul mezunu kadın tanıyorum. Onun cesareti vardı, şimdi hak ettiği gibi yaşıyor. Kusura bakmayın ama siz de hak ettiğinizi yaşıyorsunuz.
kendi anasına bile el kaldıran adamdan ne beklenir ki bilseydim bu kadar çığrından çıkacağını asla evlenmezdim...
çok pişmanım ama boşanmaya da cesaretim yok
bir kere buldum o cesareti kendimde ama naptı etti yine döndürdü beni
her kavgamızda beni babamın evine yolluyor ama bırakmıyor kaç kere evden çıkıp gittim geceleri geldi peşimden bırakmadı yine
saçımdan sürükleye sürükleye kapıya atıyor ama bırakamıyor
bunları neden ve niçin yaşadığımı inanın bilmiyorum kendime de çok soruyorum bu soruyu ama cvbını veremiyorum...
Hayatım mahvoldu anlayacağınız ömrümü tüketti....
şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum işyerindeyim...
Sözde affediyorum ama içten affetmiyorum her aklıma geldiğinde çıldırıyorum neden bunları yaşıyorum diye
bana ettiği hakaretler işittiğim laflar da cabası..
çilem çok derdim çok...
çocukta yapmıyorum sırf bu yüzden bu evliliğe bu kocaya bu şiddete nasıl çocuk yaparım...
TŞk ederİm bende Çok dedİm yardım almak İstİyorum saĞlıklı dÜŞÜnemİyorum konuŞamıyoruz bİle hİÇbİr konuda tartıŞamıyoruz bİle
ama kabul etmİyor gÖndermİyor aslında İŞe gİdİyorum dİye bİrgÜn Çıkıcam evden daha da dÖnmİcem ama sonuÇta benİmde bİ aİlem var onları bırakamam
eŞİmde benİ bırakmaz zaten...
kendi anasına bile el kaldıran adamdan ne beklenir ki bilseydim bu kadar çığrından çıkacağını asla evlenmezdim...
çok pişmanım ama boşanmaya da cesaretim yok
bir kere buldum o cesareti kendimde ama naptı etti yine döndürdü beni
her kavgamızda beni babamın evine yolluyor ama bırakmıyor kaç kere evden çıkıp gittim geceleri geldi peşimden bırakmadı yine
saçımdan sürükleye sürükleye kapıya atıyor ama bırakamıyor
bunları neden ve niçin yaşadığımı inanın bilmiyorum kendime de çok soruyorum bu soruyu ama cvbını veremiyorum...
Hayatım mahvoldu anlayacağınız ömrümü tüketti....
şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum işyerindeyim...
Sözde affediyorum ama içten affetmiyorum her aklıma geldiğinde çıldırıyorum neden bunları yaşıyorum diye
bana ettiği hakaretler işittiğim laflar da cabası..
çilem çok derdim çok...
çocukta yapmıyorum sırf bu yüzden bu evliliğe bu kocaya bu şiddete nasıl çocuk yaparım...
haklısınız benim tek problemim cesaretimin olmaması...
çok seviyorum tabii yetmiyor belki ama napimm elimde değil bırakamıyorum...
Ama inan kendimde o cesareti bulamıyorum kaç kere denedim evden çıktım gittim ama olmadı en son yazdığımı okursan anlıcağını umuyorum...
TŞk ederİm bende Çok dedİm yardım almak İstİyorum saĞlıklı dÜŞÜnemİyorum konuŞamıyoruz bİle hİÇbİr konuda tartıŞamıyoruz bİle
ama kabul etmİyor gÖndermİyor aslında İŞe gİdİyorum dİye bİrgÜn Çıkıcam evden daha da dÖnmİcem ama sonuÇta benİmde bİ aİlem var onları bırakamam
eŞİmde benİ bırakmaz zaten...
niye, tapunuz onda mı?
Sizi nasıl sindirmişse, gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz, birey olduğunuzu, irade sahibi olduğunuzu unutmuş gibisiniz.
Altından kalkamayacak gibiyseniz annenize, yakın arkadaşınıza falan anlatın, onlar yol göstersin, ama gözünüzü seveyim bir şey yapın!
Evet kendİme olan gÜvenİmİ kaybettİm maalesef
kendİmle alakalı kararları bİle eŞİm verİyor bana bİreymİŞİm gİbİ davranmıyor
ne zaman napcam ne zaman nereye gİtcem herŞeyİme karıŞıyor dÜŞÜnÜn evİme temİzlİk malzemesİ olarak kosla alıyorum ona bİle gereksİz dİye karıŞıyor
aİlem bİlmİŞ olsa asla benİ o evde bırakmaz sonuÇ ne olursa olsun ama kendİm ÜzÜlÜyorum aİlemİ de Üzmek İstemİyorum...
Elbette arkadaŞlarımla paylaŞıyorum tabİİ bu kadar detaylı deĞİl ama bırakın bİŞey yapmayı akıl bİle vermİyorlar.
Zaten etrafımda Öyle Çok yakın arkadaŞım dostum dİyebİleceĞİm bİrİ yok eŞİm saĞolsun evlendİkten sonra hİÇbİr arkadaŞımla gÖrÜŞtÜrmÜyor sadece evlİ olan arkadaŞlarımla gÖrÜŞebİlİrmİŞİz o da beraber tek baŞıma bİle deĞİl...
20 senelİk arkadaŞlarım var dedİĞİm gİbİ gÖrÜŞemİyorum ayırca kendİn ettİn kendİn buldun demelerİnİ de İstemİyorum anlatsam bİle...
Bekarken Çok ÖzgÜr kızdım.kİmse benİm bu denlİ olabİleceĞİmİ tahmİn etmİyordu..
Bu kadar katlanabİleceĞİmİ tahmİn etmİyordu...
tabiiki tapum onda değil ama bırakmıyor
kaç kere yalvardım beni bırak ayrılalım diye ama asla diyor
ikimizde ölürüz ama asla ayrılmayız diyor...
tabiiki tapum onda değil ama bırakmıyor
kaç kere yalvardım beni bırak ayrılalım diye ama asla diyor
ikimizde ölürüz ama asla ayrılmayız diyor...
Ben ÖldÜrmesİnden korkmuyorum kİ...
İnŞallah cesaretİmİ toplar kendİme olan gÜvenİmİ kazır ona benİmde bİr İnsan olduĞumu bİrey olduĞumu hİssettİrİrİm de boŞanırım sadece cesaret....
Ben ÖldÜrmesİnden korkmuyorum kİ...
İnŞallah cesaretİmİ toplar kendİme olan gÜvenİmİ kazır ona benİmde bİr İnsan olduĞumu bİrey olduĞumu hİssettİrİrİm de boŞanırım sadece cesaret....
umarım sizin çok geç olmaz..
Daha ne yazıyım bilmiyorum..
Herşey sizin elinizde..
Kalkıp boşanma davanızı açamam..
O adamı da dövemem..
Ki o bana bir vursa herhalde ölürüm.. Canımın acısından değil korkumdan ölürüm sanırım..
Siz benden küçüksünüz yazık hem size hem yüreğinize..
çok üzdünüz beni çoooook..sadece dayak yemenize değil cesaretsizliğinize,korkaklığınıza üzüldüm..
Umarım bir an önce cesaretiniz gelir...
ona hissettirmenize gerek yok, siz hissedin yeter. Bir adım atın gerisi gelir. Boşanma kararı gelince de bi zahmet anlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?