Bırıde bana akıl versın ne olur! Ben esımden bır kac kez dayak yedım. Oyle bır yerımı morartmadı, kanamadı. Ama canım daha cok da kalbım acıdı. Daha bır aylık evlıyken basladı benı e vden kovmaya. Sonra pısman oluyor, ben kızdırıyormusum, ustune varıyormusum, ondan boyle yapıyormus. Bır gun cok fecı davrandı. Cıddı bır bıcımde kovdu evden. Gıtmedım tabıı. Yıne pısmanlık, yıne ozur ve benden gelen bır af!
Fakat dun basıt dıyebılecegım bır nedenden oturu ısten cıkmamı ısteyınce, karsı geldım. Kımseye bır yıldır anlatmadıgım olayları kısmen once gorumcelerıme sonra kayınvalıdeme anlattım. Dırekt mudahale ve ben bugun ısımdeyım. Ama esım benımle konusmuyor dunden berı. Aksam da bır aıle toplantısı olacak. Sanırım aılesıne bıldırdıgım ıcın bana cok daha ofkelenecek ve tabıı aılesının benım arkamda olması onu cıkma ıtecek.
Ne ıcın akıl ıstedıgımı de bılmıyorum aslında. Ama bır seyler dıyın bana. Ben ne yapayım? Esımden ayrılmak ıstemıyorum, cunku cok sevıyorum onu. Bana dargın olmasına dayanamıyorum!
Mutlu oldugumuz analrda ona kalsa, o benı daha cok sevıyor. Sabahtan berı dusunuyorum. Aksam ne olacak? Benımle konusmayacak mı? Buyukler ne dıyecek? Kayınpederım ve kayınvalıdem yazlıkta, bu mevzu nedenı ıle yarın donuyorlar. ıkısıde esımın benı uzmesıne asla musade etmezler. Kayınvalıdem dun 'neden en basta soylemedın' dıye kızdı bana. Yanı dusunun, haksız olsam aılesı benı savunur mu? Tamam, bılıyorum benım kadar olmasa da o da benı sevıyor. Ama keske sınırlerıne bıraz hakım olsa. Ben de sınırlendıgımde canını acıtacak sozler edıyorum. Ama prım verıyor bana. ılgılenmıyor, hıc bır ıstegıme kulak asmıyor, sonra cıleden cıkıyorum bende. Dovemeyecegıme gore, sozlerımle canını acıtıyorum. Sanırım oylee boyle derken yıprattık bırbırımızı.
Sımdı ne yapacagım? Benden sogur dıye cok korkuyorum. Ya bır daha yakınlasmazsa bana. Oysa yerımde baskası olsa, bu dusunduklerımı kendı yapar. Bazen dıyorum affetme bu kez. Uzak dur, yatakları ayırma ama sarılma bıle... vs.
Dedım ya kafam karısık...
Konu sahibi burda olsa nolur...
Bu konu altında ki dertleşme nasıl olcak,
-Benimki bugün belimde 2 sopa kırdı...
-Ay öyle mi benim adam da enseye tokat bilmem nereme şaplak attı... benneyaptımki
Pes valla!
Kardeşim,oturup dert yancağına çözüm yolu ara...Erkek hayvan bile dişisine dalaşmıyor.
Evliliğinizi bozmak istemiyorsanız gidersiniz bir aile terapistine....Bu kadar mı zor?
Hangi ülkede,hangi devirde yaşıyoruz yarabbim![/QUO:roflol:
merhaba hanımlar aklım cok karısık lütfen cevap bekliyorum
gecen sene hamileyken eşim bana vurmustu belime karnıma tekme atmıstı, neyse bebeğim karnımda ölmüş zaten, ikinci hamileliğimde cok istememe rağmen eşim benden olduğu ne malum ben istemiyorum sen neden bu kadar cok istiyorsun falan dedi, ikinci hamileliğimde cook sinirliydim, bir gün eşimin ayaklarının altında kafamı buldum, karnımı tutuyordum, kendi kendime yemin ettim bi daha bu hale gelmeyeceğim die, neyse malesef 2. bebeğimde karnımda öldü,
şimdi eşim askerde, benden cok uzakta ama dayak olayı nedeni ile ben bosanıcam die tüm aileyi topladım eşimin ailesi illa barıs falan dedi affetiim bi sans verdim,
ama suan eşim askerde ve askerdeyken kızlarla sanaldan konuso bunu anladım. bende bi msn adresi aldım bende konusuyorum onla, evli değilim falan die konusuo
ben arıorum bana nasılsın cnm ben seni ararım die hemen teli kapatıo ama aslında o sırada nette konusuo, bu arada facebookda ben onu 2 defa evli die işaretledim o da iki sefer de evli yazısını kaldırmış
bana da kızdı kızlık soyadını facede kullanma sadece benim soyadımı yaz dedi.
ne yapayım sizce ne olur yardım edin fikir veriin ekonomik gücüm var ailem yanımda, bana bir fikir verin bunlar kolay anlatılacak derler değil Allah için yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?