Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

Diğer mesajlarınızda düşük yaptığınızı söylemişsiniz.. doktora gittiğinizde tahlil yaptıklarında hangi problemde ötürü bebeklerini kaybettiğinizi söylemediler mi size?
Aldığınız darbelerden dolayı mı yoksa düşük mü yaptınız? ıkisi farklı şeyler sanıyorum ki..
Tabii ki bu eziyet affedilir gibi değil ama ben bunu merak ettim

Canım anlattığın kadarıyla eşin sana iyi bir eş olamamış..
Anne olmak isteğin gerçekten çok güzel ve her bayanın isteyebileceği bi şey
Ama lütfen iyi düşün inşallah bir gun bebeğin olur annelik duygusunu tadarsın ama babası şu an eşin olan adam olsun istiyor musun gerçekten?
Daha karnındaki bebeğe saygı göstermeyen insan doğunca o çocuğa nasıl babalık yapacak benim mantığım almıyor.
Lütfen iyi düşün canım önce eşinle arandaki olanları bir gözden geçir ve bebek sahibi olmayı ertele bence

canım neden korkuyorsun çekiniyorsun dağ başı mı burası kimse kimseye birşey yapamazaklinialirimsmile
hiç korkma çekinme ve bu adamın yanında 1 sn bile durma.
şiddet var hatta hamileyken yapmış üstüne senide aldatıyo akannehirdurumum var ailem arkanda demişsin hiç durma arkana bakmadan kaç
sen daha bebek istiyorum diyorsun:1shok:mantıklı düşün canım yazık etme kendine:1no2:

Çocuk yokken böyle kararlar daha kolay alınıyor canım benim.
Rabbim'in bildiği varmış da vermemiş size bebek.
İnşallah değer gördüğün,değer verdiğin birinden bebek sahibi olursun.opuyorumnanaktan

en iyisini yaparsın canım
yaşın genç daha inşallah ilerde bebek sahibide olursun

canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende şiddete maruz kalmış bir eş olarak seni ii anlıyorum ailen arkanda destekse madem çocuğunda yok hemen kurtul derim keşke senin kadar şanslı olabilseydim bir sn bile düşünmezdim ayrılmak için ama benim bir bebeğim var ve onun için her defasında bir şans daha veriyorum bakalım nereye kadar devam edecek hakkımızda hayırlısı...

Acikcasi size cok sasirdim.Basinizdan inanilmasi cok guc ve de insanlik disi iki olay gecmis,ustune ustluk bir de esiniz affedilmesi imkansiz bu hatalardan sonra size daha cok ozen gosterecegine baska insanlarla iletisim kuruyor..Kusura bakmayin ama sizin bir an once insan oldugunuzu farketmeniz ve de kendinize olan sayginizi geri kazanmaniz gerekiyor..Bu seviyesizlikleri yapan bir kisi hicbir zaman duzelmez,degismez,hatta zaman gectikce daha da kotu olur..Umarim herseyi yoluna koyabilirsiniz..

2 yıllık evli bir bayanım tanışmamızla birlikte 2.5 yıl sözlendiğimizden beri şiddet görüyorum hemde ne şiddet öyle bir tokat değil karşısında erkek varmış gibi dövüyor yerlere fırlatıyor gerisini tahmin edersiniz artık.
o zamanlarda pekala ayrılabilirdim ailem de istiyordu zaten biliyorlardı tabii dayak falan olayını bilmiyolardı ama psikolojim çok bozuktu herkes anlıyordu neyin ne olduğunu ama ayrılamadım bırakamadım ölümle tehdit etti hep kendimi de seni de vururum diye...
korkmadım aslında ama ayrılmamamın tek sebebi evlenmeden önce birliktelik yaşadık bunu nasıl yaptım ben hala anlamış değilim.açıklamada yapamıcam kusra bakmayın...
bu yüzden ayrılamadım.evlendikten sonra değişir umuduyla evlendim ama olmadı maaleef hala hemen hemen her gün şiddet görüyorum.psikolojim hala bozuk.yaşayan bir ölüden farkım yok.derdimi anlatamıyorum da kimseye hergünüm ağlamakla ızdırapla geçiyor...
sevgisinden aşkından şüphem yok ama asabi işte bi anlık sinirle herşey oluyor sonra yalvarıyor yakarıyor
affediyorum ama gönlüm affetmiyor affedemiyor...
ailemden bir fiske bile yememişken el bebek gülbebek yetişmişken ailemin tek kızıyken ailem üstüme titrerkek eşimden maalesef bunları görüyorum sosyal özgürlüğüm yok çalışıyorum ama evden işe işten eve aileme gidemiyorum yasak sadece o götürürse..

offff kızlar offf daha o kadar çok varki anlatacağım ama buraya sığmaz içimdekilerin çok küçük bir kısmını dökmek istedim sadece....

sevgisinden aşkından şüphem yok demişşiniz..Allah aşkına bir insan sevdiğine nasıl kıyabilir nasıl acımasızca vurabilir anlamıyorum....çektiğinizi anlıyorum belkide çaresizsiniz bu duruma katlanıyorsunuz bilemiyorum ama lütfen kendinizi kandırmayın bu adam beni seviyor diye..

sevn bır ınsan bunu yapmaz daha dogrusu yapamaz
ben sevdıgıne ınanmıorum kusura bakma
ben ılk gunden söledım bana atacagın bır tokat evlılıgımızın sonu olur dedım
cokta kotu yemın ıctm
gıder tuvalet temızlerım kendıme bakarım genede onunlan olmam
allh hıdayet versın ne dıım

a.sahin tamam o zamanlar ayrilamamissin ayni evde yasamanizdan dolayi diyelim peki evlendikten sonra neden ayrilmadin?siddeti bastan kabul etmissin.
esini sikayet et..olumle tehdit ettigini soyle..boyle de hergun olmuyor musun??

tşkler arkadaşlar moral veriyorsunuz başlarda kendi de diyordu asla bir kadına el kaldırmam diye bunun gibi şeyler işte bende o zamanlar demiştim tokat atsan bu ilişki biter asla taviz vermem kabul etmem böyle birşeyi ama neye asla kabul etmem biter dediysem hepsi başıma geldi dedim ya zaten yaşayan bir ölüyüm.....
ilk aile tanışmasında annesi ailesi falan demişti ki oğlum çok sinirlidir ama asla el kaldırmaz ailesinin yanında bile dövüyor evet çok çaresizim napcam netcem bilmiyorum katlanıyorum çok şükür geri gitsem ailem asla karışmaz ömrümün sonuna kadar da bakarlar bana kaldı ki kendime ait evim var zaten başımın çaresine de bakarım çok şükür ama niye neden katlandığımı bende bilmiyorum inanın.
beni seviyor diye kandırmıyorum kendimi öyle biliyorum çünkü....
ama tabii seven insan kıyamaz bunu ona da defalarca söylüyorum ama nafile.....

İçim yandı...
Gerçekten dokunursanız ağlayacam,çıkıp hava almam,sigara içmem gerek sadece..
Diyecek pek sözüm yok..
Umarım çocuğunuz yoktur ve bir an önce bu adam(!)dan kurtulursunuz..

İçim yandı...
Gerçekten dokunursanız ağlayacam,çıkıp hava almam,sigara içmem gerek sadece..
Diyecek pek sözüm yok..
Umarım çocuğunuz yoktur ve bir an önce bu adam(!)dan kurtulursunuz..

ben hergün ağlıyorum diyorum ya anlatsam roman olcak hikayem var....
çocuk yapmadım bu adama nasıl çocuk vereyim hamileyken de yaparsa aynılarını diye çok korkuyorum...ama bu korkumu dile getirdim defalarca her seferinde cvbı şu oldu sen hamile kal o zaman görürsün nasıl davrandığımı...
ama inanamıyorum ki neler için söz verdi hangi birini tuttu ki bunu da yapsın...

Darp raporu alıp hukuki mücadeleye 1-0 önde başlamaz mısınız? Yazık size, bunu kendinize yapmayın :sinifsinif:

Eşinize inanmadığınıza çok sevindim..
Çocuk olunca ne değişecek ki?
Sizi haketmeyen adamı bir de baba mı yapacakmışsınız?
Diğer kadınlar gibi oldu ne yapalım,cahillik diyerek de çocuk yapmamanız çok yerinde bir hareket. Bu kadar akıllı bir kadının bu halde olması çok acı çok..

cesaretim olsa neler yapmam........

Cesaretinizi kıran nedir,bence oradan başlayın konuya...
Neden cesaret edemiyorsanız,nelerden korkuyorsanız önce onları yok edelim..
Boşanmak çok zor,bunu anlıyorum ama size kıyamadım,kıyamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…