kim istediği hayatı yaşaya biliyorki ?
keşke yaşayabilsek hayallerimiz umutlarımız var fakat bunlar sadece var orda bi köşede duruyor ama gerçek hayat çok daha farklı, bence seninki bir birikim gibi geldi bana ama gerçekten eşinden nefret ettiğin için değil sanki sadece senin istediği gibi olmadığı için eşinden soğuduğunu düşünüyorsun biraz zaman ver kendine biraz ayrı kal olmassa
tabikide kavga sebepleride 2 taraflı,
ama ben evlenmeden öncede herşeyden hoşnut olmayan biriydim, bana katlanıyordu,
madem katlanamayacktın evlenmeseydik diyorum, hiç oralı değil,
yazdım ya konuda hiç bişeyin eskisi gibi olacağına inanmıyorum,
Belki sorun sizdedir, yani herşeye evet diyor diye fazlaca sorun çıkaran biri olmuşsunuzdur.
Yani bu kadınların çoğunda vardır, bir süre sonra sürekli söylenen kişiler kadınlar oluyor, o sebepten söylüyorum..
Yada artık siz herşeye evet demeye başladınız ve önemsemiyor sizi.
Mutlaka iki taraflıdır diye düşünüyorum.
söylüyorum ona, bende sevmediğin şeyleri söyle düzelteyim diyorum,
ama kendisine sıra geldiğinde bi düzelme söz konusu değil,
eşinize karşı sevginiz ve isteğiniz tamamen bittimi buna eminmisiniz yoksa yaşadığınız sorunlara bir çözüm bulsanız düzelebilirmi hisleriniz.eğer düzelmez boyutta soğuduysanız onunla nasıl birlikte olacaksınız.insan kendini tecavüze uğruyormuş gibi hisseder.neden boşanamıyorsunuz peki.
evlilik karşılıklı fedakarlıktır klasik bir cümle belki ama bu böyle,
bende evliyim bir çok kişide benim gibi düşünüyor eminim neler yaşamadıkki nasıl değişmedikki eşimiz evimiz mutluluğumuz için
evlenmeden önceki benle evlendikten sonraki ben arasında dağlar düşünce açısından fakat bu değişimi yaşarken bilinçli olarak yaşadım bu artık böyle olmalı diyerek ve bu değişimden mutlu olarak kimsenin zorlamasıyla falan değil
eşim haftada 4-5 akşamı babasının evinde geçirmek istiyor,
bizi önemse , biz yalnız kalalım, ailenle bu kadar zaman geçirme heveslisiydin niye evlendik diyorum,
dediniz ya bişey düzelse, sadece bu geliyor aklıma belki ailesinden uzak olursak biz bize kalırsak belki diyorum,
anneme söyledim ayrılmak istediğimi, oda kabul etmiyor,
ayrı bi eve çıkacak maddi durumum yok,
nasıl boşanabilirim başka?
bu mantık çok yanlış.size katlanan birini mi arıyorsunuz? onun yerine onun için değişmeyi deneseniz? evlilikte orta yol çok önemlidir.ayrıca bu devirde kim kime katlanıyor Allah aşkına.
Boşver eşinin söylemesini, az çok bilirsin kendini, nerede hata yaptığını, ben çoğu zaman düşünürüm bugün eşimi veya çevremdekileri kırdım mı falan..
Sizde adım beklemeden adım atın bi bakalım öyle deneyin..
Yaş kaç ne kadar süredir evlisiniz..
ALLAH'ım öyle günleri asla ama asla göstermesn eşimle bna ben eşime deli gbi aşığm oda beni çok seviyr bu hep böyle gider inşallah.
ben eşime eşmde bna çok sayglı sempatk bir çiftz 3 yıldır beraberz 1,5 yıldır evliyz çok mutluym sizde mutlu olursunz inşallah Allah herşeyi gönlnze göre versin hanımlar
beni ailem sert ve dediğim dedik bilir.onlar için öyle olmalıydım adım deliye çıkmıştı.eşim de hakeza öyle.annem şu an benim eşime karşı tutumuma bakıp durumu şöyle özetliyor: "deli deliyi görünce çomağını bırakıp kaçarmış"
hiç kimse flört zamanındaki birlikteliği evliyken yaşamıyor emin ol.iki tarafta birbirini idare etmeli , birde erkekler klübü olsa birde onların dertlerini dinlesek emin ol bizde şurda hatalıymışız diyeceğimiz çok konular olur.boşanmak ta çözüm olmuyor bi yere kadar gelen farklı olmayacakki ondada illaki farklı bir huy olacak.benim evli 5 arkadaşım var hepsini kocası benimki dahil farklı karakter de 1 tanesi içki içer gelir karsını döver,1 tanesi sorumsuzun teki ne evine ne çocuklarına hiç ilgisi yok sanırsınız bekar,bir tanesi akşama kadar kahve köşelerinde gezer çalışmaz,1 tanesi aldatır karısıda biliyor ama kaçarak evlendiği için gidemiyor boşanamıyor,1 tanesi bu benimki oluyor :)) ne içkisi var ne sigarası evine çok bağlı ama herşeye karışır ve çok konuşur vıdıd vıdıd vıdıd :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?