eşinden soğuyanlar nasıl davranıyorsunuz?

eşinize karşı sevginiz ve isteğiniz tamamen bittimi buna eminmisiniz yoksa yaşadığınız sorunlara bir çözüm bulsanız düzelebilirmi hisleriniz.eğer düzelmez boyutta soğuduysanız onunla nasıl birlikte olacaksınız.insan kendini tecavüze uğruyormuş gibi hisseder.neden boşanamıyorsunuz peki.

evlilikten önemli karar yokmuş bunu anladım,
hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim,

yanlış anlamayın fakat birazda siz değişmeyi deneseniz

hoşnut olmayan biriydim katlanıyrdu demıssınız ama nereye kadar katlanabılır ki?sorun sizmisiniz eşiniz mi?orasını anlayamadım?

eşinizle oturup konuşmalısınız bence hayat ömürboyu böyle geçmez.. ilişkinizi renklendirmek, eskisi gibi olmasını sağlamak için biraz beraber vakit geçirip kafa dağıtacak şeyler yapıp ya da eski güzel günler hakkında anılarınız hakkında konuşup bir şeyler çözebilirsiniz belki..

söylüyorum ona, bende sevmediğin şeyleri söyle düzelteyim diyorum,
ama kendisine sıra geldiğinde bi düzelme söz konusu değil,

Mesela nelerden hoşnut değildiniz,evlenincede bu devam ettimi böyle ..

Birazda siz çaba gösterseniz,yani bir değişim içine girin mesela..

bu mantık çok yanlış.size katlanan birini mi arıyorsunuz? onun yerine onun için değişmeyi deneseniz? evlilikte orta yol çok önemlidir.ayrıca bu devirde kim kime katlanıyor Allah aşkına.

söylüyorum ona, bende sevmediğin şeyleri söyle düzelteyim diyorum,
ama kendisine sıra geldiğinde bi düzelme söz konusu değil,

Boşver eşinin söylemesini, az çok bilirsin kendini, nerede hata yaptığını, ben çoğu zaman düşünürüm bugün eşimi veya çevremdekileri kırdım mı falan..
Sizde adım beklemeden adım atın bi bakalım öyle deneyin..
Yaş kaç ne kadar süredir evlisiniz
..

evlilik karşılıklı fedakarlıktır klasik bir cümle belki ama bu böyle,
bende evliyim bir çok kişide benim gibi düşünüyor eminim neler yaşamadıkki nasıl değişmedikki eşimiz evimiz mutluluğumuz için
evlenmeden önceki benle evlendikten sonraki ben arasında dağlar var düşünce açısından fakat bu değişimi yaşarken bilinçli olarak yaşadım bu artık böyle olmalı diyerek ve bu değişimden mutlu olarak kimsenin zorlamasıyla falan değil
bence eşimdem soğudum diye değilde bu evliliği nasıl daha iyi yaparım diye düşünmeniz gerekir nerelerde hata yapıyorum veya yapıyor gibi bir liste yapın kendinize

Son düzenleme:

eşim haftada 4-5 akşamı babasının evinde geçirmek istiyor,
bizi önemse , biz yalnız kalalım, ailenle bu kadar zaman geçirme heveslisiydin niye evlendik diyorum,
dediniz ya bişey düzelse, sadece bu geliyor aklıma belki ailesinden uzak olursak biz bize kalırsak belki diyorum,
anneme söyledim ayrılmak istediğimi, oda kabul etmiyor,
ayrı bi eve çıkacak maddi durumum yok,
nasıl boşanabilirim başka?

beni ailem sert ve dediğim dedik bilir.onlar için öyle olmalıydım adım deliye çıkmıştı.eşim de hakeza öyle.annem şu an benim eşime karşı tutumuma bakıp durumu şöyle özetliyor: "deli deliyi görünce çomağını bırakıp kaçarmış"

ya sürekli ben yazıyorum ama neden hemen boşanmak bu kadar kolaymı boşanmak? evlilik bitirmek bu kadar kolay olmamalı sevgi saygı bitmediyse bir evlilikte şiddet yoksa evlilik neden biter?
ne kadarlık evlisiniz eğer sakıncası yok ise?

bu mantık çok yanlış.size katlanan birini mi arıyorsunuz? onun yerine onun için değişmeyi deneseniz? evlilikte orta yol çok önemlidir.ayrıca bu devirde kim kime katlanıyor Allah aşkına.

tabiikide evlenmeden önceki gibi trip atmıyorum,
anlatmak istediğim, ben onun yerinde olsam bu adamlamı uğraşacam evlenemem der ayrılırdım,
ama gel gelelim, evlenene kadar herşeyi iyi hoş tut, evlendikten sonra sal kendini yok öyle hayat, onu demek istiyorum,
yoksa adama işkence etmiyorum evde, katlansın bana,

27 yaş, 3 yıla yakın evli

ALLAH'ım öyle günleri asla ama asla göstermesn eşimle bna ben eşime deli gbi aşığm oda beni çok seviyr bu hep böyle gider inşallah.
ben eşime eşmde bna çok sayglı sempatk bir çiftz 3 yıldır beraberz 1,5 yıldır evliyz çok mutluym sizde mutlu olursunz inşallah Allah herşeyi gönlnze göre versin hanımlar

hiç kimse flört zamanındaki birlikteliği evliyken yaşamıyor emin ol.iki tarafta birbirini idare etmeli , birde erkekler klübü olsa birde onların dertlerini dinlesek emin ol bizde şurda hatalıymışız diyeceğimiz çok konular olur.boşanmak ta çözüm olmuyor bi yere kadar gelen farklı olmayacakki ondada illaki farklı bir huy olacak.benim evli 5 arkadaşım var hepsini kocası benimki dahil farklı karakter de 1 tanesi içki içer gelir karsını döver,1 tanesi sorumsuzun teki ne evine ne çocuklarına hiç ilgisi yok sanırsınız bekar,bir tanesi akşama kadar kahve köşelerinde gezer çalışmaz,1 tanesi aldatır karısıda biliyor ama kaçarak evlendiği için gidemiyor boşanamıyor,1 tanesi bu benimki oluyor :)) ne içkisi var ne sigarası evine çok bağlı ama herşeye karışır ve çok konuşur vıdıd vıdıd vıdıd :bende öle seviyorum halime şükür ediyorum arkadaşlarımı gördükçe )))

Son düzenleme:

Allah bozmasın inşallah

sonuçta siz eşinizle mutluysanız eşiniz sizi öyle sevmişse sorun yok diye düşünüyorum ben kimsenin dediğini umursamamak gerek bence önemli olan ev içindeki huzur

zaten ben boşanmış insanların 2. evliliği düşünmelerine hayret ediyorum,
yani adıma konuşuyorum, şu evliliğimi bitirsem, kendi kafama yaşardım, kimseyi çekmek zorunda kalmazdım , kimsede beni,.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…