tamam da eşim direk der yani olmaz bu akşam babamlara gidecez diye,
yani sinema felan onu bağlamaz..
o seviyordu bende güya mantık evliliği yaptım, mantığıma tüküreyim,
beni çok seviyor, çok değer veriyor, mutlu olurum sandım...
Konu sahibi öyle bir anlatmış ki
Bekarkende memnuniyetsizdim,katlanılmazdım diyince
Adamda haklı olarak kaçmak ister diye düşündüm
Ama ikisininda otuup konuşması lazım sanki karşılıklı küsüyorlaşmış gibi gëldi
Bäkarım o açıdanda bakarım
Herşeyi bir kerede yazsaydınız her açıdan bakarım
Dediğiniz gibiyse haklısınız konuşup hoşnutsuzluğunuzu anlatın
oğlum yok ve olsa açık açık söylerdim haftada 5-6 gün ben senin karının düşük suratını görmek zorundamıyım diye :))))))))))))))))))))
yani kaynana için de zor bee.gelin oraya istemeyerek gelecek haliyle bu suratına yansıyacak.amannnnnn hiç işim olmaz.Allah elden ayaktan düşürmesin
anlaşıldı şimdi.
ne yazsak boşuna sevgi olmadan zaten evlılık olmaz ki.
sevgisiz bir insan nasıl sevişir ki?nasıl sabahın köründe kalkıpta kahvaltı hazırlar elin adamına?
neden güzel bir akşam yemeği hazırlasın ki romantık dakıkalar yaşanmıycak ve ateşli bir gece ile sonlanmıycaksa.
çocugunz yoktu sanırım 3 yıldırda sevememıssınız bu adamı bence boşanmak en mantıklsı ailenizd kabul edıcektır sonunda merak etmeyın.
anlaşıldı şimdi.
ne yazsak boşuna sevgi olmadan zaten evlılık olmaz ki.
sevgisiz bir insan nasıl sevişir ki?nasıl sabahın köründe kalkıpta kahvaltı hazırlar elin adamına?
neden güzel bir akşam yemeği hazırlasın ki romantık dakıkalar yaşanmıycak ve ateşli bir gece ile sonlanmıycaksa.
çocugunz yoktu sanırım 3 yıldırda sevememıssınız bu adamı bence boşanmak en mantıklsı ailenizd kabul edıcektır sonunda merak etmeyın.
ben sevgi olmadığına inanmıyorum ya, aşk yoktur ama sevgi muhakkak vardır sevgi olmadan 3 yıl geçermi ?
mantık evlılıgı yapmıs kendısı soyluo zaten 3yılda ailesının zoru ıle gecmıs anlasılan.
cocuguda varmıs bosanması dahada zor.
bende geçtiğimiz ay bir konu açmıştım eşimden sogumaktan çok korkuyorum diye.
çünkü hemen hemen hergün kavga ediyorduk bu nedenle çok ilgisizdi yanı küs olmasak bıle ılgısızlesmıstı.
ben hep eşimi hatalı goruyordum ve boşanmayı bıle dusunur olmustum.
ama oturup ıyıce dusundum mutlu olmak için neler yapılabılır dıe.
inanınki hiç bir hata tek taraflı degılmıs bunu cok ıyı ogrendım.
sen nasılsan karşındakıde sana aynısıymış.
şuan inanın ortada hıc sorun kalmadı.resmen cicim ayı yasıyorz.ve ınanın eşimi çok sevıyormusum bunu daha ıyı anladım .
vallahi billahi tallahi ben bu ana baba düşkünlüğünü anlamıyorum.
ben bu mantık evliliğinide anlamış değilim, ben görücü usulu evlendim evliliğimde önce mantık ön planda oldu fakat sözlendikten sonra eşimi sevdim oda beni sevdi çok şükürde halen devam ediyor evliliğim sevgiyle bahsettiğiniz böyle bir mantık evliliğimi yoksa tamamen maddi veya manevi çıkar açısandanmı mantık evliliği?
kesınlıkle katılıyorum arkadasım mutlu olmak ıcın okadar cok sebep varki
herks yaşıyor az cok bu sorunları sogumaları
ama iş kendınızde bıtıyor herşeyi sorun yapmayın
mutlu olmanın yollarında yuruyun zamanla hersey yoluna gırecek
bende sevdim sevmedim değil, ama körkütük olmadım, olsam belki bunlar gözüme gelmezdi.
bende sevdim sevmedim değil, ama körkütük olmadım, olsam belki bunlar gözüme gelmezdi.
oğlum yok ve olsa açık açık söylerdim haftada 5-6 gün ben senin karının düşük suratını görmek zorundamıyım diye :))))))))))))))))))))
yani kaynana için de zor bee.gelin oraya istemeyerek gelecek haliyle bu suratına yansıyacak.amannnnnn hiç işim olmaz.Allah elden ayaktan düşürmesin
bu erkekler neden eşlerinin kendilerini akşama kadar beklediğini onlarla vakit geçirmek istediğimizi anlamıyorlar! anlıyorlar da işlerine mi gelmiyor acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?