eşinden soğuyanlar nasıl davranıyorsunuz?

Bazen pollyännacılık iidir.
Her olumsuzluğu büyütmeyin
Eşiniz belki(kendi deyiminizle)evde size katlanamadığından bu kadar sık ailesne gidiyordu

Geriye ne kalıyor ki zaten,eşiniz demekki hala bir aile olduğunun farkına varamamış maalesef..

Geriye ne kalıyor ki zaten,eşiniz demekki hala bir aile olduğunun farkına varamamış maalesef..

ağzınıza sağlık,
işte beni yıpratan bu,
biz aile olamadık,
istiyor ki babam bebeği görsün haydi, be adam beni düşün bende evde akşama kadar seni bekliyorum diyorum,
haksızmıyım,
aile tabiki olacak at demiyorum, ama her aksam onlarla oturacaksam, otursaydım babamın evinde.....

Eşiniz belki(kendi deyiminizle)evde size katlanamadığından bu kadar sık ailesne gidiyordu

Ama böylede bir kaçışın olmaması lazım,oturur 2 medeni insan gibi konuşulur bunun orta yolu bulunur..

Baba evine bu kadar sık gtmek çözüm değil,aksine kişiyi daha da çok gerer bence,bu gerilme kadın cephesinde olur zaten..

zıt karakteriz evet, ama evlenmeden önceki yağcı hareketlerinden eser yok, her şeye evet diyen benm her türlü huysuzluklarımla baş eden adam gitti, devran döndü, ben idare edecem onu,
resmen beni kandırmış

Bence kocana bas tekmeyi gitsin artık bu eskidi yenisiyle değiştir...

Milletin kocaları karsının peşinde kuyruk olmuş resmen yere bastırmaya kıyamıyor, seninki senden sıkılmış yüzüne bakmıyor. Ben bu işi bir türlü anlamıyorum arkadaş. Nasıl olurda her şeye "evet" denilmez aklım almıyor... Madem evlenmeseydin kardeşim ne diye konu sahibinin hayatını karartıyorsun? Belki daha karaktersiz birini bulacaktı... Belki her yaptığı kaprise göğüs gerebilecek biri çıkacaktı karşısına! Belki yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek biriyle evlenecekti! Olamaz mı yani? İnceden sinire kestim bak.

Konu sahibi işin zor valla. Bu adam seni mümkün değil mutlu etmez, sana çok farklı biri lazım...

Bebeği görmek için onlarında gelmesi lazım,hep o tarafa gidilmezki..

Çoğu erkek aslında böyle düşünüyor aslında,benim ailem diyorlar..

Kadının düşüncesine fikşrlerine biraz önem verilse bu sorunlar zaten yaşanmaz aile içinde..

ailesine gitme sebebi babasının her zaman arayıp bebeği alın gelin demesi,
kalabalık olalım hep birarada olalım istiyorlar, eşim de beni düşüneceğine babamın dediği olsun diyor,
ama nereye kadar, ben ona hiç baskı yapmıyorum gel benm babam senle oturacak diye,
karşılıklı diyoruz birde bu açıdan bakın...

valla arkadaşım bana iyi gelmedi evlilik,
beklentilerim gibi çıkmadı,
ha yürütüyorum bi şekilde ama bana eziyet gibi geliyor, ona kalırsa sorun yok..

düşündüğün beklediğin evlilik modelini biraz özetlermisin kısaca mahsuru yoksa tabi

bunu evlendiğinin ilk iki yılı her akşamı kayınvaldesinde geçirmiş biri olarak soruyorum tabiki herkes herşeyi normal karşılayacak değil herkesin değer yargılarıda farklıdır ama merak ettim senin evlilik modelini

belkide bunu aile ortamında huzurlu olmadıgı ıcın yapıyor.siz haftalık programı bızzat yonetebılırsınız.eim hep soyler tabiri caise kadınlar şeytandır der.belkı kaba bır deyım ama cok haklıdır bız ıstedıkten sonra eşlerimizi istedıgımız yöne cekebilirz.
birgun dısarıda yemek yıyın
sınema ayarlayın bırgun evde aksam yemegı suprızı yapın
haftanın 2 gununu evde ıslerım var dıe ayırın
bır gun kendı aılenıze gıdın geriye zaten 1 gun kalıo.bunları bızzat sız kendınız ayarlayın.

salı gunu esım sanıyorum benım gıtmıycegımı zannettıgı ıcın anneme gıdelım dedı bende tmm dedım halbukı tamam demesem kvga edıp goturucektı bnı ama sonra kendısı oyle bır gecer zamankı var dedı ertesı gun oldu gıdelım mı kararsızım dedı sen bılırısn dedım vemuhtesem yy bahane ettı ve bugune sınema ayrladım yıne gıtmıycez.bunlar çözumlenemıycek seyler degıl.

siz severk mı evlendınız?

vallahi billahi tallahi ben bu ana baba düşkünlüğünü anlamıyorum.

saol ya, ne anlamlar çıkardın,
ordan yazması kolay, buyur buraya alayım seni...

vallahi billahi tallahi ben bu ana baba düşkünlüğünü anlamıyorum.

benim kızım haftada 5-6 akşam kocasını alacak bize gelecek ve ben ne oluyoo lannn siz ne biçin karı kocasınız? bizden başka işiniz gücünüz yok mu? derim yani

Son düzenleme:

tamam da eşim direk der yani olmaz bu akşam babamlara gidecez diye,
yani sinema felan onu bağlamaz..

o seviyordu bende güya mantık evliliği yaptım, mantığıma tüküreyim,
beni çok seviyor, çok değer veriyor, mutlu olurum sandım...

Burada suçu birazda aile büyüklerinde aramak lazım,onlar biraz anlayışlı davransalar bunlar genç insanlar sürekli bizim evde ne işleri var deseler onuda demiyorlar..

Sonra ne oluyor karı koca evde birbirini yiyorlar işte..

Özellikle erkek anneleri lütfen evladınızı yetiştirirken bunlarıda düşünün,sizler bu sıkıntıyı çektiyseniz zamanında başkasıda çekmesin bunu..

Hep bana olmaz sonuçta...

Konu sahibi öyle bir anlatmış ki
Bekarkende memnuniyetsizdim,katlanılmazdım diyince
Adamda haklı olarak kaçmak ister diye düşündüm
Ama ikisininda otuup konuşması lazım sanki karşılıklı küsüyorlaşmış gibi gëldi

Bäkarım o açıdanda bakarım
Herşeyi bir kerede yazsaydınız her açıdan bakarım
Dediğiniz gibiyse haklısınız konuşup hoşnutsuzluğunuzu anlatın

oğlun yok anlaşıldı :)))))))))))))

oğlum yok ve olsa açık açık söylerdim haftada 5-6 gün ben senin karının düşük suratını görmek zorundamıyım diye :))))))))))))))))))))
yani kaynana için de zor bee.gelin oraya istemeyerek gelecek haliyle bu suratına yansıyacak.amannnnnn hiç işim olmaz.Allah elden ayaktan düşürmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…