- 30 Ekim 2024
- 171
- 183
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Evet arkadaşlık anlayışlarımız farklı belli ki.Yoo ben de salakca seyler yaptim. Hepimiz yapmisizdir. Ama karakter olarak ozellikle yakinim dedigim insanlara yalan soyleyerek, kandırarak, boş yere telaslandirip endiselendirerek bir seyler yaptirmaya calisan bir insan degilim.
Ne kadar salakca da olsa "ya ben bir halt yiyecegim" diyerek yaptim.
Aptal yerine koydugum arkadasim olursa da hayatindan silebilir, o konuma soktuysam hak etmisimdir bence.
Neyse ayni fikirde degiliz, olmak zorunda da degiliz zaten
Sizin çocuğunuz var mı?Evet arkadaşlık anlayışlarımız farklı belli ki.
Aa tamam sizi hatirlayinca arkadaslik anlayislarimizin neden farklı oldugunu anladim.Evet arkadaşlık anlayışlarımız farklı belli ki.
Hayır yok. Ben zaten düşüncelerimi çocuk babaya bırakıldığı için söyledim. Babanın gelmesi beklenmiş sonra hastaneye gitmişlerSizin çocuğunuz var mı?
Evet ben anladım da siz nerden anladınız ?Aa tamam sizi hatirlayinca arkadaslik anlayislarimizin neden farklı oldugunu anladim.
İyi de baba gelse gelmese kadının umurunda değil ki, konu sahibi hayır dediği noktada beklemek zorunda kalmış, başta tutturmuş bebekle gidelim diye. Kadın bebekten önce ben diyo, bi de yalan söylüyor yani.Hayır yok. Ben zaten düşüncelerimi çocuk babaya bırakıldığı için söyledim. Babanın gelmesi beklenmiş sonra hastaneye gitmişler
Hic arkadasim yok diye konu acmistiniz siz.Evet ben anladım da siz nerden anladınız ?
kadın kapıya geliyor o anki saçma düşüncesiyle sonra konu sahibi bebeği söylüyor ve baba bekleniyor ? Kadının aklına bence bebek hiç gelmedi bile. Bebeğe kasıtlı bir düşüncesi yok. Evet bebekle hastaneye gidilmez ben o kısma itiraz etmiyorumİyi de baba gelse gelmese kadının umurunda değil ki, konu sahibi hayır dediği noktada beklemek zorunda kalmış, başta tutturmuş bebekle gidelim diye. Kadın bebekten önce ben diyo, bi de yalan söylüyor yani.
Yok hayır ben önceki arkadaşlıklarım da tepeme çıkılcak durumlar yaşamadım. Benim problemlerim farklı açılardan olduHic arkadasim yok diye konu acmistiniz siz.
Muhtemelen arkadaşınız olsun veya insanlar hayatinizda kalsin diye insanlarin sacmaliklarini gereksiz yere tolore etmeye calistiginizi dusunuyorum bu konudaki yorumlarinizi gorunce.
Siz fazla tolore edip alttan aldikca insanlar tepenize cikiyor. Fazla tepenize cikinca da sizin acinizdan arkadasliginiz surdurulecek boyutu kalmiyordur.
Tabii ki sadece kendi nacizane yorumum bu.
Ben biraz farklı düşündüm. Evet arkadaşınızın yaptığı son derece çocukca ama arkadaşlar arasında böyle herkesin birbirine saçmaladığı anlarda olur buda bir gerçek. Eğer arkadaşınız saçma sapan bir tip değilse dengesinin bozulduğu bir dönemden geçiyorsa -ki bu çok insani- sizden çocukça bir yardım istemiş. Bence siz konuyu çok büyütmüşsünüz. İnsanın arkadaşına böyle basit her harekette sinirlenmemesi lazım. Kaldı ki bebeğinizi eşinize bırakmışsınız zaten. Bebeğiniz babasıyla güvenli ellerde ne var bir kaç saatini bir arkadaşınıza ayırdıysanız. Bence arkadaşınız keşke dürüstçe eşime böyle bir şey yapacağım bana yardım eder misin diye sorsa daha iyi olurmuş ama işte daha farklı bir yol denemiş. İnsanlar bazen saçmalayabilir ben olsam gülüp geçerdim asla da beynimden ateş çıkcak kadar sinirlenmezdim. Hatta olayın üstünden zaman geçtikten sonra ne salaklıktı yaptığımız diye eğlenirdik
Hayır yok. Ben zaten düşüncelerimi çocuk babaya bırakıldığı için söyledim. Babanın gelmesi beklenmiş sonra hastaneye gitmişler
kadın kapıya geliyor o anki saçma düşüncesiyle sonra konu sahibi bebeği söylüyor ve baba bekleniyor ? Kadının aklına bence bebek hiç gelmedi bile. Bebeğe kasıtlı bir düşüncesi yok. Evet bebekle hastaneye gidilmez ben o kısma itiraz etmiyorum
kadın kapıya geliyor o anki saçma düşüncesiyle sonra konu sahibi bebeği söylüyor ve baba bekleniyor ? Kadının aklına bence bebek hiç gelmedi bile. Bebeğe kasıtlı bir düşüncesi yok. Evet bebekle hastaneye gidilmez ben o kısma itiraz etmiyorum
o zaman kestirip atın görüşmeyin. Madem bu kadar bir anda kinlendiniz ve burda sayfalarca kadına eleştiri yapıyorsunuz zaten siz onu daha öncesinde de çokta sevmiyormuşsunuz. Yaptığı yanlış büyük hata alkış tutun demedim zaten ama sizin yaşadığınız problem bir arkadaş hançeri kazık ekstra bir kötü niyet değil. Bebeği düşünmemesi düşüncesizlik oda muhtemelen anne olmadığı için o konuda hassasiyeti bilmemiş. Ben olsam sevdiğim bir arkadaşım olsaydı sonrasında kendisinin bu hareketlerini yüzüne vurur eğer özür dilerse ve anlık gelişen bir ruh halimdi derse konuyu kapatır büyütmezdim. Kadın hep böyle biriyse zaten görüşmezdim. Ama tek bir hareketiyle burda sayfalacarca kadına her şeyi demişsiniz kabul edin siz zaten o kadını sevmiyormuşsunuz çokta arkadaşınız olarak görmüyormuşsunuz. Ne arkadaş kazıkları var daha beterini yaşamazsınız umarım. İnsan ilişkileri bir noktada birbirini tolere etmek üzerine kuruludur. Demek ki sizin eşiğiniz bu kadar. Olabilir.Ay dayanamayacagim ama ne demek bebek aklina gelmedi bile? 1.5 yasinda bebegi olan bir arkadasinizdan bir sey rica edecekseniz bebegi harici ne dusunebilirsiniz? 40 yasinda koca kadin bunu hesap edemiyor olmasi mumkun mu? Cocugu da alir gideriz diye hesaplayip gelmis kafasinda, anne olmadigi icin (cocuklari da sevmez, gereksiz sorumluluk diye hep soyler) benim kizimi koruyup acile goturmeyecegimi kestiremedigi icin beklemek 'zorunda kaldi'. Arada cok buyuk bir fark var.
o zaman kestirip atın görüşmeyin. Madem bu kadar bir anda kinlendiniz ve burda sayfalarca kadına eleştiri yapıyorsunuz zaten siz onu daha öncesinde de çokta sevmiyormuşsunuz. Yaptığı yanlış büyük hata alkış tutun demedim zaten ama sizin yaşadığınız problem bir arkadaş hançeri kazık ekstra bir kötü niyet değil. Bebeği düşünmemesi düşüncesizlik oda muhtemelen anne olmadığı için o konuda hassasiyeti bilmemiş. Ben olsam sevdiğim bir arkadaşım olsaydı sonrasında kendisinin bu hareketlerini yüzüne vurur eğer özür dilerse ve anlık gelişen bir ruh halimdi derse konuyu kapatır büyütmezdim. Kadın hep böyle biriyse zaten görüşmezdim. Ama tek bir hareketiyle burda sayfalacarca kadına her şeyi demişsiniz kabul edin siz zaten o kadını sevmiyormuşsunuz çokta arkadaşınız olarak görmüyormuşsunuz. Ne arkadaş kazıkları var daha beterini yaşamazsınız umarım. İnsan ilişkileri bir noktada birbirini tolere etmek üzerine kuruludur. Demek ki sizin eşiğiniz bu kadar. Olabilir.
o zaman kestirip atın görüşmeyin. Madem bu kadar bir anda kinlendiniz ve burda sayfalarca kadına eleştiri yapıyorsunuz zaten siz onu daha öncesinde de çokta sevmiyormuşsunuz. Yaptığı yanlış büyük hata alkış tutun demedim zaten ama sizin yaşadığınız problem bir arkadaş hançeri kazık ekstra bir kötü niyet değil. Bebeği düşünmemesi düşüncesizlik oda muhtemelen anne olmadığı için o konuda hassasiyeti bilmemiş. Ben olsam sevdiğim bir arkadaşım olsaydı sonrasında kendisinin bu hareketlerini yüzüne vurur eğer özür dilerse ve anlık gelişen bir ruh halimdi derse konuyu kapatır büyütmezdim. Kadın hep böyle biriyse zaten görüşmezdim. Ama tek bir hareketiyle burda sayfalacarca kadına her şeyi demişsiniz kabul edin siz zaten o kadını sevmiyormuşsunuz çokta arkadaşınız olarak görmüyormuşsunuz. Ne arkadaş kazıkları var daha beterini yaşamazsınız umarım. İnsan ilişkileri bir noktada birbirini tolere etmek üzerine kuruludur. Demek ki sizin eşiğiniz bu kadar. Olabilir.
yazmiyim yazmiyim dedim ama duramadım sizin kafa yapınızda insanlar sürekli tolere edilmek isterler, şımarıktırlar ama başkası için empati yapmazlar asla onu ne duruma düşürdüklerini düşünmezler öncelik kendileri olduğu sürece ne var canım tolere edilecek bişe derken öncelik arkadaşın bebeği olunca önemsiz düşünmedim bile derler ...
Aynisini dusunuyorum hattaLyanna Mormont yazmis o zaman baktim daha once hic arkadasim yok, tanisiyoruz gorusuyoruz ama devami gelmiyor, ben cagiriyorum onlardan karsilik bekleyince cagirmiyorlar yazmis. Bu durum neden arkadaslik iliskilerinin yurumedigine dair dusunmesini saglayabilir belki kendisinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?