Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Sana epey olmuş ben 1 buçuk senedir beraberim ama artık kendi evime ayrılmak istiyorum kendi mutfağımda yemek yapmak istiyorum
İnsan istiyor bir süreden sonra hayırlısını istemek gerek biz yurt dışında yaşıyoruz ve Türkiye'ye dönmeyi düşünüyoruz o yüzden şimdilik ayrı eve çıkmıyoruz maksat masrafları kısıp birikim yapmak :)

Eh işte oda pek toz konduramaz annesine ama idare ediyoruz bi şekilde iyiki burası varmiş
Aynen canım benımde anlatıcak kımsem yok kı kıme desem sen sectın lafları yapar kabul etmeseydın dıye ondan anlatasım gelmıyor zaten bır tane kuzenım dısında koınustgm yok kı onada herseyı anlatmıyorm

Bizde birikim yaparız diye düşündk ama esım bır sure ıssız kaldı elımızdekı bırıkımı harcadık zor oldu ınsaAllah cıkana kadar bırıkım yapabılırz bu acıdan ıyı oluyor evet onu ınkar edemem esımın ıssız kaldıgı surede bırıkım yapmıs olsaydık avantajlı olucaktı kıra vs yok

Ayla ak Aynen canım es önemlı ya beraber otururkne bırde o canını sıkınca kacası gelıyor ınsanın herseyı bırakp gıdesı gelıyor

Ayla ak Kv senı sıkıstırıyormu canım torun torun dıye
Yok sıkıştırmiyor ama eltim hamile her gün geliyo akşamüstü benimde gönlüm olmuyo ben herşeyi yapıyorum iş bitti derken geliyo çocuğu herşeyi dağıtıyor hep hazira konuyo tm gelsin ama her Allahın günü herşey bittikten sonra gelinmezki

Düşüncelı olması lazım ama sıkıstırmıyorsa ıyı canım benımkının ılk torun olcak ondan ısteklı sanırm bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…