9 sene masAllah epey olmus ama sana oyleymıs gıbı gelmıstır banada 8 ay 2 sene gıbı falan gelıyor sankı yıllar olmus gıbı
Olabilir benim elime ısrar etmiş ama bana söylemiyo Allah sizede verir inşallah falan derDüşüncelı olması lazım ama sıkıstırmıyorsa ıyı canım benımkının ılk torun olcak ondan ısteklı sanırm bu kadar
Bizimki böyle gıderse belırsız ama su memurluk ısı olur ınsAllah dogdugun degıl doydugun demısler ıdare etcez artık kp ev yapıcak bızede verıcekmıs onu beklıyoruz oyle anlasmıstk bızde tamam dedık ne zaman yapacagı bellı degılBana bir iki senede ayiririz dediler ama maalesef hiç öyle görünmüyor 3seneyi göze aldımda inşallah 3seneden fazla sürmez
O zaman ıyı canım cunku bır yerden sonra kendım ıstıyor olsam bıle o dıyınce sınırımı bozuyor hevesım kacıyorOlabilir benim elime ısrar etmiş ama bana söylemiyo Allah sizede verir inşallah falan der
Allah kolaylık versın canım evlenırken sadece ıkı kısı evlenıyor lafı tamamen uydurma yalan aılelerlede evlenılıyor umarım bız ıyı kvler oluruz tek temennım oYani şöyle , 2 yıl tam birlikteydik kalan 7 yıl da yine içiçeydik , tam olarak ayrılamadık canım
Allah kolaylık versın canım evlenırken sadece ıkı kısı evlenıyor lafı tamamen uydurma yalan aılelerlede evlenılıyor umarım bız ıyı kvler oluruz tek temennım o
Aynen banada bebek varmı diye soranlar oluyor soğuyorum çocuktan falan yaşım küçük henüz diyorum ben istiyorum tabikiO zaman ıyı canım cunku bır yerden sonra kendım ıstıyor olsam bıle o dıyınce sınırımı bozuyor hevesım kacıyor
Aynen kendinden pay biçse herkes böyle sorunlar olmaz zaten kımbılır bızm kvlerde kendı kv cekmıstır ıste nesılden nesıle gelıyor ben yasadm yasatırım olmaması lazım yasadm yapmayayım dıye dusunulmelıİşte bak o yönden ben de öyle düşünüyorum , Allah izin verirde bir gün kvalide olursam ASLA ASLA ASLA gelinimi yanıma almam , bi lokma yesin kendi sevdiği pişirdiğini yesin , istediği vakit uyusun uyansın , yeter ki yaşadıklarımı yaşamasın
Kimsenın bılmesıne gerek yok ben kvye bastan ıstıyorm tavızını verdım sımdı bana herseyı dıyor gecen tembel cıktı bu dedı benım ıcın ya ıcıme cok oturdu sevmesıne sevıyorm ama agzı cok ayarsızAynen banada bebek varmı diye soranlar oluyor soğuyorum çocuktan falan yaşım küçük henüz diyorum ben istiyorum tabiki
Kimsenın bılmesıne gerek yok ben kvye bastan ıstıyorm tavızını verdım sımdı bana herseyı dıyor gecen tembel cıktı bu dedı benım ıcın ya ıcıme cok oturdu sevmesıne sevıyorm ama agzı cok ayarsız
Kv yanında hamile haberi duymak hamıle gormek bebek gormek ıstemıyorum bu yuzdenAy evet evet , hele şu " elalemin gelinleri " diye başlayan cümleler yok mu , insan deliriyo o zaman
Boşver canım çagırmasn sen yap ıyılıgını saygını elbet anlarBakın ne dedim ben yemek hazırladım üstüne geldi kayınvalidemde işine gelince gelin bize diye çağırır başka odada gizli gizli işine gelmeyince arayıp sormaz Rabb sen yardım et
Eşimin kızmiycanı bilsem ben biliyorum yapacağımı ama neyse Allah büyük dediğin gibi ben yapim elimden geleni,Eşimin hatrı için sadece onun için susuyorum,birde Allah rızası içinBoşver canım çagırmasn sen yap ıyılıgını saygını elbet anlar
Onlarda aynı evin içindelermi inşaallah ayrılırsın canım herkesten uzak olsun telefondan konuşursunuz sürekli görüntülü falan kendi ailenle onada alişilirKaynımın ve görümcemın şımarıklıklarından bıktım artık ya annemden babamdan uzak olmak pahasınada olsa gitmek istiyorum bu şehırden olur inşaAllah şu kpss işi yeter kafam kaldırmıyor artık
Bende aynı durumdayım kendi kendimi motive ediyorum müzik falan dinleyerekNapalım canım ayni gidiyor kah bunalarak kah akisina birakarak falan yasayip gidiyoruz sen napiyorsun nasılsınAyla ak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?