Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

BEKLESIN KISKANŞTAN ÇATLATCAKLAR

Ben bir ay oturdum kv ile cok kotuydu ne kadr melek gibi olsada kvnin iyisi olmaz bunu kendi esimde soyler kvnin iyisi olmaz diye allah sukur simdi kendi evimdeyim ve rahatim kv iken uzanmak istiosun uzanamiosun o yemeklerini sabahtan yapar sen aksama yakin daha sicak olsun diye yapmak istersin .bnm kv cok ters is yapardi malesef. Bir yalan atti esim yalanini yakaladi ve ayri eve ciktik kendi evi gibisi yok insanin inan

Aynı benimkide sabahtan yapar ve hep aynı şeyleri yapıyor evdekiler kızıyo tabi ama huylu huyundan vazgeçmez bir sürü tarif veriyorum değişik yapalım diye yine aynı yine aynı ama benimki sümsük sizin yaptığınızı yapamaz malesef ama beni ve bebeğimi kaybedecek farkında değil

ÇOOOOOK ŞANSLISIN KARDEŞ . KEŞKE BİZ DE OYLE ÇIKACAZ. AMAAAAAA EŞİM ANNESINI GÖ... YAPŞMIŞ ARTIK NASIL KENDIME ÇOCUKLARIMA KURTARIYIM BILEMIYORUM

Ben ayni evde degilim cok sukur. Ama gordukce diyorum ben ayni evde yapamazdim diye. Herkesin rahati kendine, belki ben o gun tembellik etmek isticem. Hicbisey yapmicam ama k.valide ile asla mumkun degil
Bırak iş yapmamayı kocana trip bile yapamıyosun biraz yüzünü assan o ne şaçma şey öyle diyolar valla anlat anlat bitmez

Cok zor cnm allah akil fikir versin
Benim kaynana cocukta bakamaz biliyorum kafasi goturmuyo gkrumcemin cocugun altini bile almadi
Ama bana gelince senin cocugun olsun ben bakarim sen yemek yapar evi supurursun dio sanki cocuk parka goturup gezdirmekle is bitio ben asla cocuhimu onumlaa yanliz birakmam gibime gelio.
Biz ayrida olsak buyuk ihtimal cocuk olunca cok sik gelip gidecek kalicak falan kafayi yicem ben.
Bide yeni ev alicaz esim ayni yerden onlarada ev alalim diyo gelip gidersiniz birbrinize diyo kafayi yerim valla

Bulursan bi yolunu bana da söyle ama sanırım yoook
MUMKUN DEĞİL GİBİ GÖZUKUYOR. ALLAH ONA BENDEN UZAKLAŞSIN. BEN EVDE UTURURUM O ZAMAN . O GİTSIN DUA EDIYORUM. YANIMDAN GITSIN. ÇUNKU BU EŞ ÇIKMAYA NİYETI YOK

ÇOOOOOK ŞANSLISIN KARDEŞ . KEŞKE BİZ DE OYLE ÇIKACAZ. AMAAAAAA EŞİM ANNESINI GÖ... YAPŞMIŞ ARTIK NASIL KENDIME ÇOCUKLARIMA KURTARIYIM BILEMIYORUM
Kiyamam ya ben bu kaynanalari anlamiom bnm cocugum olsa ben aynisini asla yapmam ki ben ole gormedim benimde babannem evin icinde yasardi dedemde ole ama bi kereden bi kere ye babannemon anneme karistini gormedim yemekleri annem yapardi borek gibi seyleri babannem yapardi arada oda yemek yapardi ama hic karismazdi herseyi annem yapardi bi gunden bi gune laf soledigini duymadim.annemde babamdan cekti hep iste ne dicen hayat bu .bi gun kafasina dank edicek esinin ama gec olucak

TAM SOPALIK BUNLAR. BIKTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…