Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Bense aksine erkek çocuk istemiyorum, galiba buradan okuduklarimdan çok etkileniyorum, kızım olduğu için çok sevinmiştim ama erkek çocuk istemedim bence bu da normal değil, icten içe korkuyorum demekki, ben ataerkil sistemden nefret ettiğim için erkeklere karşı da soğumuşum galiba , ama herswy yetiştirmekle alakalı, inşallah oğlum da olsa kadınlara saygılı yetiştireceğim, bu zinciri kırmak biz kadınlara düşüyor, yaşadığınız şeyler için çok üzgünüm ve şoktayım hala

İlk defa size bir konuda katılmıyorum, evli adam hergün sistematik ve düzenli bir şekilde aranmaz , benim kv hergün aradı da noldu oglu annesinden soğudu herseyini gizlemeye başladı, sürekli arayıp ne yediniz ne içtiniz, kim geldi vs didikledi, belki siz daha seviyeli mesafeli ve bilinçli olursunuz bu konuda fakat yine de hergün aranmaz ...

Neden bu ayrım var anlamıyorum. Kızım olsa da arardım bu normal karşılanırdı. Oğlum olunca neden sorun olsun?
Benim anneannemin 6 çocuğu var ne büyüğü erkek. Esnaftı. Her gün gündüz gelir bir kahve içerdi anneannemle. Yengem bundan rahatsız olmazdı. Neticede bir gün tatsızlık yaşanmadı.
Özetle ben kızım da olsa her gün arar sesini duyarım, oğlum da olsa duyarım. Ne yediğini ne yaptığını sormak maksadıyla değil, sesini duymak için ararım. Oğlum rahatsız olursa söyler bu ikimizin ilişkisi neticede. Evlenince anne çocuk ilişkisini başkası yönetemez. Evli(!) diye ne kızımdan ne oğlumdan vazgeçecek değilim. Her gün iki dakika nasılsın çocuğum denmesinden rahatsız olacağını sanmam. Keza o da iyi olduğumuzu duymak isteyecektir. Çünkü bir evlat olarak her gün annemin sesini duymak istiyorum. Oğlumun da iyi olduğumu duymak isteyeceğini düşünüyorum.

Benim rahmetli annem de kızlarımı gurbete gelin vermem derdi 2 kız kardeş de gurbette evliyiz , ama o kadar rahatız ki anlatamam , bence gurbette olmak daha güzel, akraba içinde yaşanmaz...

Varlar ama orana vurulduğunda toplum adına korkulacak bir miktar çıkmıyor.

Ama siz, claire fraser'e sizin konunuz gibi hic yok, sizinki sapik yazdiniz az once...

Hem pardon boyle acilar cekmis bi kadina neden bu tarz dislayici cevaplar...clairenin yasadigini yasayan cok kadin var

Siz kendi annenizle her gün konuşuyor musunuz?
Cevap evetse neden erkekler konuşunca olay saçma bir hal alıyor anlamıyorum.
Ben söyleyeyim eşiniz sizin annenizle kaç kere konuştuğunuzu umursamadığı için, ama gelinler en temelde annesi hayatımızdan çıksın kafasında olduğu için bu böyle.
Aslında kadınların genel olarak bu erkekleri sadece kendisine ait yapmaya çalışmasını da anlamıyorum. Saçma bir yarış. Bazı kaynanalar gelini kıskanıyor saçmalıyor. Bazı gelinler anneyle olan ilişkiyi Komple kendi yönetmek istiyor. Didikliyor. Gereksiz bir huzursuzluk.
her gün gelinle görüşmedikten sonra, saatlerce konuşup ev hayatını etkilemedikten sonra, zırt pırt gitmedikten sonra gün içinde aramam neden sorun oluyor anlamıyorum gerçekten

Yok kizi da annesi surekli her gun arasa bu da normal karsilanmiyor...Erkek de bundan rahatsiz oluyor anne iliskiye cok dahil olunca..bu sekilde de bosanan arkadasim var...Her gun her gun nasilsin diye sormak gereksiz, sonucta evlenince herkesin mesguliyetleri artiyor...3-4 gune bir konusmak yeterli

Ya iste bilinçli bir kv belki bu kadar göze batmaz , gerçekten bilemiyorum, o kadar bıktık ki bu kv teröründen hangisi normal onu da kestiremiyorum, benim kv çok bıktırdı bizi hergün aradı belki de o yüzden böyle düşünüyorum, suanda kv normallesti aramızda iyi şükür ama o ilk 2 yıl neydi Allahım resmen eşim arada kalmıştı, belki de kv ler daha bilinçli olursa bu ön yargı da yok olur gider toplumda

Cidden çok tuhaf aile ilişkileriniz var ya.
Ben 9 senedir evliyim. Her gün en az bir kez annemle konuşurum. Aile grubumuz var oraya da illa herkes günaydın yazar ki herkesin sağlıklı uyandığını bilelim diye. Üç dört gün değil bir gün konuşmasak yada gruba günaydın yazmasak annemler kapıma gelir öldün mü diye

Annem vefat etti maalesef, ama emin olun ben hergün konuşamazdım yapım gereği çabuk sıkılan bir insanım, toplumda bir kv nefreti var evet ama sebepsiz değil..

Annem vefat etti maalesef, ama emin olun ben hergün konuşamazdım yapım gereği çabuk sıkılan bir insanım, toplumda bir kv nefreti var evet ama sebepsiz değil..
Başınız sağolsun. Yani aleni bir kötülük yapar, ara bozar anlarım. Yada buradaki konudaki gibi sapık olurlar direkt boşarım. Bunları ayrı tutuyorum
Ama oğlunu arıyor diye delirmem yani. Ufak şeyleri de karşılıklı tolere etmek lazım.
Benim annemin de eminim sevmediği çok şey var ama erkekler görmüyor umursamıyor idare ediyor.
Benim kocam aramaz annesini pek mesela sessiz biri çünkü. Zorla haftada bir ben aratıyorum. Ara merak eder diye. Çok da bayılmam aslında ama annesi yani.

Ama siz, claire fraser'e sizin konunuz gibi hic yok, sizinki sapik yazdiniz az once...

Hem pardon boyle acilar cekmis bi kadina neden bu tarz dislayici cevaplar...clairenin yasadigini yasayan cok kadin var
O kadar azlar ki bakın hatırlamıyoruz bile. Kadın korkunç şeyler anlatıyor, Palu ailesi gibi değişik bir tarikatin içinde gibi, Allah aşkına siz bu kadar abukluğu bir arada nerde gördünüz? Kaynana ile sorun yaşayan çok kadın var, ama çoğu böyle cinsi sapık insanlar değil. Bunu da kabul etmek lazım. Ortalama bir Türk anasının gelinden istediği şey hizmetçilik. Kaç tanesi oğluna kocam diyor, kaçı b.klu donlarını hıçkıra ağlaya kokluyor, kaçı böyle abuk subuk saplantılı davranışları yüzünden en yakınları tarafından dışlanıyor? Genelde kaynana korunur yakınları tarafından, geline çemkirilir.

Her allahin gunu saglikli uyandim diye rapor veremem.dogrusu

Ay ben oğlumun donunu değil çorabını bile koklamam ki daha ufacık. Üstelik cinsel organına lakap takıyor bir de. Tam bir sapık. Bu sapıkla bir tutulmam resmen hakaret yani

Her allahin gunu saglikli uyandim diye rapor veremem.dogrusu
Ben memnunum ailemden. Sıcak ilişkilerimiz var. En ufak bir sıkıntıda da koşarlar. Mesela oğlum öksürdüğünde acilden döndük diye gruba yazınca koşup bana hava temizleyicisi getirdiler evinden bu grup sayesinde. Bir şey olsa ailecek koşarlar hemen. İnsanın bir sıkıntıda hemen anlatacağı birinin olması da yük alıyor. Rapor olarak bakmıyoruz biz. Bir sorun olursa hemen yardım etmek için önlem olarak bakıyoruz. Oğlum da bu sıcak ailede büyüyor. Ondan böyle yabanilik arzulayacağını sanmam doğrusu

Ay ben oğlumun donunu değil çorabını bile koklamam ki daha ufacık. Üstelik cinsel organına lakap takıyor bir de. Tam bir sapık. Bu sapıkla bir tutulmam resmen hakaret yani
Benim kaynanamı ile bile bir tutturmam. Kadın bizi soymaya kalktı, tepemize binmek için dört döndü sadece zamanında. Oğlumun kobrası şişti demedi. B.klu donuyla romantizm yaşamadı. Kaynanama laf ettirmem.

Haklısınız, ben de eşimin annesini aramalarına müdahale etmem , yeterki bana karışmayın zorlamayın sizin iletisimiznize karışmam dedim , çok şükür bir normalleştik darısı tüm gelinlere suanda kv bana yemekler yapıp yolluyor asla bunaltmiyor çünkü oğluyla arasına girme gibi bir derdimin olmadığını gördü , kaygıları geçti benimle ilgili, ama çok zordu gerçekten bu seviyeye gelebilmek ...

Konulariniz acik ama o konunuz yok..baska hesaptan miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…