Eşinizi sizden kısnanan kaynanaya sahip misiniz? Malesef ben sahibim

desera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
17
0
0
Adana
Ya çok sıkıldım artık kızlar. Kaynanam beni mahvediyor. Eşimi benden kıskanıyor. Biyere gitsek bende gelsem mi moduna giriyor. Hayır dersek daha o dakka hasta oluyor. Yada 5 senedir görüşmüyorsunuz ya gidin diye laf sokuyor. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıktık, hastayım diyerek bizi eve çağırdı, geldik bişeyi yok, çay demlemiş hadi çay içelim diyor. Hele geçen gün, akşam bizdeydi (aynı binada oturuyoruz bu arada) geç oldu yatçaz artık, çok uykum geldi burda sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..

allah yardım etsin

al bendende o kadar yaa ben hamileyken benden cok aşerdi benim kaynanam kocam bana bişi yapsın heem kıskanır laf söyler hediye alsa kocan hemen laf sokar eşim bana düşkündür ben hasta olsam hemen benden beter olur dayanılmaz oluyo bazen katlanamıyorum ama ben sölüyorum bizde kaldı zaman ilk bi kaç kere yatak odama girdi uyardım bi daha yapmaz asla ifrit oluyorum ifrittttt

Eşine iş düşüyor.Artık çocuk olmadığını,evlendiğini,bu davranışların yakışık almadığını anlatması lazım.

gel anne aramıza yat deseydinne insanlar var tövbe tövbe

yazıların hepsini okumadım ama,oğlunu kıskanma konusunda bi arkadaşımın anlattığı olay çok ilginçti.kaynanası bir gün sabah oğlumu özledim diye gelip yanına yatmış.

Kolay gelsin arkadaşım...

Bu tarz kayınvalideleri duydukça, kayınvalideme olan sevgim katlanarak artıyor... Allah razı olsun öff dedirtmedi...

hepsi aynı galiba kıskanıyorlar hemde çok valla ama kendilerine deyince senin neyini kıskancam oluyor öyle diyorlar aman ya bizde öyle mi olcaz acaba kaynana olunca sinir oluyorum benim kaynanam daha beter

Pes yani Hakikaten benim kaynanam melek o zaman benimkisi hic kiskanmadi cok sükür
hatta cikin gezin derdi yada eyni evde kaldigimizda kocan ne zaman kalkarsa sende o zaman odandan cik derdi ya seninki neymis cehennem zebanisiiiii

hatta ben hafta sonu cok kötüydüm ateşim 39-40dan hiç düşmedi güya benimkisi bebek bakmaya geldi gece bebeğin oldugu odaad bile yatmadı gece 10da bi yattı sabah 11de kalktı hanfendi bütün gece o ateşle yerdemi göktemiydim bilmeden cocuguma baktım eşim il dışındaydı bide gelince demezmi oglum cok yoruldum diye allahtan eşim huyunu bilir gecede beni aramıştı oglumun sesini duydu asanki tatile geldi bana

Çok merak ettim kayınvaliden dul mu :26:

benim kayılalidem çok iyidir ama oğlunu çok kıskanır yan baksam kavga çıkarır bırak bişey söylemeyi aynı şekilde bi yere gitcez desek o probgramı yapar bizim adımıza kendide gelir:) benim sansım evim 3 saat uzaklıkta 2 ayda bir gidip geliyoruz oda 3 4 günlüğüne.

Yeni evlimisin bende çok merak ettim ?

Ben 2,5 yıllık evliyim. 7 aylık bir kızım var. Gittikçe düzelir diyorum ama kötüleşiyor ya dahada beni çekemez hale geliyor. Bi oğlu daha var aslında. Akşamları bazen yemek getiriyo eşime çok sever bu yemeği falan diye. Bende kaynımın sevdiği yemekten yaptığımda al götür ona sever diyorum. Aman boşver yemez o diyor. İnsan çocukları arasında ayrım yaparmı bilemiyorum. Daha böyle neler neler. Geçenlerde şaka yaptım ona, binada bi daire boşaldı kaynımda evlenicek yakında dedim gelsinlerde burda otursun hep beraber yaşar gideriz. Aman nereye giderse gitsin oturmasın burda diyor. Şaka gibi. Biz taşıncaz dediğimde ise, ona dönüp aman oğlum burdan gidersen ölürüm ben falan filan..

Kadıncağız o kadar doğurmuş büyütmüş ne var, seviyor oğlunu işte bırakın sevsin niye kıskanıyorsunuz :))))
Öbür oğlunuda evlendirdikden sonra sevmeye başlayacak

sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..

Ayy çok güzel ya
Valla bütün forumda denk mi geldi nedir..?
Kayınvalideler kayışı koparmış durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…